ايا نماز مي خونيد ؟

ايا نماز مي خونيد ؟

• نهاصلا نمي خوانم

رای: 53 15.6%
  • گه گاهي از روي ميل يا اجبار مي خوانم

رای: 46 13.5%
  • بله هميشه مي خوانم .

رای: 241 70.9%

• مجموع رای دهندگان
    340

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
1. میشه بگی تعریف شما از عاقل بودن چیه ؟؟؟

2. منظور دوستمون این بوده که آدم وقتی به 1 عشق واقعی میرسه و همه جوره درکش میکنه حاضره بهترین کارو واسش انجام بده ، بهترین کار این دوستمونم واسه عشقش که خدا باشه نماز خوندنه . شما منظورشو درست متوجه نشدین.
کی گفته این بهترین کاره؟
خود عشقشون؟
واللا خدایی ک من عاشقشم ی چیزایی امانت داده ب من،مث عقل
بهترین کار هم اینه ک ازین امانتیا هم خوب استغاده کنم هم مواظبشون باشم ک فسیل نشن:)

چطور تو در مورد منظور مارال که باهات هم عقیده است توضیح میدی به ما که رسید توضیح دادن موقوف؟؟
میدونی آدمائی مثل شما چون چیزی تو چنته ندارید واسه گفتن، عادت کردین به گذافه گوئی و متشنج کردن 1 جو عمومی.
:w15:
حسادت از رذایل اخلاقیست خواهرم:lol:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
آری میخوانم
اما گاهی اوقات کاه(ح)ل نماز میشم

خلاصه به قول مامانم اون نماز بخوره تو کمرم :D

hastia89

عضو جدید
اینجا چه خبره دوستان؟!!!!!!!!!!!!!! خوب نیست مدام بهم توهین می کنین. خب میزنین تو سرو کله ی هم چرا؟ با روش های برخورد هیچ کدوم از طرفین اون یکی به راه شما ایمان نمیاره فقط همدیگه رو از خودتون متنفر می کنید. اگر فکر می کنین راهتون درسته برای اثباتش فقط لازمه خوب باشید، همین. بحث کردن هم وقتی نتیجه داره که واقعا بخواین بدونین چرا.نه اینکه هر کس برای اثبات حرف خودش به دیگری توهین کنه. وقتی طرف مقابلتون نمی خواد حرفاتون رو بشنوه ،چرا ادامش میدین. البته ببخشید ولی دیگه خیلی جو بدی پیدا کرده تاپیک.

عشقولانه

کاربر بیش فعال
نماز نمیخانیم.
ولی روزی هزار بار با زبان خودم ازش به خاطر داشته هام تشکر میکنم.
ممنونم دوست خوبم"خدا"

BEKco

عضو جدید
بله
1 - بنظرم یکی از عاشقانه ترین آیات قرآن آیات ابتدایی سوره طاها است شما هم بخونین ببینین جیگرتون حال میاد ( من اینجا خلاصه کردم )

هنگامیکه موسی به همسرش گفت ( در بیابان و شبی سرد و همسرش باردار بود ) شما اینجا باشین برم از آنجا که آتش هست آتشی بیارم یا راه پیدا کنم ( انگار راهو گم کرده بودن )
هنگامیکه آنجا رسید ندا آمد ای موسی من پروردگار تو هستم کفشتو دربیار ( تعلقاتتو بکن ) که تو در واد مقدس هستی
من تو را به پیامبری برگزیدم پس به آنچه وحی میشود گوش فرادار
من خدایم و معبودی جز من نیست و برای یادم نماز بپا دار

این گفتگو ادا مه پیدا کرد تا اینکه حضرت موسی از خدا چند چیز برای رسالتش خواست و خدا پاسخ دا د

درخواست تو عطا شد
و ماقبلا نیزبر تو بار دیگر منت گذاشتیم

سپس قصه به دنیا آمدنش که فرعون بچه های پسر را میکشت و اینکه خدا چگونه موسی را در قصر فرعون در دامان مادرش تربیت کرد آمده

2 - البته آدم همیشه یک حال نداره اما زمانهایی بوده و هست که در وسط شدیدترین تلاشهای روزانه نماز بهم انرژی میده برای تلاش بیشتر .

m roz

عضو جدید
خداوند بی نیاز و غنی است و نیازی به عبادت و نماز ما ندارد، اما خداوند حکیم و رحیم نماز را برای بهره مندی انسان ها قرار داده است،
زیرا :

ما انسان ها فقیر و محتاج هستیم و باید با ارتباط با خدای بی نیاز و مبدا قدرت و کمال نیاز خود را برطرف کنیم. چنان چه لامپ ها با اتصال با منبع انرژی، نور می گیرند و نور افشانی می کنند.

