ايا نماز مي خونيد ؟

ايا نماز مي خونيد ؟

• نهاصلا نمي خوانم

رای: 53 15.6%
  • گه گاهي از روي ميل يا اجبار مي خوانم

رای: 46 13.5%
  • بله هميشه مي خوانم .

رای: 241 70.9%

• مجموع رای دهندگان
    340

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ببین ما هم همینیم
هیچی رو بدون اینکه مطمئن بشم با عقلم جور در میاد انجام نمیدم
این نماز خوندن هم چون مطمئنم خدا دستور داده و مطمئن شدم خدا دستور بیخود نمیده دارم میخونم...

درست مثل اینکه چون مطمئنی فلان دکتر کارش عالمانه و درسته خیلی راحت قبول میکنی بری زیر تیغ جراح..
یا فلان داروها رو به دستور پزشک بخوری با اینکه هیچ اطلاعی از موارد شیمیایی درونش و سازو کار بدنت نداری...
آخه نمیتونم قبول کنم خدا بگه با کدوم پا بری توالت
یا چون ض رو صحیح تلفظ نمیکردی نمازت قبول درگاه من نیست
من ب خدا،ب عبادت، ب نیاز ب پرستش، ب تفاوت فطری مرد و زن اعتقاد دارم
نه ب این .... ها ک ب نام دین و تفسیر و توجیه المسائل ب خوردم میدن

fire.boy

کاربر فعال
اینجا جاش نیست. شما باید خیلی پیش از این در مورد اعتقادات به تفکر مینشستید چرا که مهمترین عامل در دنیا همینه
از کجا آمدیم
برای چی آمدیم
به کجا میریم...
چقدر در این مسائل مطالعه و فکر و تحقیق داشتید....

در این سایت هم در تاپیکهایی بحثهای عقیدتی شده میتونید آنجا بحثها رو بخونید و اگر سوالی بود انجا ادامه بدید

من حوصله تاپیک های کپی پیست رو ندارم. اونجاها جوری در مورد خدا صحبت میشه که انگار با هم نسبت خونی دارن! اصلا دلیل حقانیت مطلق این ادعاها چیه؟ اصلا یه بلاد دینی که الگوی دنیا باشه و دست بشر رو گرفته باشه و مشکلاتی که مردم الان و الان باهاش دست و پنجه نرم میکنند رو حل کرده باشه مثال بزنید

m roz

عضو جدید
درسته که خدا به نماز خوندن ما احتیاج نداره ولی ما که به لطف و عنایتش محتاج هستیم . . . اگر کسی به ما لطفی کرد ، عقل و منطق ایجاب میکنه رسم ادب رو بجا بیاریم و از طرف تشکر کنیم و بازم منطق ما میگه میزان تشکر ما در حدی باشه که بتونیم اون لطف رو جبران کنیم. حالا وقتی خدا لطفش در قبال ما از همه ی اطرافیانمون بیشتره پس رسم ادب اینه که بهترین تشکرها رو براش بجا بیاریم و نماز زیباترین مصداق تشکر از ذات الهی است .

سحر صبح

عضو جدید
من حوصله تاپیک های کپی پیست رو ندارم. اونجاها جوری در مورد خدا صحبت میشه که انگار با هم نسبت خونی دارن! اصلا دلیل حقانیت مطلق این ادعاها چیه؟ اصلا یه بلاد دینی که الگوی دنیا باشه و دست بشر رو گرفته باشه و مشکلاتی که مردم الان و الان باهاش دست و پنجه نرم میکنند رو حل کرده باشه مثال بزنید

کپی پیست چیه؟ ... خب سر همون تاپیکها بحث میکنیم از اول اگر بخواید
این حرفها هم جواب داره؛ اما شما پیچیده اش نکنید فعلا... به آنجا هم میرسیم ان شاءالله

fire.boy

کاربر فعال
شما مسئلتون خیلی ریشه ایه
!!

این یه طرح مساله کلی بود نه مشکل شخصی. من میگم مسائل علمی همچنان جای بحث و تصحیح و ... داره ولی دین جایی واسه این مسائل باقی نمیزاره و هر کدوم اومده گفته بهترینم !

