اعتیاد

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماری جوئونا و کراک خیلی با کلاسن
:biggrin:
آره خیلی . منم اگه معتاد بشم فقط به خاطر کلاسشه:cool:

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه :D شعار نبود بدون تعصب و با فکر بخونین اینجوری نمیگین .... یه موقع اوضاع بده...یه موقع خودمون بدتر ش میکنیم...پول رو میشه بدست اورد حتی از کارای جزئی (البته منظورم حلاله) ....ولی اونی که میره سراغ مواد حتی اگه ....
جانا سخن از زبان ما میگویی:gol::gol:

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من معتاد :
چی شد که رو آوردم = دوستام - سرگرمی -و ...
چرا ادامه میدم = فکرم خرابه -
فکر میکنم با گذشت زمان و وقتی اوضاع و احوالم بهتر بشه میتونم ترک کنم - یه روزی ترک میکنم ...
انشالا که اون روز زودتر برسه... امروز و فردا بکنی میبینی دیگه سنی ازت گذشته و نه که نخوای ترک کنی بلکه دیگه نمیتونی!
ولی یه سؤال: فکر میکنی سر اعتیاد چی دادی چی گرفتی؟ وآیا با ترک، تمام فرصتا و شرایط خوبی که داشتی و ندیدی برمیگرده؟!

shamoh

عضو جدید
کاربر ممتاز
انشالا که اون روز زودتر برسه... امروز و فردا بکنی میبینی دیگه سنی ازت گذشته و نه که نخوای ترک کنی بلکه دیگه نمیتونی!
ولی یه سؤال: فکر میکنی سر اعتیاد چی دادی چی گرفتی؟ وآیا با ترک، تمام فرصتا و شرایط خوبی که داشتی و ندیدی برمیگرده؟![/QUOTE

چی دادم چی گرفتم : وقت ، عمر و ... دادم و جاش یه سری تجربه که بیشترشون تلخ بود رو گرفتم که میتونست همشون خوب باشن . ( تجربه های تلخ یه جورایی درس عبرت شد و یه چیزهاییی هست که نمیدونید ... )

شاید بهتر باشه جمله ی دومتون رو اینجوری بنویسم : فرصت ها و شرایط خوبی که داشتم و دیدم و نخواستم ( عمل نکردم ) برنمیگرده ....

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی دادم چی گرفتم : وقت ، عمر و ... دادم و جاش یه سری تجربه که بیشترشون تلخ بود رو گرفتم که میتونست همشون خوب باشن . ( تجربه های تلخ یه جورایی درس عبرت شد و یه چیزهاییی هست که نمیدونید ... )

شاید بهتر باشه جمله ی دومتون رو اینجوری بنویسم : فرصت ها و شرایط خوبی که داشتم و دیدم و نخواستم ( عمل نکردم ) برنمیگرده ....

خب پس شما با آگاهی تمام گرفتار شدین...ای کاش بیشتر قدر میدونستید! فکر میکنم هنوز جوونید پس تا تجربه های تلخ بیشتر نشده بهتر نیست برگردید؟

shamoh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب پس شما با آگاهی تمام گرفتار شدین...ای کاش بیشتر قدر میدونستید! فکر میکنم هنوز جوونید پس تا تجربه های تلخ بیشتر نشده بهتر نیست برگردید؟

چرا تا دیر نشده باید یه فکری کرد .

بعضی مواقع تجربه های تلخ آدم رو شجاع تر می کنه و بعضی از تجربه های تلخ هم خوبه ... بستگی داره که تو چطور اونو ببینی ...

گاهی در همان جایی که هستید مدتی متوقف می گردید چون خدا می داند آنجایی که قرار است بروید طوفانی بر پاست .

mahan123

عضو جدید
به نظر من لذت طلبه...
یعنی آدم بیکار باید بد بشه؟ در مورد همه نه، اما یه نفر رو میشناسم بهش یه کار خوب هم پیشنهاد شده بود اما طرف دوست نداره 7 صبح از خواب بلند شه و ترجیح داد مسافرکشی کنه و اینطری راضی تره. از طرفی هم دنبال فروش و مصرف مواد مخدر هم رفته تاحدودی...نمیشه گفت بیکاری بعضی ها کار رو دوست ندارن چون نمیخوان کسی بهشون امر کنه. بعضی هم که کار براشون پیدا نمیشه میدونم خیلی سخته اما با همت زیاد و راهنمایی بزرگترها میشه زندگی سالم داشت..

