انرژی چشم زخم

انرژی چشم زخم

• مجموع رای دهندگان
    49

spow

اخراجی موقت
برای حفاظت از چشم مشرکین:

"و ان یکاد الذین کفرو لیزلقونک بابصارهم ...."

"و آنان که کافر شدند چون آیات قرآن را شنیدند چیزی نمانده بود که تو را چشم بزنند...."

تازه یک آیه هم در مورد جادو کردن هست:

"و من شر نفاثات فی العقد"

"(خدایا) پناه میبرم به تو از شر زنانی که به عقده در گره ها میدمند"

دیگه من نمیدونم... اینا تو قرآن هست...

یک حدیث هم از حضرت محمد نقل شده:

"چشم زخم شتر را به قصابی و انسان را به گورستان می برد."

خب متاسفانه منبع اصلی خرافات ونشر اون همین نقل وجعل... شنیدم...... ومسائلی از این دسته
امیدوارم شمایی که این ایات رو اوردید حداقل تفسیر اون ودلیل وشان نزول اونو هم خونده باشین
موفق باشید ;)

من تعجب می کنم آقای spow چطور مبانی علمی چشم زخم رو نشدیدن!!!!!
چشم انرژی داره و در صورت تمرکز می تونه این انرژی رو ساطع کنه
مثال واضحش این که یک مرتاض با کمی تمرین می تونه با نگاه کردن به یک لامپ اونو بترکونه
جدا از موارد دینی که دوستان گفتند و من هم باور دارم و این داستان مرتاض ها، بارها دانشمندان وجود انرژی های چشم رو به طور علمی اثبات کردن
قبول نکردن این انرژی ها فقط از روی تعصبه که حالا من نشون بدم به خرافات اعتقاد ندارم هر چند بقیه چیز هایی که خرافات به نظر میان هم بعضی هاشون دلایلی دارن فوق علم بنده و شما
مثلا میگن آب رو روز وایساده بخورید، شب نشسته
در نگاه اول خرافات به نظر میاد ولی معلوم شده که روده انسان در شب و روز به یک شکل نیست و این مدل آب خوردن واسه روده بهتره
یا میگن آب شب مونده نخورین چرا ؟ نمیدونم نخورین دیگه
دلیلش اینه که آبی که رو باز یه جا بمونه از شب تا صبح تغییراتی درش رخ میده که مظر میشه و
...

دوست عزیز سلام
میشه این مبانی علمی رو برا منم روشن کنید تا از خرافاتی که توش گیرکردم رهاشم
درصورت تمرکز ؟؟؟کجای چشم ؟چطوریه این؟؟ نوع انرژی چیه؟؟ نمونه هاش کجان؟؟؟ کجا اثبات شده؟؟
مرتاض!!! واقعا عجیبه:surprised:
منبع این اثباتهارو بیان میکنید ماهم یاد بگیریم
یک پست از من نشون بدید که من متعصبانه مطلبی رو ادا کردم من دیگه حرفی نمیزنم -عقاید مقلدانه وازروی احساس متعصبانه هست دوست عزیز-
خب دلیلشو خودتون گفتین به علت اینکه الان دیگه اب رو تو یخچال میزاریم ما :D
بدون شرح:D

یا مثلا گلاب به روتون میگن وقتی میرید دستشویی اول پای راست رو بذارید و وقتی میایید بیرون با پای چپ بیایید دلیلش اینه که اگر خدای نکرده همونجا سکته قلبی رخ بده در مورد اول به پشت میفتید و در مورد دوم به جلو... در هر حال گلاب به روتون توی دستشویی نمیفتید... البته واقعا کسی رعایت نمی کنه ولی خوب این ها دلیل دارن...

البته من هم بسیار مخالف خرافات هستم ولی میشه راجع به دلایل اعتقادات تحقیق کرد...
و مطالعه...