سحر صبح

عضو جدید
آخه نمیتونم قبول کنم خدا بگه با کدوم پا بری توالت
یا چون ض رو صحیح تلفظ نمیکردی نمازت قبول درگاه من نیست
من ب خدا،ب عبادت، ب نیاز ب پرستش، ب تفاوت فطری مرد و زن اعتقاد دارم
نه ب این .... ها ک ب نام دین و تفسیر و توجیه المسائل ب خوردم میدن

ببین ماها قدم به قدم باید جلو بریم. یعنی در زندگیمون اکتفا بر دانسته هامون نکنیم...
یعنی مثلا شما در همین مرحله ای که هستید همون قدر که فهمدیدی متعهد باشید که با خودتون صادقانه رفتار کنید و آنها رو رعایت کنید... بعد کم کم درهای معرفت بیشتری بروتون باز میشه و دلایلی که نمیدونستید هم توفیق پیدا میکنید بفهمید
یعنی شما با همون تلفظی که برات راحته، با همون وضویی که میتونی، با همون روشی که مقدوره، انجام بده. اما دائم و حتما انجامش بده. اینطور نباشه که تارک نماز باشی... یعد کم کم دنبال افزایش دانسته ها در باقی مسائل باش
پای راست و چپ هم خیلی فاصله داره با انچه باید به فکرش باشی چون این مسئله از مستحباته و مستحبات خیلی زیاده... نمیخواد بهش فکر کنی فعلا در این مرحله

m roz

عضو جدید
آخه من نمیدونم رو چه اصلی در مورد خدا و وجودش اینقدر قاطع صحبت میشه که بعدش میگن او گفته محمد فرستاده منه و بعد قرآن رونمایی میشه و بعد با همین قرآن هم خدا و رسول و ... اثبات میشه! خوهشا توضیح بفرمایید

رو این اصل گفته شده چون در هر عصر و دوره ای بودند کاتبانی که حقیقت تاریخ رو ثبت کنند. اگه شما دنبال صداقت دین هستی به حرف و بحث اکتفا نکن مطالعه بهترین راه حله. پژوهش های زیادی در مورد ادیان با دلیل و برهان انجام شده . خیلی راه حل ساده ترش اینه که قرآن رو با تفسیرش مطالعه کنید تا بهتر متوجه صداقت آیات بشید. مثال:

معجزه علمی قرآن در مورد جو زمین و آسمان ها، کرسی و عرش خداوند

{وَعَلَّمَ آدَمَ الأسْمَاءَ کُلَّهَا ثُمَّ عَرَضَهُمْ عَلَی الْمَلائِکَةِ فَقَالَ أَنْبِئُونِی بِأَسْمَاءِ هَؤُلاءِ إِنْ کُنْتُمْ صَادِقِینَ}[البقرة:۳۱]

"و آسمان را سقفی محافظ قرار دادیم ولی آن ها از نشانه های او روی گردان هستند."

این خاصیت آسمان با تحقیقات دانشمندان در قرن ۲۰ ثابت شد. جوی که اطراف زمین را فراگرفته است دارای عملکرد های حیاتی بسیار مهمی است. یک نقش آن حفاظت کردن زمین در مقابل شهاب سنگ های کوچک و بزرگ است تا به زمین برخورد نکنند.

علاوه بر این، جو زمین تشعشعات خورشیدی را صافی می کند و اجازه نمی دهد که همگی آن ها از جو عبور کنند زیرا بسیاری از آن ها برای حیات روی کره زمین بسیار خطرناک هستند. جالب است که جو تنها تشعشات مفید و بی ضرر شامل نور قابل مشاهده ، فرکانس محدوده اشعه فرابنفش و امواج رادیویی را اجازه عبور می دهد. تمامی این تشعشعات برای حیات روی زمین ضروری هستند. فرکانس محدوده اشعه فرابنفش که جو زمین تنها مقداری از آن را اجازه عبور می دهد برای انجام عمل فوتوسنتز که در گیاهان انجام می شود بسیار مهم است. بیشتر تشعشعات فرابفش قوی که از طرف خورشید ساطع می شوند توسط جو گرفته می شوند و فقط قسمت ضروری و کمی از آن طیف به زمین می رسد. نقش حفاظتی جو به این جا خاتمه نمی یابد. جو همچنین زمین را در مقابل دمای بسیار کم فضای بیرونی که حدود ۲۷۰ درجه سانتی گراد زیر صفر است حفاظت می کند.