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من معتاد :
چی شد که رو آوردم = دوستام - سرگرمی -و ...
چرا ادامه میدم = فکرم خرابه -
فکر میکنم با گذشت زمان و وقتی اوضاع و احوالم بهتر بشه میتونم ترک کنم - یه روزی ترک میکنم ...
سلام معتااد ( صدای پاسخ انجمن بازپروری معتادین آشنا..)
و اینطور میشود که بچه ها سرخورده میشوند و یا خود را ویران میکنند ویا دیگران را...:D
نسلتون خراب شد رفت:D
نسل ما از سال 1357 خراب شد ...باور کن :)

یه شاعر میگه نه شرقی نه غربی همش یک شعار ..... کاش از همشون بپرسی اون لحظه که میری دنبالش به فکر چی بودی؟ مشکل ات چی بود

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا تا دیر نشده باید یه فکری کرد .

بعضی مواقع تجربه های تلخ آدم رو شجاع تر می کنه و بعضی از تجربه های تلخ هم خوبه ... بستگی داره که تو چطور اونو ببینی ...

گاهی در همان جایی که هستید مدتی متوقف می گردید چون خدا می داند آنجایی که قرار است بروید طوفانی بر پاست .
وااااااااای چه دیدگاهی:surprised: آخه به چه قیمتی؟! به جون خودم میشه جور دیگه هم شجاع شدا:cry:
آخه همون جایی که قراره متوقف بمونید کجاست؟اینجا خودش طوفانیه به اندازه کافی...

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من لذت طلبه...
یعنی آدم بیکار باید بد بشه؟ در مورد همه نه، اما یه نفر رو میشناسم بهش یه کار خوب هم پیشنهاد شده بود اما طرف دوست نداره 7 صبح از خواب بلند شه و ترجیح داد مسافرکشی کنه و اینطری راضی تره. از طرفی هم دنبال فروش و مصرف مواد مخدر هم رفته تاحدودی...نمیشه گفت بیکاری بعضی ها کار رو دوست ندارن چون نمیخوان کسی بهشون امر کنه. بعضی هم که کار براشون پیدا نمیشه میدونم خیلی سخته اما با همت زیاد و راهنمایی بزرگترها میشه زندگی سالم داشت..
منم میگم همه به خاطر مشکلات نمیرن معتاد بشن. لذت هست، آزادی نفس هست، فرار از مشکلات و... وگرنه به قول شما با کمی همت میشه زندگی سالم داشت و راههای بهتری پیدا کرد.
اگه یه جواب برای توجیه معتاد شدن هست هزار تا جواب برای رد اون هست.

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام معتااد ( صدای پاسخ انجمن بازپروری معتادین آشنا..)
:w02:
نسل ما از سال 1357 خراب شد ...باور کن :)

خب راست میگی شاید چون قبلش اعتیاد جرم نبود و راحت میشد مصرف کرد نسل خراب نشد ولی بعد 57 دیگه وضع فرق کرد، باخیال راحت نمیشد معتاد شد:)
مادربزرگم میگفت اون زمون کوپن خرید تریاک میدادن...فکر کن:surprised:

یه شاعر میگه نه شرقی نه غربی همش یک شعار ..... کاش از همشون بپرسی اون لحظه که میری دنبالش به فکر چی بودی؟ مشکل ات چی بود

خب منم از اول دنبال همینم دیگه، چرا میرن دنبال اعتیاد؟ ولی مخالف اینم که مشکلی بوده که رفتن. بعضیا مشکل نداشتن و رفتن!
شاید فکر میکنین نفسم از جای گرم بلند میشه ولی :

درون سینه ام دردی ست خونبار
که همچون گریه می گیرد گلویم
غمی ‌آشفته دردی گریه آلود
نمی دانم چه می خواهم بگویم

نازیلا

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من که سیگار یه نوع عادته پس باید ترک عادت کنیم یکم سخته اما شدنیه...
قلیونم که ی نوع بچه بازیه...اکثرا هم دختر پسرای جوون به طرفش میرن.....
تا میخوان یه جا باهم قرار بزارن و همدیگرو ببینن تو یه سفره خونه قرار میزارن.....
که این واسه ی جامعه خیلی بده ک جووناش رو به این نوع سرگرمیا بیارن....

Hojjat.66

عضو جدید
سلام دوستان
چند وقتیه یه فکری ذهنمو مشغول کرده البته شاید زیاد به بحث این تاپیک مربوط نباشه . ولی ممنون میشم کمکم کنین.
یه همکلاسی دارم که 3 ترمه باهم هستیم ...ترم اول رو که کلا نیومد کلاس...از ترم 2 که اومد کمی مشکوک میزد شک داشتم که اعتیاد داره ولی این ترم مطمین شدم .....
واقعا حیفه همچین فردی گرفتار این مورد بشه ...
خیلی هم دوس دارم کمکی در حقش کرده باشم...
خودش هم از دانشجوهای پر بار هست...
نمی دونم چطوری کمکش کنم که بهش بر نخوره؟

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
چند وقتیه یه فکری ذهنمو مشغول کرده البته شاید زیاد به بحث این تاپیک مربوط نباشه . ولی ممنون میشم کمکم کنین.
یه همکلاسی دارم که 3 ترمه باهم هستیم ...ترم اول رو که کلا نیومد کلاس...از ترم 2 که اومد کمی مشکوک میزد شک داشتم که اعتیاد داره ولی این ترم مطمین شدم .....
سلام
به نظرم اگه دوستی نزدیکی باهم دارین اول ازش دلیل اعتیادو بپرسین،با دونستن دلیل بهتر میتونین کمکش کنید. سعی کنید بیشتر باهاش برید گردش و تفریح و سرگرمی های مورد علاقش، بهش روحیه و انرژی بدید و از نصیحت بپرهیزید و طوری باهاش کار کنید که خودش بفهمه کارش اشتباه بوده. اولین گام پشیمونی خودش از اعتیادشه، وگرنه تا پشیمون نشده باشه کارشو ادامه میده.
اینا راهکارایی بود که من به ذهنم میومد ایشالا بقیه دوستان هم نظر خودشونو بگن.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

بهش بگو درس ارزش اینو نداره که بخاطرش بخوای شب ها بیشتر بیدار بمونی و از اون قرص ها بخوری ......تاکید کن که اون قرص ها اعتیاد میاره ....

Hojjat.66

عضو جدید
بهش بگو درس ارزش اینو نداره که بخاطرش بخوای شب ها بیشتر بیدار بمونی و از اون قرص ها بخوری ......تاکید کن که اون قرص ها اعتیاد میاره ....

مرسی از راهنماییت
. ولی کارش از قرص گذشته دقیق نمی دونم مصرفش چیه و لی از ظاهر که قدیمیه......از قیافش هم تابلوس

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم برای این که حال و هوای تاپیک عوض بشه:D:

خواستگاری:
پدرعروس:خودت بگوخلافت چيه؟
داماد:فقط آدامس زيادميجوم.
چرا؟بوي سيگار رو از بین ميبره .
مگه سيگارميكشي؟آره بعد از عرق حال میده
مگه عرق میخوری؟
آره گيرايي ترياك رو زياد ميكنه.
مگه ترياك ميكشي؟آره،ازبیکاری ک بھتره .
مگه بیکاری؟آره همش كه نميشه دزدي كرد