غفلت و فراموشی یاد خدا،موجب انحراف ما در مسیر زندگی دنیاو ارتکاب زشتی ها می شود و " نماز " مانع غفلت و این زشتی هاست.

به همین دلیل حضرت علی (ع) فرموده اند : یاد خدا سرمایه ی هر مومنی است و سود آن سلامت از شیطان است.

m roz

عضو جدید
خوشتیپ.......می تونم بشورمت.پچلونمت. پهنت کنم رو بند .دوتاهم گیره هم بزنم بهت تا باد نبردت..........درست حرف بزن.

جای حرف زدن راه نرو:cool:

هر وقت باهات حرف زدن جواب بده!!!!!

دوست عزیز بچه که زدن نداره، شما به بزرگیت خطاشو ببخش .

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
نماز نمیخانیم.
ولی روزی هزار بار با زبان خودم ازش به خاطر داشته هام تشکر میکنم.
ممنونم دوست خوبم"خدا"

هدف اصلی نماز همینه تشکر از خدا
خب بهتره بفهمیم وقتی داریم از بهتریییین دوستمون تشکر میکنیم ب زبون مادریمون باشه تا عمیقترین احساسات قلبیمونو بیان کنیم;)
من خیلی بیشتر از 5 مرتبه در روز نماز میخونم

m roz

عضو جدید
در نماز راز و رمز و اهداف چندی نهفته است و بدون آنکه نماز در قالب و زمان خاص انجام شود آن اهداف تامین نمی گردد :

یاد و ذکر خدا " زیرا انسان موجود فراموشکاری است. بنابراین هر چند ساعت 1بار ، با خواندن نماز، خدای سبحان و وجود لایتناهی را یاد می کند.

عبودیت و خشوع در پیشگاه مقام ربوبیت " مودب ایستادن، رکوع کردن، جبین بر خاک سائیدن، سجده و نشستن دو زانو و ... همه نشانه های خضوع است.
و این حقی است از سوی خدای سبحان که هر انسانی موظف به ادای آن است.
خضوع به تدریج در روح و جان انسان اثر میگذارد و او را در برابر سایر افراد متواضع می کند.

امام علی (ع) می فرماید: خدای سبحان نماز را مقرر داشت تا از روی تواضع پیشانی به خاک مالیده شود.

حضرت فاطمه (س) نیز میفرماید : خداوند نماز را مقرر داشت تا دامن انسان را از کبر و منیت پاک گرداند.

آخرین ویرایش:

فنا2011

اخراجی موقت

کپی پیست کزدم براتون برای اهمیت نماز در قرآن البته اگه مسلمانیم و کتاب آسمانی که به پیامبر وحی شده رو قبول داریم در غیر این صورت ...
اجباری هم در کار نیست ...
جلوه نماز در آیات قرآن و اهمیت نماز اول وقت
جلوه نماز در آیات قرآن و اهمیت نماز اول وقت دین مبین اسلام ، برای نماز اهمیت ویژه‏ای قائل شده است ، و این نکته از آیات و روایات بیشماری استفاده میشود. در آیات بسیاری به مسئله نماز پرداخته شده است. دسته ای از آیات به تشریع نماز تصریح کرده است؛ مانند: «فاقیموا الصلوْ ان الصلوْ کانت علی المؤمنین کتاباً موقوتاً»{1} نماز را به پا دارید، زیرا بر مؤمنان نماز به عنوان وظیفه ثابت شده است/ برخی آیات به تمجید نمازگزاران و تأکید بر رستگاری آنان پرداخته، مانند: «قد افلح المؤمنین الذین هم فی صلوتهم خاشعون»{2} مؤمنان همانا رستگار شدند ، آنان که در نماز خویش فروتن و خاشع‏اند/ در برخی آیات به فلسفه نماز اشاره شده ، مانند: «اقم الصلوْ لذکری»{3} نماز را برای یاد کردن من بپا دارید. / و نیز آیاتی که برای مزمت کردن کسانی که نسبت به نماز دچار غفلت شده‏اند نازل شده است: «فویل للمصلین الذین هم عن صلاتهم ساهون»{4} پس وای بر نمازگزاران آنانکه از نماز خویش غفلت کنند/ دسته‏ای از آیات ، به وقت نماز اشاره کرده که در برخی ، به وقت یک نماز (ظهر) «حافظوا علی الصلواْ و الصلوْ الوسطی{5}» (بر نمازها و نماز میانه) مواظبت کنید / و در برخی آیات دیگر به وقت سه نماز (صبح، مغرب، عشأ) اشاره نشده است: «و اقم الصلوْ طرفی النهار و زلفاً من الیل ان الحسنات یذهبن السیئات ذلک ذکر للذاکرین»{6} در دو طرف روز، و اوایل شب، نماز را برپا دارید، چرا که حسنات، سیئات (و آثار آن را) از بین میبرد، این تذکری است برای آنان که اهل تذکرند / و در برخی آیات به پنج نماز اشاره شده است: «اقم اصلوْ للولوک الشمس الی غسق اللیل و قرآن الفجر»{7} به پای دار نماز را از بازگشتگان خورشید تا تاریکی شب و خواندنی بامداد بپا دار/ از میان آیات وارد درباره وقت نماز ، فقیهان از آیه مذکور ، دلیل بر اقامه نماز در اول وقت است.{8} ایشان در وجوب نماز اول وقت به نحو موسع ، فرموده است: افضل ، تقدیم در اول وقت است و در این فتوا به آیه اقم الصلوْ لدلوک الشمس{9} استناد کرده و امر شارع را در این آیه شریفه ، مقتضی وجوب نزد شیعه و دلیل بر فوری بودن آن دانسته است.{10} از امام صادق(ع) در تفسیر آیه «فویل للمصلین، الذین هم عن صلاتهم ساهون»{11} آمده میفرماید: «تأخیر الصلاْ عن اول وقتها لغیر عذر» مردا از بی اعتنایی به نماز ، تأخیر از اول وقت بدون عذر است.{12} پس میتوان گفت از این دو آیه استفاده اول وقت شده است، گرچه احادیث و سیره پیامبر(ص) و ائمه(ع) بر اقامه نماز در اول وقت به عنوان فضیلت بوده است و این سیره همه عالمان و مؤمنان است/ _______________________________________________________ توضیحات: [1]. سوره نسأ، آیه 103/ [2]. سوره مؤمنون، آیه 2-1/ [3]. سوره طه، آیه 14/ [4]. سوره ماعون، آیه 5و4/ [5]. سوره بقره، آیه 238/ [6]. سوره هود، آیه 114/ [7]. سوره اسرأ، آیه 78/ [8]. کتاب الحلّاف، شیخ طوسی، ج 1، ص 292/ [9]. سوره اسرأ، آیه 78/ [10]. همان/ [11]. سوره ماعون، آیه 5-4/ [12]. بحارالانوار، ج 83، ص 6/

• 88/04/5 21:59

9shenas

عضو جدید
خوشتیپ.......می تونم بشورمت.پچلونمت. پهنت کنم رو بند .دوتاهم گیره هم بزنم بهت تا باد نبردت..........درست حرف بزن.

جای حرف زدن راه نرو:cool:

هر وقت باهات حرف زدن جواب بده!!!!!

باز که حالیت نشد الان تویی که خودتو انداختی وسط بحث
تقصیر تو نیس تکنولوژی پیشرفت کرده و اینترنت تو هر داهاتی پیدا میشه تو تقصیری نداری گلم

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
باز که حالیت نشد الان تویی که خودتو انداختی وسط بحث
تقصیر تو نیس تکنولوژی پیشرفت کرده و اینترنت تو هر داهاتی پیدا میشه تو تقصیری نداری گلم

بحث چی؟؟؟
چی می گی؟؟؟

با خودت چند چندی؟؟؟

درگیری ها!!!!!:w15:

خوب شد به خونه شمام اینترنت رسید تا بتونی با دنیا بیرون ارتباط بر قرار کنی..........دست خودتم نیست........اینترنتو داری ولی فرهنگشو نداری!!!

عزیزم ....گلم .......چرا نمی تونی دو کلمه مثل ادم حرف بزنی؟؟؟:cry:

واقعا واست نگرانم!!!!!

چرا همش توهین می کنی؟؟؟......چته??? مشکل داری؟؟؟؟ مگه تو چه شرایطی بزرگ شدی؟؟؟ :cry:

با من حرف بزن!!!:biggrin:

امضاتم سرلوحه زندگیت قرار بده: اروم باش:cool:

مواظب خودت باش:smile:

آخرین ویرایش:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دوست عزیز بچه که زدن نداره، شما به بزرگیت خطاشو ببخش .

اصلا بیا راجع بش حرف نزنیم..........

ولش کن :biggrin:

دارم با شوما حرف میزنم...........یهو به من می گه بحث خانوادگیه؟؟؟:w15:

هنوز یه ماه نیست تو باشگاه عضو شده می گه از فلان تاپیک برو برون.......:w25:

نمی دونم چه مشکلی داره..............ولی صد در صد مشکل داره!!!!!!:w20::w20::w20:

می خواستم متناتون بخونم ببینم بحث تون سره چیه.........بعد از پیامای 9shenas فهمیدم کلا چیزه مهمی نیست!!!

