آقا اين بررسي سوالا چي شد پس؟ بايد تاپيك جديد بزنين.فايده نداره اينجوري.
منم فكر مي كنم درصدام همين حدوده اما ترمو را فكركنم بهتر زدم.حدود 65آقا من درصد هام حدودا اینا میشه.به نظرتون جایی قبول میشم؟
زبان:25-30
فیزیکی:40-45
مکانیکی:40-45
ترمو:42-45
لطفا اونایی که میدونن بگن چون بدجور تو فکرم
نه عزیز.یادم رفت بزنم.ریاضی رو 25 زدمآقاي سينا رياضي رو اگه صفر زدي قكر ميكنم رتبت حدود 500 بشه.
یه سر به اینجا بزن کمکت میکنه.نه عزیز.یادم رفت بزنم.ریاضی رو 25 زدم
حالا چند میشه؟
سلام.به نظر من و سایر دوستان که صحبت کردیم هم خیلی سخت بود.مخصوصا توی فیزیکی و زبان.
بچه ها سوال آخر ترمو چی می شد؟
فرهنگ خانوم. من که خیلی براتون دعا کردم... ایشالا موفق میشید...
حمیده خانوم کجاست؟؟؟
فكر كنم وقتش كلا كم بود. نظر ديگران چيه.؟
من پایه ام
میای بریم یه جایی؟؟/ حمیده هم که میاد ....
خودم درصد گرفتم.یادم بود هر درس حدودا چندتا زدمخوب احتمالا حالا ميشي حدود 400.شبانه هاي متوسط تهران و روزانه هاي شهرستان نسبتا خوبو مياري عزيز
البته خوب بازم بستگي به بقيه شركت كننده ها هم داره.از كجا درصد مي گيري حالا؟
اگه سوال رو بگین جوابو عرض میکنممیشد 250 !!!
حمیده با اونی که به من گفتی اگه واقعا همون طور زده باشه که امیرکبیر قبوله.. البته مواد امیرکبیر یکم بدنامه.. فرض کن 2 تا از استادامون که یکیشون ساکن تهران هست نمیره امیرکبیر.. دیگه خودت بخون جریان چیه.. حمیده علم و صنعت هم میاره.. بقیه رو نمیدونم چجور زدن که بگم![]()
چرا بدنام؟؟؟/
خوشم میاد چه اعتماد به نفسی داری دانشگاه حمیده رو تعیین کرد ولی من فکر میکنم بهتر از اینا بشه![]()
اگه سوال رو بگین جوابو عرض میکنم![]()
درست حل کردینگرما رو در حجم ثابت داده بود ...
گرمای فشار ثابت رو می خواست
گاز تک اتمی بود!
همین
نسبت چگالي صفحه (111) fcc به bcc میشد 1راستي نسبت چگالي صفحه (111) fcc به bcc چند مي شد؟
اون سوال چند درصد منظم نامنظم چي بود؟
از مكانيكي هم سوال اگه در اثر كار پلاستيك اندازه دونه يك چهارم بشه استحكام تسليم چند برابر مي شه چند مي شد بر و بچ؟
ممنون اگه جواب ميدين.
سلامنسبت چگالي صفحه (111) fcc به bcc میشد 1
مکانیکی هم از هال پچ حل میشد.
فیزیکی هم کامل بگو تا بگم
سلام
بچه ها بذارين پاسخنامه بياد. الان مثلا همين سوال نسبت چگالي يك نميشه. اگه پارامتر شبكه ها رو مساوي نگيريم و براساس مقداراش حل كنيم جواب تو گزينه ها نيست. اما اگه پارامتر شبكه ها رو يكي بگيريم نسبت چگالي (111) bcc به fcc ميشه 0.25 . در صفحه ي (111) Bcc نيم اتم و براي fcc دو اتم وجود دارد. اتم مركزي bcc در اين صفحه قرار ندارد. (البته اين نظر من با چند تا از دوستامه)
من قصد نااميد كردن رو نداشتم فقط خواستم بگم كه نميشه همينجوري درصد تعيين كنين.
مثلا يه سوال ديگه ي ترمو اين بود كه براي يك محلول با قاعده انرژي آزاد اضافي رو داده بود با درصد اتمي دو جزء رو و انرژي آزاد اضافي رو بر حسب ژول براي 2 مول محلول با درصد اتمي ها ي 0.5 و 0.5 مي خواست. خب خيلي ها مي گن اول ميايم امگا رو بدست مياريم بعدش بافرمول انرژي آزاد اضافي براي 0.5 و 0.5 كسر مولي دوجزء بدست مياد. فكر مي كنم اكثرا جواب آخرشون رو در 2 ضرب نكردن (چون انرژي آزاد رو برحسب ژول خواسته نه ژول بر مول و 2 مول عنصر داريم).
من خودم هنوز نمي دونم چي كار كردم ولي فكر كنم سوالا وقت گير بود و نيازمند تمركز يكم زياد .
ببخشين كه زياد شد. براي همه آرزوي موفقيت مي كنم.
سلام
حميده خانوم گفتم كه چون پارامتر شبكه هاي bcc و sc برابر نيست به خاطر همين دانسيته صفحه اي شون فرق داره. ولي تو كتاب ديدم كه اتم مركزي bcc در صفحه(111) نيست. البته اين نظر منه شايد درست نباشه.
نه مطمئن نباشين كه حق با منه.اگه دیدید پس حق با شماس
نسبت چگالي صفحه (111) fcc به bcc میشد 1
مکانیکی هم از هال پچ حل میشد.
فیزیکی هم کامل بگو تا بگم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارشد مهندسی پزشکی | سوالات | 0 | |
I | تغییر رشته برای ارشد از کارشناسی زبان به مهندسی مواد | سوالات | 1 | |
3 | پیش بینی شما درباره نتایج کنکور ارشد 93 چیست؟ | سوالات | 165 | |
G | راهنمایی درباره ی انتخاب پروژه ارشد | سوالات | 6 | |
E | ارشد-گرایش جوش | سوالات | 1 |