خرده سنگ هایی که در فضا سرگردان هستند و تعدادشان بسیار زیاد می باشد خطر زیادی برای زمین دارند. اگر به سطح ماه نگاه کنید می بینید که دارای فرورفتگی های عمیقی است که در اثر برخورد شهاب سنگ ها با آن می باشد. ولی خداوند خالق جو زمین را به گونه ای آفریده است تا این اجرام اجازه رسیدن به زمین نداشته باشند و قبل از رسیدن به سطح زمین در اثر حرارت زیاد به وجود آمده در اثر اصطکاک با جو ذوب می شوند. خداوند را به خاطر این نعمت بزرگ شاکر هستیم؟

یکی از عبارات قرآنی که هنوز برای بشر قابل فهم نیست مفاهیم عرش و کرسی خداوند می باشند. خداوند در آیه زیر می فرمایند که آسمان را هفت طبقه آفریدیم و آسمان اول را با ستارگان مزین ساختیم:

{فَقَضَاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ فِی یَوْمَیْنِ وَأَوْحَی فِی کُلِّ سَمَاءٍ أَمْرَهَا وَزَیَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْیَا بِمَصَابِیحَ وَحِفْظًا ذَلِکَ تَقْدِیرُ الْعَزِیزِ الْعَلِیمِ}[فصلت: ۱۲]

پس آن ها را {به صورت} هفت آسمان در دو هنگام مقرر داشت و در هر آسمانی کار {مربوط به} آن را وحی نمود و آسمان{این} دنیا را به چراغ ها مزین نمود و {آن را نیک} نگاه داشتیم؛ این است اندازه گیری های آن نیرومند دانا.

پس آن چیزی که ما تا به حال توانسته ایم با تلسکوپ ها مشاهده کنیم و تا فاصله ۱۵ میلیارد سال نوری جلو رفته ایم تنها آسمان اول می باشد که خداوند اشاره می کند که ما آن را با ستارگان مزین ساختیم. حال شش آسمان دیگر چه می باشند هنوز کشف نشده است.

خداوند در آیه ۲۵۵ سوره بقره می فرمایند:

{اللَّهُ لا إِلَهَ إِلا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلا نَوْمٌ لَهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأرْضِ مَنْ ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلا بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلا بِمَا شَاءَ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأرْضَ وَلا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ}[البقرة:۲۵۵].

خداست که معبودی جز او نیست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابی سبک او را فراگیرد و نه خوابی گران؛ آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است از آن او می باشد. کیست که به جز اذن او در پیشگاهش شفاعت می کند؟ آنچه در پیش روی آنان و آنچه در پشت سرشان است می داند و به چیزی از علم او جز به آنچه بخواهد احاطه نمی یابند. کرسی او آسمان ها و زمین را فراگرفته است و نگهداری آن ها بر او سخت نمی باشد و اوست والای بزرگ.

همان طور که می بینیم خداوند می فرمایند که کرسی او آسمان ها و زمین را فراگرفته است پس کرسی خداوند بسیار بزرگ تر از هفت آسمان می باشد که ما آسمان اول آن را با تلسکوپ می بینیم.

مساله زمانی بغرنج تر می شود که اصطلاح دیگری در قرآن است به نام عرش. مثلا:

{وَهُوَ الَّذِی خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأرْضَ فِی سِتَّةِ أَیَّامٍ وَکَانَ عَرْشُهُ عَلَی الْمَاءِ لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عَمَلا وَلَئِنْ قُلْتَ إِنَّکُمْ مَبْعُوثُونَ مِنْ بَعْدِ الْمَوْتِ لَیَقُولَنَّ الَّذِینَ کَفَرُوا إِنْ هَذَا إِلا سِحْرٌ مُبِینٌ}[هود:۷]

و اوست که آسمان ها و زمین را در شش هنگام آفرید و عرش او بر آب بود تا شما را بیازماید که کدامیک نیکوکارترید و اگر بگویی: (( شما پس از مرگ برانگیخته خواهید شد)) قطعا کسانی که کافر شده اند خواهند گفت: ((این {ادعا} جز سحری آشکار نیست)).

