الو؟؟... خونه خدا؟؟ خدايا نذار بزرگ شم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w00::w00:
يه هفته قبلش بگيد لطفا... تا ماهم بريم ديگه

انشا ا... كه مصلحت خدا به موندن شما باشه
ممنون/...
شما چرا!!
شما ازپیشکوستهای سایتی نه مثل من تازه وارد که شاید یک ماه نیست عضوم وبود ونبودم فرقی نمیکنه

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما چرا!!
شما ازپیشکوستهای سایتی نه مثل من تازه وارد که شاید یک ماه نیست عضوم وبود ونبودم فرقی نمیکنه

اي بابا خواهر جان .من هيچي نيستم..منم 3 ماهه كه تقريبا فعاليت مستمر داشتم..گرچه كسايي مثل شما مفهوم پيشكسوت وتازه وارد بودن رو با تايپيك ها و مطالب زيباتون شكستيد.. من هم هيچ ادعايي ندارم. ولي مطمئن باشيد فقدان هر يك از عزيزان ضربه اي ميشه برامون تا كلا بريم ازين شهر.. لطفا از همين الان اين فكر رو از ذهنتون پاك كنيد

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي بابا خواهر جان .من هيچي نيستم..منم 3 ماهه كه تقريبا فعاليت مستمر داشتم..گرچه كسايي مثل شما مفهوم پيشكسوت وتازه وارد بودن رو با تايپيك ها و مطالب زيباتون شكستيد.. من هم هيچ ادعايي ندارم. ولي مطمئن باشيد فقدان هر يك از عزيزان ضربه اي ميشه برامون تا كلا بريم ازين شهر.. لطفا از همين الان اين فكر رو از ذهنتون پاك كنيد
شکسته نفسی نکنید دیگه!
انشالله تا ببینیم خدا چی میخواد

• Like
واکنش ها: bmd

ترکیه

عضو جدید
سلام عالی بود.خیلی قشنگ بود.;)
اونی که بالا سرمونه مگه میشه از یاد بره.:eek:
خدایا خیلی دوست دارم:cry::cry:

• Like
واکنش ها: spow

"فضول"

عضو جدید
خیلی‌ زیبا بود...من که از درون، هنوز یک کودک هستم، و حالا حالاها میمونم. البته یک کودک فضول...
خدایا، چه دارد آنکه تو را ندارد، و چه ندارد آنکه تو را دارد
همیشه به یاد خدا باشید....

spow

اخراجی موقت
خیلی‌ زیبا بود...من که از درون، هنوز یک کودک هستم، و حالا حالاها میمونم. البته یک کودک فضول...
خدایا، چه دارد آنکه تو را ندارد، و چه ندارد آنکه تو را دارد
همیشه به یاد خدا باشید....

شاد وپیروز باشی دوست من
از امستردام برام شکلات بفرس :D

"hasta"

عضو جدید
الوووووووووووووووو؟
الووووووووووووووو؟
خدایا صدامو می شنوی؟
فقط می خواستم بگم کمکم کن تا بتونم به عهدی که با تو بستم پایبند بمونم.....
کمکم کن تا بتونم بزرگوارانه رفتار کنم اما بزرگ نشم....
خدایا....
قصه جدیدم رو خوب بنویس اونقدر که من بتونم توش طعم عشق و پاکی رو بچشم...
یه جوری بنویس که من دیگه هوای رفتن نکنم....
اونقدر که دیگه گلایه نکنم...
تو قصه جدیدم منو صبور بنویس...
قانع بنویس...
و البته عاشق...:gol::gol::gol:

• Like

"hasta"

عضو جدید
خدایا یادم رفت بگم...
گوشی دستته؟
می خواستم بگم....
خیلی وقته که بهت نگفتم:
"دوست دارم":w36:

"hasta"

