دقیقا منم خیلی سنگینمحس سنگین بودن معده
امشب سوپ سیب زمینی درست کردم، برای معدهم سنگین بود، آروم آروم دارم خوب میشم.دقیقا منم خیلی سنگینم
نوش جان، تو نخوردی که، گل دختر خورده، نوش جونشحس سیری منم تازه یه سیب زمینی خوردم
منم حس گرگ بودندر حال حاضر فقط حس پیری![]()
من همیشه اینجور وقتها اولش میترسم که باهاش مواجه بشم و بعد به خودم میگم نهایتش میخواد چی بشه؟نهایتش مرگ نیست که چاره نداشته باشه، بالاخره یه چارهای براش هست و اون وقت یهو با سر خودم رو میندازم وسط اون ماجرا و واقعا هم از پَسِش بر میام.حس آدم ضعیفی که باید از یک دیوار صاف بره بالا
هی دیوار رو یرانداز می کنه هی خودش رو نگاه میکنه
راستش منم اگه جلو روم یه چیزی رو بکشن و بعد بپزنش نمیتونم بخورم. از گلوم پایین نمیرهحس دلسوزی برای ماهیایی که یرای ناهار خریدم زنده بودنالان تو ماهی تابه
نکنه ما هم ماهی یه سری دیگه هستیم![]()
داخل اپلیکیشن برق من ببینراستش منم اگه جلو روم یه چیزی رو بکشن و بعد بپزنش نمیتونم بخورم. از گلوم پایین نمیره
.
حس سر درگمی از اینکه برم کار رو شروع کنم یا اینکه 2 برق میره![]()
میدونم، آخه گاهی برق نمیره،الانم بارونه گفتم شاید برق نره که البته رفتداخل اپلیکیشن برق من ببین
رو بله هممیفرسته پیام
چند روز پیش یه فامیلای شمالیم شب سقف خونشون اتصالی میکنه توبارون اتیش میگیره هول هولی اساس و میارن توپارکینگ سیل میاد تو پارکینگ همشو خراب میکنهمیدونم، آخه گاهی برق نمیره،الانم بارونه گفتم شاید برق نره که البته رفت![]()
برای یکی از آشناهای ما هم قطعی برق باعث اتصالی توی داکت و در نهایت آتش سوزی شد.چند روز پیش یه فامیلای شمالیم شب سقف خونشون اتصالی میکنه توبارون اتیش میگیره هول هولی اساس و میارن توپارکینگ سیل میاد تو پارکینگ همشو خراب میکنه
یعنی هم اعصابم خورد شده بود هم خندم گرفته بود![]()
شیروونی چوبه زود اتیش میگیرهبرای یکی از آشناهای ما هم قطعی برق باعث اتصالی توی داکت و در نهایت آتش سوزی شد.
خداروشکر خاموش شد و صدمه مالی و جانی نخوردن ولی کل خونه رو دودهی سیاه گرفت،در حدی که تا چند هفته خونهی خانوادهها مستقر بودن تا دوباره خونه رنگآمیزی و تمیز بشه.
همین سیل هفتهی قبل برای ما خداروشکر اتفاق خاصی پیش نیومد ولی برای همسایهی طبقهی بالاییمون، تراس پشتی خونه پنجره نداره( برای ما داره) و آب کل تراس رو گرفت و کیسههای برنجهاشون که اونجا گذاشته بودن رو نابود کرد.چند روز پیش یه فامیلای شمالیم شب سقف خونشون اتصالی میکنه توبارون اتیش میگیره هول هولی اساس و میارن توپارکینگ سیل میاد تو پارکینگ همشو خراب میکنه
یعنی هم اعصابم خورد شده بود هم خندم گرفته بود![]()
حس اصفهانیتکجا رفتهبرنجا با گل و لای قاطی شده دیگه نمیشه کاری کرد
اتفاقا هفتهی قبل بارون که تموم شد، پنجرهها رو نگاه میکردم، کیف میکردم انقدر که تمیز شده بودنحس اصفهانیتکجا رفته
بارونس طوری نیس پاکس
نه متاسفانهعلی جان میگن برنج های شما خیس نشدن؟![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3752 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
اگه زمان دست خودت بود دوست داشتی، الان چند سالت بود | زنگ تفريح | 101 | |