انقلاب خون

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
انقلاب خون
انقلاب خون مبحثی است که به بررسی نوع تغییرات ژنوتیپ نسل ها پرداخته، اولین بار توسط یونانیان مورد بررسی قرار گرفت،
در این نظریه برای تغییر نوع نسل ها و بهتر شدن و برتر بودن نسل و رفتار و صفات آدمیان مورد بررسی قرار گرفت آنها با ازدواج دو نسل قدرتمند از نظر فکر و جسم و پیوند آن ها سعی در تغییر و ایجاد نژاد برتر پرداخته اند، نژاد فکر همان دانشمندان زمان خود و نژاد جسم همان ورزشکاران بوده اند.
حالا در این تاپیک می خواهیم به بررسی این مسئله بپردازیم: که آیا بنظر شما مهندسان این مسئله مفید بوده یا نه؟
آیا در ازدواج ها باید به کدامین مسئله پرداخت(منظور عشق نیست)
آیا نوع و نسل برای شما قابل اهمیت می باشد؟

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسئله مهمی رو اشاره کردین
ولی من با این شیوه مخالفم و فکر نکنم متد خوب و عملی ای باشه و بالعکس، دقیق جواب نمیده

برای پرورش نسلی مفید باید عقلمون رو از هر نظر پرورش بدیم، نه اینکه دانشمند باشیم یا فیلسوف یا ورزشکار و ... که بخوایم اینا رو با هم مخلوط کنیم
ذهن ما توانایی همه ی اینا رو داره ولی متاسفانه نمیتونیم به درستی ازشون استفاده کنیم
پس بهترین راه اینه که راه های استفاده از توانایی هامون رو پیدا کنیم نه اینکه دو جسم و ذهن برتر رو با هم مخلوط کنیم که معلوم نیست نسل بعد چه موجودی در بیاد، شاید یه انسان ضعیف الجسم و کم هوش ( یعنی نتونه از توانایی هاش استفاده کنه و .. ) و شاید هر دو رو با هم داره و یا یکی از اینا

پرورش ذهن آدم راه بهتریه که میتونه به نتیجه ی قشنگتری برسه !

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ممنون جناب پیرجو از بحث جالبتون
به نظره من هم دلیل نمی تونه باشه.درسته چیزی که از نسل قبل به نسل بعدی به ارث میرسه مهمه ولی به همون اندازه هم عوامل محیطی نقش دارن.
هر نسلی برای خودش ویژگیهای خاص خودشو داره ولی در کل میشه همه نوع تغییری رو در هر نسلی انجام داد.
منم با نظر جوجو موافقم.

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
بحث جالبیه اقای پیرجو ....
....
فرضیه ای که ادولف هیتلر به اون جامه عمل پوشاند و با ساختن یک پایگاه ....بعضی نخبگان و ورزشکاران برتر المان رو اونجا جمع کرد و اقدام به ایجاد نسل جدید و برتری از ژرمنها نمود ....
....
که با اتمام جنگ جهانی....این پایگاه نیز به کار خود خاتمه داد.....و در این خصوص هم فیلمهایی ساخته شد.
....
مشکلی که تو این طرح وجود داره ....چون تعداد پدران و مادران محدوده .....بعد از چند دوره ....خون نسلهای بعد به هم نزدیک شده و احتمال بروز مشکلات ژنتیکی بالا میره .... مگه اینکه مرتبا خون جدید وارد چرخه کنن ....که خون جدید هم .....یا باید ورزشکار باشه یا نخبه ....
....
البته نوشته های فوق از شنیده های من نشات میگیره و هنوز در این خصوص مستندی ندیدم....

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
ولی من با این شیوه مخالفم و فکر نکنم متد خوب و عملی ای باشه و بالعکس، دقیق جواب نمیده

برای پرورش نسلی مفید باید عقلمون رو از هر نظر پرورش بدیم، نه اینکه دانشمند باشیم یا فیلسوف یا ورزشکار و ... که بخوایم اینا رو با هم مخلوط کنیم
ذهن ما توانایی همه ی اینا رو داره ولی متاسفانه نمیتونیم به درستی ازشون استفاده کنیم
پس بهترین راه اینه که راه های استفاده از توانایی هامون رو پیدا کنیم نه اینکه دو جسم و ذهن برتر رو با هم مخلوط کنیم که معلوم نیست نسل بعد چه موجودی در بیاد، شاید یه انسان ضعیف الجسم و کم هوش ( یعنی نتونه از توانایی هاش استفاده کنه و .. ) و شاید هر دو رو با هم داره و یا یکی از اینا

