اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد برق 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed_mir

عضو جدید
سمنان روزانه قبول میشم؟میتونم مهندسی هسته ای شهید بهشتی یا شبانه امیر کبیر مهندسی هسته ای قبول شم؟یا گرایش های ضریب 5 و 6 یکی از دانشگاههای تهران قبول شم؟ممنون میشم سوالاتمو کامل جواب بدید
با رتبه 1200 قدرت

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کارنامه منه538 قدرت (سیگنال یه سوال احتمالا بالا پایین زدم چون فک میکردم 30 درصد اینا درست بزنم اما انگار تقریبا همه رو اشتباه زدم)
اول خیلی امیدوار بودم اما ...
به نظرتون تهران روزانه یا شبانه شانس دارم؟برای هر گرایشی از قدرت و راه اهن و یا مهندسی انرژی اینا
شهرستان ها بهترین دانشگاهی که واسه اپلای کردن هم ضمانت ام کنه کجا انتخاب بهتریه؟
شهید بهشتی جدا همون شهید عباسپوره؟
خواجه نصیر یا علم و صنعت شبانه اصلا نباید بهش فکر کنم؟نه؟
کارنامتون اصلا قابل رویت نیست..به هر حال..
تهران روزانه دانشگاهی مثل شاهد شانس دارید که البته مصاحبه و ...هم داره
شبانه شاید عباسپور شانس داشته باشید فقط و برای خواجه و علم و صنعت بهش فکر نکنید حتی شبانه..تا اونجا که من اطلاع دارم عباسپور هم شهید بهشتی شده که برای اطلاع دقیق بهتره به خود دانشگاه مراجعه کنید...یکی از دانشگاههای خوبی که شما میتونید بیارید به احتمال زیاد،فردوسی هستش البته شبانه ..همینطور در دوره روزانه ،صنعتی بابل و گیلان و اصفهان و شاید تبریز رو هم انشالله بیاری
اما اینها که گفتم برای گرایشهای سیستم و ماشین و الک قدرت بود...اما برای سایر گرایشها مثل راه آهن برقی و...شانستون بیشتره حتی ممکنه به دانشگاههایی مثل امیرکبیرم برسید..اما در مورد کارایی این گرایشها اطلاعی ندارم اما مطمئنا در سطوح پایینتری قرار دارند.

lolo2

عضو جدید
دوستان لطفا راهنمایی کنید با رتبه 1077 مهندسی پزشکی یا 1105 مخابرات بهترین دانشگاهی که می شه قبول شد کجاست

alanwake

عضو جدید
سلام
میخواستم بدونم درباره دانشگاه های غیرانتفاعی و پردیس تهران و نزدیک تهران و رتبه های مورد نیاز برای قبول شدن توشون کسی اطلاعی نداره؟

saied93

عضو جدید
سلام میخواستم بدونم با رنبه 21 شاهد مخابرات کجا قبول میشم
لطفا راهنمایی کنید؟

آخرین ویرایش:

deer

عضو جدید
دوستان و رقبای عزیز به همگی تبریک میگم امیدوارم در ادامه همینطور موفق باشید
امسال سال ما نبود این شالله سال دیگه ما هم مثل شما شاد باشیم:D

hoomif

عضو جدید
دوستان لطفا راهنمایی کنید با رتبه 1077 مهندسی پزشکی یا 1105 مخابرات بهترین دانشگاهی که می شه قبول شد کجاست

واسه پزشکی احتمالا روزانه فردوسی رو میاری (902 پارسال روزانه قبول شد) ولی شبانه اش صد در صد قبول میشی.
واسه مخابرات هم روزانه میدان فردوسی رو شاید بیاری ولی باز شبانه سیستم و میدانش شانس داری. روزانه میدان صنعتی اصفهان رو هم میاری انشاا...
به نظر من مخابرات از پزشکی خیلی بهتر و آینده دار تره. موفق باشی

سلام
میخواستم بدونم درباره دانشگاه های غیرانتفاعی و پردیس تهران و نزدیک تهران و رتبه های مورد نیاز برای قبول شدن توشون کسی اطلاعی نداره؟