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبقه بندي مواداعتياد آور
مواد مخدر را به اعتبارات متعددي مي توان طبقه بندي كرد. مثلا اگر آنها را به طبيعي، نيمه مصنوعي و مصنوعي گروه بندي كنيم، يا از نظر تاريخ كشت يا آشنايي بشر با آنها، كشف و ساخت دسته بندي كنيم، يا در دو گروه، يعني گروه مواد مخدري كه مصرف پزشكي دارد. يا گروه مواد مخدري كه مصرف پزشكي ندارد، دسته بندي شوند، همه درست بوده، ولي در عين حال هيچيك طبقه بندي يا تعريفي جامع و مانع نمي باشند. اگر چه متخصصيــن، طبقه بندي هايي از جنبه هاي علمي و تجربي ارائه داده اند ولي بهترين نوع گروه بندي از طرف سازمان بهداشت جهاني به عمل آمده كه طبقه بندي مواد از جهت تاثير آنها بر انسان است . این طبقه بندی به صورت زیر می باشد:
توهم زاها (Hallucinations)
كانابيس يا شيره گياه شاهدانه (CANNABIS)
مواد مخدر
سستي زاها (مسكنها – خواب آورها)
آرام بخش ها
چسب و مواد فرار (مواد استنشاقي)
محرك ها
الكل ، توتون و قهوه = (Neglected Invisible Drugs)

انواع مواداعتياد آور
ترياک (Opium)
مورفين (Morphine)
هروئين ( Heroin)
متادون (Methadone)
ماري جوانا
حشيش
کوکايين وکراک

توتون و دخانيات (نيکوتين Nicotine)
قهوه (کافئين)
ال.اس.دي (LSD)
4- برومو 5,2 دي متوكسي فنتيلامين
اکستاسي (MDMA)
داروهاي تجويزي (Prescription Drugs)
الکل (Alcohol)

Syd Barrett

عضو جدید
وقتی توی یه شرایطی قرار میگیری که نمیتونی تغییرش بدی ، و تحمل اون شرایط رو هم نداری مجبوری این کار رو بکنی ... وگرنه تا نصفه شب بیدار موندن ها و بیخودی زدن زیر گریه و بی دلیل با خودت و در و دیوار و گربه همسایه دعوا کردن رو باید تحمل کنی . باید روزی 1000 بار از زندگی بیزار بشی و روزی 100 بار قصد خودکشی کنی ...

دیدی وقتی یه جای بدنت درد میکنه اونجا رو فشار میدی که بیشتر درد بگیره ؟ تا بعد دردش آروم بشه ؟ اعتیاد همینه !

بذار یه مثال برات تعریف کنم ، توی سربازی یکی از سرباز های هم دوره ای ما که لب به سیگار هم نمیزد یه شب برای اینکه بهش مرخصی نداده بودن و حال مادرش فکر میکنم بد بود سر پست ژ3 رو میذاره زیر گلوی خودش و شلیک میکنه ! نمیدونم در مورد ژ3 میدونی یا نه ولی سر اون طرف کامل از بدنش با اون تیر جدا شد ....

من به شخصه ترجیح میدادم شبهایی که توی سربازی این حالت رو داشتم ( و حالت های خیلی بدتر از این که توی سربازی تجربه کردم ) رو با یه نخ سیگار یا اگه شرایط بدتر بود با یه نخ گراس حل کنم ...

شرایط توی زندگی افراد خیلی تعیین کننده است و وقتی هیچ حمایتی نمیبینی (نه خانواده نه اجتماع ) تحمل درد برات غیر ممکن میشه ... نمیخوام برای یه اشتباه سرپوش درست کنم ولی کسی که بیرون گود نشسته و حرف هایی که از این ور و اون ور شنیده رو تکرار میکنه واقعا تو شرایطی قرار گرفته که اون شخصی که به طرف سیگار یا اعتیاد رفته توی اون شرایط بوده ؟ جواب این سوال رو خودم میگم : " نه " ! به این دلیل که هر کس زندگی خودش رو داره و شما مثلا نمیتونی بگی فلانی شکست عشقی خورد منم شکست عشقی خوردم اما نرفتم سیگار بکشم ! شما شرایط زندگی و شرایط روحی اون رو نمیدونی .... شما آستانه تحمل اون رو نمیدونی و نمیدونی چه شرایطی دست به دست هم داده تا جرقه یه شکست عشقی ساده یه نفر رو به سمت اعتیاد ببره .... .

