اهدائ عضو بدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayda_63

عضو جدید
سلام به همگی شما

امیدوارم که همه شما 150 سال عمر مفید داشته باشین
فقط می خواستم بدونم که کدوم یک از شما حاضرید بعد مرگتون اعضای بدنتون رو اهدا کنید؟
کی تو وصیت نامش اینو ذکر میکنه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:que::que::que::que::que:

architect110

کاربر بیش فعال
سلام اگه خواستي اهدا عضو كني لازم نيست تو وصيت نامه تون بنويسيد ، برو به سايت اهدا www.ehda.ir بعد فرم مربوطه رو پر كن بعد از 3 يا 4 ماه ديگه كارتتون مياد .

alieh.z

عضو جدید
سلام .
اگه دوست دارین بعد از مرگتون ابته انشاءالله هزار ساله شید اما مرگ هم حقه میتونید جزء اعضای انجمن نفس بشید بدون اینکه کسی بدونه و بقول دوستمون ریا باشه.
هزار ساله باشید.

nano_energi

عضو جدید
این به خود شخص و نحوه شناخت و تعریفی که از ادمیت در وجودش هست مربوط میشه. من که الان زنده ام اگه کسی به یکی از اعضای من نیاز داشته باشه و من هم بتونم به زندگیم ادامه بدم بعد اون الان اهدا می کنم نه وقتی که میمرم. چه بسا انسان های بزرگی هستن الان فقط 1 کلیه دارن و رو به اسموون نگاه می کنن. به زندگی می رسن

سلام به همگی شما

امیدوارم که همه شما 150 سال عمر مفید داشته باشین
فقط می خواستم بدونم که کدوم یک از شما حاضرید بعد مرگتون اعضای بدنتون رو اهدا کنید؟
کی تو وصیت نامش اینو ذکر میکنه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:que::que::que::que::que:

ayda_63

عضو جدید
من تو سایتی که معرفی کردین رفتم و مشخصاتمو وارد کردم و دکمه ی تایید رو زدم ولی هیچ پیغامی نمیده که ایا ثبت نامم انجام شده یا نه!!!!!!!!!!
چکار کنم؟

farzan001

عضو جدید
سلام اگه خواستي اهدا عضو كني لازم نيست تو وصيت نامه تون بنويسيد ، برو به سايت اهدا www.ehda.ir بعد فرم مربوطه رو پر كن بعد از 3 يا 4 ماه ديگه كارتتون مياد .

آره دوستمون راست میگه منم کارتشو گرفتم ولی با این حال موقع اهدا بازم رضایت خانواده مرحوم لازمه!:cry: