اگر بهت بگن تا فردا زنده هستی اولین کاری که میکنی چیه؟

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول وصیت میکنم نمازهای قضام خونده بشه بعدازازهمه حلالیت میطلبم ومی شینم باخدارازونیازمیکنم وطلب استفغارتا وقت مرگم بشه

بابا مگه چقدر گناه داری تو تاپیک معیار ازدواج که میگفتی من کلا یه دروغ گفتمو اینا............

من اگه بدونم فردا میمیرم یکی دو رکعت نماز شکر میخونم که از دست این دنیا خلا ص میشم

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol::gol::gol:حالا اگه كسي باشه كه حلالتون نكنه چي:gol::gol::gol:
هیچی مجبورم عذاب خدارو بچشم
بابا مگه چقدر گناه داری تو تاپیک معیار ازدواج که میگفتی من کلا یه دروغ گفتمو اینا............

من اگه بدونم فردا میمیرم یکی دو رکعت نماز شکر میخونم که از دست این دنیا خلا ص میشم
من گفتم دروغ نمیگم ولی نگفتم فرشته هستم وبی گناه!وفکرمیکنم تواون تاپیک منظورم را درست نرسوندم منطورم این نبود که فقط یک دروغ گفتم بلکه خواستم بگم به ندرت دورغ گفتم اونم بیشتردرگذشته ولی سعی کردم دروغم به کسی اسیبی نرسونه
درمورد مردن موافقم اینم زندگیه ما میکنیم

آخرین ویرایش:

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز میگم.....

دعا بجون صاحب خبر میکنم

بر خلاف دوستان ما انقدر حق الله و حق و الناس داریم که تو یه روز هیچ غلطی نموتونیم بکنیم.....

پس ترجیحا می خوابیم

Nimitzo

عضو جدید
کاربر ممتاز
وسيله هام رو مرتب ميكنم . و به يكي ميسپرم كه درست به همه اطلاع بده :w16::w16:

leili

عضو جدید
توبه استغفار به هر كسي رسيدم زنگ ميزنموحلاليت ميطلبمو از خدا ميخاو گناهامو ببخشه و چشمامو ميبندم به اين اميد كه تو بغل خدا چشمامو باز كنم.يعني ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟:whistle::w47::w19:

laleh_a

عضو جدید
کاربر ممتاز
از این ستون تا اون ستون فرجه....
خدا رو چه دیدی شاید نتایج آزمایشام اشتباه بود.....:w46:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشینم و شروع میکنم به نوشتن.هرچی میخوام بگم هرکاری که میخوام برام انجام بدن بعد مرگم.دلخوریام.عذرخواهیام.اینجوری هم ماندگارتره هم وقت کمتری میگیره

مهرا

عضو جدید
اول میخندم نه شاید گریه کردم نه حتما اول میخندم
بعد به کسی که بهم خبر داده میگم ""شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟""
آگر گفت نه؟
نمیدونم شاید بازم باور نکردم ولی به بابام میگم برام مشکی نپوشید وگریه نکنید

ترانه ی مهر

عضو جدید
خود کشی میکنم

اِ,خب چرا؟ :surprised:
تا فردا صبر کن دیگه یعنی اینقدر عجله داری (چشمک)

نمی دونم ولی بدم نیست آدم بدونه آ
هیچی دیگه حلالیت می طلبم و از خدا می خوام ببخشتم (البته فک نمی کنم توبه و طلب بخشش فقط وقتی فهمیدی دیگه قرار نباشی زیاد قشنگ باشه)
پس خدا الان که نمی دونم ببخش...

Omid Jackson

عضو جدید
تا ميتونم ميرقصم چون اون دنيا سرم شلوغ ميشه. هوري هاي بهشتي وقت واسم نمي ذارن.

mahsa_af سبز

عضو جدید
نمیونم :cry: احتمالا از ترس گناهام از حال میرم شایدم همون موقع بمیرم:cry:

اگه بتونم باور کنم و رو پای خودم باشم چون نامه نوشتن وقت میگیره صدای خودم رو ضبط میکنم.

اگه بدهی داشته باشم همه رو میدم.
بعد میرم یه دوش میگیرم و میرم تا خود صبح فردا زار میزنم از خدا میخوام حتی شد 0.01 گناهامو ببخشه.