پرورش ذهن آدم راه بهتریه که میتونه به نتیجه ی قشنگتری برسه !
جسم چطور؟ بعضی از ازدواج ها منجر به تولید نسلی می شود که باعث دردسر هستند مانند: بیماری های کم خونی مینور و ماژور(تالاسمی)، کم خونی داسی شکل، هموفیلی(مونگولیسم)، بعضی از سرطان ها....... فقط بحث بر سر هوش نیست...

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
ممنون جناب پیرجو از بحث جالبتون
به نظره من هم دلیل نمی تونه باشه.درسته چیزی که از نسل قبل به نسل بعدی به ارث میرسه مهمه ولی به همون اندازه هم عوامل محیطی نقش دارن.
هر نسلی برای خودش ویژگیهای خاص خودشو داره ولی در کل میشه همه نوع تغییری رو در هر نسلی انجام داد.
منم با نظر جوجو موافقم.
عوامل محیطی خیلی می تونن بر نسل تاثیر بگذارند به خصوص اگر در جمگ های رادیواکتیو حضور داشته باشن، جنگ جهانی دوم....... تا سه نسل تاثیرات و اثرات مخرب مواد بر روی کودکان ظاهر می شد، از جمله آن ها به کوتاه بودن دست ها می توان اشاره کرد،.... زمانی که چنین اتفاقی می افتد.. تنها راه نجات تغییر نوع نژاد می باشد تا در نسل دوم چنین اتفاقی نیفتد، نمی دونم چقدر با قانون تفکیک ژن نها (اسقلال ژن ها) آشنایی دارید؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
مشکلی که تو این طرح وجود داره ....چون تعداد پدران و مادران محدوده .....بعد از چند دوره ....خون نسلهای بعد به هم نزدیک شده و احتمال بروز مشکلات ژنتیکی بالا میره .... مگه اینکه مرتبا خون جدید وارد چرخه کنن ....که خون جدید هم .....یا باید ورزشکار باشه یا نخبه ....
....
کاملا درسته، تغییرات باید پیوسته باشد. با وارد شدن دیگر نسل ها... به عنوان مثال کره یک کشور بسته می باشد.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جسم چطور؟ بعضی از ازدواج ها منجر به تولید نسلی می شود که باعث دردسر هستند مانند: بیماری های کم خونی مینور و ماژور(تالاسمی)، کم خونی داسی شکل، هموفیلی(مونگولیسم)، بعضی از سرطان ها....... فقط بحث بر سر هوش نیست...

بحث جسم پیش اومد
اینو باید قبول کنیم ذهن آدم خیلی قویه و اگه بزرگش کنیم میتونه بر همه ی این بیماری ها غلبه کنه !
1- بدن یک ورزشکار سالم نیست همیشه
2- این بیماری ها علاوه بر عامل وراثتی عوامل دیگری هم دارن
3- بحث هوش، همه یکسانن و فقط توانایی استفاده از اون رو کم یا زیاد داریم
4- جسم خیلی پیچیدست و نمیشه با ازدواج دو نفر که از هر نظر ژنتیک تووپی دارن واسه جسم، اونو بدست بیاریم

یه سوال دارم، ذهن بشریت رو میتونیم ارتقا بدیم طوری که جسم رو هم سالم کنه
ولی چطوری میتونیم قول بدیم با ازدواج دو نفر که از نظر جسمی کامله کامل سالم هستن فرزندی با توانایی جسمی سالم بدست بیاریم ؟ من نمیتونم همچین قولی بدم !