خوشحال میشم استناد علمیتونم در مورد مطلبتون ببینم البته من منکر این نیستم ولی برای دونستن بیشتر میگم
مطالعه وتحقیق رو موافقم;)

بله اعتقاددارم وبساری ازمردهم به این مسئله معتقدند که درچشم بعضی افراد قدرتی وجود دارد که وفتی ارروی حسرت یا تعجب وبدجنسی یا حتی مهربانی ودوستی به کسی نگاه کنند آن شخص بیمارمیشود یا اتقاقی بدی برای شخص رخ میدهد
ودانشمندان بسیاری امروزه مسئله راتایید کرده و معتقدهستند که بعضی چشمها قدرت مغناطیسی خاصی دارد که ازکارایی زیادی برخوداراست وحتی میتوان باتمرین بدست ایدمثل مرتاضان که باچشم کارهای عجب وغریبی می کنند ودرورایات اسلامی هم به نیروی چشم زخم اشاره شده

خودم بایکی ازاساتیدهیپوتیرم صحیت کردم ایشان مسئله راتایید کرده و حتی گفتند رنگ ابی باعث گرفتن این نیرومیشود به همین دلیل برای جلوگیری ازچشم بد از رنگ ابی وسنگهای فیروزه استفاده میشود

دایی من(خدارحمتشون کنه) بقول معروف بسیارچشم شوری داشتندو به همین خاطرخیلی خیره به کسی نگاه نمیکردند چون خودشون متوجه این قضیه شده بودند باخیره نگاه کردن به کسی اکثرمواقع برای آن شخص اتفاق بدی می اقتد

مدرک این اثباتها کجاست
شنیدم وگفتند؟؟؟؟
خدا رحمتشون کنه:(
لطفا با مدرک علمی منو قانع کنید تا من هم به این خرافات پایبند شوم

در پایان با توجه به رای مثبت اکثریت دوستان من خدای ناکرده نمیخوام موضعی به عنوان متعصبانه در این قضیه داشته باشم ولی خوشحال میشم دوستان با مطالبی مستند مارو روشن کنن
موفق باشید ;)

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
نقل و جعل تفسیر و دلیل و شان نزول
مبانی علمی
نوع انرژی چیه؟؟ نمونه هاش کجان؟؟؟ کجا اثبات شده؟؟
منبع این اثبات ها
استناد علمی
مدرک این اثباتها

این از مدارک علمی و مذهبی و تفاسیر و ... (البته اگه تفاسیر نمونه و طبرسی رو خوب بدونید!)

http://somamus.com/index.php?option=com_content&task=view&id=593&Itemid=43

http://shooshan1.com/farhangdaily/88-03/20/6.PDF

http://www.sfbardo.com/maldeojo.htm

http://www.articlesbase.com/self-help-articles/what-is-the-evil-eye-syndrome-523462.html

http://ezinearticles.com/?What-is-the-Evil-Eye?&id=20447

http://en.wikipedia.org/wiki/Evil_eye

spow

اخراجی موقت
خب ممنون دوست عزیز
من الان دارم میرم سرکار
حتما فردا میبینمشون وصحبت میکنیم
ممنون

*MonALizA*

عضو جدید
من به شدت به قضیه چشم زخم عقیده دارم...
متاسفانه خودم 3سال با یه نفر دوست بودم(دوست صمیمی)و از زمانی که با اون دوست شدم هر موقع از چیزی از من تعریف میکرد سریعا من اونو از دست میدادم یا مشکلی برام پیش میومد...
منم هیچ وقت فکر نمیکردم که ممکنه از چشم اون باشه(چون اون زمان به این چیزا عقیده نداشتم)...اما حالا به این مساله یقین پیدا کردم و سعی میکنم رابطمو باهاش کم کنم..
اما خوب چیزیایی که از دست دادمو کی بر میگردونه؟!؟:(
مراقبه خودتون باشید دوستان:gol:

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرکانس رنگ آبی 445 است و کمترین طول موج را در رنگ ها دارد. به خاطره این کم بودن طول موج, در واقع فرکانسهایی که از چشم دیگران ساطع می شود آنها را بر می گرداند.
درمغزما سه نوع فرکانس هست که یکی ازآنها آلفا هست و زمانیکه چشم باز باشد که اگر ما دارای نشاطی باشیم این فرکانس افزایش پیدا می کند. ( شايد براي همينه كه وقتي به فردي علاقه داريم و از او تعريف ميكنيم او بيشتر از بقيه در معرض امواج منفي چشم ما قرار داره .)
دو نقطه بدن انسان دارای انرژی و فرکانسهای زیادی هستند: یکی چشم ها و دیگری انگشتان هستند. پس این فرکانس ها که از چشم شما ساطع می شود به هر چیزی که برخورد کند درآن اثر می گذارد.

