لینک پست شما مشکل داشت اگه دسوت داری دوباره از یکی سایت معرفی شد اپلود کن بزاراین تاپیک آب آینه من کوووووووووووووووووووووووووو
پست شما تکراری بودبا سلام
من يه تاپيك با موضوع (مامور شهرداري) گذاشته بودم ولي ظاهرا خذف شده. دليلش چيه!؟
مرسی که جواب دادینsmile:لینک پست شما مشکل داشت اگه دسوت داری دوباره از یکی سایت معرفی شد اپلود کن بزار
سلام .
من یه تاپیک زده بودم با عنوان " قبض تلفن بعد از واگذاری مخابرات به سپاه " .
چرا حذف شد ؟
افشين جان چون مشخص بود جوابشو ندادم شما گويا قوانين تالار مطالعه نكردينسلام مجدد .
چون ظاهرا مدیر تالار عکس این پست رو ندیدن دوباره میذارم :
من چون چيزي نديدم حذف كردم ....بايد عكسي كه مي زاريد همه ببيننمرسی که جواب دادینsmile:
فک کردم لابد اینم سیاسی بوده
ممنونمن چون چيزي نديدم حذف كردم ....بايد عكسي كه مي زاريد همه ببينن
افشين جان چون مشخص بود جوابشو ندادم شما گويا قوانين تالار مطالعه نكردين
با سپاس فراوان خدمت مدیریت پر اقتدار تالار عکس : دی
تا کور شود هر آنکه نتواند دید : دی
ده دفعه گفتم نيا تو دفتر مدير اسپم كن حتما بايد بهت اخطار بدم
اين چه وضعشه..... حتما بايد چوب بالا سرت باشه
كاملا مشخصهالبته بدم نیست یه مدته اخطار نگرفتم فک کنم خارش گرفتم : دی
انجام شدسلام لطفا این تاپیک من را به بخش اخبار ایران وجهان انتقال دهید اشتباه بود دیگه
پيرزن 100 ساله ركورد پرتاب گوي را شكست!!!!???
انجام شد ...سلام داداش محمد حسین جون خوبی..؟ یه توک پا بیا پروفایلمون.. یه نون و پنیر پیدا میشه.....
یه زحمتی واست داشتم.. اسم این تاپیکم و رژه اقتدارآميز ارتش در هفته دفاع مقدس
عوض کن بذارش..
بیشه شیران
ممنونت میشم..
در اين تكراري بود شك نكن ...گفتم خودم قبلا گذاشته بودم ..اخه جيگر درد دل ندارم كه بگم تكراري هستسلام جیگر
اقا این تاپیکه که گفتی تکراریه ( خجالت نمیکشی !!! :دی ) سرچ کرده بودم نبود ...
شما لطف داري مجتبي جانبا عرض درووووود خدمت civil boy عزیز و مودب! اخلاقتو عشقه به خدا....
در مورد پیشنهاد من (راستی یه معذرت خواهی هم به خاطر جایی که بحثمو مطرح کرده بودم بهت بدهکارم!) والا اکثر عکسها یه جورایی فوتوشاپـــــــــــی، یا اگر هم نبودن، کانسپت و یکی دوتا تولیدی بودن...
والا ، من روی نظرم هستم.....
ولی خوب، اگه بچه ها کمکم کنن و مشکل دیگه اینکه بتونم زود زود به سایت و تاپیک ها سر بزنم....
جب بدبختی ئی گیر کردیما....
اسم محمد حسين هستباشه چشم....رو چشم civil boy جان (ببشخیـــد اسمتون رو ....)
ولی....من خیلی بچه های فعال تو این ضمینه رو خدایی نمیشناسم...
میشه لطف کنی چنتا از بچه ها رو بهم معرفی کنی تا کار با هماهنگی انجام بشه تا یه وقت خدای نکرده رو زمین نمونه ؟!
سلام
میشه لطف کنین و یه بخش مخصوص معرفی پرندگان و حیوانات بزارین، و همینطور ماهیا
بخش ماهیا که خیلی گل میشه
در مورد پرنده ها و حیوانات هم هر کس میتونه در مرحله اول در مورد پرندگان بومی و مهاجر و ... استانش بزار، ( همینطور حیوانات ) ، و سپس بحث رو بیشتر و بیشترش کنن
جالب میشه
لطفن اگه میشه یه بخش مخصوص رو به این مهم اختصاص بدین