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
بحث جسم پیش اومد
اینو باید قبول کنیم ذهن آدم خیلی قویه و اگه بزرگش کنیم میتونه بر همه ی این بیماری ها غلبه کنه !
1- بدن یک ورزشکار سالم نیست همیشه
2- این بیماری ها علاوه بر عامل وراثتی عوامل دیگری هم دارن
3- بحث هوش، همه یکسانن و فقط توانایی استفاده از اون رو کم یا زیاد داریم
4- جسم خیلی پیچیدست و نمیشه با ازدواج دو نفر که از هر نظر ژنتیک تووپی دارن واسه جسم، اونو بدست بیاریم

یه سوال دارم، ذهن بشریت رو میتونیم ارتقا بدیم طوری که جسم رو هم سالم کنه
ولی چطوری میتونیم قول بدیم با ازدواج دو نفر که از نظر جسمی کامله کامل سالم هستن فرزندی با توانایی جسمی سالم بدست بیاریم ؟ من نمیتونم همچین قولی بدم !
منظور من بیماری های وراثتی می باشد، نه بیماری هایی که به واسطه محیط منتقل می شوند.
یک مثال ساده می زنم:
یک پسر قد کوتاه، برای تغییر نسل خود تصمیم به ازدواج با یک دختر کمی بلند قد تر از خودش می گیرد: نتیجه: فرزند دو حالت دارد: یا قدش از هر دو بلند تر می شود و یا اینکه ما بین آن ها می باشد. کوتاه تر نمی شود. این قانون وراثت می باشد.
یک مثال ساده تر: یک نفر که رنگ پوستش تیره می باشد با نفر دیگری که بلون می باشد ازدواج می کند: نتیجه: فرزند دو حالت دارد یا سفید یا سبزه می شود.
در رابطه با سوال شما: اگر دونفر بیماری هموفیلی داشته باشن با هم ازداوج کنن چقدر احتمال این وجود دارد که فرزند سالمی به وجود بیاورند.....
آیا شما با همچین ازدواج هایی موافق هستید؟ این گونه ازدواج ها باعث بروز مشکل در جامعه می شود. چرا باید بگذاریم دو نفر که به بیماری کم خونی دچار هستند با هم ازدواج کنند؟

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
منظور من بیماری های وراثتی می باشد، نه بیماری هایی که به واسطه محیط منتقل می شوند.
یک مثال ساده می زنم:
یک پسر قد کوتاه، برای تغییر نسل خود تصمیم به ازدواج با یک دختر کمی بلند قد تر از خودش می گیرد: نتیجه: فرزند دو حالت دارد: یا قدش از هر دو بلند تر می شود و یا اینکه ما بین آن ها می باشد. کوتاه تر نمی شود. این قانون وراثت می باشد.
یک مثال ساده تر: یک نفر که رنگ پوستش تیره می باشد با نفر دیگری که بلون می باشد ازدواج می کند: نتیجه: فرزند دو حالت دارد یا سفید یا سبزه می شود.
در رابطه با سوال شما: اگر دونفر بیماری هموفیلی داشته باشن با هم ازداوج کنن چقدر احتمال این وجود دارد که فرزند سالمی به وجود بیاورند.....
آیا شما با همچین ازدواج هایی موافق هستید؟ این گونه ازدواج ها باعث بروز مشکل در جامعه می شود. چرا باید بگذاریم دو نفر که به بیماری کم خونی دچار هستند با هم ازدواج کنند؟
جناب پیرجو
در مورد مثالهایی که زدین در وراثت همیشه مبنا بر چهار حالتی بوده نه دو حالتی.مثلا مثال اولتون نتیجه فرزند می تونه چهار حالت داشته باشه.یک حالت قد بلند بشه.دو حالت متوسط فیمابین و یه حالت قد کوتاه بشه.
البته نه اینکه حالتهای دیگه وجود نداشته باشه ولی برمیگرده به خالص و ناخالص بودن ژنهای والدین.
یا در مورد مثال دوم باز چهار حالت هست:یک حالت سفید،دو حالت سبزه(حد وسط) و یک حالت هم تیره.
البته این که ژن کدوم از والدین غالب باشه فرق می کنه چون بعضی ژنها بسته به جنسیت والدین می تونن غالب یا مغلوب باشن.
(ببخشید که اینارو گفتم فقط چیزایی بود که در مورد مبحث ژنتیک می دونستم)
در مورد بیماری همو فیلی هم که شما گفتین احتمال اینکه فرزند سالم باشه هست ولی خیلی کمه.به خصوص اگه هر دو و الدین مبتلا به بیماری باشن.(همه اینها بر میگرده با وضعیت ژنهای والدین)
ولی در کل این جور افراد اجازه ندارن با هم وصلت داشته باشن.اگه یک طرف بیماری داشته باشه مهم نیست ولی دو طرف مشکلشون زیاد میشه.

