الان چه حسي داري؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکمی نگرانم
مثل شب و روزای قبل که می‌فهمیدم حس و حالم زیاد متوجه نیستم ، ی مزه ای میده دهنم
میترسم سرم شیره بمالن ، ولی اوکی !

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
حس به موقع جواب ندادن
چرا جواب یه حرف چند ساعت بعد باید یادم بیاد:wallbash:
بهار جون باورت میشه که جواب یه حرف رو هفته‌ی قبل بعد از 16 سال یادم اومد؟ 😂😂😂

*mahdieh*

کاربر ممتاز
تو از من خیلی بدتری :w25:

فکر کردی کل جوابم چی بود ؟ گفتم آها
من بینیم رو 16 سال قبل عمل کردم، بعد دخترخاله‌م بهم گفت که عکست رو به مادرشوهرم نشون دادم و بهش گفتم منم برم عمل کنم ولی مادرشوهرم بهم گفت که نه تو که احتیاجی به اینکارها نداری، این عمل‌های زیبایی رو باید مجردها انجام بدن که بتونند شوهر پیدا کنند😐
جواب منم اون زمان در حد همین آها که شما امشب گفتی بود😐
حالا هفته‌ی قبل یادم افتاد که دخترخاله‌م چند سال قبل از اینکه ازدواج کنه، چون رنگ پوستش تیره‌ست کلی درمان کرده بود که رنگ پوستش رو روشنتر کنه😁
به مامانم گفتم تازه جواب حرفش یادم افتاد، یادم باشه یه روز به روش بیارم😂

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من بینیم رو 16 سال قبل عمل کردم، بعد دخترخاله‌م بهم گفت که عکست رو به مادرشوهرم نشون دادم و بهش گفتم منم برم عمل کنم ولی مادرشوهرم بهم گفت که نه تو که احتیاجی به اینکارها نداری، این عمل‌های زیبایی رو باید مجردها انجام بدن که بتونند شوهر پیدا کنند😐
حالا هفته‌ی قبل یادم افتاد که دخترخاله‌م چند سال قبل از اینکه ازدواج کنه، چون رنگ پوستش تیره‌ست کلی درمان کرده بود که رنگ پوستش رو روشنتر کنه😁
یکم زود نیست 🤣🤣
بزار چند سال دیگه جواب دندون شکن تری بدی 🤣🤣

frotan68

کاربر بیش فعال
باید بهش میگفتی مادرشوهرت ترسیده خرج رو دست پسرش بزاری اینطوری گفته :biggrin:

منم مثل شماهام تو لحظه نمیتونم جواب بدم گاهی جوابشم دارما ولی روم نمیشه بگم بعدا با خودم فکر میکنم طرف روش شده نیش و کنایه بزنا بعد تو چرا روت نمیشه جواب بدی

*mahdieh*

کاربر ممتاز
باید بهش میگفتی مادرشوهرت ترسیده خرج رو دست پسرش بزاری اینطوری گفته :biggrin:

منم مثل شماهام تو لحظه نمیتونم جواب بدم گاهی جوابشم دارما ولی روم نمیشه بگم بعدا با خودم فکر میکنم طرف روش شده نیش و کنایه بزنا بعد تو چرا روت نمیشه جواب بدی
من اون زمان خیلی مظلوم بودم، الان خیلی بهترم.
ولی در کل من و مامانم اخلاقمون مثل همدیگه‌ست. دنبال چالش و دردسر نیستیم.
یه سری حرفها رو در حد جواب دادن نمیدونم ولی بعضی حرفها رو ممکنه چند بار اول جواب ندم ولی بار آخر جوری جواب میدم که طرف دیگه خودش رو جمع میکنه و امکان نداره تکرار کنه. البته مودبانه و به اصطلاح با پنبه سر میبرم.

آخرین ویرایش:

*mahdieh*

کاربر ممتاز
الان کلی حرف تو سرمه که بگم بعد اون آدم و ببینم باز لال میشم
میتونم درکت کنم، چون تو هم مثل من دنبال دردسر نیستی، ترجیح میدی توی سایه باشی تا وسط گودِ پر از هیاهو

Bahar5746

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میتونم درکت کنم، چون تو هم مثل من دنبال دردسر نیستی، ترجیح میدی توی سایه باشی تا وسط گودِ پر از هیاهو
دقیقا سکوت و ترجیح میدم .معتقدم آدما حرف نمیزنن که قانع بشن میگن که تحمیل کنند پس حرف زدنم بی فایدس.سعی میکنم فاصله بگیرم

frotan68

کاربر بیش فعال
تو از کی شاکی‌ای؟ باز جمعه شد و شوهرت بی خبر مهمون دعوت کرد؟ 😂
نه طفلی دیگه جرئت نمیکنه حرف مهمون بیاره:biggrin:
از مامانم که مدام برای خودش کار درست میکنه بخاطر دیگران خودشو تو زحمت میندازه ولی وقتی خودش نیاز به کمک داره هیشکی همکاری نمیکنه فقط من میمونم که با این وضعیت عملا کاری از دستم برنمیاد.و شاکی از اون چند نفری که هیچوقت همکاری نمیکنن

*mahdieh*

کاربر ممتاز
نه طفلی دیگه جرئت نمیکنه حرف مهمون بیاره:biggrin:
از مامانم که مدام برای خودش کار درست میکنه بخاطر دیگران خودشو تو زحمت میندازه ولی وقتی خودش نیاز به کمک داره هیشکی همکاری نمیکنه فقط من میمونم که با این وضعیت عملا کاری از دستم برنمیاد.و شاکی از اون چند نفری که هیچوقت همکاری نمیکنن
برام جالبه که چی شد که تو با مامانت همسایه شدی؟