خب چه میدونم یه هکی چیزی نصب کنن که محدودش کنه اینطور پیاما روخب با tag که بدتر میشه
وقتی بعد از چند روز میاید سایت میبینید نوشته ۱۰۰تا پیام جدید : همش هم tag![]()

خب چه میدونم یه هکی چیزی نصب کنن که محدودش کنه اینطور پیاما روخب با tag که بدتر میشه
وقتی بعد از چند روز میاید سایت میبینید نوشته ۱۰۰تا پیام جدید : همش هم tag![]()
آهان یعنی مثلاً یه فیلتـر بزارن که جلوی ارسال لینک به پروفایل ها رو بگیره؟خب چه میدونم یه هکی چیزی نصب کنن که محدودش کنه اینطور پیاما رو![]()
سلام این تاپیک تغییر نام کاربری چرا بسته شده ؟!
سلام
ممنون از سایت خوبتون
کی تاپیک تغییر نام کاربری فعال میشه؟
مرسی
آقا تاپیکم به عنوان صنایع رباتیک آراد که توی امضام هست توی گفتگوی آزاد بود حذف شده.توی دفتر مدیریت گفتگوی آزاد هم مطرح کردم ولی مدیر پاسخگو نبود و فقط چند کاربر گفتن مدیر نمیاد.
حالا میخام ببینم چرا تاپیکم حذف شده؟
با تشکر
با سلامسلام
تاپیکی که شما ایجاد کرده بودین به تالار گفتگوی آزاد مربوط نمیشد ( در تاپیک قوانین تالار گفت و گو آزاد عنوان شده)
اگه تاپیک با محتوا بود پاک نمیشدبا سلام
اگر هم مربوط نمیشد چرا حذف کردند؟
نمیشد منتقل کنند؟
پس این گزینه ی انتقال تاپیک که در اختیار مدیران هست برای چیست؟
با تشکر
حتما دلیلی داشته که این تاپیک قبلا حذف شده است. در صورت ایجاد مجدد تاپیک محروم خواهید شد.
شما بفرمایید تاپیک من کدام قانونتان را نقض میکنه تا دوباره تاپیک نزنملطفا قوانين سايت را رعايت فرماييد.
موفق باشيد.
باشگاه مهندسان ایران
تاپیک بی دلیل حذف میکنید
هزار بار میپرسیم جواب نمیدهید
حالا این تهدیدتان برای چیه ؟
تاپیک علمی با کلی منبع و سند به چه دلیل باید حذف بشود ؟
غیر از این هست که با ترکها مشکل دارید ؟
شما بفرمایید تاپیک من کدام قانونتان را نقض میکنه تا دوباره تاپیک نزنم
اصلا بنا به کدام قانونتان برای ایجاد تاپیک تکراری کاربر باید اخطار 4 امتیازی بگیرد ؟![]()
از مدیران محترم خواستار تجدید نظر در مورد کاربران اخراج شده هستم
با تشکر
درودسلام، یوزرهایی که مسدود شدن برای باشگاه اصلا مهم نیست که در کجا می خوان فعالیت داشته باشن و کاری هم نداریم به این مسائل اما این افراد کار تبلیغات رو انجام میدادن و یوزرهاشون مسدود شد، با صحبتی که با ادمین داشتم یوزرهاشون بازگردانی میشه و یک فرصت دوباره بهشون داده میشه اگر بار دیگر تبلیغاتی انجام بدن یوزرهاشون مسدود دائم میشن. سیستم تبلیغات بدین گونه هستش که باید مدیر یک سایت هزینه ای رو جهت تبلیغات در سایت های مربوطه پرداخت کند و کار جذب کاربر رو انجام دهد نه اینکه اقدام به کاربر دزدی کنن، البته از مدیریت چنین سایت هایی هم بیشتر از این انتظار نمی رود چون اینجا خودمون بهش مدیریت رو یاد دادیم و دیدیم چطور فردی بودن.
درود
شما میشه یه نمونه ی تبلیغات منو نشون بدی؟!
بعدشم شما که دست به تایپت خیلی قویه و مثلا خیلی مدیریت بلدی میتونستی اول یه پیام خصوصی به کاربری که تبلیغات کرد بدی بعد اگه تکرار کرد اخطار و حذف
خدا رحم کنه به مدیرایی ککه شما بهشون مدیریت یاد بدی
خب الان یه زحمت بکش پست تبلیغاتی منو نشونم بده جناب پیرجوسلام، حرف شما کاملا درسته اول باید تذکر میدادم، اینجا من از همه عزیزانی که اکانتشون مسدود شده بود عذرخواهی می کنم.![]()
چون اینجا گفتی همین جا جواب میدمسلام، یوزرهایی که مسدود شدن برای باشگاه اصلا مهم نیست که در کجا می خوان فعالیت داشته باشن و کاری هم نداریم به این مسائل اما این افراد کار تبلیغات رو انجام میدادن و یوزرهاشون مسدود شد، با صحبتی که با ادمین داشتم یوزرهاشون بازگردانی میشه و یک فرصت دوباره بهشون داده میشه اگر بار دیگر تبلیغاتی انجام بدن یوزرهاشون مسدود دائم میشن. سیستم تبلیغات بدین گونه هستش که باید مدیر یک سایت هزینه ای رو جهت تبلیغات در سایت های مربوطه پرداخت کند و کار جذب کاربر رو انجام دهد نه اینکه اقدام به کاربر دزدی کنن، البته از مدیریت چنین سایت هایی هم بیشتر از این انتظار نمی رود چون اینجا خودمون بهش مدیریت رو یاد دادیم و دیدیم چطور فردی بودن.
سلام، حرف شما کاملا درسته اول باید تذکر میدادم، اینجا من از همه عزیزانی که اکانتشون مسدود شده بود عذرخواهی می کنم.![]()