spow

اخراجی موقت
نقل و جعل تفسیر و دلیل و شان نزول
مبانی علمی
نوع انرژی چیه؟؟ نمونه هاش کجان؟؟؟ کجا اثبات شده؟؟
منبع این اثبات ها
استناد علمی
مدرک این اثباتها

این از مدارک علمی و مذهبی و تفاسیر و ... (البته اگه تفاسیر نمونه و طبرسی رو خوب بدونید!)

http://somamus.com/index.php?option=com_content&task=view&id=593&Itemid=43

http://shooshan1.com/farhangdaily/88-03/20/6.PDF

http://www.sfbardo.com/maldeojo.htm

http://www.articlesbase.com/self-help-articles/what-is-the-evil-eye-syndrome-523462.html

http://ezinearticles.com/?What-is-the-Evil-Eye?&id=20447

http://en.wikipedia.org/wiki/Evil_eye

خب دوست عزیز من یکی یک اون منابعتونو دیدم
یا همین حرفای عادی بود که به صورت روزمره تو نشریات زرد منتشر میشه وفقط برای گیشه
یا تعریف لغت چشم شیطانی وفقط در حد تعریف در فرهنگهای مختلف بالاخص لاتین که دارن رودست ما میزنن تو خرافات!!!
تنها منبعی که کمی مبسوط تر به این امر پرداخته بود منبع اخرتون بود که سورسش ازاد هست وهرکسی میتونه مطلب بزاره ولی با این همه اطلاعات جالبی توش بود ونکات جالبتر
دامنه این لغت رو در کشورهای مختلف دیدید؟ کدوم کشور پیشرفته ای تو این لیست بود؟؟ درحالیکه تا دلتون بخواد ذکر خیر ایران شده بود
این ازمایشاتی که تومنابعتون گفتن کجا ثبت شده لینک اونو محبت بفرمایید
واینو از من به یادداشته باشید که تاریخ گواهی قربانی شدن نوابغ بسیاری بر اثر مقابله با همین خرافات بوده چه در ایران وچه در سایر نقاط جهان
گالیله:هرچند امروز دردادگاه گفتم خورشید به دور زمین میچرخد ولی باورقلبی من گردش زمین به دور خورشید است
موفق باشید;)

من به شدت به قضیه چشم زخم عقیده دارم...
متاسفانه خودم 3سال با یه نفر دوست بودم(دوست صمیمی)و از زمانی که با اون دوست شدم هر موقع از چیزی از من تعریف میکرد سریعا من اونو از دست میدادم یا مشکلی برام پیش میومد...
منم هیچ وقت فکر نمیکردم که ممکنه از چشم اون باشه(چون اون زمان به این چیزا عقیده نداشتم)...اما حالا به این مساله یقین پیدا کردم و سعی میکنم رابطمو باهاش کم کنم..
اما خوب چیزیایی که از دست دادمو کی بر میگردونه؟!؟:(
مراقبه خودتون باشید دوستان:gol:

خب با این تفاسیر ترسناکتون میخواید منم الان به این خرافات خنده دار باور پیدا کنم
البته دوست عزیز این حرف منو به هیچ وجه توهین تلقی نکنید
اخه من نمیتونم حرفی رو باور کنم که به ساده ترین دلایل علمی وعقلی باطله
تو کتاب دینی دوم دبستان داستان جالبی در مورد پیامبر بود ودایه ایشون
اگه یادتونه داستان گردنبند :ونتیجه اخلاقی اون میگه
گرنگه دار من اوست که من میدانم
شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
موفق باشید;)

فرکانس رنگ آبی 445 است و کمترین طول موج را در رنگ ها دارد. به خاطره این کم بودن طول موج, در واقع فرکانسهایی که از چشم دیگران ساطع می شود آنها را بر می گرداند.
درمغزما سه نوع فرکانس هست که یکی ازآنها آلفا هست و زمانیکه چشم باز باشد کهاگر ما دارای نشاطی باشیم این فرکانس افزایش پیدا می کند. ( شايد براي همينه كه وقتي به فردي علاقه داريم و از او تعريف ميكنيم او بيشتر از بقيه در معرض امواج منفي چشم ما قرار داره .)
دو نقطه بدن انسان دارای انرژی و فرکانسهای زیادی هستند: یکی چشم ها و دیگری انگشتان هستند. پس این فرکانس ها که از چشم شما ساطع می شود به هر چیزی که برخورد کند درآن اثر می گذارد.

ممنون دوست عزیز
از بابت توضیحات مبسوطتون
همه ما میدونیم احساسات وعواطف وهیجانات ناشی از اونها باعث کلی فرایندهای شیمیایی در بدن میشه وروی متابولیسم بدن تاثیر میزاره
حالا اگه این مطلبتون که ناشی از همین فرایند هست رو با منبعی اثبات شده برام توضیح بدید خیلی ممنون خواهم شد
خدا رو چه دیدید شاید ما هم عاشق این چشم زخم شدیم یهو
موفق باشید;)

*MonALizA*

عضو جدید
خب دوست عزیز من یکی یک اون منابعتونو دیدم
یا همین حرفای عادی بود که به صورت روزمره تو نشریات زرد منتشر میشه وفقط برای گیشه
یا تعریف لغت چشم شیطانی وفقط در حد تعریف در فرهنگهای مختلف بالاخص لاتین که دارن رودست ما میزنن تو خرافات!!!
تنها منبعی که کمی مبسوط تر به این امر پرداخته بود منبع اخرتون بود که سورسش ازاد هست وهرکسی میتونه مطلب بزاره ولی با این همه اطلاعات جالبی توش بود ونکات جالبتر
دامنه این لغت رو در کشورهای مختلف دیدید؟ کدوم کشور پیشرفته ای تو این لیست بود؟؟ درحالیکه تا دلتون بخواد ذکر خیر ایران شده بود
این ازمایشاتی که تومنابعتون گفتن کجا ثبت شده لینک اونو محبت بفرمایید
واینو از من به یادداشته باشید که تاریخ گواهی قربانی شدن نوابغ بسیاری بر اثر مقابله با همین خرافات بوده چه در ایران وچه در سایر نقاط جهان
گالیله:هرچند امروز دردادگاه گفتم خورشید به دور زمین میچرخد ولی باورقلبی من گردش زمین به دور خورشید است
موفق باشید;)

خب با این تفاسیر ترسناکتون میخواید منم الان به این خرافات خنده دار باور پیدا کنم
البته دوست عزیز این حرف منو به هیچ وجه توهین تلقی نکنید
اخه من نمیتونم حرفی رو باور کنم که به ساده ترین دلایل علمی وعقلی باطله
تو کتاب دینی دوم دبستان داستان جالبی در مورد پیامبر بود ودایه ایشون
اگه یادتونه داستان گردنبند :ونتیجه اخلاقی اون میگه
گرنگه دار من اوست که من میدانم
شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد
موفق باشید;)

ممنون دوست عزیز
از بابت توضیحات مبسوطتون
همه ما میدونیم احساسات وعواطف وهیجانات ناشی از اونها باعث کلی فرایندهای شیمیایی در بدن میشه وروی متابولیسم بدن تاثیر میزاره
حالا اگه این مطلبتون که ناشی از همین فرایند هست رو با منبعی اثبات شده برام توضیح بدید خیلی ممنون خواهم شد
موفق باشید;)

مساله ی چشم زخم تو قرآن هم بیان شده دوست عزیز...
من خودم به خرافات اصلا عقیده ای ندارم ولی چشم زخم خرافه نیست!

spow

اخراجی موقت
مساله ی چشم زخم تو قرآن هم بیان شده دوست عزیز...
من خودم به خرافات اصلا عقیده ای ندارم ولی چشم زخم خرافه نیست!

خب منم حرفی ندارم که
لطف کنید این مطلب متین علمی رو برای منم اثبات کنید
فقط یه نفر دنبال شواهد وقراین رفته تو این همه معتقد به این مقوله
ممنون;)

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزیز
از بابت توضیحات مبسوطتون
موفق باشید;)
سلام.من سعی میکنم دنبال یه متن لاتین برای این موضوع از یک منبع معتبر باشم.چون متاسفانه برای این قضیه هر چه منابع فارسی را سرچ کردم کپی پیست از یک منبع واحد بود.
این ماییم که خیلی از امور را جنبه خرافی بهشون میدیم که اگر منطقی برخورد کنیم واقعیت میشوند.در مورد اسلام هم این سخن شهید بهشتی همیشه برایم جالب بوده است به این مضمون که اگر دو چیز را از اسلام جدا کنیم همه مردم جهان مسلمان میشوند.1خرافات 2 مسلمانان

spow

اخراجی موقت
سلام.من سعی میکنم دنبال یه متن لاتین برای این موضوع از یک منبع معتبر باشم.چون متاسفانه برای این قضیه هر چه منابع فارسی را سرچ کردم کپی پیست از یک منبع واحد بود.
این ماییم که خیلی از امور را جنبه خرافی بهشون میدیم که اگر منطقی برخورد کنیم واقعیت میشوند.در مورد اسلام هم این سخن شهید بهشتی همیشه برایم جالب بوده است به این مضمون که اگر دو چیز را از اسلام جدا کنیم همه مردم جهان مسلمان میشوند.1خرافات 2 مسلمانان

دلیل این حرف استاد فقط به علت تقلید کورکورانه از انچه در بطن جامعه جاریست بود
ما مسلمون به دنیا میاییم چون پدر ومادرمون مسلمونن
ولی چند نفر میرن در مورد واقعیات تحقیق کنه
من خوشحال میشم نتیجه این وبگردیتون برای منم مفید باشه
البته همین که ادامه بحث رو میگیرید نشون از دقت شما داره
موفق باشید;)

*MonALizA*

عضو جدید
خب منم حرفی ندارم که
ممنون;)

چیو اثبات کنم ؟
قرآن رو؟
کی؟شواهد و قراینش چیه؟
:smile:

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیل این حرف استاد فقط به علت تقلید کورکورانه از انچه در بطن جامعه جاریست بود
ما مسلمون به دنیا میاییم چون پدر ومادرمون مسلمونن
ولی چند نفر میرن در مورد واقعیات تحقیق کنه
من خوشحال میشم نتیجه این وبگردیتون برای منم مفید باشه
البته همین که ادامه بحث رو میگیرید نشون از دقت شما داره
موفق باشید;)
من چندی پیش این مسئله خیلی ذهنم رو به خودش مشغول کرده بود وقتی که ایمان بدون آگاهی ارزشی نداره و خداوند چندین بار در قرآن فرموده است قل سیرو فی الارض ..
امام علی(ع)جهل را بزرگترین دشمن انسان میداند و شواهدی دیگر که همه دال بر ایمان با تحقیق و یقین بود چرا این مسئله چندان که شایسته است مورد توجه واقع نمیشود و تنها به این پاسخ رسیدم که بمرور زمان سیاستمداران و آگاهان هر جامعه دریافتند که اگر عامه جامعه به چنین بینشی برسند دیگر نمیتوان براحتی بر آنان ریاست کرد.پس از اسلام آنچه را که پسندیدند رواج دادند و آغازگر آن معاویه بود و تا کنون ادامه دارد

spow

اخراجی موقت
چیو اثبات کنم ؟
قرآن رو؟
کی؟شواهد و قراینش چیه؟
:smile:

نه عزیز
این مستند علمی چشم زخم رو عرض میکنم :D

من چندی پیش این مسئله خیلی ذهنم رو به خودش مشغول کرده بود وقتی که ایمان بدون آگاهی ارزشی نداره و خداوند چندین بار در قرآن فرموده است قل سیرو فی الارض ..
امام علی(ع)جهل را بزرگترین دشمن انسان میداند و شواهدی دیگر که همه دال بر ایمان با تحقیق و یقین بود چرا این مسئله چندان که شایسته است مورد توجه واقع نمیشود و تنها به این پاسخ رسیدم که بمرور زمان سیاستمداران و آگاهان هر جامعه دریافتند که اگر عامه جامعه به چنین بینشی برسند دیگر نمیتوان براحتی بر آنان ریاست کرد.پس از اسلام آنچه را که پسندیدند رواج دادند و آغازگر آن معاویه بود و تا کنون ادامه دارد

بسیار عالی :gol:
ممنون ;)

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نتیجه جستجوهایم را اینجا قرار میدهم و از دوستان خواهشمندم کمک کنند یک نتیجه گیری علمی کنیم.
با جستجوی کلمه Eyes energy به مبحث آشنای چاکراها رسیدم که این موضوع نیز خودش جای بحث دارد.یادم آمدخودم یک کتاب الکترونیکی با نام توضیح کامل هفت چاکرای اصلی بدن ترجمه و نگارش فرامرز موسی پور دارم.مطالب من از این کتاب است.
چاکرای ششم یا چشم سوم
محل:وسط پیشانی کمی بالاتر از ابروها (جایی دیگر خوانده ام که اینجا مکانی است که قدرت تخیل قوی است)
بخشهای مربوطه چشمها.گوشها.بینی و...
رنگ:نیلی.زرد.بنفش
زمینه:عملکرد ادراک.کشف و شهود.رشد حسهای درونی.قدرتهای ذهنی.عملکرد ادراک شخص.تجلی

spow

اخراجی موقت
دوست عزیز
چاکراها در یوگا به کرات وتفضیل بحث شدن
وخود منم یکی از علاقمندان پروپاقرص این ورزش(البته فقط ورزش نیست) هستم
چاکراها منابع انرژی هستند وچاکرای هفتم خارج از بدنه
ولی با این همه اونجا هم نگفتن این انرژی باعث صدمه کسی میشه اگه بهش راست نگاه کنی یا چپ نگاه کنی

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
امکان پاکسازی و فعال ساختن چاکرای ششم:با تماشای آسمان آبی پر رنگ و پر ستاره شب فعال میشود.
در حین مراقبه از این چاکرا برای تمرکز استفاده میشود
همچنین انرژی که پشت مقاصد شخص قرار دارد از این چاکرا آزاد میشود
چنانچه این چاکرا باز باشد به دنبال افکار و اندیشه های انسان اعمال مناسبی شکل میگیرند که سبب تجلی مادی اندیشه ها در جهان فیزیکی میگردد و فرد با قدرت تجسمش میتواند انرژی را برای تحقق بخشیدن خواسته ها بیافریند
اگر او تعبیرات ذهنی منفی از هر چیزی داشته باشد همانها را به جهان خارج از خود انعکاس داده و بدین وسیله به آنها شکل داده و دریافتهایی منفی خواهد داشت

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب خدارو شکر با شما دوست عزیز در یک موضوع به تفاهم رسیدیم.
من در اولین پست خود درباره این موضوع گفتم به خاطر مباحث انرژی و انرژی حاصل از حسادت چشم زخم رو قبول دارم و جالب اینکه چاکراها و حتی رنگ غالب این چاکرا نیز هیچ تضادی با مبحث علمی چشم زخم نداره.خیلی دوست دارم این مبحث را در کتابهای ابوعلی سینا نیز پیگیری کنم.اگر به منبعی رسیدم حتما قرار میدهم

Thais

عضو جدید
چشم زخم یه اعتقاده یه جورایی م÷ل تلقینه اگه بهش اعتقاد داشته باشی برات اتفاق میفته واگر نه

spow

اخراجی موقت
خب شکر
ممنون عزیز که مطالعه میکنید
اینم میدونید وگفتید که برای مقابله با افکار منفی
کسی که داره یوگا کار میکنه نیازی به انرژی منفی نداره چون با فکر مثبت وپاک داره زندگی میکنه
ممنون