بزار خوش باشه........بزار از فضای باشگاه لذت ببره........واسه روحیشم خوبه :w09:

X.Doll

عضو جدید
من امروز امتحان سنگین داشتم 50% جزوه رو بیشتر نخونده بودم !
داشتم ساعتتای 4 صوب بود فک میکردم این همه آدم واسه ریا و خاسته های مشروع و نامشروع نماز میخونن اکثرا هم میرسن بهش :دی حالا هرچقدرم بگیم عربی و نمیفهمیم و اصن یعنی چیو و واسه ریا و........ هست ولی نهایت کارایی داره و کاش از اول ترم میخوندم :/

بعد گفتم این امتحان آخری بزا سکویی بشه برا نماز خوندن - خلاصه بعد مدتها نماز خوندم :دی اصن کمرم خم نمیشد از بس نخونده بودم :خخخخخخخ

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بحث چی؟؟؟
چی می گی؟؟؟

با خودت چند چندی؟؟؟

درگیری ها!!!!!:w15:

خوب شد به خونه شمام اینترنت رسید تا بتونی با دنیا بیرون ارتباط بر قرار کنی..........دست خودتم نیست........اینترنتو داری ولی فرهنگشو نداری!!!

عزیزم ....گلم .......چرا نمی تونی دو کلمه مثل ادم حرف بزنی؟؟؟:cry:

واقعا واست نگرانم!!!!!

چرا همش توهین می کنی؟؟؟......چته??? مشکل داری؟؟؟؟ مگه تو چه شرایطی بزرگ شدی؟؟؟ :cry:

با من حرف بزن!!!:biggrin:

امضاتم سرلوحه زندگیت قرار بده: اروم باش:cool:

مواظب خودت باش:smile:
کل اگر طبیب بودی......................:)

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخونم ولی..... وقتایی ک بیشتر ب خدا نیاز دارم با دقت بیشتری میخونم!!!!
اینقدر بنده بدی هستم من!!!!!

m roz

عضو جدید
اصلا بیا راجع بش حرف نزنیم..........

ولش کن :biggrin:

دارم با شوما حرف میزنم...........یهو به من می گه بحث خانوادگیه؟؟؟:w15:

هنوز یه ماه نیست تو باشگاه عضو شده می گه از فلان تاپیک برو برون.......:w25:

نمی دونم چه مشکلی داره..............ولی صد در صد مشکل داره!!!!!!:w20::w20::w20:

می خواستم متناتون بخونم ببینم بحث تون سره چیه.........بعد از پیامای 9shenas فهمیدم کلا چیزه مهمی نیست!!!

بزار خوش باشه........بزار از فضای باشگاه لذت ببره........واسه روحیشم خوبه :w09:

از طرز حرف زدنش میشه فهمید رفتارش بچه گانه است و هیچ توجیهیم واسه رفتار بچه ها وجود نداره ، چون اقتضای سنیشون ایجاب میکنه تو بحث بزرگترا دخالت کنند.

به قول شما بگذریم ازش، بزاریم خوش باشه.

و ممنون که تاپیک های منو مطالعه میفرمائید.

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
از طرز حرف زدنش میشه فهمید رفتارش بچه گانه است و هیچ توجیهیم واسه رفتار بچه ها وجود نداره ، چون اقتضای سنیشون ایجاب میکنه تو بحث بزرگترا دخالت کنند.

:surprised:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

خواهش می کنم......

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
میخونم ولی..... وقتایی ک بیشتر ب خدا نیاز دارم با دقت بیشتری میخونم!!!!
اینقدر بنده بدی هستم من!!!!!

عزیزم همین که حواست هست بنده ی خدائی، بنده ی خوبی واسش هستی.

به به
میشه بفرمائید جایگاه شما دقیقا کجاس؟ک اینقد دقیق بنده های خوبو بدو از همدیگه تشخیص میدی و اعلام میکنی؟؟:surprised:

m roz

عضو جدید
خواهش می کنم......

دوست عزیز ضرب المثل : نرود فرو میخ آهنی در سر. یادتون نره.
پس خودتو خسته نکن، حیف از شخصیت شما نیست با کسی که قدرت درک و فهمشو اجاره داده به باورهای غلطش بحث کنی.
پس بیخیالشون.

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
بنده وکیل و وصی جناب ناشناس هسستم:smile:
تو کار خدام دخالت نکن شوما:)

خدایی نوبری تو...........کار خدا؟؟؟ منظورت چیه؟؟؟

وکیل وصی ناشناسی؟؟؟ باش.........خخخخخخخخخ

هر کس به طریقی........

خانوم مهندس .......باور کن حرفم خیلی ثقیل نیست!!!!:biggrin: حتی توهم می تونی بفهمی!!!!!!!:biggrin:

حرفم اینه: من با شما دوتا حرف نزدم !!!!