الان چه حسي داري؟

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ناراحتم و یه بغض توی گلوم هست که چندبار ترکید،ساعته ۱۰ که کتاب دوازدهمهام تموم شد به بچه هام گفتم من نگران جنگ بودم که کتاب تموم نشه خداروشکر تموم شد رفتیم عکس دسته جمعی گرفتیم زنگ تفریح که خورد فهمیدم جنگ شده پاهام شل شد،وقتی استرس بچه ها رو دیدم و خانواده ها که دنبال بچه ها میومدن حالم خرابتر شد،اومدم خونه متوجه شدم به دبستانی موشک زدن داغون شدم من بمیرم برای قدکوچیکشون برای دستای کوچولوشون،چرا من باید زنده باشم چرا شما بایر زیر خاک باشین ،حالم خرابه.

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ناراحتم و یه بغض توی گلوم هست که چندبار ترکید،ساعته ۱۰ که کتاب دوازدهمهام تموم شد به بچه هام گفتم من نگران جنگ بودم که کتاب تموم نشه خداروشکر تموم شد رفتیم عکس دسته جمعی گرفتیم زنگ تفریح که خورد فهمیدم جنگ شده پاهام شل شد،وقتی استرس بچه ها رو دیدم و خانواده ها که دنبال بچه ها میومدن حالم خرابتر شد،اومدم خونه متوجه شدم به دبستانی موشک زدن داغون شدم من بمیرم برای قدکوچیکشون برای دستای کوچولوشون،چرا من باید زنده باشم چرا شما بایر زیر خاک باشین ،حالم خرابه.
ان شالله ک تنت سلامت باشه
همگیمون از این خبر ناراحت و گرفته ایم

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مصاف بود و جنگ بود،امام ما حذر نکرد
فدائیان خویش را برای خود سپر نکرد
برروی قلب میهنم به افتخار حک کنید
که مرد بود رهبرم ،فرار از خطر نکرد🖤

آقا جانم صداتون آرامش بخشم بود دلم آروم نداره ،فکر نبودنتون بهمم میریزه ،ایمان قویی ندارم ولی خیلی دوستتون داشتم،قلبم سوخت.

"گر پدر نیست تفنگ پدری هست هنوز"

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالم خوب نیست میام اینجا پیامها رو می خونم بدتر میشم و بیشتر بغض می کنم ،وقتی افرادتحصیل کرده ای رو می بینم که روی بیانشون کنترل ندارن صرفا چون اینجا مجازی هست، نگران و متاسفم می کنه،اینجا رو دیگه دوست ندارم.اینجا باشه برای دوستان.

نغمه جان هر وقت کاری داشتین حتما روی من می تونید حساب کنید،بهار جان و مهدیه جان دوستهای مجازی خوب من بودین.انشالله همیشه بهترینها براتون رقم بخوره،خدانگهدارتون.

naghmeirani

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
گیجم

کجا عزیزم؟تو اینجا رو دوس نداری، ولی من خیلی دوستت دارم، یه کم استراحت کن عزیز! از این حالت در بیای، بعد حتما به ما سر بزن

هممون بهم ریخته ایم

همیشه خداحافظی ها ب معنای رفتن نیستن گاه بهانه ای هستن برای سلام دوباره

منتظرم بهت سلام دوباره کنم

@plant_biology

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالم خوب نیست میام اینجا پیامها رو می خونم بدتر میشم و بیشتر بغض می کنم ،وقتی افرادتحصیل کرده ای رو می بینم که روی بیانشون کنترل ندارن صرفا چون اینجا مجازی هست، نگران و متاسفم می کنه،اینجا رو دیگه دوست ندارم.اینجا باشه برای دوستان.

نغمه جان هر وقت کاری داشتین حتما روی من می تونید حساب کنید،بهار جان و مهدیه جان دوستهای مجازی خوب من بودین.انشالله همیشه بهترینها براتون رقم بخوره،خدانگهدارتون.
پ من و علیرضا و شیما و شبگرد و اصغرو ...😒
.
چنروزی استراحت کن
درسته همیشه تر و خشک باهم میسوزه
ولی خب شرایطیه ک پیش اومده و باید همو درک کنیم
باید بتونیم نظرات و عقاید مختلف رو بشنویم
و آخرش اینه ک نشنیده بگیریم و کار خودمونو بکنیم
ولی اصلش اینه ک
زیادی همش نزنیم🌹🌹🌹
ب امید دیدار دوبارت خانم معلم عزیز و مهربون و قابل احترام🙏

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
راستش یکم مضطربم.
غروبی که درمانگاه رفتیم یه تعداد افراد آماده به... دیدیم اطراف میدونی که درمانگاه اونجا بود، از بین اینا رد شدم تا رسیدیم به ماشین، مضطربم کردن،بعدم اومدیم خونه، سر و صدا میومد،کلا منقلبم کرد.