عضو جدید
الوووووووووووووو!
خونه خدا؟
نه!... با خودش کار ندارم...
مگه شما فرشته خدا نیستین؟....
آره با خودتون کار دارم...می خواستم چندتا سئوال ازتون بپرسم...
نه،نه، به خدا نگید من زنگ زدم،بگید اشتباهی بود....:w19:
ببینم هفته دیگه مهمونی شروع می شه ،شما نمی دونین برا منم کارت دعوت فرستادن یه نه؟...اسمم؟؟....اسمم گناهکارترین بندس،به خدا بگین می شناستم....
چی؟ فرقی نمی کنه؟ واسه همه می فرسته خدا؟ حتی من؟ منی که از پارسال تا حالا هنوز آدم نشدم؟منی که اون همه پارسال توبه کردم اما دوباره آدم بدی شدم؟شما مطمئنید فرشته مهربون؟ مطمئنید که همه دعوتن؟ آخه مگه خونه خدا این همه جا داره؟...:w20:
پس حتما" الآن سر خدا خیلی شلوغه...نه مزاحمش نمی شم...منم کلی کار دارم باید خودمو واسه این مهمونی بزرگ آماده کنم...شوخی که نیست...می خوام به مهمونیه خدا برم....باورم نمی شه منم دعوتم!!!....:w40::w40::w40:
فرشته خوب.... می شه یه خواهشی کنم؟ ازت می خوام یواشکی از طرف من روی ماه خدا رو ببوسی....بهش بگو بی تابم ... بی تاب....واسه دیدنش....:gol:

آخرین ویرایش:
  • Like

Hps

عضو جدید
الوووووووووووووو!
خونه خدا؟
نه!... با خودش کار ندارم...
مگه شما فرشته خدا نیستین؟....
آره با خودتون کار دارم...می خواستم چندتا سئوال ازتون بپرسم...
نه،نه، به خدا نگید من زنگ زدم،بگید اشتباهی بود....:w19:
ببینم هفته دیگه مهمونی شروع می شه ،شما نمی دونین برا منم کارت دعوت فرستادن یه نه؟...اسمم؟؟....اسمم گناهکارترین بندس،به خدا بگین می شناستم....
چی؟ فرقی نمی کنه؟ واسه همه می فرسته خدا؟ حتی من؟ منی که از پارسال تا حالا هنوز آدم نشدم؟منی که اون همه پارسال توبه کردم اما دوباره آدم بدی شدم؟شما مطمئنید فرشته مهربون؟ مطمئنید که همه دعوتن؟ آخه مگه خونه خدا این همه جا داره؟...:w20:
پس حتما" الآن سر خدا خیلی شلوغه...نه مزاحمش نمی شم...منم کلی کار دارم باید خودمو واسه این مهمونی بزرگ آماده کنم...شوخی که نیست...می خوام به مهمونیه خدا برم....باورم نمی شه منم دعوتم!!!....:w40::w40::w40:
فرشته خوب.... می شه یه خواهشی کنم؟ ازت می خوام یواشکی از طرف من روی ماه خدا رو ببوسی....بهش بگو بی تابم ... بی تاب....واسه دیدنش....:gol:

سلام
خدا همه رو دعوت میکنی مارو نه؟؟
چرا ......
مگه من چیکار کردم
گناه من چی بود چرا باید نباشم یکی پارتی بازی کنه ماهم دعوت بشیم منم دلم میخواد مهمونی خدا باشم ....
منم میخوامش........:gol:

• Like

"hasta"

عضو جدید
سلام
خدا همه رو دعوت میکنی مارو نه؟؟
چرا ......
مگه من چیکار کردم
گناه من چی بود چرا باید نباشم یکی پارتی بازی کنه ماهم دعوت بشیم منم دلم میخواد مهمونی خدا باشم ....
منم میخوامش........:gol:
نمی دونم من که از فرشته پرسیدم دعوتم اما شما حتما" دعوتین چون وقتی من که گناه کار ترینمو خواسته حتما" شما رو هم می خواد حتما"!
بهتره بهترین لباساتو بپوشی عطر بزنی خوشگل کنی که منتظره!
من که دل تو دلم نیست! :w40::w40::w40:

"hasta"

عضو جدید
خدایا! ازت ممنونم که به من نعمت نماز خوندنو دادی...آخه فقط اون موقع هست که می تونم خالص برای تو باشم...می تونم بی واسطه با تو همون طوری که تو دوست داری و برای من بهترینه حرف بزنم... خدا جونم فقط اون موقع هست که کسی ازم انتظار نداره به حرفاش گوش بدم کسی انتظار نداره جواب بدم... فقط اون موقع هست که مال توام... اما تو همیشه مال منی... همیشه دوسم داری... همیشه پیش منی...
خدا جونم...یه زمانی می خواستم مهندس بشم... آرزوی همه اون چیزایی که الآن دارمو داشتم... اما حالا فهمیدم اونا هیچی نبود...اونا فقط منو از تو دور کردن... من هیچی نمی خوام من از این دنیا هیچی نمیخوام..حالا فهمیدم که فقط تویی که واسم مهمی...
می خوام راضی باشم به رضای تو... آروم باشم به یاد تو...و....عاشق به عشق تو....:gol::gol:

