اهمیت باکرگی: آیا (هنوز) مسئله مهمی قلمداد می شود؟

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه مخالفم
اتفاقا به نظر من این خیلی خوبه که قبلش در مورد همه چیز هم بدونن این اعتماد میاره .

الان مثلا مرد یا زنی که بدونه معشوقه خودش قبلا با کسی بوده و..............:whistle:

این ها رو بدونه اعتماد میاره یا شک و تردید:w04:

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرت بعد از چند سال زندگی وقتی یه کم از شور و شوق زندگیتون افتادید و زندگی روز مره ای رو پیدا کردید اون موقع زنت باهات چه رفتاری داره

به رفتارت شک نمی کنه

به نظر من اگر می گفتی زندگی قبل از ازدواج هر کس به خودش ربط داره بهتر بود تا اینکه تمام جیک و پوک زندگیت رو بگی:w12:

ببین کامل نخوندی گفتم رو بازی میکنم و از اونم همین انتظارو دارم (خودمم شل نیستم، تحقیق میکنم)!
صداقت خودش باعث جذاب شدن زندگی میشه!
من گفتم در دوستی با جنس مخالف قبل از ازدواج هیچگونه ایرادی ندارم، ولی بعد از ازدواج زن زندگیت باید یکی باشه و رابطت با همکارت یا افراد غیر فامیل بیشتر از یه احوالپرسی ساده و خوش و بش معمولی باهاش باشه!
دوست و فامیل فرق داره، اگه رفت و آمدی هست باید خانوادگی باشه!

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیزی میگم و دیگه مرخص میشم فکر کنم براتون تکراری شدم .

من دوست دختری داشتم که عاشق هم بودیم. اما رابطه جنسی نداشتیم چون هدیگرو خیلی مقدس میدونستیم. متاسفانه چیزی که انتظارشو داشتیم نشد و از هم جدا شدیم. ولی واقعا من نتوسنتم جیگزینی براش پیدا کنم. هنوزم اون شخص برام مقدسه..........

دوستان شاد باشید بای
اخیش یکی پیدا شد حدفش از دوستی با دختر *** نبوده
من نمی دونم چرا وقتی یک پسر با یک دختر با هم دوست میشن هفته ی اول دوستی که می گذره از هفته ی دوم مثائل ***ی بین این دو به وجود میاد 100درصد نیست ولی 80درصد هست چرا ما نمی تونیم یه دوستی سالم داشته باشیم ؟

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین کامل نخوندی گفتم رو بازی میکنم و از اونم همین انتظارو دارم (خودمم شل نیستم، تحقیق میکنم)!
صداقت خودش باعث جذاب شدن زندگی میشه!
من گفتم در دوستی با جنس مخالف قبل از ازدواج هیچگونه ایرادی ندارم، ولی بعد از ازدواج زن زندگیت باید یکی باشه و رابطت با همکارت یا افراد غیر فامیل بیشتر از یه احوالپرسی ساده و خوش و بش معمولی باهاش باشه!
دوست و فامیل فرق داره، اگه رفت و آمدی هست باید خانوادگی باشه!

خوب چی بگم این نظر شماست اما به نظر من من هیچ وقت به خودم این اجازه رو نمی دم که به همسرم اینده ام بگم با فلان کس فلان مدت دوست بودم و............ و به اون هم اجازه باز گوییییی این چیز ها رو نمیدم:d

چون معتقد هستم فرد ازاده هر کاری که دوست داره بکنه و به من مربوط نیست مسر اینده ام به چه کسانی دوست بوده یا نبوده:w04:

به اون هم مربوط.............................:w29:

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان مثلا مرد یا زنی که بدونه معشوقه خودش قبلا با کسی بوده و..............:whistle:

این ها رو بدونه اعتماد میاره یا شک و تردید:w04:

شما فک کنم دوستی زن و مرد رو تو پایی کمر میبینی!
اما انسانها احتیاج به یه همدم دارن تا بتونن خودشون رو تخلیه کنن وگرنه کارشون به همون پایی کمر میرسه!
همه احساس دارن و باید راه صحیح کنترلش رو یاد بگیرن!

