بهار جون باورت میشه که جواب یه حرف رو هفتهی قبل بعد از 16 سال یادم اومد؟حس به موقع جواب ندادن
چرا جواب یه حرف چند ساعت بعد باید یادم بیاد![]()
تو از من خیلی بدتریبهار جون باورت میشه که جواب یه حرف رو هفتهی قبل بعد از 16 سال یادم اومد؟![]()
من بینیم رو 16 سال قبل عمل کردم، بعد دخترخالهم بهم گفت که عکست رو به مادرشوهرم نشون دادم و بهش گفتم منم برم عمل کنم ولی مادرشوهرم بهم گفت که نه تو که احتیاجی به اینکارها نداری، این عملهای زیبایی رو باید مجردها انجام بدن که بتونند شوهر پیدا کنندتو از من خیلی بدتری
فکر کردی کل جوابم چی بود ؟ گفتم آها
یکم زود نیستمن بینیم رو 16 سال قبل عمل کردم، بعد دخترخالهم بهم گفت که عکست رو به مادرشوهرم نشون دادم و بهش گفتم منم برم عمل کنم ولی مادرشوهرم بهم گفت که نه تو که احتیاجی به اینکارها نداری، این عملهای زیبایی رو باید مجردها انجام بدن که بتونند شوهر پیدا کنند
جواب منم اون زمان در حد همین آها که شما امشب گفتی بود
حالا هفتهی قبل یادم افتاد که دخترخالهم چند سال قبل از اینکه ازدواج کنه، چون رنگ پوستش تیرهست کلی درمان کرده بود که رنگ پوستش رو روشنتر کنه
به مامانم گفتم تازه جواب حرفش یادم افتاد، یادم باشه یه روز به روش بیارم![]()
همین جواب رو هم احتمالا یادم میره و باز 16 سال دیگه یادم میفتهیکم زود نیست
بزار چند سال دیگه جواب دندون شکن تری بدی![]()
باید بهش میگفتی مادرشوهرت ترسیده خرج رو دست پسرش بزاری اینطوری گفتهمن بینیم رو 16 سال قبل عمل کردم، بعد دخترخالهم بهم گفت که عکست رو به مادرشوهرم نشون دادم و بهش گفتم منم برم عمل کنم ولی مادرشوهرم بهم گفت که نه تو که احتیاجی به اینکارها نداری، این عملهای زیبایی رو باید مجردها انجام بدن که بتونند شوهر پیدا کنند
جواب منم اون زمان در حد همین آها که شما امشب گفتی بود
حالا هفتهی قبل یادم افتاد که دخترخالهم چند سال قبل از اینکه ازدواج کنه، چون رنگ پوستش تیرهست کلی درمان کرده بود که رنگ پوستش رو روشنتر کنه
به مامانم گفتم تازه جواب حرفش یادم افتاد، یادم باشه یه روز به روش بیارم![]()
الان کلی حرف تو سرمه که بگم بعد اون آدم و ببینم باز لال میشمهمین جواب رو هم احتمالا یادم میره و باز 16 سال دیگه یادم میفته![]()
من اون زمان خیلی مظلوم بودم، الان خیلی بهترم.باید بهش میگفتی مادرشوهرت ترسیده خرج رو دست پسرش بزاری اینطوری گفته
منم مثل شماهام تو لحظه نمیتونم جواب بدم گاهی جوابشم دارما ولی روم نمیشه بگم بعدا با خودم فکر میکنم طرف روش شده نیش و کنایه بزنا بعد تو چرا روت نمیشه جواب بدی
میتونم درکت کنم، چون تو هم مثل من دنبال دردسر نیستی، ترجیح میدی توی سایه باشی تا وسط گودِ پر از هیاهوالان کلی حرف تو سرمه که بگم بعد اون آدم و ببینم باز لال میشم
دقیقا سکوت و ترجیح میدم .معتقدم آدما حرف نمیزنن که قانع بشن میگن که تحمیل کنند پس حرف زدنم بی فایدس.سعی میکنم فاصله بگیرممیتونم درکت کنم، چون تو هم مثل من دنبال دردسر نیستی، ترجیح میدی توی سایه باشی تا وسط گودِ پر از هیاهو
منم همینطورحس شاکی بودن
حس غر زدن
از چند نفر خیلی ناراحتم![]()
تو از کی شاکیای؟ باز جمعه شد و شوهرت بی خبر مهمون دعوت کرد؟منم همینطور
نه طفلی دیگه جرئت نمیکنه حرف مهمون بیارهتو از کی شاکیای؟ باز جمعه شد و شوهرت بی خبر مهمون دعوت کرد؟![]()
برام جالبه که چی شد که تو با مامانت همسایه شدی؟نه طفلی دیگه جرئت نمیکنه حرف مهمون بیاره
از مامانم که مدام برای خودش کار درست میکنه بخاطر دیگران خودشو تو زحمت میندازه ولی وقتی خودش نیاز به کمک داره هیشکی همکاری نمیکنه فقط من میمونم که با این وضعیت عملا کاری از دستم برنمیاد.و شاکی از اون چند نفری که هیچوقت همکاری نمیکنن
زمین مال پدرم بود.شریکی ساختیمبرام جالبه که چی شد که تو با مامانت همسایه شدی؟
حدس میزدمزمین مال پدرم بود.شریکی ساختیم
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3631 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 254 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|