spow
اخراجی موقت
برای حفاظت از چشم مشرکین:
"و ان یکاد الذین کفرو لیزلقونک بابصارهم ...."
"و آنان که کافر شدند چون آیات قرآن را شنیدند چیزی نمانده بود که تو را چشم بزنند...."
تازه یک آیه هم در مورد جادو کردن هست:
"و من شر نفاثات فی العقد"
"(خدایا) پناه میبرم به تو از شر زنانی که به عقده در گره ها میدمند"
دیگه من نمیدونم... اینا تو قرآن هست...
یک حدیث هم از حضرت محمد نقل شده:
"چشم زخم شتر را به قصابی و انسان را به گورستان می برد."
خب متاسفانه منبع اصلی خرافات ونشر اون همین نقل وجعل... شنیدم...... ومسائلی از این دسته
امیدوارم شمایی که این ایات رو اوردید حداقل تفسیر اون ودلیل وشان نزول اونو هم خونده باشین
موفق باشید

من تعجب می کنم آقای spow چطور مبانی علمی چشم زخم رو نشدیدن!!!!!
چشم انرژی داره و در صورت تمرکز می تونه این انرژی رو ساطع کنه
مثال واضحش این که یک مرتاض با کمی تمرین می تونه با نگاه کردن به یک لامپ اونو بترکونه
جدا از موارد دینی که دوستان گفتند و من هم باور دارم و این داستان مرتاض ها، بارها دانشمندان وجود انرژی های چشم رو به طور علمی اثبات کردن
قبول نکردن این انرژی ها فقط از روی تعصبه که حالا من نشون بدم به خرافات اعتقاد ندارم هر چند بقیه چیز هایی که خرافات به نظر میان هم بعضی هاشون دلایلی دارن فوق علم بنده و شما
مثلا میگن آب رو روز وایساده بخورید، شب نشسته
در نگاه اول خرافات به نظر میاد ولی معلوم شده که روده انسان در شب و روز به یک شکل نیست و این مدل آب خوردن واسه روده بهتره
یا میگن آب شب مونده نخورین چرا ؟ نمیدونم نخورین دیگه
دلیلش اینه که آبی که رو باز یه جا بمونه از شب تا صبح تغییراتی درش رخ میده که مظر میشه و
...
دوست عزیز سلام
میشه این مبانی علمی رو برا منم روشن کنید تا از خرافاتی که توش گیرکردم رهاشم
درصورت تمرکز ؟؟؟کجای چشم ؟چطوریه این؟؟ نوع انرژی چیه؟؟ نمونه هاش کجان؟؟؟ کجا اثبات شده؟؟
مرتاض!!! واقعا عجیبه

منبع این اثباتهارو بیان میکنید ماهم یاد بگیریم
یک پست از من نشون بدید که من متعصبانه مطلبی رو ادا کردم من دیگه حرفی نمیزنم -عقاید مقلدانه وازروی احساس متعصبانه هست دوست عزیز-
خب دلیلشو خودتون گفتین به علت اینکه الان دیگه اب رو تو یخچال میزاریم ما

بدون شرح

یا مثلا گلاب به روتون میگن وقتی میرید دستشویی اول پای راست رو بذارید و وقتی میایید بیرون با پای چپ بیایید دلیلش اینه که اگر خدای نکرده همونجا سکته قلبی رخ بده در مورد اول به پشت میفتید و در مورد دوم به جلو... در هر حال گلاب به روتون توی دستشویی نمیفتید... البته واقعا کسی رعایت نمی کنه ولی خوب این ها دلیل دارن...
البته من هم بسیار مخالف خرافات هستم ولی میشه راجع به دلایل اعتقادات تحقیق کرد...
و مطالعه...
خوشحال میشم استناد علمیتونم در مورد مطلبتون ببینم البته من منکر این نیستم ولی برای دونستن بیشتر میگم
مطالعه وتحقیق رو موافقم

بله اعتقاددارم وبساری ازمردهم به این مسئله معتقدند که درچشم بعضی افراد قدرتی وجود دارد که وفتی ارروی حسرت یا تعجب وبدجنسی یا حتی مهربانی ودوستی به کسی نگاه کنند آن شخص بیمارمیشود یا اتقاقی بدی برای شخص رخ میدهد
ودانشمندان بسیاری امروزه مسئله راتایید کرده و معتقدهستند که بعضی چشمها قدرت مغناطیسی خاصی دارد که ازکارایی زیادی برخوداراست وحتی میتوان باتمرین بدست ایدمثل مرتاضان که باچشم کارهای عجب وغریبی می کنند ودرورایات اسلامی هم به نیروی چشم زخم اشاره شده
خودم بایکی ازاساتیدهیپوتیرم صحیت کردم ایشان مسئله راتایید کرده و حتی گفتند رنگ ابی باعث گرفتن این نیرومیشود به همین دلیل برای جلوگیری ازچشم بد از رنگ ابی وسنگهای فیروزه استفاده میشود
دایی من(خدارحمتشون کنه) بقول معروف بسیارچشم شوری داشتندو به همین خاطرخیلی خیره به کسی نگاه نمیکردند چون خودشون متوجه این قضیه شده بودند باخیره نگاه کردن به کسی اکثرمواقع برای آن شخص اتفاق بدی می اقتد
مدرک این اثباتها کجاست
شنیدم وگفتند؟؟؟؟
خدا رحمتشون کنه

لطفا با مدرک علمی منو قانع کنید تا من هم به این خرافات پایبند شوم
در پایان با توجه به رای مثبت اکثریت دوستان من خدای ناکرده نمیخوام موضعی به عنوان متعصبانه در این قضیه داشته باشم ولی خوشحال میشم دوستان با مطالبی مستند مارو روشن کنن
موفق باشید