سال بعد هم که ما کنکور میدیم همچین موقعی نوبت ما هم میرسه ولی امیدوارم همون جایی که دوست دارید قبول بشیدبچه ها کمتر از 72 ساعت دیگه به اعلام نتایج ارشد مونده بیایید تواین ساعات پایانی باهم گپ بزنیم و خودمونا اماده اعلام نتایج کنیم حالا چه باب میل ما باشه چه نباشه
خیلی منتظر نباش تو نتایج اولیه دیدی که چند روز با تاخیر دادن . اینبارم احتمال بده به خاطر تعطیلای اجلاس سران تو تهران با تاخیر نتایج بیادبچه ها کمتر از 72 ساعت دیگه به اعلام نتایج ارشد مونده بیایید تواین ساعات پایانی باهم گپ بزنیم و خودمونا اماده اعلام نتایج کنیم حالا چه باب میل ما باشه چه نباشه
سلام دوستای خوبم. منم قبلا شنیده بودم 12 جوابا میاد ولی چند روز پیش شنیدم روزنامه ابتکار نوشته بوده 20 یا 21 شهریور میاد حالا نمیدونم درسته یا نه.
سلام دوستای خوبم. منم قبلا شنیده بودم 12 جوابا میاد ولی چند روز پیش شنیدم روزنامه ابتکار نوشته بوده 20 یا 21 شهریور میاد حالا نمیدونم درسته یا نه.
سلام
همه ی این 6ماه معطلی یه طرف این چندروزه آخر دیگه وااقعا تحمل کردنی نیست، کاش حداقل نتیجه ها مثه پارسال با افزایش ظرفیت غافلگیر کننده باشه ،خوشحال کننده...
انگار اصلابچه ها دل ودماغ ندارن بیان گپ بزنند.نظر بدن.این کاهش ظرفیت توذوق همه زده.بابا منم عین شما هستم بیایید با هم باشیم.شاید فردا همه شاد بشیم
انگار اصلابچه ها دل ودماغ ندارن بیان گپ بزنند.نظر بدن.این کاهش ظرفیت توذوق همه زده.بابا منم عین شما هستم بیایید با هم باشیم.شاید فردا همه شاد بشیم
نتایج کنکور کارشناسی ارشد فردا اعلام می شود/ آغاز ثبت نام از 18شهریور |
به گفته مشاور عالی سازمان سنجش، نتایج نهایی کنکور 91 کارشناسی ارشد فردا اعلام و ثبت نام از پذیرفته شدگان از 18 شهریورماه آغاز خواهد شد. |
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ظرفیت قطعی پذیرش داوطلبان در کنکور امسال کارشناسی ارشد اظهار داشت: پیش از این ظرفیت پذیرش 83 هزار داوطلب بود که با اعمال 7 درصد افزایش ظرفیت، این عدد به 89 هزار رسید. به گفته سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور، ساعت انتشار نتایج در سامانه سازمان سنجش فردا اعلام می شود. وی با اشاره به آغاز زمان ثبت نام پذیرفته شدگان در دانشگاههای محل قبولی، اظهار داشت: نام نویسی پذیرفته شدگان از شنبه 18 شهریورماه آغاز خواهد شد. |
بله درسته من صنایع هستماما مثل شما منتطر فرداامیدورام بهترین نتیجه را ببینیدبچه ها کمتر از 72 ساعت دیگه به اعلام نتایج ارشد مونده بیایید تواین ساعات پایانی باهم گپ بزنیم و خودمونا اماده اعلام نتایج کنیم حالا چه باب میل ما باشه چه نباشه