"hasta"

عضو جدید
الوووووووووووو
خونه خدا؟خدایا می دونی امشب کی دلش شکسته ....
پس دریابش...:crying:

• Like

spow

اخراجی موقت
به بچه هایی که تا به دنیا میان میمیرن غبطه می خورم ! به هوش و ذکاوتشون (زکاوت؟!) اگه گفتی چرا؟؟؟ چون انقدر دوزاریشون صیقلیه که همینکه پاشون به دنیا میرسه میفهمن ای بابا حلوا خیرات نمی کنن ! هیچ خبری نیست . زود نظرشون عوض میشه و قبل از ونگ ونگ کردن واسه دور شدن و دلتنگی از خدا می گن خدا دنیاتو نخواستیم و خودتو و بهشتتو عشقه و بر میگردن ...

"hasta"

عضو جدید
به بچه هایی که تا به دنیا میان میمیرن غبطه می خورم ! به هوش و ذکاوتشون (زکاوت؟!) اگه گفتی چرا؟؟؟ چون انقدر دوزاریشون صیقلیه که همینکه پاشون به دنیا میرسه میفهمن ای بابا حلوا خیرات نمی کنن ! هیچ خبری نیست . زود نظرشون عوض میشه و قبل از ونگ ونگ کردن واسه دور شدن و دلتنگی از خدا می گن خدا دنیاتو نخواستیم و خودتو و بهشتتو عشقه و بر میگردن ...
به نظرت خدا اونارو اون قدر دوست داره که به حرفشون گوش می ده؟ به نظرت این تقاضای معقولیه؟:w20:

• Like

spow

اخراجی موقت
زير گنبد كبود

جز من و خدا

كسي نبود

روزگار رو به راه بود

هيچ چيز

نه سفيد و نه سياه بود

با وجود اين

مثل اين كه چيزي اشتباه بود

زير گنبد كبود

بازي خدا

نيمه كاره مانده بود

واژه اي نبود و هيچ كس

شعري از خدا نخوانده بود

تا كه او مرا براي بازي خودش

انتخاب كرد

توي گوش من يواش گفت:

« تو دعاي كوچك مني»

بعد هم مرا

مستجاب كرد

پرده ها كنار رفت

خود به خود با شروع بازي خدا

عشق افتتاح شد

سالهاست

اسم بازي من و خدا

زندگيست...

هيچ چيز مثل بازي قشنگ ما عجيب نيست

بازي اي كه ساده است و سخت

مثل بازي بهار با درخت

با خدا طرف شدن

كار مشكليست

زندگي

بازي خدا با يك عروسك گِِِِِِِليست

roshanfekrejavan

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاش همه می تونستن مثل اون بچه با خدا صحبت کنن.
من یکی که دلم خیلی پُره!
از کسایی هم که به خدا می گن،خدایا کمکم کن بدم میاد
یاد حرف آزمندیان میُفتم که می گفت،به خدا بگین چی می خواین،نَگین کمکم کن!

هر چی بیشتر بخواین،بیشتر می ده!;)

"hasta"

عضو جدید
سلام خدا جون!
می دونم چی می خوای بگی....
آره من دوباره اشتباه کردم...دوباره حق با تو بود...من دوباره اشتباه کردم...
منو ببخش ... به خاطر همه چیز ببخش .... خدایا کمکم کن تا بهتر بشم... می خوام فقط مال تو باشم.... بنده تو باشم... اگه از تو کمک نخوام از کی بخوام؟ اگه تو نبخشیم من کجا برم؟...
خدای من! ای عشق من !منو دریاب... کمکم کن تا دیگه اشتباه نکنم... کمکم کن تا بتونم میون بزرگا زندگی کنم اما آلوده نشم... می خوام عاشق تو باشم:w36:

• Like

Hps

عضو جدید
نمی دونم من که از فرشته پرسیدم دعوتم اما شما حتما" دعوتین چون وقتی من که گناه کار ترینمو خواسته حتما" شما رو هم می خواد حتما"!
بهتره بهترین لباساتو بپوشی عطر بزنی خوشگل کنی که منتظره!
من که دل تو دلم نیست! :w40::w40::w40:

ممنون نمیدونم کی پارتیمون شد ولی مهمونی رفتم خیلی باحال بود خیلی

Hps

عضو جدید
زير گنبد كبود

جز من و خدا

كسي نبود

روزگار رو به راه بود

هيچ چيز

نه سفيد و نه سياه بود

با وجود اين

مثل اين كه چيزي اشتباه بود