سلام دوست عزيزچرا تاپیکم رو بستید؟
این عکس چه موردی داشت سیویل بوی عزیز؟
صریح باشیم
اگر یک مورد از نقض قوانین در این عکس اشاره کنید یقینا من از شما عذرخواهی خواهم کرد
تکرار می کنم
نقض قوانین
نه نقض امیال و آرزوهای شما
اول بايد معذرت خواهي كنم بابت اينكه جوابتونو دير دادم علتشم اين بود كه من از ديشب تا حالا توي سايت نيومدم...
درباره اون تاپيكم بايد عرض كنم خدمتون كه من چون چيزي نديدم تاپيك رو حذف كردم يعني علت حذف اون تاپيك خرابي لينك بود ...البته بايد اينو بگم شايد عكس شما براي خيلي از دوستان قابل رويت باشه و من نتونستم بينم و با توجه به اين كه شما سابقه زيادي در زدن تاپيك هاي سياسي در تالار داشتي منم حذف كردم...اينم بايد همين جا بگم زدن تاپيك سياسي توي باشگاه مشكلي نداره شما به راحتي ميتوني توي قسمتي كه بهش اختصاص داده شده هر تاپيك سياسي با توجه با مقرارتش بزاري و اين مطلب توي تالار عكس امكان پذير نيست اين مطلب رو هم بار ها گفتم و هم توي قسمت قوانين نوشتم ولي با اين حال شاهد اون هستم كه شما مرتبا تاپيك سياسي مي زني تو تالار عكس و قوانين زير پا مي زاري منم با توجه به سابقه شما و نديدن عكس و از تيتر تاپيك اين حدس رو زدم اين مطلب قفط مختص شما نبوده قبل از شما هم افراد ديگه همين اتفاق براشون افتاده نمونش هم
شناسايي يكي از اغتشاشگران اخير...
اونم مثل تاپيك شما اول كه نديدم حذف شد بعد فرد زنندش اومد و علت رو پرسيد منم بهش گفتم علت حذف تاپيكش خرابي لينك بود ايشون هم دوباره عكس رو اپلود كرد.....اينو ميتونيد از كسي كه تاپيك رو زده پرسيد....
شما همين وضعيت رو دارين الان مي تونيد دوباره تاپيك خودتون بزنيد ....
اينم بگم من توي هيچكدوم از حذف كردن تاپيكها توي سايت اميال و ارزو هاي خودمو دخالت ندادم من فقط طبق قوانين عمل كردم اين شما بودين كه بارها قوانين رو براي امیال و آرزوهای خودتون زير پا گذاشتين و من حتي به شما يه هشدار هم ندادم و فقط پاك كردم بازم تاكيد ميكنم بحث سر اين تاپيك نيست اين تاپيك مشكلي نداره شما ميتوني دوباره بزني بحث سرتاپيك هاي ديگر شما هست كه به راحتي و به خاطر امیال و آرزوهاتون قوانين رو زير پا گذاشتين و حالا منو متهم به دخالت امیال و آرزوهام توي تالار ميكنيد