من همیشه سعی میکنم که حتی دشمنم هم بدی براش نخوام تا اگر نیاز به تربیت باشه دست خدا و کائنات ادبش کنه ؟ ولی یه چیزی بنظرم عجیب هست ! شاید بمن واقعا ربطی نداره ... ولی بنظرم انسان های زیادی هستن که اگر با آدم اشتباهی صحبت یا ارتباط برقرار کنن ممکنه اتفاق بدی بیوفته , یعنی کبوتر با کبوتر باز با باز !
من میدونم که قرار نیست همه جا گل و بلبل باشه و به عبارتی خیلیا آدم های بدی هستن یا از همدیگه خوششون نمیاد !
من نمیخوام کنجکاوی کنم ولی چرا یکی رو به روستا میکشونن از فلان جا ؟ برا چی ؟! دوسش من اگر باشه باید بدونه فقط یازده دوازده سال کودکی ام اونجا زندگی کردم و الان سی و خورده ساله بیرجندیم .. شایدم بمن ربطی نداره
پس یعنی خانم ها چیکار میکردن ؟!!
نزدیک بود امروز شکایت کنم رو برگه نوشتم که چیکار میکردن ولی تحویل ندادم دلم نمیخواد اتفاق و غصه ی بیخودی به کسی وارد بشه .
امیدوارم شفاهی با صحبت و مذاکره حل بشه .
عشق زورکی سرانجامی نداره ؟
مگه ی دختر چقدر ارزش داره که باید یک پسر هفت خان رستم رو رد کنه؟ :| هر چند خودم دوست دارم از این وضعیت خلاص بشم ۳۹ سالم شده :|
بنظر من با فیس در فیس یا هر جوری با قاطعیت کامل جواب زورگویی ها رو بده ، تا کی دیگه ؟!
باج گیری ؟
چقدر مگه ی نفر تحمل میکنه یا ظرفیت داره؟ بزنه زیرش بگه بمن چه اونوقت چی احمق ها ؟!!
به چه قیمتی ؟ :|