فرهنگ
مدیر بازنشسته
سلام يه سوال داشتم
دفترجه سوالا امسالم كد داشت
من از استرس اصلا دقت نكردم . اكه داشته كه ...![]()
اگه داشته چی؟؟؟ ....

من فکر کنم مواد نداشت چون برخلاف کنکور نانو و رشت ههای دیگه بسته بندی نشده بود..... البته فکر کنم...

سلام يه سوال داشتم
آدم هر چی رو نخونده باشه وقتی نگاش کنه فکر می کنه راحته. ولی وقتی می خونی تازه می فهمی چقد سوراخ سنبه تو سوال هست.
یه سوال مکانیکی که قشنگ منو یاد استاد مکانیکیم انداخت....
دیشب فهمیدم غلط زدم
فرهنگ خانوم یه شرینی خواستی بدی ها.
آبروی ما رو که بردی شیرینی هم که نمی خوای بدی. من دفعه بعد از خجالتتون در می آم خوبه؟
کدوم دفع؟؟؟؟؟ همین جا تاریخشو مشخص کن
همون روز هم کله ای رو که شما واسم کچل کردی رو نشونتون می دم تا شرمنده شین
جدییی؟؟ فعلا که پاتون ناقص شده
شما به تفاهم برسید، یه روز می گین می آیم یه روز می گین نمی آین. منم شیرینی می آرم.
تقصیر منه که روز اول دانشگاه، وقتی قرار بود بهمون خوابگاه بدن اومدم پیش شما با بند و بساط که شماها رو ببینم. اینقدر هم خسته بودم که جون تکون خوردن نداشتم. بعد شما می خواستید منو بفرستید اون ور کوه.
البته آخرش بچه ها منو اون ور کوه بردن![]()
ببینم حالا چه احساسی دارین؟
چند واحد مونده واسه ترم بعدتون؟؟
اینو می دونم که حتی اگه آدم فکر کنه امتحان رو بد داده وقتی که داد و تموم شد یه احساس راحتی می کنه پس نگید حالم خوب نیست و از این حرفا![]()
سلام يه سوال داشتم
یه پسر با هیکل متوسط و لاغر بود .. ازش پرسیدم چرا نرفتی پارسال گفت من شهرستانیم و نمیتونستم شبانه بخونم گفت خوابگاه نمیدادن و منم مشکل داشتم واسه خونه.. دیگه نمیدونم این همون آقاس یا نه.. اما ترکونده بود..اونی که پارسال 400 شد و نرفت همکلاسی منه! اون کارش درسته! حتما زده تو گوش تک رقمی! ریاضیش اگه واست آسون بوده حتما با انحراف معیارش رتبت زیر 50 میشه! خش به حالت!![]()
يه سوال بپرسم. حالا واقعا به نظرتون اين آزمون از 88 سخت تر بود؟. آيا در حد 87 بود ؟
یه پسر با هیکل متوسط و لاغر بود .. ازش پرسیدم چرا نرفتی پارسال گفت من شهرستانیم و نمیتونستم شبانه بخونم گفت خوابگاه نمیدادن و منم مشکل داشتم واسه خونه.. دیگه نمیدونم این همون آقاس یا نه.. اما ترکونده بود..
ریاضی هم آسون بود واسم اما چه فایده؟؟؟؟ نرسیدم بزنم که .. 15 دیقه وقت شد واسه ریاضی و منم 5-6 تا زدم![]()
نه! نگران نشو نداشت! من دیدم تازه واسه چی نگران؟ چه فرقی میکرد؟![]()
هی خواستم QUOTE نکنم نتونستم .. والا تو سمنان چون هیچکس تقریبا نمیتونه 8 ترمه تموم کنه و سال 6 امی هم به وفور یافت میشه ما اونجا لفظ پیر پاتال نداریم اما لفظ .. ترم برای ترم پایینی ها زیاد به کار میرهوااااااااااااااااااااااااااااااای راس میگید؟یعنی اینقدر سخت بود؟
من که ترم 4ام اما از الان کلی دارم به این کنکور فکر میکنم. البته شنیدم قبولی تو ارشد مواد زیاد سخت نیست .خداکنه
از پیرپاتالای مواد خواهش میکنم منو راهنمایی کنن که اگه لازمه از الان برنامه ریزی کنم![]()
یکم دیر نیست به نظرت واسه این نصیحت؟؟؟؟ کنکور تموم شدهسلام
يه چيزي رو اينجا ميگم به همه (البته تقريبا چون مطمئنم ميگم)
تو رو خدا اينقدر پولاتون رو براي آزمون هاي ماهان يا پارسه هدر نديد. بريد سوالاي سال قبلياش رو بگيرين تو خونه بزنين. اين رو جدي ميگم.
فكر كنم وقتش كلا كم بود. نظر ديگران چيه.؟
يه جا زده بود وارد نكردن كد تو باسخنامه =صحيح نشدنش
یکم دیر نیست به نظرت واسه این نصیحت؟؟؟؟ کنکور تموم شده![]()
ميدونين چيه. اگه قبلا ميگفتم شايد ديگران ميگفتن :یکم دیر نیست به نظرت واسه این نصیحت؟؟؟؟ کنکور تموم شده![]()
يه پيشنهاد . البته اگه دوست داشنين قبول كنين. ميخواين سوالايي رو كه يادمون هست رو بررسي كنيم.
من فقط تابع جمعم اگه موافق نيستين فكر كنين من اصلا ننوشتم اين جمله رو.
يه پيشنهاد . البته اگه دوست داشنين قبول كنين. ميخواين سوالايي رو كه يادمون هست رو بررسي كنيم.
من فقط تابع جمعم اگه موافق نيستين فكر كنين من اصلا ننوشتم اين جمله رو.
نه اصلا موافق نیست باهات ....
توی این 20 و اند سال زندگی(این اند حدود 10- ساله) این 2-3 ماه اخیر بدترین روزای زندگیم بود
من ترم بعد 2 واحد اختیاری جوش دارم +5واحد آز ( نخندید بهما) +پروژه و 10 واحد هم تئوری
واااااااااا! thixo از وقتی پاتو گچ گرفتی امضاتو پاک کردی؟؟؟![]()
بچه ها!
مامان فرهنگ !
دلمون پوسید با این کنکور و جو قبل و بعدش!![]()
یه برنامه بزارید خوش بگذره دور همی!
خوب مثل اینکه ترم شلوغی در پیش دارین. واحد آز وقت گیره. ولی به هر حال امیدوارم موق شین.
نههه یه چند وقتی هست ولی دلم واسه امضام تنگ شده![]()
نه.. آخه منم فهمیدم ماهان بیخوده دیگه نرفتم امتحان بدم.. پولش از ذستم رفت ولی.. اخه اینجا بگینم که تاثیری واسه اونا که سال بعد کنکور میدن نداره.. تازشم شما نانو قبولی.. باور کن.. البته پژوهشگاه مواد باید بری دیگهیه ذره فکر کن به 2-3 ماه قبل کنکور خودمون که چقدر دنبال اینجور حرفا بودیم ....
من مطوئنم بچه ها به این تایپیک سر میزنن و این جمله واسه کنکوریای سال دیگه خیلی ارزشمنده ....
واسه خودمم همین طور![]()
من پایه ام
میای بریم یه جایی؟؟/ حمیده هم که میاد ....
زنونه میرید؟؟؟؟بچه ها!
مامان فرهنگ !
دلمون پوسید با این کنکور و جو قبل و بعدش!![]()
یه برنامه بزارید خوش بگذره دور همی!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارشد مهندسی پزشکی | سوالات | 0 | |
I | تغییر رشته برای ارشد از کارشناسی زبان به مهندسی مواد | سوالات | 1 | |
3 | پیش بینی شما درباره نتایج کنکور ارشد 93 چیست؟ | سوالات | 165 | |
G | راهنمایی درباره ی انتخاب پروژه ارشد | سوالات | 6 | |
E | ارشد-گرایش جوش | سوالات | 1 |