امام .البته اون نسخ رسال الان یافت نمیشه.
بازهم همان رساله وهمان شخص.
ما میگیم چون دیدیم.شما ظاهرا خیلی چیزها را نمیبینید در تمامی شهرهای سنی نشین حسینیه وجود داره اما در شهری مثل تهران اصلا مسجدی برای اهل سنت وجود داره؟ایا یک سنی میتونه بدون ازار در یک مسجد در تهران نماز بخوانه؟
جهالت واقع لغت جالبیه.واما کجای نوشته شده که باید دست را دراز کرد ونماز خواند؟
دوست گرامی اینکه یک نفر به عالم بودن نفری دیگری اقرار میکنه دلیل بر تواضع و فروتنیه.چون فقط ادمای احمق هستند که فقط خودشون رو دانا می بینند.
پس حتما علی و فرزندانش هم جاهل ونادان بودند که فرزندانش در رکاب همین انسان در جنگ وفتوحات شرکت می کردند؟اگر علی بر ابطال یک نفر رای میداد چگونه است که فرزندانشو همراهش برای جنگ می فرسته؟
تنها چیزی که ازش مطمئن هستم در زندگیم از صحتش همین سنی بودنمه هر چند متاسفانه نه مسلمان خوبیم ونه سنی خوبی ولی به هر حال به یقین رسیدم.
دوست عزیز تهمت سنگینی به امام علی (ع) میزنی.اجداد تو همچین جرئتی به خودشون ندادند که تو اینطور سخن میگویی.به قدری دلیل در سینه دارم که در حال فوران کردن هست اما چون میدونم
نرود میخ آهنین در سنگ
فقط به یک مورد اشاره میکنم که :
وقتی رسول خدا میخواست نماز بخواند، دستان خود را تا شانه هایش بالا میبرد، آن گاه تکبیر میگفت
تا این که هر عضوی از او در جایگاه خود آرام میگرفت، سپس قرائت را آغاز میکرد و پس از پایان قرائت، تکبیر میگفت و دستانش را تا شانه های خود بالا میبرد، آنگاه رکوع میکرد و کف دستان خود را بر زانوانش قرار میداد.
بیهقى، السنن، ج 2، ص 72، 73، 101، 102،
ترمذى، السنن، ج 2، ص 98، باب «صفة الصلاة »،
ابن خزیمه درصحیحش باب «الاعتدال فی الركوع »، شماره 587.
این رو بدان که دو تن از علمای متعصب شما در مناظره با یک عالم توانمند شیعه در حدود 80 سال پیش طوری مغلوب و به خاک مالیده شدند که حدود 6 نفر از آنها در پایان شب دهم مناظره مذهب خود را به شیعه تغییر دادند.آنها عالم بودند و چنین تصمیمی گرفتند شما که جای خود داری.مدرک این حرف من در کتاب شبهای پیشاور نهفته است.در این کتاب جز ادلّه ی متقن از کتب خود اهل تسنن چیزی پیدا نمیکنی و همین دلائل متقن عالم شیعه از میان کتب اهل تسنن بود که باعث شیعه شدن اون علما شد.
بدان در میان کتب خود شما اونقدر دلیل برای خلافت بلافصل حضرت علی(ع) وجود دارد که نیازی به این صحبتها نیست.
3 خلیفه اول شما اون دنیا به شدت گیر هستند دوست عزیز.این بر شخص بنده ثابت شده و بهش ایمان دارم