نه مخالفم
اتفاقا به نظر من این خیلی خوبه که قبلش در مورد همه چیز هم بدونن این اعتماد میاره .
الان مثلا مرد یا زنی که بدونه معشوقه خودش قبلا با کسی بوده و..............

این ها رو بدونه اعتماد میاره یا شک و تردید

نه مخالفم
اتفاقا به نظر من این خیلی خوبه که قبلش در مورد همه چیز هم بدونن این اعتماد میاره .
به نظرت بعد از چند سال زندگی وقتی یه کم از شور و شوق زندگیتون افتادید و زندگی روز مره ای رو پیدا کردید اون موقع زنت باهات چه رفتاری داره
به رفتارت شک نمی کنه
به نظر من اگر می گفتی زندگی قبل از ازدواج هر کس به خودش ربط داره بهتر بود تا اینکه تمام جیک و پوک زندگیت رو بگی![]()
اخیش یکی پیدا شد حدفش از دوستی با دختر *** نبودهیه چیزی میگم و دیگه مرخص میشم فکر کنم براتون تکراری شدم .
من دوست دختری داشتم که عاشق هم بودیم. اما رابطه جنسی نداشتیم چون هدیگرو خیلی مقدس میدونستیم. متاسفانه چیزی که انتظارشو داشتیم نشد و از هم جدا شدیم. ولی واقعا من نتوسنتم جیگزینی براش پیدا کنم. هنوزم اون شخص برام مقدسه..........
دوستان شاد باشید بای
ببین کامل نخوندی گفتم رو بازی میکنم و از اونم همین انتظارو دارم (خودمم شل نیستم، تحقیق میکنم)!
صداقت خودش باعث جذاب شدن زندگی میشه!
من گفتم در دوستی با جنس مخالف قبل از ازدواج هیچگونه ایرادی ندارم، ولی بعد از ازدواج زن زندگیت باید یکی باشه و رابطت با همکارت یا افراد غیر فامیل بیشتر از یه احوالپرسی ساده و خوش و بش معمولی باهاش باشه!
دوست و فامیل فرق داره، اگه رفت و آمدی هست باید خانوادگی باشه!
الان مثلا مرد یا زنی که بدونه معشوقه خودش قبلا با کسی بوده و..............
این ها رو بدونه اعتماد میاره یا شک و تردید![]()
من تا این همدمش باهات موافقم ولی چرا بعضی از ما مردها 10ها همدم داریم؟شما فک کنم دوستی زن و مرد رو تو پایی کمر میبینی!
اما انسانها احتیاج به یه همدم دارن تا بتونن خودشون رو تخلیه کنن وگرنه کارشون به همون پایی کمر میرسه!
همه احساس دارن و باید راه صحیح کنترلش رو یاد بگیرن!
اخیش یکی پیدا شد حدفش از دوستی با دختر *** نبوده
من نمی دونم چرا وقتی یک پسر با یک دختر با هم دوست میشن هفته ی اول دوستی که می گذره از هفته ی دوم مثائل ***ی بین این دو به وجود میاد 100درصد نیست ولی 80درصد هست چرا ما نمی تونیم یه دوستی سالم داشته باشیم ؟
بر میگرده به عدل خدامن همیشه به یه چیز خیلی فکر می کنم اون هم اینکه چرا اقایون این اختیار رو دارن که با صد ها نفر رابطه داشته باشن ولی خانوم ها نمی تونن ؟
یکی میشه جواب سوال منو بده؟
شما فک کنم دوستی زن و مرد رو تو پایی کمر میبینی!
اما انسانها احتیاج به یه همدم دارن تا بتونن خودشون رو تخلیه کنن وگرنه کارشون به همون پایی کمر میرسه!
شما فک کنم دوستی زن و مرد رو تو پایی کمر میبینی!
من همیشه به یه چیز خیلی فکر می کنم اون هم اینکه چرا اقایون این اختیار رو دارن که با صد ها نفر رابطه داشته باشن ولی خانوم ها نمی تونن ؟
یکی میشه جواب سوال منو بده؟
اما هنوز راهیییییییه برا گول زدن افکار عمومی مردمبه نظر من باکره بودن زیاد مهم نیست چون با پیشرفت علم پزشکی العان خیلی ها می تونن خودش رو باکره معرفی کنه
خب ما هم همین و میگیم در صورتی که جوتشون *** قبل از ازدواج رو تجربه نکرده باشن نه اینکه یه طرفه باشهخيلي اهميت داره!!
