از مدیرا میخوام تالار مناسبت ها که زنگ تفریح 2 باشگاه هست ، امکان تشکر کردن در اون وجود نداشته باشه
اینجا هم مثل همشهری ها باشه
مرسی
سلام جناب مهندسسلام علیکم.........تو اکسپلور سایتتون دچار مشکل شده اجازه ورود نمی دهد ولی اسم کاربر به عنوان عضو نمایش داده میشود......لطفا پیگیری کنید مشکل چیست.....پیش از این یک بار دیگر هم همچین مشکلی بود..........یا حق
سلام
لطف در تاپيكها اگر امكان داره براي هر پيامي كه از طرف اعضاء گذاشته ميشه يك تاريخ و ساعت ارسال هم حك بشود كه اگر شخصي خواست يك تاپيك جديد و توي گروه هاي ديگه را مطالعه كنه بفهم كه پيام ها قديمي هستن يا جديد
سلام
لطفا یک مدیر برای گفتگوی ازاد تعیین کنید هرچی زود تر
خیلی شلوغ شده و بی معنی
+
پروسه ی تایید مدیران هم اگه میشه قرار بدین در اونجا
بعضی از تاپیکا رو هم حذف کنید
با تشکر![]()
سلام.خسته نباشین.
واقعا متاسفم که یک مدیر صرفا بر اساس تمایلات شخصیش، هر دفعه پیام منو حذف میکنه و اخطار میفرسته.
خانم آوای علم هیچ وقت هیچ مبنای قانونی برای حذف پیام های بنده ندارن اما همیشه بنا به هر دلیلی که من واقعا نمیدونم چیه، بالافاصله پس از رویت پست من، حذف میکنن و اخطار میفرستن!!!!!!!
یعنی انقدر اینجا بی در و پیکره که هرکس که مدیر شد، بر اساس تمایلات شخصیش رفتار میکنه؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟
سلام، شما هر گونه شکایتی نسبت به مدیر دارید برای من یا جناب صدیق ارسال کنید تا رسیدگی شود، این رو هم بگم کلیه اخطارهای مدیران رو ما مشاهده می کنیم اگر تخلفی در کارشون باشه خودمون همونجا بهشون گوشزد می کنیم که تا این چند وقته چیزی مبنی بر اعمال عقاید شخصی مشاهده نکردیم. خانم اوای علم یکی از مدیران قدیمی و عالی ما هستن به کارشون هم کاملا آگاه هستن.
سلام.ممنونم.
پس از این به بعد باید از پست هایی که میزارم یه backup داشته باشم که بتونم بعدش اثبات کنم که ایشون بر اساس نظر شخصیشون حذف میکنن نه غیر مرتبط بودن با تاپیک یا زیر پا گذاشتن قانون.
چون فقط در نهایت بی ادبی حذف میکنن و اخطار میدن.ندارم پستو که براتون بفرستم.
سلام.خسته نباشین.
واقعا متاسفم که یک مدیر صرفا بر اساس تمایلات شخصیش، هر دفعه پیام منو حذف میکنه و اخطار میفرسته.
خانم آوای علم هیچ وقت هیچ مبنای قانونی برای حذف پیام های بنده ندارن اما همیشه بنا به هر دلیلی که من واقعا نمیدونم چیه، بالافاصله پس از رویت پست من، حذف میکنن و اخطار میفرستن!!!!!!!
یعنی انقدر اینجا بی در و پیکره که هرکس که مدیر شد، بر اساس تمایلات شخصیش رفتار میکنه؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟
با سلام.اگه میشه این امکانو فراهم کنید که بشه همزمان یه پیامو ب چند نفر بفرستیم.
مثلا برای فرستادن یه پیام به 40نفر حدودن یه 20دقیقه وقت میبره ک خسته کنندست.ممنون میشم رسیدگی کنید
سلامم.من با سیستم دسکتاپ خونمون میخوام وارد سایت بشم نمیتونم!. (باانواع مرورگر هم امتحان کردم) ولی با لپتاپ میتونم. رمز رو هم مطمئنم درست میزنم.
سلامم.
