اتفاقا مدتیه توفکرشم !کی عملیش کنم خدا داند

يه هفته قبلش بگيد لطفا... تا ماهم بريم ديگه
انشا ا... كه مصلحت خدا به موندن شما باشه
ممنون/...
اتفاقا مدتیه توفکرشم !کی عملیش کنم خدا داند
شما چرا!!
يه هفته قبلش بگيد لطفا... تا ماهم بريم ديگه
انشا ا... كه مصلحت خدا به موندن شما باشه
ممنون/...
عوضی اومدی داداشمن میخوام بزلگ شم خوب
شما چرا!!
شما ازپیشکوستهای سایتی نه مثل من تازه وارد که شاید یک ماه نیست عضوم وبود ونبودم فرقی نمیکنه
شکسته نفسی نکنید دیگه!اي بابا خواهر جان .من هيچي نيستم..منم 3 ماهه كه تقريبا فعاليت مستمر داشتم..گرچه كسايي مثل شما مفهوم پيشكسوت وتازه وارد بودن رو با تايپيك ها و مطالب زيباتون شكستيد.. من هم هيچ ادعايي ندارم. ولي مطمئن باشيد فقدان هر يك از عزيزان ضربه اي ميشه برامون تا كلا بريم ازين شهر.. لطفا از همين الان اين فكر رو از ذهنتون پاك كنيد
پس منم میخوام بچه بمونم
سلام عالی بود.خیلی قشنگ بود.
اونی که بالا سرمونه مگه میشه از یاد بره.
خدایا خیلی دوست دارم![]()
خیلی زیبا بود...من که از درون، هنوز یک کودک هستم، و حالا حالاها میمونم. البته یک کودک فضول...
خدایا، چه دارد آنکه تو را ندارد، و چه ندارد آنکه تو را دارد
همیشه به یاد خدا باشید....
کاشکی هنوز بچه بودم اینقد غم زندگی رو نداشتم .
الوووووووووووووو!
خونه خدا؟
نه!... با خودش کار ندارم...
مگه شما فرشته خدا نیستین؟....
آره با خودتون کار دارم...می خواستم چندتا سئوال ازتون بپرسم...
نه،نه، به خدا نگید من زنگ زدم،بگید اشتباهی بود....
ببینم هفته دیگه مهمونی شروع می شه ،شما نمی دونین برا منم کارت دعوت فرستادن یه نه؟...اسمم؟؟....اسمم گناهکارترین بندس،به خدا بگین می شناستم....
چی؟ فرقی نمی کنه؟ واسه همه می فرسته خدا؟ حتی من؟ منی که از پارسال تا حالا هنوز آدم نشدم؟منی که اون همه پارسال توبه کردم اما دوباره آدم بدی شدم؟شما مطمئنید فرشته مهربون؟ مطمئنید که همه دعوتن؟ آخه مگه خونه خدا این همه جا داره؟...
پس حتما" الآن سر خدا خیلی شلوغه...نه مزاحمش نمی شم...منم کلی کار دارم باید خودمو واسه این مهمونی بزرگ آماده کنم...شوخی که نیست...می خوام به مهمونیه خدا برم....باورم نمی شه منم دعوتم!!!....
فرشته خوب.... می شه یه خواهشی کنم؟ ازت می خوام یواشکی از طرف من روی ماه خدا رو ببوسی....بهش بگو بی تابم ... بی تاب....واسه دیدنش....![]()
نمی دونم من که از فرشته پرسیدم دعوتم اما شما حتما" دعوتین چون وقتی من که گناه کار ترینمو خواسته حتما" شما رو هم می خواد حتما"!سلام
خدا همه رو دعوت میکنی مارو نه؟؟
چرا ......
مگه من چیکار کردم
گناه من چی بود چرا باید نباشم یکی پارتی بازی کنه ماهم دعوت بشیم منم دلم میخواد مهمونی خدا باشم ....
منم میخوامش........![]()
به نظرت خدا اونارو اون قدر دوست داره که به حرفشون گوش می ده؟ به نظرت این تقاضای معقولیه؟به بچه هایی که تا به دنیا میان میمیرن غبطه می خورم ! به هوش و ذکاوتشون (زکاوت؟!) اگه گفتی چرا؟؟؟ چون انقدر دوزاریشون صیقلیه که همینکه پاشون به دنیا میرسه میفهمن ای بابا حلوا خیرات نمی کنن ! هیچ خبری نیست . زود نظرشون عوض میشه و قبل از ونگ ونگ کردن واسه دور شدن و دلتنگی از خدا می گن خدا دنیاتو نخواستیم و خودتو و بهشتتو عشقه و بر میگردن ...
به نظرت خدا اونارو اون قدر دوست داره که به حرفشون گوش می ده؟ به نظرت این تقاضای معقولیه؟![]()
گفتم اگه دوست داری راجع بهش بحث کنیمنه
یه جایی دیدم خوشم اومد همین![]()
نمی دونم من که از فرشته پرسیدم دعوتم اما شما حتما" دعوتین چون وقتی من که گناه کار ترینمو خواسته حتما" شما رو هم می خواد حتما"!
بهتره بهترین لباساتو بپوشی عطر بزنی خوشگل کنی که منتظره!
من که دل تو دلم نیست!![]()
زير گنبد كبود
جز من و خدا
كسي نبود
روزگار رو به راه بود
هيچ چيز
نه سفيد و نه سياه بود
با وجود اين
مثل اين كه چيزي اشتباه بود
زير گنبد كبود
بازي خدا
نيمه كاره مانده بود
واژه اي نبود و هيچ كس
شعري از خدا نخوانده بود
تا كه او مرا براي بازي خودش
انتخاب كرد
توي گوش من يواش گفت:
« تو دعاي كوچك مني»
بعد هم مرا
مستجاب كرد
پرده ها كنار رفت
خود به خود با شروع بازي خدا
عشق افتتاح شد
سالهاست
اسم بازي من و خدا
زندگيست...
هيچ چيز مثل بازي قشنگ ما عجيب نيست
بازي اي كه ساده است و سخت
مثل بازي بهار با درخت
با خدا طرف شدن
كار مشكليست
زندگي
بازي خدا با يك عروسك گِِِِِِِليست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
الو مرکز همسر یابی ؟!!! | گفتگوی آزاد | 25 | |
س | الو الو الو .................الوووووووووووووو? ?ووووووووو | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
الو ... الو ... خدا هست ؟ | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
الو .....الو آزمایش می کنیم 1..2..3 | گفتگوی آزاد | 7 | |
N | الو سلام...با خدا كار داشتم...( خيلي قشنگه ) | گفتگوی آزاد | 4 |