اعلام نتایج کارشناسی ارشد در هفته اینده!!!!!!!!

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان !!!!
هفته آینده، اعلام نتایج کارشناسی ارشد؛ پذیرش 55 هزار درآزمون تحصیلات تكمیلی

تهران ، شبکه خبر ، علمی فرهنگی هنری - علمی 28 مرداد 1389 14:09
نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، اواخر هفته آینده در سایت سازمان سنجش آموزش كشور اعلام می شود.
توكلی، معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور، گفت: از مجموع بیش از 760 هزار داوطلب شركت كننده در آزمون ورودی تحصیلات تكمیلی (دوره های كارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1389، 55 هزار نفر پذیرفته شده اند كه در مقایسه با پارسال 20 درصد افزایش یافته است.

زمان نام نویسی قبول شدگان این آزمون 13 تا 15 شهریور است که اطلاعات تكمیلی به زودی بر روی سایت سازمان سنجش
www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

آزمون‌ ورودی‌ تحصیلات‌ تكمیلی‌ (دوره‌های‌ كارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ داخل‌) سال‌ 1389 در دو نوبت صبح و عصر روزهای 28، 29 و 30 بهمن 88 برگزار شد.

معاون اجرایی سازمان سنجش همچنین درباره زمان اعلام نتایج آزمون سراسری 89 ، پیش بینی كرد: نتایج نهایی این آزمون، اوایل نیمه دوم شهریور اعلام شود.

همچنین نتایج اولیه آزمون كاردانی به كارشناسی هم هفته آینده اعلام می شود.

امیدوارم همه قبول شند;);)

attish_g65

عضو جدید
سلام دوستان !!!!
هفته آینده، اعلام نتایج کارشناسی ارشد؛ پذیرش 55 هزار درآزمون تحصیلات تكمیلی

تهران ، شبکه خبر ، علمی فرهنگی هنری - علمی 28 مرداد 1389 14:09
نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، اواخر هفته آینده در سایت سازمان سنجش آموزش كشور اعلام می شود.
توكلی، معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور، گفت: از مجموع بیش از 760 هزار داوطلب شركت كننده در آزمون ورودی تحصیلات تكمیلی (دوره های كارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1389، 55 هزار نفر پذیرفته شده اند كه در مقایسه با پارسال 20 درصد افزایش یافته است.

زمان نام نویسی قبول شدگان این آزمون 13 تا 15 شهریور است که اطلاعات تكمیلی به زودی بر روی سایت سازمان سنجش
www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

آزمون‌ ورودی‌ تحصیلات‌ تكمیلی‌ (دوره‌های‌ كارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ داخل‌) سال‌ 1389 در دو نوبت صبح و عصر روزهای 28، 29 و 30 بهمن 88 برگزار شد.

معاون اجرایی سازمان سنجش همچنین درباره زمان اعلام نتایج آزمون سراسری 89 ، پیش بینی كرد: نتایج نهایی این آزمون، اوایل نیمه دوم شهریور اعلام شود.

همچنین نتایج اولیه آزمون كاردانی به كارشناسی هم هفته آینده اعلام می شود.

امیدوارم همه قبول شند;);)
این 1 هفته خیلی دیر میگذره مردیییییم از استرس:(

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اندر حکایت این سیستم اعلام نتیجه کارشناسی ارشد موندم!!!!!!!!

بهمن آزمون برگزار میشه، خرداد نتایج اولیه میاد و شهریور نتایج نهایی، 7 ماه ملت سرکارن، نمیدونن چی کار کنن چی کار نکنن، بعد برای آزمون کارشناسی سه ماهه سر و ته قضیه رو جمع می کنند آزمونشون توی تیره اعلام نتایج مرداد و نتایج نهایی شهریور، تازه تعداد شرکت کنندگانش هم بیشتر از کارشناسی ارشده....

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من اندر حکایت این سیستم اعلام نتیجه کارشناسی ارشد موندم!!!!!!!!