اولا سلام
دویما به نظر من خیلی مهمه که همسر اینده ام با کسی رابطه نداشته باشه
(اینجا یه سوال پیش میاد که ایا ما مردا هم قبی از ازدواج با کسی رابطه جنسی داشتیم یا نه)
البته که کسی از مردها که رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته ,نباید همچین توقعی از همسر اینده اش هم داشته باشه
در کل از هر دست بدی از همون دست هم میگیری![]()
اون یک طرفه بودن هم با قانونخب ما هم همین و میگیم در صورتی که جوتشون *** قبل از ازدواج رو تجربه نکرده باشن نه اینکه یه طرفه باشه![]()
اگه اینطوری باشه که بهترین همدم ادما خواهر و مادر هستند ویا خاله عمه
امین صبح یه بحثی بود که در باره رابطه و دوستی سالم بین دو جنس مخالف
من خودم قبول دارم هم برای خودم هم وحید (میگم سالم بدون ....)
ولی اکثرا فکرشون به انحراف کشیده میشه یا خیانت میدونن یا هرزگی دو طرف
و این هم به فرهنگ غلط ما ایرانیا برمیگرده
ولی دوستی سالم واقعا شیرین و دوست داشتنی من خودم حسش کردم و باور دارم![]()
برو بچه دنباله توپت بگرد دههههههههههههههاما هنوز راهیییییییه برا گول زدن افکار عمومی مردم![]()
برو بچه دنباله توپت بگرد دهههههههههههههه![]()
اتفاقا گفته شد که اکثر دوستی رو در همخوابی خلاصه میکنن و هنوز جا نیفتاده در کشورموناگه اینطوری باشه که بهترین همدم ادما خواهر و مادر هستند ویا خاله عمه
من که با خاله هام خیلی رفیقم باهاشون دردل میکنم
ولی این روزها دوستی یه سالم کم پیدا میشه اینو قبول داری؟
چه جوری و از کجا بایید جا بندازیم؟اتفاقا گفته شد که اکثر دوستی رو در همخوابی خلاصه میکنن و هنوز جا نیفتاده در کشورمون
ببین شاهین اگر بچه هام درک کنن رابطه سالم یعنی چی مطمئن باش میذارمولی این روزها دوستی یه سالم کم پیدا میشه اینو قبول داری؟
شقی یه سوال ایا اجازه میدی بچه هات با جنس مخالف در ارتباط باشن
همش به خودت بر میگرده اگر از اول بدونی با چه نیتی (پاک یا همخوابی ) دوستیت و شروع کردی صد در صد باورش میکنی و باورت و هم انتقال میدیچه جوری و از کجا بایید جا بندازیم؟
خوب بحث من هم سر همینه چرا ما نمی تونیم دوستیه سالم داشته باشیم؟ببین شاهین اگر بچه هام درک کنن رابطه سالم یعنی چی مطمئن باش میذارم
و حتی وحید هم گفتم اگر رابطه سالم و میتونه حفظ کنه صد در صد مخالفتی ندارم وگرنه مخالفم
بعضی وقتا یه دوست بهتر از همسر میتونه آدم و آروم کنه
درسته که میگی محرمشون همسرشون باشه ولی مثلا من و تو دوستیم اگه بین من و وحید اختلافی بیفته من بخوام از تو نظر بخوام و رازم و با تو در میون بذارم بده فکر نمیکنم بد باشه چون کمک میخوام بعضی وقتا زن و شوهر از نظر فکری همدیگر و ارضا نمیکنن واین دوستی به نظر من بیشتر کمک میکنه تا زندگیم و بسازم نه خراب کنمآقا پسر ایرانی شما به اینش فکر نکردی که مثلا تو این جامعه کثیفی که ما داریم دوست سابق شما یا همسرتون در پی برقراری رابطه دوباره با اون یا سؤ استفاده ازش باشه بعد ازدواج!
صداقت از خیلی از این موارد جلوگیری میکنه!
شقی قضیه کبوترا بودا که چنتایی ...!
جامعه ما همونطوریه تا یکی میفهمه سریع میخواد سؤ استفاده کنه، صداقت جلوی خیلی چیزا رو میگیره!
منم میگم قبل از ازدواجش خوبه باعث میشه آدم خیلی چیزا رو یاد بگیره (منهای رابطه ...)
اما بعد ازدواج باید هردو طرف تکپر باشن و محرمشون فقز و فقز و فقز همسرشون باشه!