انتقادها و پیشنهادهای مدیریتی

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درورد

لطف کنید به من اطلاع بدین که چرا همه ی تاپیکایی که اخیرامن تو گفتگوی آزاد میزنم حذف میشه!!!!

باوجود اینکه نه مطالب سیاسی میذارم و نه بچه ها توش بحث سیاسی میکنن!!

من واقعا خسته شدم چون یکی دوتا نیست..ایمیل هم میزنم اینو بهم میگن!دلیل حذف تاپیک رو میتونید از طریق مدیر تالار مربوطه و یا تاپیک دفتر مدیریت همون تالار پیگیری بفرمائید

ضمنا اگه میشه لطف کنید وقتی تاپیک کسیو حذف میکنید دلیلشو واسه استارتر خصوصی بزنید چون این 1نوع بی احترامی به استارتره

اینم لینک تاپیک ها

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/430031-10-خبر-برتر-علمی-سال-2012

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/430037-برای-ما-که-می-فهمیم!!

نصب یک‌آیه قرآن در ورودی دانشگاه‌ هاروارد + عکس

نگذار زنجیر عشق به تو ختم بشه

آگهی عجیب!!خیلی جالبه...

یافتن جسد سالم دختری بعد از 500 سال!!!

:razz:

آخرین ویرایش:

♥MitrA

عضو جدید
کاربر ممتاز
درورد

لطف کنید به من اطلاع بدین که چرا همه ی تاپیکایی که اخیرامن تو گفتگوی آزاد میزنم حذف میشه!!!!

باوجود اینکه نه مطالب سیاسی میذارم و نه بچه ها توش بحث سیاسی میکنن!!

من واقعا خسته شدم چون یکی دوتا نیست..ایمیل هم میزنم اینو بهم میگن!دلیل حذف تاپیک رو میتونید از طریق مدیر تالار مربوطه و یا تاپیک دفتر مدیریت همون تالار پیگیری بفرمائید

ضمنا اگه میشه لطف کنید وقتی تاپیک کسیو حذف میکنید دلیلشو واسه استارتر خصوصی بزنید چون این 1نوع بی احترامی به استارتره

اینم لینک تاپیک ها

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/430031-10-خبر-برتر-علمی-سال-2012

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/430037-برای-ما-که-می-فهمیم!!

نصب یک‌آیه قرآن در ورودی دانشگاه‌ هاروارد + عکس

نگذار زنجیر عشق به تو ختم بشه

این مشکل واسه منم خیلی پیش اومده
چرا واقعا؟؟؟

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

این مشکل واسه منم خیلی پیش اومده
چرا واقعا؟؟؟
واقعا نمیدونم چرا تالارگفتگوی آزاد اینجوریه!
تاپیک هام قبلا حذف شدن اما به ندرت اما اخیرا همه ی تاپیک هام از دم حذف میشن!
شاید کسی تو پستش حرف بیجایی زده باشه و من بی اطلاع باشم که میتونن خود پستو حذف منن نه کل تاپیکو!

ho_b

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله اخیرا همه تاپیکایی که زدین رو دیدم و مطلب هم گذاشتم.
برای منم جای سواله که تاپیکی که در مورد مسائل سیاسی نیس و حرفی در این خصوص بین کاربران رد و بدل نشده چرا باید حذف بشه!!!!!!!!!!!!

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله اخیرا همه تاپیکایی که زدین رو دیدم و مطلب هم گذاشتم.
برای منم جای سواله که تاپیکی که در مورد مسائل سیاسی نیس و حرفی در این خصوص بین کاربران رد و بدل نشده چرا باید حذف بشه!!!!!!!!!!!!

ممنون از حضورتون و تایید تاپیک هام
:smile:
نمیدونم چی باید بگم فقط امیدوارم تاپیکامو برگردوننن

ho_b

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چن وقت پیش در خصوص ایجاد یه تاپیک با ادمین مکاتبه کردم و بهشون پیام خصوصی دادم. ولی ظاهرا ایشون انگار نه انگار که ازشون تقاضایی شده.
بار دومم پیغام فرستادم ولی بی جواب موندم.
موندم بعضی از مدیرا و مسئولین این سایت چرا روند دیکتاتوری در پیش گرفتن.