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همیشه به یه چیز خیلی فکر می کنم اون هم اینکه چرا اقایون این اختیار رو دارن که با صد ها نفر رابطه داشته باشن ولی خانوم ها نمی تونن ؟
یکی میشه جواب سوال منو بده؟

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما انسانها احتیاج به یه همدم دارن تا بتونن خودشون رو تخلیه کنن وگرنه کارشون به همون پایی کمر میرسه!
من تا این همدمش باهات موافقم ولی چرا بعضی از ما مردها 10ها همدم داریم؟

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخیش یکی پیدا شد حدفش از دوستی با دختر *** نبوده
من نمی دونم چرا وقتی یک پسر با یک دختر با هم دوست میشن هفته ی اول دوستی که می گذره از هفته ی دوم مثائل ***ی بین این دو به وجود میاد 100درصد نیست ولی 80درصد هست چرا ما نمی تونیم یه دوستی سالم داشته باشیم ؟

ببخشیدا جمیعا

اما فکر کنم این به خاطر 7 خطی ما پسر هاست و کم عقلی شما.................:w12:

خدا نکنه جفتشون 7 خط باشن وگرنه...............................................:w04:

حال میده که جفتشون گاگول(دست چپ و راستشون رو بلد نباشن) باشن:d

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من باکره بودن زیاد مهم نیست چون با پیشرفت علم پزشکی العان خیلی ها می تونن خودش رو باکره معرفی کنه

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من هم شدیدا اعتقاد دارم که ادم باید یه همدمی داشته باشه تا موقع دل تنگی با اون. درد دل کنه

مگر میشه تو این زمونه که ادم تماما در اضطراب و......... به سر میبره نیاز به کسی که تخلیه روحی براشون انجام بده نداشته باشه

که من ندارم اون همدم رو............:w04::crying::w04:

اما عتقادم اینه که بعد ازدواج مسائل دوران مجردی باز نشه

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
;)
امین صبح یه بحثی بود که در باره رابطه و دوستی سالم بین دو جنس مخالف
من خودم قبول دارم هم برای خودم هم وحید (میگم سالم بدون ....)
ولی اکثرا فکرشون به انحراف کشیده میشه یا خیانت میدونن یا هرزگی دو طرف
و این هم به فرهنگ غلط ما ایرانیا برمیگرده
ولی دوستی سالم واقعا شیرین و دوست داشتنی من خودم حسش کردم و باور دارم;)

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من همیشه به یه چیز خیلی فکر می کنم اون هم اینکه چرا اقایون این اختیار رو دارن که با صد ها نفر رابطه داشته باشن ولی خانوم ها نمی تونن ؟
یکی میشه جواب سوال منو بده؟

بگردی صفحه 4 یا 5 یا 6 جواب داده یکی.............:whistle:

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا سلام
دویما به نظر من خیلی مهمه که همسر اینده ام با کسی رابطه نداشته باشه
(اینجا یه سوال پیش میاد که ایا ما مردا هم قبی از ازدواج با کسی رابطه جنسی داشتیم یا نه)
البته که کسی از مردها که رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته ,نباید همچین توقعی از همسر اینده اش هم داشته باشه
در کل از هر دست بدی از همون دست هم میگیری;)

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا سلام
دویما به نظر من خیلی مهمه که همسر اینده ام با کسی رابطه نداشته باشه
(اینجا یه سوال پیش میاد که ایا ما مردا هم قبی از ازدواج با کسی رابطه جنسی داشتیم یا نه)
البته که کسی از مردها که رابطه جنسی قبل از ازدواج داشته ,نباید همچین توقعی از همسر اینده اش هم داشته باشه
در کل از هر دست بدی از همون دست هم میگیری;)

بزن زنگو:d

راست میگه کسانی رو یشناسم دوران مجردی با زن مردم رابطه داشتن بعد از ازدواج زن اون ها با مرد ........... رابطه داشته:w18:

hamid221

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)
اگه اینطوری باشه که بهترین همدم ادما خواهر و مادر هستند ویا خاله عمه
من که با خاله هام خیلی رفیقم باهاشون دردل میکنم

