انتخابات مدیر جدید تالار

انتخابات مدیر جدید تالار

• Mahtabi

رای: 11 39.3%
  • Leanthinker

رای: 13 46.4%
  • Parsa_IE

رای: 2 7.1%
  • Bardinova

رای: 2 7.1%

• مجموع رای دهندگان
    28
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
حدود 2 درصد از مردم بدون نظارت و سر پرستي ديگران کارشان را انجام مي دهند اين گونه افراد را رهبر مي گويند

hilda

عضو جدید
با سلام.
ممنون از نظرات تمامی دوستان محترم.
هر چند پیش بینی چنین واکنشی از جانب دوستان دور از انتظار نبود؛با توجه به احترام خاصی که برای تمامی اعضای کاندید قائلم شایستگی تمامی عزیزان دا در احراز این پست تصدیق می کنم.
فقط می خواهم به عنوان کلام آخر از نظرم دفاع کنم و گوی و میدان را در اختیار نظرات سازنده دیگر عزیزان بگذارم.
درسته که تجربه کردن کاری که تا کنون تجربه نشده سخته و ریسک محسوب میشه اما با توجه به اینکه ما صنایعی هستیم و تا حدودی مسایل را نسبت به دیگران با دید بازتری می بینیم...من فکر می کنم در چنین محیطی اگر ما "صنایعی ها"دیگران را دست کم بگیرریم و اجازه رشد و شکوفایی به تازه واردها ندیم نباید انتظاری داشته باشیم در دنیای بیرون درکی از ایده های نو باشه.که با وجود ساپورتر هایی چون شما در تالار (دنیای اینترنتی)و مشخص بودن وظایف مدیر (که به نظر من مهم تر از تخصص احساس مسئولیت است؛چون تخصص آموختنی است ...)قضیه آن قدر ها هم که پیچیده و نامعقول تصور می کنید نبود.
و از آنجاییکه من به عنوان عضو گروه تابع تصمیم جمع هستم و به آن احترام می گذارم بیشتر از این سرتان را درد نمی یارم و خودم همینجا این نظریه را منتفی اعلام میکنم.
با آرزوی موفقیت تمامی عزیزان

p.ebrahimi

عضو جدید
سلام به همه مديران

سلام به همه مديران

دوستان خوبي كه ميدونم همه شما داراي جنبه هاي مديريتي هستيد ، اينكه صنايع خونديد يا در مباحث صنايع شركت ميكنيد گوياي صحت اين مسئله است
راستش از اول همه تاپيك رو مطالعه كردم ، همه بنوعي احساس مسئوليت ميكنند و بنوعي احساس ترس از قبول مسئوليت ( البته من نميدونم كه دوستان شرح وظايف مدير تالار رو ميدونند يا نه ! )

مطمئنم كه مديريت تالار روي همه اعضا مطالعه كافي داشتند كه شما 4 دوست عزيز بعنوان كانديدا انتخاب شديد فقط مسئله اي كه مونده علاقه شما دوستان به اين امر هست ( بطور مثال Mahtabi كه خودش رو كم تجربه معرفي كنه اگه تاپيك هاش ببينيم متوجه ميشيم كمي شكسته نفسي ميكنه ، بقيه دوستان هم همينطور )

با توجه باينكه هر فعاليتي در سازمان وابستگي به ساير فعاليتها رو در بطنش داره مديريت گروهي (هر كي تخصص خودش ) هم ميتونه مشكلمون رو حل كنه

اينكه يكي از دوستان گفته بودند مدير كه دو تا شد ... را هم قبول دارم

بنا براين فكر كنم شما 4 نفر هركدوم يك گروه تخصصي را مديريت كنيد و از بين خودتون يكنفر رو بعنوان رهبر انتخاب كنيد تا هم وقت زيادي ازتون گرفته نشه و هم تالارمون بتونه زودتر سر و سامان پيدا كنه.

موفق و پيروز باشيد

نگاه مثبت به جهان اينست كه نسبت به خودتان احساس خوبي داشته باشيد

آخرین ویرایش:

yanic

عضو جدید
سلام.از دوستان میخوام زودتر مدیرو انتخاب کنن.تالار دیگه رونق سابقو نداره .

just in time

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
باسلام
بچه ها تا روز پنجشنبه مهلت برای ارائه نظرتون وقت دارید ، روز جمعه و یا حداکثر شنبه رای نهایی رو اعلام خواهم کرد.
ممنون از شرکت و ارائه نظر همتون.
بااحترام

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
لازم نيست كه ليست نهايي اونهايي كه حاضر به قبول اين مسئوليت هستند رو دوباره بنويسيد؟