فکر کنم اون تیک گزینه ذخیره رو بزنید درست بشه.
سلام.مرسی. ولی بحث تیک نیست.... اصلا میگه رمزت اشتباهه... درحالیکه من همون رمزو با سیستم خودم میزنم وارد میشم!.
ممکنه رمزت ی داشته باشه یا ک بعضی کیبورد ها عربیه و ی رو ي یا ک رو بدون سرکش میذاره
سلام.مرسی. ولی بحث تیک نیست.... اصلا میگه رمزت اشتباهه... درحالیکه من همون رمزو با سیستم خودم میزنم وارد میشم!.
ممنون. نه فقط عدده !
سلام به مدیران باشگاه
راستش من یه پیشنهادی دارم که ارزوم هست این امکان توی باشگاه هم اضاف بشه.
اینکه وقتی کسی توی تاپیکی که قبلا پستی رو گذاشتیم، نقل قول کرد، یه پیام بهمون فرستاده بشه که به پست شما جواب داده شده.
خیلی مفید هست این. امیدوارم که بازم شاهد امکانات خوب باشگاه باشیم.
با سلام.اگه میشه این امکانو فراهم کنید که بشه همزمان یه پیامو ب چند نفر بفرستیم.
مثلا برای فرستادن یه پیام به 40نفر حدودن یه 20دقیقه وقت میبره ک خسته کنندست.ممنون میشم رسیدگی کنید
من با سیستم دسکتاپ خونمون میخوام وارد سایت بشم نمیتونم!. (باانواع مرورگر هم امتحان کردم) ولی با لپتاپ میتونم. رمز رو هم مطمئنم درست میزنم.
من پیامهای معمولی رو گفتم بله در مورد خصوصی این امکان هستسلام، این امکان خیلی وقت هستش که توی باشگاه وجود داره و شما با مشترک شدن در تاپیک این مشکل به خودی خود رفع میشه. هر شخصی که توی اون تاپیک پیام درج کنه برای شما نمایش داده میشه.
سلام، این امکان هستش فقط کافیه بعد از هر نام کاربری علامت ؛ رو درج کنید تا حدوداً برای ده نفر ارسال بشه.
سلام، یک بار رمز و رو روی یک فایل نوت بنویسید بعد از اونجا کپی کنید و برای نام کاربری هم از توی خود باشگاه نام کاربریتون رو کپی کنید و وارد کنید اگر رفع نشد پس سیستمتون ویروس داره انتی ویروس رو به روز کنید.
سلام، این امکان خیلی وقت هستش که توی باشگاه وجود داره و شما با مشترک شدن در تاپیک این مشکل به خودی خود رفع میشه. هر شخصی که توی اون تاپیک پیام درج کنه برای شما نمایش داده میشه.
نه مهندس. اینو که میدونم. ولی گاهی برای اینکه ببینیم کسی به پست ما، تاکید میکنم،"پستی رو که ما گذاشتیم" نقل قولی رو میذاره، باید نزدیک به ده صفحه رو دنبال کنیم توی تاپیک تا ببینیم که آیا جوابی داده شده یا نه.
سلام.خسته نباشین.
سلام
در هدر سایت، نام "باشگاه مهندسان ایران" که با قلم نستعلیق شکسته نوشته شده، شکل زیبایی نداره. بدلیل لبه سفیدی که داره و در پس زمینه آبی خوب جلوه نمی کنه.
سلام.........واقعا شما درباره سرکار خانم آوای علم حرف میزنید؟!.........دخالت نظرات شخصی؟.......
با شناختی که تو همه این سال ها از ایشون دارم.....این وصله ها به ایشون (که یکی از مدیران با نگاه مدبرانه هستند) نمی چسبه.......که ان شاالله خداوند حفظشون کنه
اما سوال بنده از مدیریت.........چرا همچنان اکسپلوور مشکل داره........بعضی اوقات هم شده به تازگی که بنده نمیتونم وارد سایت بشم با اینکه رمز عبور درست است.......و صفحه ویروسی مواجه میشم!........تو خصوصی هم جندین بار این موارد و موارد دیگر رو خدمتتون عرض کردم......