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه اینطوری باشه که بهترین همدم ادما خواهر و مادر هستند ویا خاله عمه
من که با خاله هام خیلی رفیقم باهاشون دردل میکنم
اتفاقا گفته شد که اکثر دوستی رو در همخوابی خلاصه میکنن و هنوز جا نیفتاده در کشورمون

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)
ولی این روزها دوستی یه سالم کم پیدا میشه اینو قبول داری؟
شقی یه سوال ایا اجازه میدی بچه هات با جنس مخالف در ارتباط باشن

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی این روزها دوستی یه سالم کم پیدا میشه اینو قبول داری؟
شقی یه سوال ایا اجازه میدی بچه هات با جنس مخالف در ارتباط باشن
ببین شاهین اگر بچه هام درک کنن رابطه سالم یعنی چی مطمئن باش میذارم
و حتی وحید هم گفتم اگر رابطه سالم و میتونه حفظ کنه صد در صد مخالفتی ندارم وگرنه مخالفم
بعضی وقتا یه دوست بهتر از همسر میتونه آدم و آروم کنه

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
;)

آقا پسر ایرانی شما به اینش فکر نکردی که مثلا تو این جامعه کثیفی که ما داریم دوست سابق شما یا همسرتون در پی برقراری رابطه دوباره با اون یا سؤ استفاده ازش باشه بعد ازدواج!
صداقت از خیلی از این موارد جلوگیری میکنه!

شقی قضیه کبوترا بودا که چنتایی ...!
جامعه ما همونطوریه تا یکی میفهمه سریع میخواد سؤ استفاده کنه، صداقت جلوی خیلی چیزا رو میگیره!
منم میگم قبل از ازدواجش خوبه باعث میشه آدم خیلی چیزا رو یاد بگیره (منهای رابطه ...)
اما بعد ازدواج باید هردو طرف تکپر باشن و محرمشون فقز و فقز و فقز همسرشون باشه!

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه جوری و از کجا بایید جا بندازیم؟
همش به خودت بر میگرده اگر از اول بدونی با چه نیتی (پاک یا همخوابی ) دوستیت و شروع کردی صد در صد باورش میکنی و باورت و هم انتقال میدی
مطمئن باش شدنی چون من حسش کردم;)

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین شاهین اگر بچه هام درک کنن رابطه سالم یعنی چی مطمئن باش میذارم
و حتی وحید هم گفتم اگر رابطه سالم و میتونه حفظ کنه صد در صد مخالفتی ندارم وگرنه مخالفم
بعضی وقتا یه دوست بهتر از همسر میتونه آدم و آروم کنه
خوب بحث من هم سر همینه چرا ما نمی تونیم دوستیه سالم داشته باشیم؟
من چند سال پیش رفتم دبی دو سه روز اول لب ساحل و...کلی چشم چرونی کردم ولی از اون به بعد برام عادی شد حتی روزهای اخر اصلا نگاه نمی کردم چرا ما باید این قدر ندید بدید باشیم ؟:sweatdrop::sweatdrop:

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا پسر ایرانی شما به اینش فکر نکردی که مثلا تو این جامعه کثیفی که ما داریم دوست سابق شما یا همسرتون در پی برقراری رابطه دوباره با اون یا سؤ استفاده ازش باشه بعد ازدواج!
صداقت از خیلی از این موارد جلوگیری میکنه!

شقی قضیه کبوترا بودا که چنتایی ...!
جامعه ما همونطوریه تا یکی میفهمه سریع میخواد سؤ استفاده کنه، صداقت جلوی خیلی چیزا رو میگیره!
منم میگم قبل از ازدواجش خوبه باعث میشه آدم خیلی چیزا رو یاد بگیره (منهای رابطه ...)
اما بعد ازدواج باید هردو طرف تکپر باشن و محرمشون فقز و فقز و فقز همسرشون باشه!
درسته که میگی محرمشون همسرشون باشه ولی مثلا من و تو دوستیم اگه بین من و وحید اختلافی بیفته من بخوام از تو نظر بخوام و رازم و با تو در میون بذارم بده فکر نمیکنم بد باشه چون کمک میخوام بعضی وقتا زن و شوهر از نظر فکری همدیگر و ارضا نمیکنن واین دوستی به نظر من بیشتر کمک میکنه تا زندگیم و بسازم نه خراب کنم

بالا