در وجود انسان ها تلسکوپ هایی بسیار قوی تر و بهتر، وسایل ارتباطی خیلی دقیق تر و بسیاری قابلیت های دیگر نهفته است. شاید آیه زیر گواهی بر این مدعا باشد:

{وَعَلَّمَ آدَمَ الأسْمَاءَ کُلَّهَا ثُمَّ عَرَضَهُمْ عَلَی الْمَلائِکَةِ فَقَالَ أَنْبِئُونِی بِأَسْمَاءِ هَؤُلاءِ إِنْ کُنْتُمْ صَادِقِینَ}[البقرة:۳۱]

و خداوند همه معانی آن ها را به آدم آموخت سپس آن ها را بر فرشتگان عرضه نمود و فرمود: اگر راست می گویید از اسامی این ها به من خبر دهید.

همان طور که خداوند فرموده اند فرشتگان قادر به درک قدرت هایی که خداوند در وجود انسان ها به ودیعه نهاده است نیستند. حتی شیطان نیز بی اطلاع بود وگرنه سر تعظیم فرو می آورد.

یکی از کسانی که توانسته به این قابلیت ها دست پیدا کند و تجلی اسما الهی باشد، شاعر ایرانی پارسی گویی است که ۸۰۰ سال پیش مثنوی معنوی را سروده و اکنون ما و دنیای غرب با خواندن اشعار او می بینیم که تفکراتش تطابق کامل با علم امروزه دارد. این شاعر چنان پرآوازه شده که از یک طرف کشور ترکیه در تلاشی بیهوده می خواهد او را ترک بخواند و غربی ها هم او را شخصیتی متعلق به همه می دانند ولی او ایرانی است و ایرانی باقی خواهد ماند.

با استفاده از کتاب معجزات علمی قرآن نوشته هارون یحی.

به قول شما کپی پیس کردم، ، ، اما این یکی از همون پژوهش های با دلیل و برهانه.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
نشستیم ببینیم کافرا چی کشف میکنن بعدش تو فرآنمون میگردیم دنبالش ک بگیم:ا نگااااااا این تو قرآنمون اومده پس قرآنمون معجزس
همه دنیا رو ب جلو حرکت میکنه
اونوقت ما دغدغمون چه چیزای مضحکیه...

m roz

عضو جدید
نشستیم ببینیم کافرا چی کشف میکنن بعدش تو فرآنمون میگردیم دنبالش ک بگیم:ا نگااااااا این تو قرآنمون اومده پس قرآنمون معجزس
همه دنیا رو ب جلو حرکت میکنه
اونوقت ما دغدغمون چه چیزای مضحکیه...

حرکت دنیا رو به جلو همون حرکت به سمت علمه . . .
دغدغه ی ما هم میشه علمی که پیشتر از همه میتونستیم بهش برسیم اما باید منتظر بشیم به قول شما دنیا به اثبات برسونتش.

شما هم جزوی از دنیا هستی :

رو به جلو در حرکتی . . .
یا
تو فکر دغدغه ای ؟؟؟

fire.boy

کاربر فعال

چی درسته؟؟ این درسته که اونور تو بلاد کفر! عده ای برای پیش بردن علم، خون دل بخورن و برای پاسخ به ذهن پرسشگر بشر و آسایش بیشتر مردمشون از جان مایه بذارن و اینجا مردمی به دلیل اینکه خیالشون راحته که دینشون کامله و جواب تمام سوالات رو x سال پیش به درستی داده، به اشباع برسن و بدوئن دنبال ضریح آهنی که آی التماس دعا! اون پله های بعدی که اون خانوم میگن، چیزی تو همین مایه هاست

m roz

عضو جدید
چی درسته؟؟ این درسته که اونور تو بلاد کفر! عده ای برای پیش بردن علم، خون دل بخورن و برای پاسخ به ذهن پرسشگر بشر و آسایش بیشتر مردمشون از جان مایه بذارن و اینجا مردمی به دلیل اینکه خیالشون راحته که دینشون کامله و جواب تمام سوالات رو x سال پیش به درستی داده، به اشباع برسن و بدوئن دنبال ضریح آهنی که آی التماس دعا! اون پله های بعدی که اون خانوم میگن، چیزی تو همین مایه هاست
منظورم از درسته تائید حرف کسی نبود، اگه این طور بود با نقل قول جواب میدادم . حرف کسی رو هم رد نکردم ، همیشه عادت کردیم پیش داوری کنیم.میخواستم امتحان کنم اگه بدون دلیل کسی رو تائید کنیم یعنی همون اعتماد کورکورانه عکس العمل بقیه چیه.