غیرانتفایی نرو فایده نداره. اگه پولش واست مهم نیست بین الملل یه دانشگاه خوب برو.

hoomif

عضو جدید
دوست عزیز میشه لطفا درباره این دانشگاه توضیح بدید؟و اینکه فاصلش تا مشهد چقدره؟و سطحش چه طوره؟

الان خوب شده. امکاناتش بهتر شده. دانشگاهش تا شهر 4 کیلومتر فاصله داره. گروه قدرتش خوبه. 2 تا دانشیار داره. یکی هم در شرف دانشیار شدنه. 7 تا هم استادیار. چند تاشون از خارج مدرک گرفتند. مثل دکتر عبادیان، شمسی نژاد، آقاابراهیمی. تو ارشد راحت هم میگیرن یعنی معدلت خوب میشه اونجا و اگه یکم همت کنی مقاله توپ بدی عالی میشه...شهرش هم با مشهد 480 کیلومتر فاصله داره و قطار نداره و فقط اتوبوس و هواپیما. شهرش دانشجویی هست و اگه اهل مشهدی اونجا تنها نمیمونی چون 50% دانشجوهای اونجا هم شهریتند. شهرش کویریه و خوب میدونی دیگه کویر یکم آدماش خشک و مذهبی اند ولی در کل خوبن...

bargh93

عضو جدید
سلام به همگي
بين كنترل علم و صنعت و تربيت مدرس خيلي شك دارم ، ممنون ميشم نظراتتون رو بگين
و اينكه با 390 كنترل انتخاب ديگه اي هم دارم؟ (روزانه وشبانه فرقي نميكنه واسم)

hoomif

عضو جدید
سلام به همگي
بين كنترل علم و صنعت و تربيت مدرس خيلي شك دارم ، ممنون ميشم نظراتتون رو بگين
و اينكه با 390 كنترل انتخاب ديگه اي هم دارم؟ (روزانه وشبانه فرقي نميكنه واسم)

به نظر من علم و صنعت بهتره. ولی درکل یه چیزی که مسلمه اینه که بعد دانشگاه تهران ، خواجه نصیر در سطح ایران توی کنترل عالیه. پارسال تا 300 روزانه قبول شده. انشاا... روزانه میاری ولی شبانه اش صددرصد قبولی انشاا...

monajo

عضو جدید
شبانه شاید عباسپور شانس داشته باشید فقط و برای خواجه و علم و صنعت بهش فکر نکنید حتی شبانه..تا اونجا که من اطلاع دارم عباسپور هم شهید بهشتی شده که برای اطلاع دقیق بهتره به خود دانشگاه مراجعه کنید...یکی از دانشگاههای خوبی که شما میتونید بیارید به احتمال زیاد،فردوسی هستش البته شبانه ..همینطور در دوره روزانه ،صنعتی بابل و گیلان و اصفهان و شاید تبریز رو هم انشالله بیاری
اما اینها که گفتم برای گرایشهای سیستم و ماشین و الک قدرت بود...اما برای سایر گرایشها مثل راه آهن برقی و...شانستون بیشتره حتی ممکنه به دانشگاههایی مثل امیرکبیرم برسید..اما در مورد کارایی این گرایشها اطلاعی ندارم اما مطمئنا در سطوح پایینتری قرار دارند.
اصلاحش کردم لینک اپلود عکس رو گذاشتم

hoomif

عضو جدید
سمنان روزانه قبول میشم؟میتونم مهندسی هسته ای شهید بهشتی یا شبانه امیر کبیر مهندسی هسته ای قبول شم؟یا گرایش های ضریب 5 و 6 یکی از دانشگاههای تهران قبول شم؟ممنون میشم سوالاتمو کامل جواب بدید
با رتبه 1200 قدرت

