ان شالله ک تنت سلامت باشهخیلی ناراحتم و یه بغض توی گلوم هست که چندبار ترکید،ساعته ۱۰ که کتاب دوازدهمهام تموم شد به بچه هام گفتم من نگران جنگ بودم که کتاب تموم نشه خداروشکر تموم شد رفتیم عکس دسته جمعی گرفتیم زنگ تفریح که خورد فهمیدم جنگ شده پاهام شل شد،وقتی استرس بچه ها رو دیدم و خانواده ها که دنبال بچه ها میومدن حالم خرابتر شد،اومدم خونه متوجه شدم به دبستانی موشک زدن داغون شدم من بمیرم برای قدکوچیکشون برای دستای کوچولوشون،چرا من باید زنده باشم چرا شما بایر زیر خاک باشین ،حالم خرابه.
مراقب خودت باش عزیزم.. ضعیف شدی که باز درگیر بیماری شدی.حس حضور تعداد زیادی ویروس در اطراف دهان و بینی![]()
پ من و علیرضا و شیما و شبگرد و اصغرو ...حالم خوب نیست میام اینجا پیامها رو می خونم بدتر میشم و بیشتر بغض می کنم ،وقتی افرادتحصیل کرده ای رو می بینم که روی بیانشون کنترل ندارن صرفا چون اینجا مجازی هست، نگران و متاسفم می کنه،اینجا رو دیگه دوست ندارم.اینجا باشه برای دوستان.
نغمه جان هر وقت کاری داشتین حتما روی من می تونید حساب کنید،بهار جان و مهدیه جان دوستهای مجازی خوب من بودین.انشالله همیشه بهترینها براتون رقم بخوره،خدانگهدارتون.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3568 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 254 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
اگه زمان دست خودت بود دوست داشتی، الان چند سالت بود | زنگ تفريح | 101 | |