9shenas

عضو جدید

کسانی هستن که از اسرار و ابهامات میترسن و مایلن تمام جواب هارو داشته باشن و به کارشون ادامه بدن، اینا خیلی خوشحال میشن که یه کتاب بهشون بدی و بهشون بگی جواب تمام سوالات تو این کتاب هست حالا برو دنبال کارت و دیگه نگران این مسائل نباش
اینو تو یه مستند میگفت
در مقابل یه عده شجاعتشو دارن که برن دنبال اسرار و جواب سوال هاشون
انتخاب با خودمونه

m roz

عضو جدید
آدما با هم فرق دارن، هر کسی آرامشو 1 جور معنی میکنه و طریقه ی به آرامش رسیدنو خودش انتخاب میکنه.اگر کسی با دخیل بستن به ضریح و التماس دعا دلش آروم میشه درست بودن یا غلط بودنش واسش ثابت میشه.اگرم کسی با امکانات فوق راحت دنیای علم و تکنولوژی کیف میکنه بازم به خودش مربوطه، درست و غلط بودنشم پای خودش.پس قبل از هر چیز یاد بگیریم تو دنیای مدرنیته احترام به عقاید همدیگه رو یاد بگیریم.همونطوری که خدا قدرت اختیار به انسان داده تا خودش انتخاب کنه .

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
حرکت دنیا رو به جلو همون حرکت به سمت علمه . . .
دغدغه ی ما هم میشه علمی که پیشتر از همه میتونستیم بهش برسیم اما باید منتظر بشیم به قول شما دنیا به اثبات برسونتش.

شما هم جزوی از دنیا هستی :

رو به جلو در حرکتی . . .
یا
تو فکر دغدغه ای ؟؟؟
رو ب جلو;)
این بحثا واسه روشن شدن دوستانیه ک نگران نحوه تلفظ حرف خ هستند در نمازشون
یا...
اینا دغدفه من نیس
دغدغه من اینه ک هم سنو سالام ب جای حرکت ب سمت جلو خودشونو درگیر چنین مسائل پیش پا افتاده ای میکنن و نتیجش میشه جهان سوم شدن نسل آریایی ها:smile:

fire.boy

کاربر فعال
منظورم از درسته تائید حرف کسی نبود، اگه این طور بود با نقل قول جواب میدادم . حرف کسی رو هم رد نکردم ، همیشه عادت کردیم پیش داوری کنیم.میخواستم امتحان کنم اگه بدون دلیل کسی رو تائید کنیم یعنی همون اعتماد کورکورانه عکس العمل بقیه چیه.

من که ازین مدل تست زمین شناسا سر در نمیاریم :redface:
مثلا الان بوق سال پیش و من هم مدعی تئوری همه چیز. بعد یه عده بیان بپرسن چرا آسمون نمیفته؟، من هم چون نمیخوام کم بیارم و اولین دلیلی که به ذهن میرسه رو بگم و بگم بخاطر ستونهای نامرئی.
x سال بعد نیروی جاذبه کشف بشه و طرفدارای من بگن ما این قضیه رو خیلی قبل پیش میدونستیم!
درسته؟:gol:

m roz

عضو جدید
کسانی هستن که از اسرار و ابهامات میترسن و مایلن تمام جواب هارو داشته باشن و به کارشون ادامه بدن، اینا خیلی خوشحال میشن که یه کتاب بهشون بدی و بهشون بگی جواب تمام سوالات تو این کتاب هست حالا برو دنبال کارت و دیگه نگران این مسائل نباش
اینو تو یه مستند میگفت
انتخاب با خودمونه

من با شما موافق هستم، به نظر منم قبل از قبول یا انکار هر چیزی باید دنبال دلیل بود.
اگر کسی ادعایی میکنه دلیل بیاره ، نه اینکه طرز فکرشو توجیه کنه .