ترکیه

عضو جدید
همون جا سکته میکنم و زودتر میمیرم.:D
بدون شوخی:D چیز هایی که برام خیلی ارزش دارن و نمیخوام کسی از وجودشون خبر داسته باشه رو بکسی میسپرم که امین باشه;) که دست هر کسی نیفته و بعد از همه حلالیت میخوام:cry: چون نمیتونم هیچ کاری بکنم نه نماز و نه روزه ترجیح که برم بگیرم بخوابم:redface:

intimate

عضو جدید
اِ,خب چرا؟ :surprised:
تا فردا صبر کن دیگه یعنی اینقدر عجله داری (چشمک)

نمی دونم ولی بدم نیست آدم بدونه آ
هیچی دیگه حلالیت می طلبم و از خدا می خوام ببخشتم (البته فک نمی کنم توبه و طلب بخشش فقط وقتی فهمیدی دیگه قرار نباشی زیاد قشنگ باشه)
پس خدا الان که نمی دونم ببخش...

خیلی با احساس:heart:

**mobarak**

عضو جدید
اگه فردا بمیرم

اگه فردا بمیرم

اگه قرار باشه فردا بمیرم اولش میرم یه قبر خوب و توپ واسه خودم میخرم بعدش میرم دنبال چاپ اعلامیه هام آخه به اطرافیان اعتباری نیست میرن ارزونترین شو چاپ میکنن بعدش یه کفن خوشگل مشگل واسه خودم میخرم و بعدش یه آمبولانس گیر میارم پولشو میدم تا فردا جنازه مو به قبرستون ببره و یه پولی هم به مرده شورها میدم تا منو حسابی بشورن و تر و تمیز برم اونور تا خدای نکرده شرمنده نباشم و آخر سر از عزیزانم حلالیت می طلبم و واسه خودم نماز و قرآن میخونم و از خدا طلب آمرزش برای گناهام میخوام .شبم اشهد رو میگم میخوابم
به همین راحتی

elaheh_1363

عضو جدید
اولش می رم حموم و بهترین لباسمو می پوشم آخه می خوام با افتخار به استقبال مرگ برم
بعد تنهای پا میشم میرم شمال
میرم کنار دریا یه آتیش کوچلو باز می کنم و به غروب آفتاب آخرین عمر نگاه می کنم و به آفتاب می گم که فردا آسمان از آن من است هر کجا هستی به آن بنگر.
می خوام از آخرین زیبایی عمرم لذت ببرم
شبو با آتیش سر می کنم چون با خاموش شدنش منم خاموش می شم
صبح دم وقتی که مه از دریا بلند می شه و درختان تازگیشونو به رخ آفتاب می کشن من پر کشیدم.:gol::gol::gol:

ummm cheh marge romantiki , lol.

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
میرم صفا سیتی حال میکنم چون با گناهایی من کردم هیچ غلطی نمیتونم بکنم

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخیششششششششششش راااااااحتتتتتتتتت
هرچی باشه، از این برزخی که توشم بهتره

ladan*

عضو جدید
اول خدا رو شکر میکنم که به آخرین آرزوم زودتر از بقیه میرسم بعد طلب بخشش از خیلیا . بعدشم دیدن کسایی که دوس دارم واسه آخرین بار ببینمشون .

elaheh_1363

عضو جدید
اگه قرار باشه فردا بمیرم اولش میرم یه قبر خوب و توپ واسه خودم میخرم بعدش میرم دنبال چاپ اعلامیه هام آخه به اطرافیان اعتباری نیست میرن ارزونترین شو چاپ میکنن بعدش یه کفن خوشگل مشگل واسه خودم میخرم و بعدش یه آمبولانس گیر میارم پولشو میدم تا فردا جنازه مو به قبرستون ببره و یه پولی هم به مرده شورها میدم تا منو حسابی بشورن و تر و تمیز برم اونور تا خدای نکرده شرمنده نباشم و آخر سر از عزیزانم حلالیت می طلبم و واسه خودم نماز و قرآن میخونم و از خدا طلب آمرزش برای گناهام میخوام .شبم اشهد رو میگم میخوابم
به همین راحتی

wooooo cheh ba barnameh , lol

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
دعا بجون شما!!

میگیرم میخوابم چون هیچ کاری از دستم بر نمیاد از بش حق الناس و گناه دارم من!!!!

nilOoOoOoOoOo

عضو جدید
وای نه اگه بگن خودمو میکشم:w47:

setayesh 88

عضو جدید
چون بغض دارم (اون لحظه رو ميگم)و نميتونم خوب صحبت كنم واسه اونايي كه دوستشون دارم نامه مينويسم بعدشم.......:cry::cry::cry::cry::cry:.
نه الان چه وقت گريس..! من كه تاحالا تموم عمرم سرم تو كتاب بوده بقيشم ميشينم خودمو براي ازمون نكيرو منكر اماده ميكنم!