به نظر شما اگه یه دختر با یه پسر دعواشون بشه چه اتفاقی میفته ؟؟
به نظر شما اگه یه دختر با یه پسر دعواشون بشه چه اتفاقی میفته ؟؟
ببین چه چش سفیدی بوده این������������������������
از همون ۷سال پیش هم فکرش منحرفه ������������������������
به نظر من اگه دختر خوشگل باشه ، پسره سعی میکنه آروم باشه و دختر را هم با ناز و نوازش آروم کنه اما در غیر این صورت میزنه دختره را لت وپار میکنه![]()
فاطما نظراتشو ببین و بترس از این بشر خخخخ
[/COLOR][/B][/SIZE]
سعی کن سطحی نگر نباشی و فقط به صورت آدمها نگاه نکنی.فکر کنم الان دیگه برعکس شده
دختره میزنه پسره را لت و پار میکنه
شخصیت این بچه ثابتهآخه چطور ممکنه علیرضا همون علیرضای 14 سال پیش باشه و اصلا تغییر نکرده باشه؟![]()
واقعا جدی میگم، من وقتی به 14 سال قبل خودم فکر میکنم، انقدر تغییر کردم که اصلا باورم نمیشه خودم بودم، اونوقت میبینم این بچه هنوز همونجوریه که بودشخصیت این بچه ثابته![]()
الان چند سالشه؟واقعا جدی میگم، من وقتی به 14 سال قبل خودم فکر میکنم، انقدر تغییر کردم که اصلا باورم نمیشه خودم بودم، اونوقت میبینم این بچه هنوز همونجوریه که بود
حالا بماند که این بچه همچینم بچه نیست و دو سال از من بزرگتره![]()
الان من یه پیام تو صفحش دیدم تاریخش برای سال ۱۹۷۰ بودشخصیت این بچه ثابته![]()
حتی اونجا هم یه خانوم بهش گفته بود تو کجات ساده اس؟؟یعنی حتی اونموقع هم احساس سادگی میکرده۱۹۷۰؟؟؟الان من یه پیام تو صفحش دیدم تاریخش برای سال ۱۹۷۰ بودحتی اونجا هم یه خانوم بهش گفته بود تو کجات ساده اس؟؟یعنی حتی اونموقع هم احساس سادگی میکرده
![]()
تاریخای سایت مشکل داره زده ۱۹۷۰۱۹۷۰؟؟؟
کلا این بچه تو بیست سالگی فیکس شدهتاریخای سایت مشکل داره زده ۱۹۷۰فک کنم برای ۲۰۱۰ اینا بود
پس حدسم درستهمن دو سه سال قبل اوایل که شناختمش از روی طرز صحبتش فکر میکردم 21 یا 22 سالهست، اصلا باورم نمیشد که از منم بزرگتره![]()
الان میاد میگه از بس که من ساده ام کم سن دیده میشممن دو سه سال قبل اوایل که شناختمش از روی طرز صحبتش فکر میکردم 21 یا 22 سالهست، اصلا باورم نمیشد که از منم بزرگتره![]()
همش دو سال؟؟؟؟؟واقعا جدی میگم، من وقتی به 14 سال قبل خودم فکر میکنم، انقدر تغییر کردم که اصلا باورم نمیشه خودم بودم، اونوقت میبینم این بچه هنوز همونجوریه که بود
حالا بماند که این بچه همچینم بچه نیست و دو سال از من بزرگتره![]()
نمیدونم مگه بیشترِ؟همش دو سال؟؟؟؟؟
نمیدونمنمیدونم مگه بیشترِ؟
نکنه ازین پیرمردهایی هستی که خودش رو جوون جا میزنه؟نمیدونم
همه چیز در دیدار ناشی از دعوت مشخص میشه
یه پیر مرد ساده که دلش دعوت میخادنکنه ازین پیرمردهایی هستی که خودش رو جوون جا میزنه؟![]()
چرا دعوتش نمیکنید گناه داره خوب
14 ساله منتظره ببین چه مظلومه
دنگ خودشم میده
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
اگر ماریا خواهرش بود! | زنگ تفريح | 0 | |
|
|
اگر دخترها را تو استادیوم ورزشی راه بدن چی میشه!!!! | زنگ تفريح | 0 | |
|