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آدما با هم فرق دارن، هر کسی آرامشو 1 جور معنی میکنه و طریقه ی به آرامش رسیدنو خودش انتخاب میکنه.اگر کسی با دخیل بستن به ضریح و التماس دعا دلش آروم میشه درست بودن یا غلط بودنش واسش ثابت میشه.اگرم کسی با امکانات فوق راحت دنیای علم و تکنولوژی کیف میکنه بازم به خودش مربوطه، درست و غلط بودنشم پای خودش.پس قبل از هر چیز یاد بگیریم تو دنیای مدرنیته احترام به عقاید همدیگه رو یاد بگیریم.همونطوری که خدا قدرت اختیار به انسان داده تا خودش انتخاب کنه .
کسی ک فقط ب آسایش خودش فکر میکنه بهتره بره تو خلوتش نمازشو بخونه و بی خیال امر ب معروف بشه
من ب عنوان یک انسان دغدفه رشد جامعه مو دارم و تمام تلاشمو میکنم چون عمیقا باور دارم رشد من در گروی رشد جامعمه
حالا اگه شما با دنبال ضریح دویدن ب آرامش میرسی توصیه میکنم ب جای حضور در این مکان بری دخیل ببندی ب امید آرامش در هر دو جهان

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اینو تو یه مستند میگفت
انتخاب با خودمونه
:w17:

کاش ب جای تورق توجیه المسائل بشینیم پای اینجور مستندات:w16:

m roz

عضو جدید
رو ب جلو;)
این بحثا واسه روشن شدن دوستانیه ک نگران نحوه تلفظ حرف خ هستند در نمازشون
یا...
اینا دغدفه من نیس
دغدغه من اینه ک هم سنو سالام ب جای حرکت ب سمت جلو خودشونو درگیر چنین مسائل پیش پا افتاده ای میکنن و نتیجش میشه جهان سوم شدن نسل آریایی ها:smile:

ب نظر من خدا به اندازه ی ظرفیتی که به هر کسی داده ازش توقع داره، چه تو بحث دین چه بحث علم.
از نظر دینی اگه قرار بود همه ی آدما نماز و روزه و . . . مو به مو بجا بیارن میشدن معصوم نه آدمی که جایز الخطاست پس هرقدر که در توانمون هست ادای واجبات کنیم نه کم کاری نه ریا و تزویر.
در بحث علم هم اگه قرار بود همه به 1 اندازه درک و قدرت حل مسئله داشته باشن میشدن 1 عالمه انیشتین . پس هرقدر که مخمون میکشه تلاش کنیم نه کم کاری کنیم نه ادعای فیلسوف بودن.

m roz

عضو جدید
کسی ک فقط ب آسایش خودش فکر میکنه بهتره بره تو خلوتش نمازشو بخونه و بی خیال امر ب معروف بشه
من ب عنوان یک انسان دغدفه رشد جامعه مو دارم و تمام تلاشمو میکنم چون عمیقا باور دارم رشد من در گروی رشد جامعمه
حالا اگه شما با دنبال ضریح دویدن ب آرامش میرسی توصیه میکنم ب جای حضور در این مکان بری دخیل ببندی ب امید آرامش در هر دو جهان

خانم پر مدعا من اگه قرار بود کارهامو فقط با دخیل بستن پیش ببرم قدرت درک و فهم توهین تو رو نداشتم پس مودب باش. وقتی حالیت نیست بحث جمعیه نه خصوصی انتظاری بیش از این ازت نیست. در ضمن زود قضاوت نکن.

fire.boy

کاربر فعال

ببینید من دارم در مورد زمان حال و جامعه الانه حرف میزنم. نه میگم ما فلان بودیم نه میگم فلین خواهیم شد. میگم ایده آل گرای کاذب و شعاری نباشیم.
ضمنا ملاک سنجش چیه؟ مثلا یه معلمی که از کلاس 40 نفرش 3نفر قبول میشن و آینه به آینه در میرن، عیب از دانش آموزاست؟؟؟
وقتی اون همه جمعیت دوان دوان و ملتمس رو میبینی باید تنت و ذهن همنوع دوستت به لرزه در بیاد

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ب نظر من خدا به اندازه ی ظرفیتی که به هر کسی داده ازش توقع داره، چه تو بحث دین چه بحث علم.
از نظر دینی اگه قرار بود همه ی آدما نماز و روزه و . . . مو به مو بجا بیارن میشدن معصوم نه آدمی که جایز الخطاست پس هرقدر که در توانمون هست ادای واجبات کنیم نه کم کاری نه ریا و تزویر.
در بحث علم هم اگه قرار بود همه به 1 اندازه درک و قدرت حل مسئله داشته باشن میشدن 1 عالمه انیشتین . پس هرقدر که مخمون میکشه تلاش کنیم نه کم کاری کنیم نه ادعای فیلسوف بودن.
اگه دغدغم دین باشه سعی میکنم بهترین باشم
اگه علم همینطور
و هرچیز دیگه
این ک شما فرمودید فقط ی بهونه س واسه فرار از زیر بار مسئولیت
و توجیه تنبلی و کم کاری:smile:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خانم پر مدعا من اگه قرار بود کارهامو فقط با دخیل بستن پیش ببرم قدرت درک و فهم توهین تو رو نداشتم پس مودب باش. وقتی حالیت نیست بحث جمعیه نه خصوصی انتظاری بیش از این ازت نیست. در ضمن زود قضاوت نکن.
دوستان قضاوت میکنن کی توهین میکنه و از کی چه انتظاری میره:)

m roz

عضو جدید
ببینید من دارم در مورد زمان حال و جامعه الانه حرف میزنم. نه میگم ما فلان بودیم نه میگم فلین خواهیم شد. میگم ایده آل گرای کاذب و شعاری نباشیم.
ضمنا ملاک سنجش چیه؟ مثلا یه معلمی که از کلاس 40 نفرش 3نفر قبول میشن و آینه به آینه در میرن، عیب از دانش آموزاست؟؟؟
وقتی اون همه جمعیت دوان دوان و ملتمس رو میبینی باید تنت و ذهن همنوع دوستت به لرزه در بیاد

به نظر شما فقط اونایی که از دین حرف می زنند شعاری هستند؟ یعنی در جایگاه علم شعار وجود نداره؟ ؟؟
باور کن شعار تو علم بیشتر از دینه، اگه هر کسی به جای این همه حرف زدن از زندگی راحت و پیشرفت علم مردم اون طرف دنیا یکم مطالعه ی خودشو بیشتر میکرد وضع و اوضاع ما بهتر از این می شد. پس همه چیزو تقصیر دین نزاریم، ادعای پوشالی ما از علامه دهر بودنمون باعث عقب موندگی ما شده.

m roz

عضو جدید
دوستان قضاوت میکنن کی توهین میکنه و از کی چه انتظاری میره:)

جدی؟؟؟
شما بحث رو خصوصی می کنین بعد قضاوت میشه با دوستان ؟
عجب منطقی . . .
به هر حال جواب حرفتون بود . اگه شما توهین برداشت کردین بدونین برداشت منم از حرف شما توهین بود.

آخرین ویرایش:

fire.boy

کاربر فعال
به نظر شما فقط اونایی که از دین حرف می زنند شعاری هستند؟ یعنی در جایگاه علم شعار وجود نداره؟ ؟؟
باور کن شعار تو علم بیشتر از دینه، اگه هر کسی به جای این همه حرف زدن از زندگی راحت و پیشرفت علم مردم اون طرف دنیا یکم مطالعه ی خودشو بیشتر میکرد وضع و اوضاع ما بهتر از این می شد. پس همه چیزو تقصیر دین نزاریم، ادعای پوشالی ما از علامه دهر بودنمون باعث عقب موندگی ما شده.

علم هرجا کم بیاره، اعتراف میکنه و میره دنبالش، ولی این دینه که هربار یه قصه سرهم میکنه تا طرفداراشو از دست نده و چرخاش بچرخه
اگه تقصیر دین نیست پس شاید تقصیر اونایی هستش که یاگیری زبان انگلیسی رو تهاجم فرهنگی میدونستن و یا برای آنالیز آهنگ و موسیقی میگفتن اگه باعث تکان دادن شست پا شود ، مسئله جای اشکال است. ضمنا به هیچ مهندس و دکتری نمیگن علامه. علامه ها مشخصن کیان!
:gol:

m roz

عضو جدید
علم هرجا کم بیاره، اعتراف میکنه و میره دنبالش، ولی این دینه که هربار یه قصه سرهم میکنه تا طرفداراشو از دست نده و چرخاش بچرخه
اگه تقصیر دین نیست پس شاید تقصیر اونایی هستش که یاگیری زبان انگلیسی رو تهاجم فرهنگی میدونستن و یا برای آنالیز آهنگ و موسیقی میگفتن اگه باعث تکان دادن شست پا شود ، مسئله جای اشکال است. ضمنا به هیچ مهندس و دکتری نمیگن علامه. علامه ها مشخصن کیان!
:gol:

نظر شما محترم اما با قاطعیت حرف نزنید، چیزی رو از دست نمیدین اگه مطالعه تو زمینه ی دین هم داشته باشید که داره خودشو تحمیل میکنه یا 1 بحث اثبات شده است. من از اشائه کنندگان دین حرف نمیزنم که چی میگن ، من از خود خالص دین حرف میزنم. چرا خودمون نریم دنبالش تا ببینیم چی درسته چی غلط؟
در ضمن علامه همون تهاجم زبان عربی به فارسیه. به نظر شما همه ی دکتر مهندسا راسکی هستن؟ باورش سخته. 1 عنوانه واسه قپی بیشتر افراد.

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: ايا نماز مي خونيد ؟

آرشششششش
چطورییییییییییییی
من یه هفتست میخونم :)

m roz

عضو جدید
دین منافاتی با علم نداره، وقتی خود پیامبر میگن اگر علم در قله های دور دست باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست میابند. پس جایگاه علم در دین غیر قابل انکاره. 1پزشک متعهد وقتی فارغ التحصیل میشه سوگند پزشکی یاد میکنه که بخاطر نجات جون مریض از هیچ تلاشی دریغ نکنه و اصول اخلاقی احترام به انسان بودنو رعایت کنه.

حتی یونی فرم مخصوص به تن دارن که از ابن سینا به یادگار مونده.دیگه همه میدونیم که ابن سینا 1 پزشک ایرانی مسلمون بود. حتی بهترین پزشکای دنیا در کنار پیشرفت علمشون اصول انسانی را رعایت میکنند (مثلا از انسان به عنوان موش آزمایشگاهی استفاده نکنند برای تست داروهاشون).

کجای قرآن آیه آورده شده دست از تلاش برای پیشرفت علم بردارید؟ اگه پیدا کردید حتما بفرستید به پروفایلم.

ما که مدعی پیشرفت کشورمون هستیم : بسم الله .
راه باز، چرا فقط نشستیم و از دیگران توقع داریم راه پیشرفتو باز کنند.

من خودم دانشجوی زمین شناسی بودم ، تو فیدایی که میرفتیم اکثرا بخاطر کوهنوردی زیاد از زیرش شونه خالی میکردن و 1گوشه ای لم میدادن تا بقیه برگردن. پایان ترم هم انتظار نمره ی بالا داشتن. حالا اگه نمره کم میشد مقصر خساست استاد تو نمره دادن بود پس استاد باید عوض بشه چون ما را به موقیت تو نمره گرفتن نرسونده.

شده نقل بهونه ی بعضیا که هیچ تلاشی در راه پیشرفت علم کشورشون نمیکنند بعد گیر میدن به دین که چون مملکت ما اسلامیه ما عقب افتاده ایم، ما نسل سومی هستیم. باید کشور در دین تجدید نظر بکنه .

همش بهونه است.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من میگم دوستانی که ادعا میکنن در سرزمین های دور دارن خون دل میخورن که علم ها رو کشف کنن ، خب شما ها هم برین همین کار رو بکنین واسه چی فکرتون رو درگیر چیزهایی میکنین که هیچ اعتقادی بهش ندارین خب برین علم ها رو کشف کنین دیگه
من خودم همین تصمیم رو گرفتم :smile: