دوست دوست واقعا شرمندم کردین دوستان :love::love::w27:
دختر شاه پریون عضو جدید کاربر ممتاز Aug 24, 2010 #32 jigsaw گفت: از چپ به راست : خودم, پری خانم, boy cute !!! کلیک کنید تا باز شود... شصتت طلا دیگهههه اینم تو>>>
jigsaw گفت: از چپ به راست : خودم, پری خانم, boy cute !!! کلیک کنید تا باز شود... شصتت طلا دیگهههه اینم تو>>>
masoumeh_f عضو جدید کاربر ممتاز Aug 24, 2010 #33 دختر شاه پریون گفت: راس میگی یادم نبود چن ساله 20 سالمه.....ینی میگی همین ریختی میمونیم؟ توروخّدا؟!! کلیک کنید تا باز شود... اره اره منطق!! میگه همیشه ادم 20 سالش باشه ، همیشه شبیه 20 سالگیشه جملم بار معناییش خیلیه هاا :دی
دختر شاه پریون گفت: راس میگی یادم نبود چن ساله 20 سالمه.....ینی میگی همین ریختی میمونیم؟ توروخّدا؟!! کلیک کنید تا باز شود... اره اره منطق!! میگه همیشه ادم 20 سالش باشه ، همیشه شبیه 20 سالگیشه جملم بار معناییش خیلیه هاا :دی
mohamad javid عضو جدید کاربر ممتاز Aug 24, 2010 #34 دختر شاه پریون گفت: شصتت طلا دیگهههه اینم تو>>> کلیک کنید تا باز شود... این شکلک رو از تایپیک من کش رفتی..... ومحکوم به زندانی شدن در اوین به مدت دو روز شدی
دختر شاه پریون گفت: شصتت طلا دیگهههه اینم تو>>> کلیک کنید تا باز شود... این شکلک رو از تایپیک من کش رفتی..... ومحکوم به زندانی شدن در اوین به مدت دو روز شدی
دختر شاه پریون عضو جدید کاربر ممتاز Aug 24, 2010 #35 masoumeh_f گفت: اره اره منطق!! میگه همیشه ادم 20 سالش باشه ، همیشه شبیه 20 سالگیشه جملم بار معناییش خیلیه هاا :دی کلیک کنید تا باز شود... بهلهههه بار معنایی سوخون تو استخوان بودنم را خم کرد حال کردی جمله رو؟
masoumeh_f گفت: اره اره منطق!! میگه همیشه ادم 20 سالش باشه ، همیشه شبیه 20 سالگیشه جملم بار معناییش خیلیه هاا :دی کلیک کنید تا باز شود... بهلهههه بار معنایی سوخون تو استخوان بودنم را خم کرد حال کردی جمله رو؟
دختر شاه پریون عضو جدید کاربر ممتاز Aug 24, 2010 #36 mohamad javid گفت: این شکلک رو از تایپیک من کش رفتی..... ومحکوم به زندانی شدن در اوین به مدت دو روز شدی کلیک کنید تا باز شود... دلم خواسته بیده :ی
mohamad javid گفت: این شکلک رو از تایپیک من کش رفتی..... ومحکوم به زندانی شدن در اوین به مدت دو روز شدی کلیک کنید تا باز شود... دلم خواسته بیده :ی
jigsaw عضو جدید کاربر ممتاز Aug 24, 2010 #37 دختر شاه پریون گفت: شصتت طلا دیگهههه اینم تو>>> کلیک کنید تا باز شود... خیلی نامردی !!! باشه ...
kavoosrahmani عضو جدید کاربر ممتاز Aug 24, 2010 #38 تولدت مبارک دوست من. سعی کن تو زندگیت طوری زندگی کنی که حسرت 1 سال قبلتو نخوری،،،،،،،،،،،،امیدوارم به هر آرزویی که داری برسی.
تولدت مبارک دوست من. سعی کن تو زندگیت طوری زندگی کنی که حسرت 1 سال قبلتو نخوری،،،،،،،،،،،،امیدوارم به هر آرزویی که داری برسی.
V vleila عضو جدید Aug 24, 2010 #40 تولدت مباااااااااااااااااااااااااااااااااارک ایشالا 99 سال دیگه شاد شاد زندگی کنی
دختر شرقی کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 24, 2010 #42 21 سالگی ات مبارک اینم قر > امیدوارم 22 سالگی ات رو تبریک بگم