آخرین ویرایش:

mmg11

عضو جدید
با سلام
من شنیدم در مورد اسبها این کار رو میکنند :w20:
ما داریم در مورد انسان صحبت می کنیم و انسان روح داره که فکر کنم بخش
مهم تواناییها و پیشرفت انسان مسئله روحی باشه

البته از نظر جسمی میتونه جواب بده مثل اسبها:w20:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب این درست آقای پیرجو
ولی بحث وراثت خیلی پیچیدست و گاهی اصلن صادق نیست هرچند کم !‍
ما میخوایم نسلی بهتر بوجود بیاریم، ولی از نظر جسمی بسیار پیچیده و سخته
دو انسان دارای قدی کوتاه با هم ازدواج میکنن، اینا بر اثر عوامل وراثی قدشون کوتاست، ولی در خانواده هردوشون باز افرادی دارای قد متوسط، تقریبن کوتاه، بلند و تقریبن بلند وجود داره، پس این 4 حالتی افسون هم از بین میره، و من گسترده ترش کردم ....

اگه فکرش رو کنیم در مورد قدرت ذهن هم همین صادقه، ما میتونیم پرورش بدیم، ولی باز قدرت درونی، و روحی آدما هم هست، روح آدم این وسط نقش بسزایی داره که نمیتونیم نادیده بگریمش !

اگه عوامل محیطی خوبی برای پرورش روح باشه، پرورش ذهن انسان هم که امکان پذیره بتدریج آخه همگی توانایی استفاده از همه ی بخش های مغز و قدرتمون رو داریم و کافیه این قدرت رو تومون پرورش بدن و میرسیم بحث جسم ! خیلی پیچیدست، ولی آره، امکانش هست هر چند از هر مدلی امکان داره جسمی بوجود بیاد و من احتمال هر مورد رو تنها 10 درصد میدم

ولی باز میگم، کافیه قدرت ذهن و توانایی هامون رو درک کنیم و بتونیم ازش استفاده کنیم، روحمون رو میتونیم در اختیار بگیریم، جسم رو حتی اگر بدترین و سخترین بیماری ها رو هم داشته باشیم میتونیم راه درمانی واسش پیدا کنیم، جسممون رو با قدرت ذهنمون پرئرش بدیم هر جوری که دوست داریم

این ذهن و مغز انسان چیزی نیست که بتونیم دست کم بگیریمش، ولی پرورشش هم کاری به این سادگی نیست تا این قدرت رو داشته باشه !

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
طبق امار ارائه شده و آزمایش هایی که در سال 2006 انجام شده در موسسه ژنتیک آمریکا:
افرادی که یک کتاب را 5 دور میزنن و در امتحان 20 میگیرن
و افرادی که فقط با یک دور مطالعه نمره بیست را میگیرن نوع خونشان فرق دارد..
در خون این نوع افراد ماده ای خاص وجود دارد که هنوز ناشناخته مانده است.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی آقای پیرجو
همیشه این سوال پیش میومد واسم
آخه واقعن چرا اینگونه

واقعن خووووووووووون ؟! آیا این خون توی قدرت و توانایی استفاده از مغز تاثیر میزاره ؟ البته ناگفته نمونه هر چیزی میتونه تاثیر خودشو میزاره

اگه یه بار بگم قدرت توانایی از ذهن و مغز اخراج میشم :crying2:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
به نظر من نژاد برتر در خصوص امیزش دو فرد کامل هیچ ارتباطی به پرورش روح و جسم و این حرفا نداره.....مهم شناسایی دو جنس مختلف برتر هست که این دو جنس باید از هر نظر دارای خصوصیات ویژه باشن.... حتی یه ایراد کوچک در هر کدام می تونه مسئله تولد نوزاد نخبه را تحت تاثیر قراربده ....
....
تنها مسئله ای که بعد ها می تونه به عنوان سوال مطرح بشه ....سوال کودکان در خصوص پدر و مادر خود می باشد که این هم قابل حله ...
....
ولی این مسئله وقتی دارای اهمیت میشه که یه کشور از وجود نخبگان در اقلیت باشه و در مورد نسل اینده نگران ....
ولی در کشور ما ....به نظر من .... نخبگان ناشناخته ای وجود دارن که شناسایی انها به مراتب از این طرح مهمتره و راحتتر ....
البته نمی دونم اقای پیرجو این مسئله رو به عنوان یه پدیده جهانی مطرح کردن یا داخلی؟

بالا