Parsa_IE

عضو جدید
دوستان عزیز با سلام
بهتر است که رای گیری به اصل وجودیش که وجود چند کاندیداست برگرده، البته با توجه به صحبت های دوستان دیگر و اصل اختیار در حضور یا عدم حضور در انتخابات، بهتر است به دموکراسی و اختیار پایبند باشیم و در این محفل مجازی تمرینی برای اجرای اصول دموکراسی در جامعه داشته باشیم ...
بنابراین هر کس که احساس میکند وقت و توانایی مدیریتی لازم را دارد بهتر است خود را معرفی کند و همانطور که در شروع تاپیک آمده، به معرفی و تبلیغ بپردازند تا در نهایت تا پایان این هفته به نتیجه برسیم ...
دوستانی هم که انصراف دادند و بنده ارادت خاصی نسبت به همگی شان دارم بهتر است از لیست انتخابات حذف شوند و لیست انتخاباتی بروز شود، هر چند در دانش و توانایی هیچ یک کوچکترین شکی وجود ندارد ولی اصل اختیار باید رعایت شود و هر کس وقت و زندگی شخصی خودش را بهتر می شناسد

با سلام:
راستی به نظره منم بهتره که مدیر عزیز از امروز این انتخابات رو نگه دارن واز افراده دیگه ثبت نام کنن ، تا واقعا انتخابات شه.
با تشکر

باسلام
بچه ها تا روز پنجشنبه مهلت برای ارائه نظرتون وقت دارید ، روز جمعه و یا حداکثر شنبه رای نهایی رو اعلام خواهم کرد.
ممنون از شرکت و ارائه نظر همتون.
بااحترام

لازم نيست كه ليست نهايي اونهايي كه حاضر به قبول اين مسئوليت هستند رو دوباره بنويسيد؟

بنده هم موافقم مدیر محترم باشگاه

bardinova

مدیر بازنشسته
دوست عزیزم ، پارسا

دوست عزیزم ، پارسا

مطمئنا صحبتی که میخوام بکنم ارتباط مستقیمی با این تاپیک نداره . اما بدلیل اینکه نمیخواستم تاپیک جدیدی رو ایجاد بکنم ، همچنین انتهای صحبتم به این تاپیک برمیگرده و از یه نظر دیگه حرفی که میخوام بزنم اونقدر خصوصی نیست که بصورت خصوصی برای دوست خوبم ، پارسا ، ارسال کنم (و نظر جمع رو هم میطلبه) این حرف رو اینجا مطرح میکنم . پیشاپیش از کلیه دوستان معذرت میخوام .

دوست من ، پارسای عزیز ، الان به تالار نگاه کردم . چندتا تاپیک جدید دیدم : VE ، مدیریت دانش ، 6Sigma ، CRM ، کایزن ، Triz ، ایزو ، EFQM ، ارگونومی ، BSC ، تولید ناب و SCM . فکر نمیکنید تعدد موضوعات ایجاد شده باعث بشه که از کیفیت هر کدوم اونها کاسته بشه ؟ این تالار رو دچار بی نظمی نمیکنه ؟ . بهتر نیست قبل از ایجاد بیش از 10 بحث جدید در انجمن صبر کنیم تا مدیر انتخاب بشه و خودش خط مشی و سیاستهای تالار رو تائین کنه و ما هم در کنارش کمکش کنیم ؟ . مطمئن هستم که نیت شما جلوگیری از به خواب رفتن تالار هست و این هدف شما رو تحسین میکنم . امیدوارم این فضولی رو به من ببخشین .

Parsa_IE

عضو جدید
سلام به دوست خوب و بزرگوار من bardinova عزیز
بله تعدد تاپیک ها درسته و من هم این موضوع را قبول دارم
ولی خودتان تصدیق میکنید که هر کدام از مباحثی که در تاپیک ها مطرح شده جای کار زیادی داشته و دارد...
وتعدد تاپیک ها ناشی از ارتباط بسیار زیاد و وسعت دامنه مطالب مهندسی صنایع است...
به هر حال ممنون از نظر شما و با اجازتون هدف خودم را بیان میکنم ...
1. از ابتدای ورود به باشگاه دچار سر در گمی در تاپیک های صنایع شدم و نمی تونستم به مبحث مورد علاقه خودم دسترسی پیدا کنم مگر با گشتن در داخل تک تک تاپیک ها
فکر می کنم دوستان دیگر هم به این مشکل برخورد کرده باشند ... به طور مثال تاپیکی با عنوان مقالات مهندسی صنایع در نظر بگیرید با بیش از 100 پاسخ، کاربری که به دنبال مبحث EFQM هست اگر واقعا کاربر باشگاه باشد باید 100 پاسخ را بخواند تازه به این نتیجه برسه که این موضوع در تاپیک مطرح شده نبوده!
مگر اینکه از Search Engine ها به باشگاه رسیده باشد که ما هم بر مبنای آن کار نمی کنیم ...
پس این اولین دلیل
2. دوست خوبم ، Mahtabi عزیز هم قبلا نکته جالبی متذکر شده بودند، که به حق درست بود ...
هدف من این نبوده که بستری برای Download دوستان ایجاد کنم ، هدف من ایجاد بستری برای پرسش و پاسخ و تبادل تجربیات مختص موضوعات تخصصی بوده که به طبع بنده هم بعد از این در همه موضوعات فعالیت نخواهم کرد و خود را محدود به موضوعاتی که در آن تجربه و دانش کافی دارم خواهم کرد ...
3. اینکه یک تاپیک چقدر فعال باشد نه دست من است و نه دست مدیران عزیز ... کما اینکه در تاپیک عارضه یابی شما که به حق تاپیک خوب و فعالی بود افت کیفی و کمی کاملا قابل مشاهده است ...
به هر حال این تعدد تاپیک همانطور که گفتم برای دسترسی راحت تر و بحث بیشتر و تخصصی تر دوستان لازم است ...
و فکر نمی کنم با این دلایل بنده شما مخالف باشید و همینطور مخالف اراده هیچ مدیری باشد ...

باز هم معذرت ... فقط دفاعیه بود و من تابع جمع هستم ... و در ثبت تاپیک و ارائه دستاورد ها و اطلاعاتی که مدت ها زمان روی آن ها صرف شده هیچ سود و منفعتی برای بنده نیست ! علی الخصوص در دنیای مجازی که مطمئنم هر کدام از فایل ها از این پس در جاهای زیادی استفاده خواهد شد ... بدون رعایت صداقت و امانت
اگر جمع راضی نبودند مدیر محترم تاپیک ها را حذف بفرمایند...
و با تشکر از شما که به فکر محتوا و کیفیت تالار بودید ...

just in time

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جناب ادمین
باسلام
لیست بالا صرفا جهت نظر سنجی بود و رای ها همونطور که شما گفتید با پیام خصوصی ، شمارش میشه ، و تنها نمایندگان برای کاندید شدن مهتابی و پارسا هستند ، در نتیجه نظر سنجی بالا ارتباطی با انتخابات نداره .
بااحترام

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوشحالم تالار کمی رونق قبل رو گرفته...
از نتایج چه خبر جناب Just In Time عزیز؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام
:):)...تالار با وجود تازه وارد هایی مثل من که هنوز دارند تاتی میکنند رونق نمیگیره,عزیزانی که Engineer هستند و توان علمی و تجربی دارند باید بیان وسط..البته منم چند وقت دیگه میام وسط....

با احترام به همه شما:):smile:

سید امیر احمد;)

arminspeedy

عضو جدید
رونق تالار

رونق تالار

منم با amirahmad موافقم.بالاخره عزیزانی هستن که سابقه زیادی دارن. ما که حالا حالاها تازه واردیم.:smile:

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان جدید
این چه حرفی هست دوستان؟
هر عضو جدیدی، اعتبار بیشتری به تالار مهندسی صنایع خواهد داد...
شما عزیزان می تونین با تلاشتون و همراهی باقی دوستان، تالار صنایع رو سرآمد تالارهای دیگه کنیم...
هر کسی در حیطه ای از این علم بیشتر میدونه، و یکی از خصوصیات مهندسین صنایع این هست که خیلی سریع باید خودشون رو با شرایط تطبیق بدن و با تحلیل هر مسئله ای (و البته با کمک نظرات دیگر) یک راه حل خوب بدست بیاورند، نه اینکه حتما در مورد اون مشکل، سالها تخصص داشته باشند و باید با تلاش خودشون سعی کنند در هر زمینه ای، نظری و ایده ای داشته باشند و مهارت خودشون رو به چالش بکشند..
که البته با دریافت نظرات بچه های با تجربه تر، این علم به اونها هم منتقل میشه و این بهترین عایدی از این تالار هست...
امیدوارم با برگشتن دوستان از امتحان و ... و کمک دوستان جدید،بتونیم جمع خوبی داشته باشیم
یاعلی

mahtabi

مدیر بازنشسته
سلام به دوستان جدید
این چه حرفی هست دوستان؟
هر عضو جدیدی، اعتبار بیشتری به تالار مهندسی صنایع خواهد داد...
شما عزیزان می تونین با تلاشتون و همراهی باقی دوستان، تالار صنایع رو سرآمد تالارهای دیگه کنیم...
هر کسی در حیطه ای از این علم بیشتر میدونه، و یکی از خصوصیات مهندسین صنایع این هست که خیلی سریع باید خودشون رو با شرایط تطبیق بدن و با تحلیل هر مسئله ای (و البته با کمک نظرات دیگر) یک راه حل خوب بدست بیاورند، نه اینکه حتما در مورد اون مشکل، سالها تخصص داشته باشند و باید با تلاش خودشون سعی کنند در هر زمینه ای، نظری و ایده ای داشته باشند و مهارت خودشون رو به چالش بکشند..
که البته با دریافت نظرات بچه های با تجربه تر، این علم به اونها هم منتقل میشه و این بهترین عایدی از این تالار هست...
امیدوارم با برگشتن دوستان از امتحان و ... و کمک دوستان جدید،بتونیم جمع خوبی داشته باشیم
یاعلی

با سلام:
منم با ایشون موافقم.
شما با حضور مستمرتون به ما هم انرژی میدین.
و فکر میکنم ایده هایه جدیدتری هم ارائه بدین.
به همتون خوش آمد میگم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.