بچه ها انقد اقای قانع رو اذیت نکنید
برا دور بعد بازم به ایشون احتیاج داریم ؛ کاری نکنید از دست زحمتای من و اذیتای شما فرار کنن

برا دور بعد بازم به ایشون احتیاج داریم ؛ کاری نکنید از دست زحمتای من و اذیتای شما فرار کنن

نه بابابچه ها انقد اقای قانع رو اذیت نکنید
برا دور بعد بازم به ایشون احتیاج داریم ؛ کاری نکنید از دست زحمتای من و اذیتای شما فرار کنن![]()
اگه با یه کتاب دلت شاد میشهخواهش میکنم ، لطف داری
کتاب رو هم من که میگیرم از آقای قانع .. یه حرفی زده باید پاش وایسته ، شاهدم دارم .. بعدش ردیفش میکنیم![]()
ما دیر رسیدیم یار کشی ها انجام شده مثل اینکه ...
هر کی میخاد ببازه و باعث شادی دله این جوونا بشه با بازیش بیاد تو تیم من
آکشیییییییییییییییییییی جونم کجاییییییی؟؟؟؟؟؟ بیا یک تیم بزنیم .
........... من کناره گیریمو از دور بعدی رسما اعلامی کنمخوبهمن و مینا فعلا تو یه تیمیم
تا شروع مسابقات هم یه بازیکن خارجی هم میاریم همرو ببریم
) . میناااا واسه تیممون یه اسم انتخاب کن
![]()
ماشالله تو اگه بخوای میتونی 5 تا تیم درست کنیعاقا پس من چی![]()
درسته مهندس. نکته ظریفی بودماشالله تو اگه بخوای میتونی 5 تا تیم درست کنیهرکی یکی 2 تا از دوستاشو برداره یه تیم بشن دیگه
![]()
خوبهمن و مینا فعلا تو یه تیمیم
تا شروع مسابقات هم یه بازیکن خارجی هم میاریم همرو ببریم
) . میناااا واسه تیممون یه اسم انتخاب کن
![]()
بازیتو داشتم میدیدم آخرش فکر کردم سر وقت میبری . واقعا بازیه سنگینی بود . حیف شد کتابو از دست دادی![]()
artmiss - gharybeh
برنده : artmiss
انصافا این سخت ترین بازی من بین این 5 تا بازی بود ، خیلی خوب بازی کردی
دوم شدی احتمالا
http://fa.lichess.org/zH3XEge2ZseB
آنچه که مشخصه مهندس های کامپیوتر در شطرنج از همه قوی ترن <3![]()
) پیشنهاد جالبی برای سری دوم مسابقات دارم . برای روابط دوستانه صمیمی تر . تمایل دارم سری دوم مسابقات رو به صورت تیمی برگزار کنیم . هر تیم شامل 3 بازیکن . طوری که بازیکنان هر تیم به ترتیب از 1 تا 3 شماره گذاری میشوند . و در مقابل تیم های دیگر .با شماره مشابه خود در تیم حریف مسابقه میدهند . و در مجموع امتیاز هر 3 بازیکن جمع شده و نتیجه نهایی تیم مشخص می شود . تنها در این صورت خودم هم تو میز یک بچه های کامپیوتر بازی می کنم
![]()
در این گونه بازیها روابط صمیمانه بالایی وجود دارد و بی مسوولیتی ها کمتر می شود . البته در حد یه جرفه شاید اصلا عملی نشد![]()
ميبينم که اينجا شده اسپم خونه، منم در راستاي حمايت از wooer انصراف ميدم. :-D
ببخشید شما ؟منم شطرنجم خیلی معرکست ولی چون شده اسپم خونه انصراف خودم رو اعلام میدارم و اعلامیه ای هم در دست نوشتن دارم که در فرصت مناسب در تاپیک درج میکنم با تشکر (من)
الان دیگه رده بندی رو میزنم . بازی 2 عزیز دیگه که مونده بود رو هم مساوی میزنم چون زیاد تاثیری نداره تو جدول . دیگه بازی نکردن دیگه
خیلی خوشحال شدم تو این دوره شرکت کردم
شال نو رو هم به همه ی دوستان تبریک میگم
علی بیا تو تیم خودم (هر کی با من هم تیمی شه آخر میشه)![]()
بچه ها انقد اقای قانع رو اذیت نکنید
برا دور بعد بازم به ایشون احتیاج داریم ؛ کاری نکنید از دست زحمتای من و اذیتای شما فرار کنن![]()
minajigili برای بازی آخر نیومد خودش گفت نمیام بهر حال فرقی هم نمیکنه حالا اگر میخواید مساوی بزنید یا برد من رو
کاردو جان منم تو تیمتون راه بدید...نیگاه نکن من 2 امتیاز دارم... بخدا من اینقدرا هم بازیم بد نیست...
همینجا از زحمات استاد قانع عزیز و بقیه دوستان که اینجا حضور داشتن تشکر میکنم
برای دور بعد حتما هستم راستش من بازی تدارکاتی نداشتم دوره بعد رقابتها با آمادگی کامل میام...
سال نو رو هم پیشاپیش به همه دوستان تبریک میگم....
مشاهده پیوست 201182
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دومین دوره مسابقات شطرنج باشگاه مهندسان ایران | سرگرمی های ورزشی | 585 |