من که شبانه فقط سمنان زدم اونم نشد!مجازی مدرس!(البته زاهدان میزدم شاید میشد ولی من زاهدان برو نبودم!)
سلام.دوست منم با1700 مجازی مدرس آورد!
میری سیاوش خان؟
من که شبانه فقط سمنان زدم اونم نشد!مجازی مدرس!(البته زاهدان میزدم شاید میشد ولی من زاهدان برو نبودم!)
چه جوری میخوای شروع کنی؟
من دو تا مقاله دادم ولی با دو تا از همکلاسیام بود که رفتن آمریکاشما بفرما اول چطور باید شروع کرد !!!
من چیزی حالیم نیستااا
با لیسانس مقاله بفرستی امیدی هست؟
شما کجا خوندی مگه؟
به خدا قبول شم اصفهانیا رو ثور میدم .
خدا از دهنت بشنوه
اما من ریاضیشو نزدمااا سودا!
امیدم کمه!
زبان زدم به جاش ریاضی کجا زبان کجا!
جانم به خدا متوجه نشدم الان برمیگردمعقب میخونم!ببخشید!از شما سوال كردما؟
ازاد من خبر دارم نيمه دوم مياد اره؟
منم زبان وقت نکردم ریاضی زدم.ببین خانومی من کارنامه کسی که شاهرود قبولیده رو دیدم سیالات منفی زده بود فرایند قبولیده بود.ای خدااااااااااااااااا ارشد شده دمپاییییبه خدا قبول شم اصفهانیا رو ثور میدم .
خدا از دهنت بشنوه
اما من ریاضیشو نزدمااا سودا!
امیدم کمه!
زبان زدم به جاش ریاضی کجا زبان کجا!
من دو تا مقاله دادم ولی با دو تا از همکلاسیام بود که رفتن آمریکا
اگه دوست دارید و علاقمند هستی این ایمیل منه farid_sche@yahoo.com
میتونیم تو دو تا کنفرانس شیمی هم که تو شهرهای دیگه برگزار میشه شرکت کنیم
منم زبان وقت نکردم ریاضی زدم.ببین خانومی من کارنامه کسی که شاهرود قبولیده رو دیدم سیالات منفی زده بود فرایند قبولیده بود.ای خدااااااااااااااااا ارشد شده دمپاییییاگه متوسط درصدات 30 -20باشه قبول میشی.مخصوصا که سال اولشم هست آورده![]()
-
حالا اگه هستی بسم الله اگه هم نیستی که هیچیمن میخواستم تو این دوتا کنفرانس که زدن شرکت کنم مقاله اش باید 6 صفحه باشه!
حالا اگه هستی بسم الله اگه هم نیستی که هیچی
نرو رسمی نیستیکی لطفا منو نجات بده.......من پیام نور تهران قبول شدم،آزاد تهران جنوب هم دانشگاه خودمه حتما قبول میشم،شدیدا در شک هستم نمیدونم پیام نور تهران چه جوریههههههه
نمیدونم اناهیتا جان.سیستم گنگی هست واسم این مجازی..ازادک که ندادم بد جوری گیر افتادم...
پیدا شد سلام ما رو هم برسون به کار.گفنه بودن از 18ام ثبت نام شروع میشه پس باید زودتر بیاد دیگه. پارسال با 2روز فاصله اومده اومده بود.ااااا
نمیدونم والا ببینیم چی میشه چندم میاد حالا ؟
کی تموم میشه انتظار!
از فردا به بابام میگم بیفته دنبال کار واسم!
تهران جنوب بهتره .100% شک نکن.یکی لطفا منو نجات بده.......من پیام نور تهران قبول شدم،آزاد تهران جنوب هم دانشگاه خودمه حتما قبول میشم،شدیدا در شک هستم نمیدونم پیام نور تهران چه جوریههههههه
کنفرانس ها کجا برگزار میشه؟من میخواستم تو این دوتا کنفرانس که زدن شرکت کنم مقاله اش باید 6 صفحه باشه!
همین دیگه کارهم سیخی چنده!پیدا شد سلام ما رو هم برسون به کار.گفنه بودن از 18ام ثبت نام شروع میشه پس باید زودتر بیاد دیگه. پارسال با 2روز فاصله اومده اومده بود.
کنفرانس ها کجا برگزار میشه؟
تهران جنوب از پیام نور تهران بهتره ولی سعی کن با اساتید خوبش پروزه بگیری حداقل
من الان امیدم به آزاذه .مجازی فکر کنم واسه ادامه دادن تو دکترا یا اگه بخوای بری خارج از کشور مدرکش خیلی معتبر نباشه. مطمئن نیستم .اگه برات امسال رفتن خیلی مهمه حتما یکم تحقیق کن.نمیدونم اناهیتا جان.سیستم گنگی هست واسم این مجازی..ازادک که ندادم بد جوری گیر افتادم...
هستم شما جواب سوالای منو ندادین هنوز!
من تا اون روز اینجوریمهمین دیگه کارهم سیخی چنده!
کاش بیاد زود !
من تا اون روز اینجوریموسطاش شما هم کمکم کنین![]()
![]()
خب چطوری کار میکنین ؟کدوم سوالا؟
موضوع با من
من فقط دنبال یک تیم تحقیقاتی خوب هستم اگه کسی از دوستانتون هم هست که تو کار تحقیق باشه میتونید دعوتش کنید میخوام روی یک تکنولوژی جدید کار کنیم این موضوع جدای از اون مقاله هاست دوستای خودم تونستن با ایجاد تکنولوژی اون رو بفروشن
امسال دومین سالی که پیام نور مهندسی شیمی بر میداره استادهاش بد نیستن بعضی هاشون تو تربیت مدرس ، علم وصنعت ، دانشگاه امام حسین تدریس می کنن شهریه ش هم کمتر از آزاده، رسمی هم هست. بازم بیشتر تحقیق کن.یکی لطفا منو نجات بده.......من پیام نور تهران قبول شدم،آزاد تهران جنوب هم دانشگاه خودمه حتما قبول میشم،شدیدا در شک هستم نمیدونم پیام نور تهران چه جوریههههههه
ایول چه اکتیو.کار خیلی خوبیه.این تیم باید موقعیتشو داشته باشن که در دسترس هم باشن اینطور نیست؟ کار دوستاتون تو چه زمینه ای بود؟کدوم سوالا؟
موضوع با من
من فقط دنبال یک تیم تحقیقاتی خوب هستم اگه کسی از دوستانتون هم هست که تو کار تحقیق باشه میتونید دعوتش کنید میخوام روی یک تکنولوژی جدید کار کنیم این موضوع جدای از اون مقاله هاست دوستای خودم تونستن با ایجاد تکنولوژی اون رو بفروشن
ایول چه اکتیو.کار خیلی خوبیه.این تیم باید موقعیتشو داشته باشن که در دسترس هم باشن اینطور نیست؟ کار دوستاتون تو چه زمینه ای بود؟