اگر در یک خانواده غیر مسلمان به دنیا اومده بودید، آیا باز هم مسلمان بودید؟
نه،اونوقت چطورمی تونستم سنگسار یا مهدورالدم را بپذیرم![]()
این سوال یکی از سوالای من بوده همیشه... ولی جوابشو مطمئن نیستم آخه آدم تا توی موقعیتی نباشه نمیتونه نظر بده... ولی همش فکر میکنم اگه خانوادم چه مدونم آدمکش بودن منم همونجوری بود ... خب اگه اینجوری باشه یعنی آدم هیچ اختیاری از خودش نداره و اونوقت دچار یه نوع جبر جامعه ست؟؟!؟!؟ واقعا نمیدونم .. تعداد آدمایی که خلاف جهت جریان آب شنا میکنن کمه ...
باید اول ثابت بشه که آنها که ادعای مسلمانی دارند چقدر مسلمانند تا بعد .
خوب اجداد من با تحقیق اسلامو انتخاب کردن .شاید اگه منم تحقیقی می کردم انتخابم اسلام واقعی بود نه اسلامی که الان ما ازش دم می زنیم و بهش عمل نمی کنیم. به هر حال مهم اینه که خدا رو بپرستیم.
اجدادتون با تحقیق انتخاب نکردن. انتخاب کردن چون راه دیگه ای نداشتن. دیگه همه میدونن ایرانیا چجوری مسلمان شدنخوب اجداد من با تحقیق اسلامو انتخاب کردن .شاید اگه منم تحقیقی می کردم انتخابم اسلام واقعی بود نه اسلامی که الان ما ازش دم می زنیم و بهش عمل نمی کنیم. به هر حال مهم اینه که خدا رو بپرستیم.
اجدادتون با تحقیق انتخاب نکردن. انتخاب کردن چون راه دیگه ای نداشتن. دیگه همه میدونن ایرانیا چجوری مسلمان شدن
فراموش نکنیم که عرفان مثل میوه است و مذهب مثل پوست میوه.
هر انسانی با عقلی بلاخره به عرفان میرسه و خدا رو پیدا میکنه اما خیلی جالب نیست بگیم به اسلام میرسه.
اسلامی که هست تحریف شده است شک نکنید
فراموش نکنیم که عرفان مثل میوه است و مذهب مثل پوست میوه.
هر انسانی با عقلی بلاخره به عرفان میرسه و خدا رو پیدا میکنه اما خیلی جالب نیست بگیم به اسلام میرسه.
اسلامی که هست تحریف شده است شک نکنید
خدا رو شکر مسلمان و در یک خانواده مسلمان به دنیا آمدم!
سلام
اولا اینکه اسلام چیزی جز تسلیم شدن در برابر خدا نیست و کسیکه به این درجه برسه یک مسلمان واقعی
دوما این که میگید شکی نکنید که اسلام تحریف شده یا دلیل عقلی بیارید یا مصداق
همینطوری که نمی شه!
خود خدا در قران گفته که خودم از این قران محافظت می کنم و نمی زارم تحریف بشه
جز این هم منطقی نیست(چون کار عبث در خدا راه نداره)
اینکه در سوره نسا چنین ایه های به اصطلاح شبه دار وجود داره باید گفت که ما ها همه چی رو با عقل خودمون می سنجیم در صورتی که معلوم نیست که آیا عقل ما درست باشه یا
و معمولا به دنبال چیزی که می خواهیم می ریم نه به به دنبال حقایق
قصد جسارت به کسی رو ندارم واقعیتی که ذکر کردم
سلام
کی گفته با تحقیق مخالفند
خود اسلام می گه هیچ چیز رو بدون دلیل قبول نکنید
در ضمن اگر قران رو خونده باشیم می بینیم که بیشترین دلیلها رو برای حداقل وجود خدا
می اره
حالا از احادیث بگزریم
در ضمن منطقی هم نیست که بخواهیم تحقیق نکنیم
در اینصورت به نظر من به انسان توهین میشه
سلامنیستند؟ کافی همین تاپیک را مرور کنید!
در خانواده مسلمان به دنیا امدیم و مسلمان نشدیم...اگر در یک خانواده غیر مسلمان به دنیا اومده بودید، آیا باز هم مسلمان بودید؟
الان که بدنیا اومدم نیستم مسیحی هم بدنیا میومدم نبودم کلا نیستم و نخواهم بود
سلام
اصولا نباید به حرف دیگران اهمیت داد البته لازم می دونم بگم که ما انسانها موجودات اجتماعی هستیم و در اجتماع به کمال می رسیم
ولی اصول و اعتقادات ما یک امر شخصیه یعنی باید بهش رسید بهش ایمان اورد
لازمه ایمان اوردن شناخت و وسیله شناخت عقل
اگر همه هم بگن دلیلی بر صحت یک ماجرا نمی شه
این عقل(بزرگترین نعمتی که خدا داده) است که صحه می گزارند
امیدورام به شناخت واقعی برسیم و ایمان بیاریم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معنای فلسفه و منطق از نظر حقیر(دوستان اگر دارای اشکال مبنایی مفهومی ویا هر چی... دارد راهنمایی فرمایید.) | بحث و گفتگوی فلسفی | 9 |