سمنان روزانه شاید. ولی شبانه اش حتما قبولی. پارسال با 1500 قبول شدند. هسته ای بهشتی احتمالش زیاده ولی امیرکبیر رو نمیدونم. در ضمن هسته ای هیچ آینده ای نداره و واسه اپلای کردن به هیچ وجه قبولت نمی کنند...به نظر من با 1200 حیفه بری شبانه میتونی بری یکم دورتر روزانه بخونی. بین سمنان و بیرجند و ... فرق چندانی نیست. موفق باشی

pop206

عضو جدید
مخابرات سیستم خواجه رو احتمالش زیاده بیارید.الکترونیک خواجه و مدرس رو هم به احتمال بسیار زیاد میاررید
http://s2.picofile.com/file/7928198488/2013_09_08_7_17_51_PM.png

سلام می بخشید این فایله که گذاشته اید اصلا باز نمی شه لطفا در صورت ممکن یه جای دیگه اپلود کنید .

monajo

عضو جدید
http://www.xum.ir/ZB6P این لینک اپلود شده کارنامه امه

اسفندیاری

عضو جدید
الان خوب شده. امکاناتش بهتر شده. دانشگاهش تا شهر 4 کیلومتر فاصله داره. گروه قدرتش خوبه. 2 تا دانشیار داره. یکی هم در شرف دانشیار شدنه. 7 تا هم استادیار. چند تاشون از خارج مدرک گرفتند. مثل دکتر عبادیان، شمسی نژاد، آقاابراهیمی. تو ارشد راحت هم میگیرن یعنی معدلت خوب میشه اونجا و اگه یکم همت کنی مقاله توپ بدی عالی میشه...شهرش هم با مشهد 480 کیلومتر فاصله داره و قطار نداره و فقط اتوبوس و هواپیما. شهرش دانشجویی هست و اگه اهل مشهدی اونجا تنها نمیمونی چون 50% دانشجوهای اونجا هم شهریتند. شهرش کویریه و خوب میدونی دیگه کویر یکم آدماش خشک و مذهبی اند ولی در کل خوبن...
خیلی ممنون از توضیحاتتون.پس حالا که شما خودتون مشهدی هستید یکم بیشتر من رو راهنمایی کنید خواهشا.من رتبم 612 مخابرات شده و سیستم میخوام و اینکه میدونم 99 درصد شبانه فردوسی قبول میشم و با توجه به اینکه متاهل هستم(خانم) و محل زندگیمون مشهد هست به نظرتون من بعد از روزانه و شبانه فردوسی کجا رو بزنم؟البته خودم اهل تهران هستم و خانوادم هم تهرانند .خواهش میکنم با این شرایطی که دارم راهنماییم کنید.

hoomif

عضو جدید
خیلی ممنون از توضیحاتتون.پس حالا که شما خودتون مشهدی هستید یکم بیشتر من رو راهنمایی کنید خواهشا.من رتبم 612 مخابرات شده و سیستم میخوام و اینکه میدونم 99 درصد شبانه فردوسی قبول میشم و با توجه به اینکه متاهل هستم(خانم) و محل زندگیمون مشهد هست به نظرتون من بعد از روزانه و شبانه فردوسی کجا رو بزنم؟البته خودم اهل تهران هستم و خانوادم هم تهرانند .خواهش میکنم با این شرایطی که دارم راهنماییم کنید.

متوجه نشدم الان شما تهران واستون بهتره درس بخونید یا مشهد؟؟؟ و واسه قدرت بگم یا مخابرات؟؟؟

اسفندیاری

عضو جدید
متوجه نشدم الان شما تهران واستون بهتره درس بخونید یا مشهد؟؟؟ و واسه قدرت بگم یا مخابرات؟؟؟
اولویتم اینه که مشهد باشم و یا نزدیک مشهد که بتونم به همسر و زندگیم برسم.اما مثلا اگه نتونم اطراف مشهد به راحتی رفت و آمد کنم که دیگه میگم تهرانو بزنم که حدافل کنار پدر مادرم باشم.ولی کلا میخوام اگه فردوسی نشد جایی رو انتخاب کنم که بتونم به مشهد راحت رفت و آمد کنم.و اینکه مخابرات سیستم مد نظرم هست

hoomif

عضو جدید
اولویتم اینه که مشهد باشم و یا نزدیک مشهد که بتونم به همسر و زندگیم برسم.اما مثلا اگه نتونم اطراف مشهد به راحتی رفت و آمد کنم که دیگه میگم تهرانو بزنم که حدافل کنار پدر مادرم باشم.ولی کلا میخوام اگه فردوسی نشد جایی رو انتخاب کنم که بتونم به مشهد راحت رفت و آمد کنم.

اگر ۶۱۲ مخابرات شدید که فردوسی سیستم روزانه میارید دیگه جای نگرانی نیست. به نظر من با این رتبه شهرستان رفتن اشتباه محضه...ارشد همش ۲ یا ۳ ترم هست که درساتون تموم میشه و بقیه اش با ایمیل با استادتون در ارتباطید...ارزش نداره به خاطر ۲ سال دوری آیندتونو خراب کنید.

اسفندیاری

عضو جدید
اگر ۶۱۲ مخابرات شدید که فردوسی سیستم روزانه میارید دیگه جای نگرانی نیست. به نظر من با این رتبه شهرستان رفتن اشتباه محضه...ارشد همش ۲ یا ۳ ترم هست که درساتون تموم میشه و بقیه اش با ایمیل با استادتون در ارتباطید...ارزش نداره به خاطر ۲ سال دوری آیندتونو خراب کنید.
اگر روزانه بیارم عالیه امادوستام گفتن روزانه نهایت تا 400.صد در صد هم مطمئنم شبانه قبول میشم اما محض احتیاط یه 20 30 تایی انتخاب کنم بد نیست.پس بعد از مشهد شهید بهشتی و اینارو میزنم.خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون

hamed_mir

عضو جدید
واقعا از جواب کاملتون ممنونم اخرین سوالم این که با رتبه 1200 قدرت بهترین دانشگاه بر ای اپلای که نزدیک تهران باشه کدومه؟شبانه یا روزانه اش مهم نیست

hoomif

عضو جدید
اگر روزانه بیارم عالیه امادوستام گفتن روزانه نهایت تا 400.صد در صد هم مطمئنم شبانه قبول میشم اما محض احتیاط یه 20 30 تایی انتخاب کنم بد نیست.پس بعد از مشهد شهید بهشتی و اینارو میزنم.خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون

نه من خبر دارم ۶۰۰ روزانه آوردند حالا نمیدونم میدان بوده یا سیستم...شهید بهشتی رو هم بعد فردوسی بزنید. فقط انتخاب های دیگه هم بکنید مثلا شبانه های تهران اما با اولویت صحیح...موفق باشید

hoomif

عضو جدید
واقعا از جواب کاملتون ممنونم اخرین سوالم این که با رتبه 1200 قدرت بهترین دانشگاه بر ای اپلای که نزدیک تهران باشه کدومه؟شبانه یا روزانه اش مهم نیست

به ترتیب : کاشان. گیلان. قزوین. بوعلی همدان. زنجان.

peymanmatrix

عضو جدید
یعنی توی این چند ده صفحه یه نفر الکترونیکی وجود نداره؟؟؟؟ همه قدرت هستند و مخابرات ما شاء الله

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی توی این چند ده صفحه یه نفر الکترونیکی وجود نداره؟؟؟؟ همه قدرت هستند و مخابرات ما شاء الله

با ۱۰۳ ال میکروالکترونیک شریف قبول نمیشی ولی مدار سیستم تهران فکر کنم قبول بشی. نیمه هادی هم فکر کنم جفتشون قبول بشی
روزانه همه گرایشهای امیرکبیر و دانشگاهای بعدش رو هم قبول میشی
چه گرایشی میخوای که میگی روزانه امیرکبیر قبول نمیشم؟!

آخرین ویرایش:

troy_1990

عضو جدید
دوستان خوبممممممممممم
من با 960 اجازه دارم به تبریز یا گیلان یا صنعتی اصفون فکر کنم عایا؟؟!!!
در کل کجاها میتونم بیارم, شبانه یا روزانه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا