تا کی باید تجربه بدون نتیجه رو امتحان کرد؟؟؟؟من که اصلا فکر نمیکنم قبول نشدن تو کنکور ایران برای جوونای ایرانی شکست باشه!
همه زندگی ارشد نیست!
فقط یک سال عمرمون واسه بدست آوردن تجربه رفت!
شاید ماهم بریم جزو آزادیا !
تا کی باید تجربه بدون نتیجه رو امتحان کرد؟؟؟؟من که اصلا فکر نمیکنم قبول نشدن تو کنکور ایران برای جوونای ایرانی شکست باشه!
همه زندگی ارشد نیست!
فقط یک سال عمرمون واسه بدست آوردن تجربه رفت!
شاید ماهم بریم جزو آزادیا !
تا کی باید تجربه بدون نتیجه رو امتحان کرد؟؟؟؟
یعنی کم مونده دیگه کفر بگم .یعنی یکی میگه حکمته دلم میخواد جفت برم تو دهنش بمیره هااااااااااااآروم باش عزیزم
من خیلی خونده بودم تاحالا به عمرم این همه نخونده بودم 1 سال تو خونه واسه من سخت بود !دختری بودم که روی آجر هزارتا چرخ میزدم.صبور باش سودا جونم.صبر تلخه !اما واقعا باهاش خدا رو حس میکنی!
یعنی کم مونده دیگه کفر بگم .یعنی یکی میگه حکمته دلم میخواد جفت برم تو دهنش بمیره هاااااااااااا
دقیقامن هنوز متوجه حکمت خدا در مورد خودم نشدم .فهمیدم خبرتون میکنم.
یعنی کم مونده دیگه کفر بگم .یعنی یکی میگه حکمته دلم میخواد جفت برم تو دهنش بمیره هاااااااااااا
جان؟متوجه نشدمیعنی کم مونده دیگه کفر بگم .یعنی یکی میگه حکمته دلم میخواد جفت برم تو دهنش بمیره هاااااااااااا
من خیلی وقته خدا رو حس میکنم آناهیتا جون.میدونم با این نتایج خستگی خیلی ها تو تنشون موند.آروم باش عزیزم
من خیلی خونده بودم تاحالا به عمرم این همه نخونده بودم 1 سال تو خونه واسه من سخت بود !دختری بودم که روی آجر هزارتا چرخ میزدم.صبور باش سودا جونم.صبر تلخه !اما واقعا باهاش خدا رو حس میکنی!
ینکی ؟
جفت پا بری تو حلق من!؟![]()
بدشانس از من نیستین رو شرط معدل یونی خودمون حساب کردم حالا امسال ارشد نمیگیرن .دارم له میشم دیگه .وااااااااااااای زاهدان .من از هواپیما کمی میترسم به کی بگم .از ادماش میترسم به کی بگم من کلا میترسم به کی بگم اگه کسی زاهدان هست بگه تا من نمردم از ترسدقیقا
فک کنم خدا با ماها مشگل داره دیدم که میگما
خب برادر من تو که نمیخواستی بری چرا اونجا رو زدی میذاشتی یه نفر دیگه بره عجبااااااااااااااین
نه عزیزم آشنایانو میگم من الان اعصابم خش داره قاتی پاتی حرف میزنم آخه زاهدانم شد یونی ؟؟ دارم میمیرم از غصه .آخه از شمال برم جنوب .
نمیخوام ناشکری کنم .چی بگم والله.میبینم کسایی که فرق سیال و جامد نمیدونستن الان دارن پروژه ارشد کار میکنن. اونوقت من............... چی بگم. نمیدونم از کی و چی شاکی باشم. شاید بگم خودم بهتر باشه.دقیقا
فک کنم خدا با ماها مشگل داره دیدم که میگما
بدشانس از من نیستین رو شرط معدل یونی خودمون حساب کردم حالا امسال ارشد نمیگیرن .دارم له میشم دیگه .وااااااااااااای زاهدان .من از هواپیما کمی میترسم به کی بگم .از ادماش میترسم به کی بگم من کلا میترسم به کی بگم اگه کسی زاهدان هست بگه تا من نمردم از ترس
تمام حرفتونو قبول دارم.تایید میکنمخانم آلما شاید برای شما که چیزی به اسم بیگاری و خفت و خواری در خدمت سربازی را ندیده و نشنیده باشی،چیزی نباشه که یکسالت هم همینجوری بگذره ولی وقتی مرد باشی،کلا نگاهها نسبت بهت نسبتا با یک زن فرق داره...درضمن بنظرم اصلا چیزی به اسم جووون ایرانی که من نمیبینم همشون شبیه مرده هستن تا جووون.....شاید از لحاظ سنی جوون باشن ولی روحشون مرده هست...
من از این زورم میاد که امسال هر کی پارسال ازمن گندتر زده بود بهتر شد ولی من گند زدم،چون ناامید شده بودم...بنا به دلایلی مثل خدمت و بیکاری و......
من این دوستانی را که میخان به خدا شکایت کنن را درک میکنم ولی بازم سکوت بهتره...هرچی بیشتر بگی خودتون را بیشتر عصبانی میکنین....
بازم به کسانیکه رشته وشهر موردنظرشون قبول شدن تبریک میگم...
من تعریف زاهدان رو زیاد شنیدم.یکی از آشناها مونم اونجا بود.خیلی امکانات داره.اونجور که ما فکر میکنیم نیست.ین
نه عزیزم آشنایانو میگم من الان اعصابم خش داره قاتی پاتی حرف میزنم آخه زاهدانم شد یونی ؟؟ دارم میمیرم از غصه .آخه از شمال برم جنوب .
ین
بچه ها به همه اونایی که قبول شدن تبریک میگم .اونایی هم که قبول نشدن میگم عیب نداره پنج ماه ونیم وقت دارید بخونید به خدا میارید.من از رشته شیمی محض با معدل 12.92برا بایو ومهندسی دارو 7 ماه خوندم.حتی رفرنس هم نخوندم.14 داروشدم 149 بایو.الانم بایو بابل اوردم.شما همتون از من بهتر و باهوش تریدسعی کنید حتما به هدفتون میرسید.شما وقتی شکست خوردید که نا امید شدید نه وقتی که قبول نشدین.به امید موفقیت شما دوستان عزیز
یکی از دوستام با رتبه 203روزانه ترمودینامیک علم و صنعت قبول شدبچه ها کسی خبر نداره روزانه پلیمر علم و صنعت با چه رتبه ای قبول شدن ؟ از دوستاتون علم و صنعت قبول نشدن؟
من خیلی وقته خدا رو حس میکنم آناهیتا جون.میدونم با این نتایج خستگی خیلی ها تو تنشون موند.
زدم چون دیگه حوصله خوندن ندارم فقط موندم چرا عین .... شبانه ها رو زودتر نزدم حالا روزانه نباشم چی میشه مگه.عقل که نباشه جان در عذابه این حکایت منهخب برادر من تو که نمیخواستی بری چرا اونجا رو زدی میذاشتی یه نفر دیگه بره عجباااااااااااااا
نگو نگو که میسوزمنمیخوام ناشکری کنم .چی بگم والله.میبینم کسایی که فرق سیال و جامد نمیدونستن الان دارن پروژه ارشد کار میکنن. اونوقت من............... چی بگم. نمیدونم از کی و چی شاکی باشم. شاید بگم خودم بهتر باشه.
نمیخوام ناشکری کنم .چی بگم والله.میبینم کسایی که فرق سیال و جامد نمیدونستن الان دارن پروژه ارشد کار میکنن. اونوقت من............... چی بگم. نمیدونم از کی و چی شاکی باشم. شاید بگم خودم بهتر باشه.
970 خیر سرم شاگرد دوم یونی بودم و میخواستم یونی خودمون بمونمرتبه ات چند شد؟
نگو نگو که میسوزم
من برای بعضیا رفع اشکال میکردم امروز اس داده کتالیست قبول شده یعنی خدا ما رو نمیبینه یکسال جون کندم روانی شدم الان هم...
موندم بشینم بخونم یا برم سربازی
دوست داشتم درس بخونمدرک میکنم برو سرکارخب !سربازی روبرو شرش رو بکن!