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چن وقت پیش در خصوص ایجاد یه تاپیک با ادمین مکاتبه کردم و بهشون پیام خصوصی دادم. ولی ظاهرا ایشون انگار نه انگار که ازشون تقاضایی شده.
بار دومم پیغام فرستادم ولی بی جواب موندم.
موندم بعضی از مدیرا و مسئولین این سایت چرا روند دیکتاتوری در پیش گرفتن.

:w05:جالب اینه که هیچ کی پاسخگو نیست

میل میزنی میگن برو توتاپیک بگو :w00:
اینم از تاپیک:w00:
خصوصیامم ک هکسی جواب نداد:w00:

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
با سلام خدمت کاربران عزیز
خدمت کاربرانی که در مورد تالار آزاد و حذف تاپیک ها سوال یا اعتراض داشتند عرض می کنم که ظرف دو هفته ی آینده برای تالار آزاد مدیر جدید انتخاب خواهد شد و می تونید مشکلات مربوط رو از مدیر جدید تالار سوال کنید.

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
خدمت دوستانی که به بنده پیام خصوصی میدن و انتظار رسیدگی دارن هم عرض می کنم بنده قبلا بارها و بارها تذکر دادم که فرصت رسیدگی به پیام های کاربران رو از طریق پیام خصوصی ندارم و برای رسیدگی باید به مدیر هر تالار مراجعه کنید.

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خدمت دوستانی که به بنده پیام خصوصی میدن و انتظار رسیدگی دارن هم عرض می کنم بنده قبلا بارها و بارها تذکر دادم که فرصت رسیدگی به پیام های کاربران رو از طریق پیام خصوصی ندارم و برای رسیدگی باید به مدیر هر تالار مراجعه کنید.
درود
ادمین جان برای رسیدگی به تالار فیزیک به کی مراجعه کنیم؟؟؟؟:razz:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام خدمت کاربران عزیز
خدمت کاربرانی که در مورد تالار آزاد و حذف تاپیک ها سوال یا اعتراض داشتند عرض می کنم که ظرف دو هفته ی آینده برای تالار آزاد مدیر جدید انتخاب خواهد شد و می تونید مشکلات مربوط رو از مدیر جدید تالار سوال کنید.

شما توضیح ندادید که دلیل حذف چی بوده

*Maedeh.archi*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شاید این جمعه بیاید...
شاید....

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزیز میشه اینقدر اسپم نکنید؟ اصلا بامزه نیست و باعث به تاخیر افتادن و عقب موندن درخواست بچه ها میشه. هی صفحاتو با اسپم میبرید جلو که چی؟! بدتر باعث میشید درخواست ها در بین اسپم ها گم بشن.
اعضای قدیمی حداقل رعایت کنن.

ادمین گرامی توجه کنید که حرف اینجانب تنها مدیر تالار آزاد نبود.
ممنون می شیم یه فکری هم به حال تالار هایی بکنین که مدیرانشون خیلی وقته عملا فعالیتی انجام ندادن و هیچ نظارتی رو تاپیک های مربوط به تالارشون نداشتن.مدیران ارشد هم که کم پیدا شدن.

paryvy

عضو جدید
سلام..ببخشید چرا من به ی سری قسمتهای سایت دسترسی ندارم؟میشه برام توضیح بدید؟

شادیاخ

عضو جدید

مدیر محترم از ابتدایی ترین اصول هر سازمان سلسله مراتب هست در یک سازمان زمانی که از مدیر میانی شکایتی باشه به مدیر ارشد اون سازمان رجوع می کنن شما که مدیریت خوندین باید با این اصول اولیه آشنایی داشته باشید

شادیاخ

عضو جدید
واقعا میزان ادب ادمین منو شگفت زده کرد ، پاسخ گویی ایشون واقعا جای تقدیر داره ، مشخص شد الگوی مدیر تالار اسلام و قرآن در این همه ادب و نزاکت کی بوده

