Thagheb
عضو جدید
این در صورتی هست که با نردبون به سیب برسی. ولی اگه دست خودت به سیب رسید و نیاز به نردبون نداشتی چی؟
یه کم مثالت رو عوض می کنم صدف جان. زمانیکه بچه هستی و قامت کوتاهی داری، دستت به میوه درخت نمیرسه. ولی وقتی بزرگ شدی، می تونی بعضی از میوه ها رو مثل شاهتوت خودت بدون استفاده از نردبون از درخت بچینی و بخوری. البته در کل مثال میوه، مثال خوبی نیست. چون باز میشه با یه مثال دیگه نقضش کرد.
دین برای زمانی بود که افکار مردم ناپخته بود. خام بود. ولی الان فرق کرده. مثل قوانین علمی. مثل خسوف و کسوف. قبلا پذیرشش برای مردم ممکن نبود. ولی الان یه بچه خردسال هم با خسوف و کسوف آشناس و براش چیز عجیبی نیست. چون فکر مردم پخته تر شده. دین برای اون زمان بود که مردم و از اون جهل جدا کنه و کمی آماده ش کنه. ولی الان دین یه مساله بسته س که انسان ها رو محدود می کنه و گهگاهی این محدودیت ها حتی باعث میشه که بعضی از انسان ها از خدا هم غافل بشن به جای اینکه به سمت خدا برن.
با سلام
شما خيلي به خودت مغروري، خوب شد انسان خدا نشد وگرنه ...

دين اسلام دين آخره و دينيه كه هميشه مسائل جديدي رو به ما ياد مي ده و مي شه گفت هيچ وقت تاريخ انقضا نداره
براي مقايسه ي دين اسلام با اديان گذشته كافيه قرآن رو با كتاب هاي مقدس ساير اديان مقايسه كني من خودم به صورت اجمالي bible رو نگا كردم هم عهد عتيقش رو و هم عهد جديدش رو بايد گفت گاهي اوقات مسائلي در اين كتب تحريف شده كه كاش سعي مي كردن كمي با عقل هم خواني داشته باشه . اگر من در يك خانواده ي غير مسلمان بودم و اگر عقل و احساس در مسير درست كار مي كرد حتما اسلام رو انتخاب مي كردم در ضمن چون الان در يك خانواده ي مسلمان به دنيا اومدم پس مي تونم مطمئنا بگم خداوند دوست داشته چندين پله به حقيقت نزديك تر باشم و اگر مشيت الهي بر اون بود كه در يك خانواده ي غير مسلمان به دنيا بيام حتما به صورت ديگه اي به من كمك مي كرد تا اين چند پله كه عقب هستم رو بالا بيام. پس هميشه شاكر خداوند باشيم