سلام
که اینطور ! اخه تبلیغ درصورتی است که من عضو موسسه ای باشم و بخوام تبلیغ موسسه ای رو بکنم.شما حتی میتونید به لینکی که میخواستم بدم بیایید و ببینید 9 نفر عضو بیشتر نداره.اونم فقط نوشتم فقط واسه ی مدار(منظورم یک درسه) نه کلا از اینجا برید و بیایید تلگرام.نمیدونستم با اینکار گناهکار و مجرم میشم.البته این اتفاق هم در دنیای واقعی واسم افتاده بدون هیچ دلیل موجهی گناهکار شدم....بگذریم .
حالا چطوری میشه این امتیاز رو حذف کرد؟شما مدیر کلی هستید؟
ممنون از پاسختون
شما نیز پویا و برقرار باشید
با سلام و وقت بخیر
اخطارتون را من دادم، ربات وظیفه اطلاع رسانی داره.
همونطور که مدیر ارشد عزیز اعلام کردند اگر موضوع را در تاپیک زیر پیگیری میکردین بهتر بود چون فرصت نمیشه تاپیک های دیگه و خارج از تالار را هم بررسی کنیم، الان هم چون یکی از اعضا اطلاع دادن من پیام شما را دیدم.
پیگیری مسایل مدیریتی تالار مهندسی برق
خدمت شما عرض کنم در پیام پروفایلی، حدود 2 ماه قبل تذکر داده شده بود که قرار دادن هر لینکی اعم از سایت و وبلاگ و انجمن و... خلاف قوانین هست، همچنین در تاپیک های مختلف مدیریتی و قوانین هم قبلا همین مورد به دفعات اشاره شده بود.
در مورد لینک شما که مرتبط با شبکه های اجتماعی موبایلی بود، در همین رابطه در تالار تحصیلات تکمیلی و تاپیک مدیریتی تالار (در این مورد خاص) نیز اطلاع رسانی شده بود. بحث تبلیغات هیچ لزومی به وابسته بودن به موسسات و... ندارد، چون با سوابق اونها در صورت تشخیص در مرحله اول اخراج میشن.
[اطلاعیه] صفحات و گروههای منتسب به تالار برق در شبکه های اجتماعی (تاپیک موقت)
اخطار شما هم کمترین اخطار یعنی 1 امتیاز منفی بوده و تا دو ماه هم اعتبار داره (از زمان اخطار) و تا زمانی که میزان امتیازات فعال منفی به 8 امتیاز نرسه هیچ خللی در فعالیت شما پیش نمی آید، اخطار در اکثر مواقع جنبه تذکر (بعد تذکر پروفالی و...) داره.
موفق باشید.