یزید.....
ولی مطمئن هستم که اشتباه احمقانه اش،که همانا اسیر گرفتن بودن رو نمیکردم .....
خوب بود این لو رفتن!!!!
لو رفتن؟!
در مورد برادر بزرگ تر این اقا،هم مردم ایشون و پدر و پدربزرگش رو میشناختن،ولی همیشه برای من جای تعجب داشته که چرا بعد از حکومت مطلق عدالت پدر،بعد از مرگ پدر،حکومت به دست شخص سوم سپرده شد و نه پسرانش؟!!
از این رو،میشه نتیجه گرفت که حق با کس دیگه ای بوده و من همیشه طرف حق رو میگیرم....به هر قیمتی،با هر هزینه ای!
در بری!!!!
ما داریم راجع به امام حسین،حسن و پدرشون امام علی صحبت میکنیم!
چرا بعد از اینشون،که در حکمومتشون به طور مطلق،عدالت بر پا بود،مردم چرا قبول کردن معاویه خلیفه بشه؟! خوب چرا بعد از مردن ایشون،مردم به پسر هاشون اعتماد نکردن؟!!!!!
چرا عمده ی مردم،همراه یزید شدن تا امام حسین ؟!!! ایا اون همه هزاران نفر،احمق بودن و فقط 70 نفر می فهمیدن؟!
ادم ها رو باید تو روزهای سخت شناخت ...
فکر می کنم اگه اون موقع بودم جزو سپاه یزیدیان میشدم
ولی خدا کنه تو موقعیت های مشابه خدا کمک کنه و هممون جزو لشکر حسینی باشیم در تمام مراحل زندگیمون.
احتمالا شما مسلمون نیستی پس باید سند از قران هم برات نیارم درسته؟؟؟
حضرت مسیح رو وقتی داشتن اونطور زجر میدادن و به صلیب میکشیدن(به اعتقاد خود مسیحی ها) اون موقع چرا تنها بود .
به طور قطع،اگر دو نفر،حرف های در رد همدیگه بزنن،باید حرف هاشون رو بزنن و دیگران نظر بدن،در اینصورت هم افراد ازاد هستن که ایده و نظر خودشون رو همچنان داشته باشن!! گاهی،بحث بر سر لیاقت بیشتره! که بازهم جمعیت بیشتر تعیین کننده خواهد بود!! ولی این،باعث نمیشه که دیگری،حق نگه یا لیاقت نداشته باشه!!بلکه،نسبت به طرف مقابلش،کمترهیه سوال منطقی دیگه. حق بودن یا نبودن رو با معیار جمعیت باید سنجید؟؟؟
من به هیچ خدایی اعتقاد ندارم....ایا قران،در مورد 60 سال بعد از خودش،مطلب داره؟در هر صورت،مشکلی نیست میتونیم بحث بکنیم....
به خاطر اینکه،مردم فکر میکردن که گروه مقابل،حرف هاش بیشتر با عقل جور در میاد!! یا پیشنهاد های بهتری برای زندگی بهتر اونها داشته...
به طور قطع،اگر دو نفر،حرف های در رد همدیگه بزنن،باید حرف هاشون رو بزنن و دیگران نظر بدن،در اینصورت هم افراد ازاد هستن که ایده و نظر خودشون رو همچنان داشته باشن!! گاهی،بحث بر سر لیاقت بیشتره! که بازهم جمعیت بیشتر تعیین کننده خواهد بود!! ولی این،باعث نمیشه که دیگری،حق نگه یا لیاقت نداشته باشه!!بلکه،نسبت به طرف مقابلش،کمتره
من به هیچ خدایی اعتقاد ندارم....ایا قران،در مورد 60 سال بعد از خودش،مطلب داره؟در هر صورت،مشکلی نیست میتونیم بحث بکنیم....
به خاطر اینکه،مردم فکر میکردن که گروه مقابل،حرف هاش بیشتر با عقل جور در میاد!! یا پیشنهاد های بهتری برای زندگی بهتر اونها داشته...
به طور قطع،اگر دو نفر،حرف های در رد همدیگه بزنن،باید حرف هاشون رو بزنن و دیگران نظر بدن،در اینصورت هم افراد ازاد هستن که ایده و نظر خودشون رو همچنان داشته باشن!! گاهی،بحث بر سر لیاقت بیشتره! که بازهم جمعیت بیشتر تعیین کننده خواهد بود!! ولی این،باعث نمیشه که دیگری،حق نگه یا لیاقت نداشته باشه!!بلکه،نسبت به طرف مقابلش،کمتره
هیچ کس به نظرم توی این تاپیک نباید اخطار بده مگر اینکه بی احترامی ای صورت بگیره و از حد و مرز و قوانین این فروم فراتر بریم!!!
در ضمن اینجا هرکسی میتونه آزادانه عقایدشو بیان کنه! به قول دوست خوبم خیلی از ماها ذاتا دوست داریم جز دسته خوبا باشیم و گفتنش راحته اما اینکه تو اون موقعیت باشیمو چه تصمیمی میگیریم "ممکنه" کاملا با اینی که الان میگیم فرق داشته باشه !!
همونطور که امام حسین در روز عاشورا گفت: "اگر دین ندارید، آزاده باشید" بنابراین فکر میکنم اگر کسی امام حسین و دوست داره باید به آزادی و حق طرف مقابلش هم احترام بذاره!!