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
میگم باز تو یه چیز پیدا کردی ملتو بزاری سره کار نه ؟! : دی
ولی خوب زخم چشم فک کنم تو دین هستش باید اعتقاد داشته باشی ولی در همون حد نه بیشتر ... مثلا کسی چشاش شور نیست و امثالهم

spow

اخراجی موقت
خب دوست اصفهانی
قرار شده صحبت وپستی نباشه
فردا ادامه میدیم
بای

archi-tecture

عضو جدید
باشد دادا...اما کلا بهش اعتقاد دارم...چاکراها و اینا هم که میگی ربط داره دادا...مثل یه بیماری میمونه چاکرای چشم سوم اگه بالانس نباشه روغن سوزی می کنه و نتیجش میشه چشم زخم!!:biggrin:

• Like
واکنش ها: spow

laleh_a

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب منم حرفی ندارم که
ممنون;)

دوست عزیز
ما که هرچی میگیم تو حرف خودتو میزنی چون نمیخوای قبول کنی...

باشه... ما معتقدیم به چشم زخم و تو نیستی...;)

• Like
واکنش ها: spow

spow

اخراجی موقت
دوست عزیز
ما که هرچی میگیم تو حرف خودتو میزنی چون نمیخوای قبول کنی...

باشه... ما معتقدیم به چشم زخم و تو نیستی...;)

دوست عزیز من معتقد نیستم چون یک خرافه هست اگه این نیست خواهشا برام ثابتش کنین
ممنون که توجه دارین ;)

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
شناخت واقعيت ها و خرافات
امام علی(ع) فرمود: چشم زخم حقيقت دارد، استفاده از نيروهاي مرموز طبيعت حقيقت دارد، سحر و جادو وجود دارد(اشاره به علم magic-logyسحر شناسی)، و فال نيك راست است؛ و رويداد بد را بدشگون دانستن، درست نيست، بوي خوش، درمان و نشاط آور، عسل درمان كننده و نشاط آور، سواري بهبودي آور، و نگاه به سبزه زار، درمان كننده و نشاط آور است. (حكمت 400)
(این حکمت را امروز خواندم دیدم بی ارتباط با بحث نیست قرار دادم)

maryam288

عضو جدید
شما حتما مسلمان هستید
حتما قرآن خوندید
حتما آیه وان یکاد والذین ... براتون آشناست
فکر کنم قانع شدید ؟ آره؟
حالا برای اطمینان
دلیل دیگه
علم وجود هاله رو دور انسان ها اثبات کرده
چاکرا های متفاوت در وجود انسان
مسلما چشم که به مغز نزدیکه انرژی خاصی داره و چشم زخم نوعی انرژی شدید منفی هست که ساطع میشه
;):victory::gol:

spow

اخراجی موقت
شما حتما مسلمان هستید
حتما قرآن خوندید
حتما آیه وان یکاد والذین ... براتون آشناست
فکر کنم قانع شدید ؟ آره؟
حالا برای اطمینان
دلیل دیگه
علم وجود هاله رو دور انسان ها اثبات کرده
چاکرا های متفاوت در وجود انسان
مسلما چشم که به مغز نزدیکه انرژی خاصی داره و چشم زخم نوعی انرژی شدید منفی هست که ساطع میشه
;):victory::gol:

دوست عزیز به دوستی که بحث چاکرا رو پیش کشدن هم گفتم کسی که یوگا کار میکنه(سرچشمه چاکراها در یوگاست) به منفی بافی وانرژی منفی التزامی نداره
من قران خوندم ومسلمونم ولی دین من میگه این بینش یعنی خرافات
ممنون:gol:

archi-tecture

عضو جدید
دقیقا اگه از دید اسلام نگاه کنی هم آیه داریم (صریحا تو ان یکاد هست) هم تو نهج البلاغه هست که دوستمون فلود گفتن اما اگه دنبال اثبات علمی ول معطلی
خدا میگه:
الذین یوءمنون بالغیب...(3بقره) آن هایی که به ماورا و غیب ایمان دارن
ببین اسپو جان اعتقاد به متافیزیک یه اعتقاد خاصیه...اگه به روح اعتقاد داری اگه به مسائل روحی اعتقاد داری(که گفتی اهل تقویت چاکرا و اینام هستی...دمتم گرم منم هستم!) بعید می دونم رو چشم رخم مشکلی باشه... انتقال انرژی از چشم ثابت شدس خواستی برات از پیشگامان متافیزیک اثبات بیارم هوم؟

بالا