شادیاخ

عضو جدید
این هم نوعی توهم دیگه

JavadMessi گفت:
دوروووود
رفيق عجب تو تالار مديريت تاخته اي!!
اشكال نداره اگه خودت باعث اخراج شدن اين يكي يوزرت نشدي به وقتش جواب اون پستها رو خواهم داد(امان از مشغله!!)
ضمنا كپي برداري از تمام اين متن به خصوص قسمت بولد شده براي شما آزاده!!
موفق باشي

M.T.R.W

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید آقا همه چی اینجا هست جز یه تالار موسیقی و یه دونه هم تالار گیم واسه گیمرهای حرفه ای هرکدومش که براتون جالب بود آماده خدمتم که بین دوستام رواجش بدم :cool:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

من به دفعات خیلی زیادی خواستم در این سایت اشعار و یا متون به زبان مادری خودم ( گیلکی ) بذارم ولی واقعا نمیدونستم در کدوم تالار باید چنین چیزی رو قرار بدم .
اگر تالار ادبیات باشه : که فکر میکنم بیشتر کاربران رو یاد ادبیات فارسی میندازه و کسانی که دنبال مطالب فارسی باشند به اون تالار سر میزنند.

بنظرم خیلی خوبه که یه تو این باشگاه یه تالاری هم اضافه کنید به اسم : زبانها و گویش های ایرانیان ...
اینجوری هر کسی بخواد به زبانهای ایرانی ( غیر فارسی ) مطلبی یا شعری بخونه میدونه به کدوم تالار مراجعه کنه ..

من قبلا هم دیدم که کسانی خواستند به زبان خودشون مثلا عربی مطلبی بذاره ولی نمیدونستند کجا مطلبشون رو ارسال کنند ...

خیلی ممنون میشم در این مورد فکری بکنید .

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام لطفا تالار موزیک را در اولویت قرار دهید موسیقی روح انسانه متشکرم

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید آقا همه چی اینجا هست جز یه تالار موسیقی و یه دونه هم تالار گیم واسه گیمرهای حرفه ای هرکدومش که براتون جالب بود آماده خدمتم که بین دوستام رواجش بدم :cool:

سلام لطفا تالار موزیک را در اولویت قرار دهید موسیقی روح انسانه متشکرم

البته من مديريت نيستم:d ولي تالار موزيك قبلا بوده
حتي دوتا مدير هم داشته
ولي به دلايلي (!) ادمين مجبور شده اون تالار رو حذف كنه

ببخشيد من جواب دادم

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
تاپیکهای مشترک شدم کلا پریدن :surprised:

دستت درد نکنه ادمین اخه این چ کاری بود:razz:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
چندی پیش در تالار ادبیات تاپیکی زدم با نام " ادبیات گیلکی ".

قصدم این بود که اشعار گیلکی رو در اون تاپیک قرار بدم ولی تاپیکم رو تایید نکردند و
وقتی علتش رو پرسیدم به من گفتند که یک تاپیک اشعار محلی وجود داره و اشعارتون رو در اونجا قرار بدید !!! :huh:
یعنی اگر 100 هزار تاپیک فارسی در تالار ادبیات بزنیم ایرادی نداره ولی یه تاپیک غیرفارسی اینقدر .......!!! :huh:

خواهشا بررسی کنید و یا اینکه ....

سلام

من به دفعات خیلی زیادی خواستم در این سایت اشعار و یا متون به زبان مادری خودم ( گیلکی ) بذارم ولی واقعا نمیدونستم در کدوم تالار باید چنین چیزی رو قرار بدم .
اگر تالار ادبیات باشه : که فکر میکنم بیشتر کاربران رو یاد ادبیات فارسی میندازه و کسانی که دنبال مطالب فارسی باشند به اون تالار سر میزنند.

بنظرم خیلی خوبه که یه تو این باشگاه یه تالاری هم اضافه کنید به اسم : زبانها و گویش های ایرانیان ...
اینجوری هر کسی بخواد به زبانهای ایرانی ( غیر فارسی ) مطلبی یا شعری بخونه میدونه به کدوم تالار مراجعه کنه ..

من قبلا هم دیدم که کسانی خواستند به زبان خودشون مثلا عربی مطلبی بذاره ولی نمیدونستند کجا مطلبشون رو ارسال کنند ...

خیلی ممنون میشم در این مورد فکری بکنید .

بالا