بهمن آزمون برگزار میشه، خرداد نتایج اولیه میاد و شهریور نتایج نهایی، 7 ماه ملت سرکارن، نمیدونن چی کار کنن چی کار نکنن، بعد برای آزمون کارشناسی سه ماهه سر و ته قضیه رو جمع می کنند آزمونشون توی تیره اعلام نتایج مرداد و نتایج نهایی شهریور، تازه تعداد شرکت کنندگانش هم بیشتر از کارشناسی ارشده....
سلام.
دوست عزیز، شما به یک نکته توجه نکردید،
اینکه داوطلبین شرکت در آزمون سراسری(کارشناسی) به 5 گروه آزمایشی تقسیم میشن که تراز بندی، رتبه بندی و مراحل تفکیک در انتخاب رشته خیلی آسونتر از این هست که داوطلبین کارشناسی ارشد توی 120 رشته باید ترازبندی ، رتبه بندی و سپس تفکیک در انتخاب رشته واسشون انجام بشه...
تعداد هم امروزه چندان تفاوتی نداره، واسه کارشناسی ارشد امسال تقریبا دوسوم کارشناسی آزمون دهنده داشتیم.

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
دوست عزیز، شما به یک نکته توجه نکردید،
اینکه داوطلبین شرکت در آزمون سراسری(کارشناسی) به 5 گروه آزمایشی تقسیم میشن که تراز بندی، رتبه بندی و مراحل تفکیک در انتخاب رشته خیلی آسونتر از این هست که داوطلبین کارشناسی ارشد توی 120 رشته باید ترازبندی ، رتبه بندی و سپس تفکیک در انتخاب رشته واسشون انجام بشه...
تعداد هم امروزه چندان تفاوتی نداره، واسه کارشناسی ارشد امسال تقریبا دوسوم کارشناسی آزمون دهنده داشتیم.

دوست عزیزی که تلفظ اسمتون واقعا برام سخته. اینچیزایی که شما گفتی اگه دستی انجام بشه اره سخته ولی کامپیوتر انجام میده اینارو. توی ازمونهای سنجش و پارسه و این موسسات صبح همه ازمون میدن بعد از ظهر رتبه و نمره و همه جیک و پوکه قضیه رو میذارند جلوت. پس نمیشه گفت که دیر اعلام کردن نتایج به خاطر کار بردن بیش از حده. در نظر بگیرید که اگه حساب کنیم فقط ده در صد از داوطلبین تو این موسسات شرکت کنند ده برابر اون زمان رو بدیم به سازمان سنجش سر جمع یک هفته طول میکشه.

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست عزیزی که تلفظ اسمتون واقعا برام سخته. اینچیزایی که شما گفتی اگه دستی انجام بشه اره سخته ولی کامپیوتر انجام میده اینارو. توی ازمونهای سنجش و پارسه و این موسسات صبح همه ازمون میدن بعد از ظهر رتبه و نمره و همه جیک و پوکه قضیه رو میذارند جلوت. پس نمیشه گفت که دیر اعلام کردن نتایج به خاطر کار بردن بیش از حده. در نظر بگیرید که اگه حساب کنیم فقط ده در صد از داوطلبین تو این موسسات شرکت کنند ده برابر اون زمان رو بدیم به سازمان سنجش سر جمع یک هفته طول میکشه.
چه جالب، تلفظ اسم شما هم واسه من سخته...!

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

دوست عزیز، شما هم به چند نکته توجه نکردید:
این موسسات آموزشی که اشاره کردید، دارای شعبه های مختلف در سراسر کشور هستند اگر بگیم در هر استانی به طور میانگین 3-4 شعبه دارند حدود 100 شعبه میشه. روزی که هر آزمون برگزار میشه، این خود شعبه های استانی هستند که پاسخنامه ها رو تا آخر شب دیجیتال میکنند و میفرستند تهران واسه شعبه مرکزی که اونجا همه ش با هم مقایسه بشن. یعنی به طور میانگین کار شعبه مرکزی بین 100 شعبه تقسیم شده.
این در صورتی هستش که واسه آزمون های سراسری ، بعلل مختلف،از دلایل امنیتی این آزمون های سرنوشساز گرفته تا دلایل ریز و درشت دیگه، همه پاسخ نامه ها در هر حوزه امتحانی جمع شده دسته بندی و مهر و موم میشن و به تهران میرن تا اونجا کار دیجیتال کردن و در نهایت تصحیح آنها انجام بشه.
این تازه اول ماجراست.
در آزمون های موسسات آموزشی پاسخنامه از قبل آماده هست و دیگه تغییری توش اعمال نمیشه حتی اگر سوالی اشتباه باشه و یا پاسخی اشتباه باشه. اما در مورد آزمون های سازمان سنجش، طراح سوال پاسخنامه رو داده، اما بعد از برگزاری آزمون ، وقتی پاسخنامه روی سایت قرار گرفت، چند روزی فرصت هست تا داوطلبان اعتراضاتشون رو وارد کنند و بعد از اون یک عده از اساتید
اون رشته دوباره روی پاسخها نظر میدن مطمئنا این هم خودش چند روزی زمان می بره...
تازه بعد از این مرحله هست که پاسخنامه ها تصحیح میشن.
نکته دیگه اینکه همون موسسات آموزشی هم آخر شب یک کارنامه اولیه میدن و میگن واسه گرفتن کارنامه نهایی چهار روز بعد معمولا میگن سه شنبه شب مراجعه کید به سایت.
اون وقته که میری و میبینی ترازت تغییر کرده و رتبه ت جابجا شده.
بگذریم از مراحل دیگه کار که من هم چندان بهشون وارد نیستم.
در هر صورت طی کردن این مراحل خیلی بیشتر از اونی که شما گفتید طول میکشه...

پاورقی:

1) خود من هم از طولانی شدن زمان اعلام نتایج گله دارم

2) دوست عزیز، الان به اندازه کافی، دوستانی که آزمون ارشد دادن ، خودشون استرس اعلام نتیجه رو دارند
حالا یکی استرس این رو داره که دانشگاه شریف در میاد یا امیرکبیر
یکی استرس این رو داره که تهران در میاد یا شهرستان
یکی استرس این رو داره که روزانه قبول میشه یا شبانه
یکی استرس این رو داره که اصلا قبول میشه یا باید بره سربازی
و یکی هم استرس این رو داره که از انتخاب های رشته اولش قبول میشه یا از انتخاب های رشته دومش...
در هر صورت، بر پا کردن چنین بحثی هیچ کمکی به کمتر شدن استرس این دوستان نداره .
به امید این که همه دوستان خوب باشگاه مهندسان، امسال ارشد قبول شن...
با تشکر...:gol:

Savant

کاربر بیش فعال
این رشته کوفتی ما نمیدونم چرا انقدر کم میگیره !! 120 نفر با شبانه . من که الکی انتخاب رشته کردم.

arasbaran

عضو جدید
این رشته کوفتی ما نمیدونم چرا انقدر کم میگیره !! 120 نفر با شبانه . من که الکی انتخاب رشته کردم.

اوووووووووووووووووووه 120 نفر بابا برو حال کن
رشته ما 3 نفر روزانه ورمیداره 3 نفر شبانه
منم که 4 شدم دهنم سرویس باید برم با 4 شبانه بخونم

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
بابا پس چرا اعلام نمی کنن
اهههههههههههه

چند بار سایت سنجشو باز کنم چیزی نباشه

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن شب ساعت 12

نتايج آزمون كارشناسي ارشد پنج شنبه اعلام مي شود
تهران - معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور گفت: در تلاش هستيم با اعلام نتايج آزمون كارشناسي ارشد سال 1389 در روز پنجشنبه 4 شهريورماه جاري، اسامي پذيرفته شدگان نهايي اين آزمون بر روي سايت سازمان سنجش قرار گيرد.
تهران - 'حسين توكلي' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا افزود: بيش از 50 هزار نفر در آزمون كارشناسي ارشد سال 1389 پذيرفته شده اند كه اسامي آنها روز پنج شنبه از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org اعلام مي شود.
وي با اشاره به برگزاري آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل سال 1389 در 139 كدرشته امتحاني و 145 كدرشته امتحاني گفت: تعداد 767 هزار و 354 نفر براي شركت در آزمون كارشناسي ارشد امسال تقاضانامه الكترونيكي ثبت نام را تكميل كردند كه 63 هزار و 195 نفر از آنها علاوه بر كدرشته امتحاني اول، متقاضي شركت در آزمون كدرشته امتحاني دوم نيز بودند.
توكلي با بيان اينكه 5/81 درصد از متقاضيان آزمون كارشناسي ارشد سال جاري در جلسه آزمون حاضر شدند خاطرنشان كرد: از مجموع شركت كنندگان در آزمون كارشناسي ارشد امسال، 211 هزار و 394 نفر براي انتخاب رشته، مجاز شناخته شدند كه از اين تعداد، هشت هزار و 951 نفر در دو كدرشته مجاز شده بودند.
به گفته معاون سازمان سنجش، بيش از 79 درصد افراد مجازين آ‍مون كارشناسي ارشد سال 89، فرم انتخاب رشته را تكميل كردند.
وي يادآور شد: براساس برنامه زماني پيش بيني شده، گزينش نهايي در كدرشته هاي امتحاني با توجه به نمره كل اكتسابي و اولويت كدرشته هاي انتخابي داوطلبان و همچنين بررسي صلاحيت عمومي آنها صورت گرفته است.
آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل دانشگاه ها سال 1389 در روزهاي چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه، 28، 29 و 30 بهمن ماه 1388 در 95 دانشگاه و موسسه آموزش عالي در 40 شهرستان مختلف كشور برگزار شد.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقایون هر لحظه امکان تغییر اخبار وجود داره از سوی مسوولین سازمان سنجش، تا ثبات در اعلام اخبار به هیچ کدام از تاریخ ها اعتماد نکنید!!!!!!!!!!! 4 شنبه شد جمعه جمعه شد 5 شنبه احیاناً فردا میگن دو شنبه اعلام کردیم تموم شد:surprised:

arasbaran

عضو جدید
اقایون هر لحظه امکان تغییر اخبار وجود داره از سوی مسوولین سازمان سنجش، تا ثبات در اعلام اخبار به هیچ کدام از تاریخ ها اعتماد نکنید!!!!!!!!!!! 4 شنبه شد جمعه جمعه شد 5 شنبه احیاناً فردا میگن دو شنبه اعلام کردیم تموم شد:surprised:

اونی که با اتیش زدن چند کتاب شده رئیس سازمان سنجش سازمان سنجشش بهتر از این نمیشه

kfat20

عضو جدید
من دارم از استرس می میرم. دارم خفه میشم. اومدم نشستم پای اینترنت تا نتایج اعلام بشه

MAHSA3+*

عضو جدید
وایییییییی مگه امشبه؟؟؟؟؟/// من فک میکردم قراره جمه باشههههههههههههههههههه

rose gol

عضو جدید
حالا زوده از فردا بعدازظهر منتظر باشید

توكلي در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:
نتايج نهايي كنكور كارشناسي ارشد جمعه اعلام مي‌شود

معاون سازمان سنجش گفت: نتايج نهايي آزمون كارشناسي ارشد 89، جمعه، پنجم مردادماه از طريق سايت سازمان سنجش اعلام مي‌شود.

دكتر حسين توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: نتايج نهايي آزمون كارشناسي ارشد جمعه، پنجم مرداد ماه در سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.com منتشر خواهد شد.
وي خاطرنشان كرد: با احتساب استعدادهاي درخشاني كه با تأييد سازمان سنجش معرفي شده‌‌اند، تعداد پذيرفته شدگان نهايي آزمون كارشناسي ارشد 89، 55 هزار نفر است.
معاون سازمان سنجش تصريح كرد: در آزمون كارشناسي ارشد 89، 213 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند كه با احتساب متقاضياني كه در دو رشته شركت كرده بودند، بالغ بر 222 هزار نفر در آزمون مجاز به انتخاب رشته شدند./انتهاي پيام/

P aYa M

عضو جدید
سلام برو بچ.
بابا شماها چرا انقد استرس دارید.
ریلکس باشید. چند تا نفس عمیق بکشید.
زندگی انقد ها هم سخت نیست.
اینهمه سر کار بودیم یکی دو روز هم روش.
پاینده باشید....