هدف از این پست این نبود بگم که سیگار کشیدن یا اعتیاد خوبه یا بد ، فقط میخواستم بگم تا وقتی توی شرایطی نبودید که در مورد چیزی نظر بدید این کار رو نکنید . باور کنید تاثیرش کاملا برعکسه

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی توی یه شرایطی قرار میگیری که نمیتونی تغییرش بدی ، و تحمل اون شرایط رو هم نداری مجبوری این کار رو بکنی ... وگرنه تا نصفه شب بیدار موندن ها و بیخودی زدن زیر گریه و بی دلیل با خودت و در و دیوار و گربه همسایه دعوا کردن رو باید تحمل کنی . باید روزی 1000 بار از زندگی بیزار بشی و روزی 100 بار قصد خودکشی کنی ...

دیدی وقتی یه جای بدنت درد میکنه اونجا رو فشار میدی که بیشتر درد بگیره ؟ تا بعد دردش آروم بشه ؟ اعتیاد همینه !

بذار یه مثال برات تعریف کنم ، توی سربازی یکی از سرباز های هم دوره ای ما که لب به سیگار هم نمیزد یه شب برای اینکه بهش مرخصی نداده بودن و حال مادرش فکر میکنم بد بود سر پست ژ3 رو میذاره زیر گلوی خودش و شلیک میکنه ! نمیدونم در مورد ژ3 میدونی یا نه ولی سر اون طرف کامل از بدنش با اون تیر جدا شد ....

من به شخصه ترجیح میدادم شبهایی که توی سربازی این حالت رو داشتم ( و حالت های خیلی بدتر از این که توی سربازی تجربه کردم ) رو با یه نخ سیگار یا اگه شرایط بدتر بود با یه نخ گراس حل کنم ...

شرایط توی زندگی افراد خیلی تعیین کننده است و وقتی هیچ حمایتی نمیبینی (نه خانواده نه اجتماع ) تحمل درد برات غیر ممکن میشه ... نمیخوام برای یه اشتباه سرپوش درست کنم ولی کسی که بیرون گود نشسته و حرف هایی که از این ور و اون ور شنیده رو تکرار میکنه واقعا تو شرایطی قرار گرفته که اون شخصی که به طرف سیگار یا اعتیاد رفته توی اون شرایط بوده ؟ جواب این سوال رو خودم میگم : " نه " ! به این دلیل که هر کس زندگی خودش رو داره و شما مثلا نمیتونی بگی فلانی شکست عشقی خورد منم شکست عشقی خوردم اما نرفتم سیگار بکشم ! شما شرایط زندگی و شرایط روحی اون رو نمیدونی .... شما آستانه تحمل اون رو نمیدونی و نمیدونی چه شرایطی دست به دست هم داده تا جرقه یه شکست عشقی ساده یه نفر رو به سمت اعتیاد ببره .... .

هدف از این پست این نبود بگم که سیگار کشیدن یا اعتیاد خوبه یا بد ، فقط میخواستم بگم تا وقتی توی شرایطی نبودید که در مورد چیزی نظر بدید این کار رو نکنید . باور کنید تاثیرش کاملا برعکسه
دوست خوب شما از کجا میدونید من تو شرایطش نبودم؟ من تو شرایط آدم معتاد نبودم ولی تو شرایط آدمی هستم که از مسئله اعتیاد رنج میبره.
حالا شما از کجا شرایط آدمی رو میدونید که یکی از عزیزتریناش به این مسئله گرفتاره؟ شما از کجا خورد شدن شخصیت و شئون فردی و خونوادگی این فردو درک میکنی؟ شما از کجا حس تنهایی های این فردو درک میکنی وقتی عزیزاش میتونستن باهم باشن ولی سرٍِِِ بساطشون بودن؟ وخیلی چیزای دیگه ای که گذشته و بدتر از اون آینده این فردو خراب میکنه!
حالا شما بگو میتونی درک کنی و یا نه شما هم فقط به خاطر تسکین خودتون و یا خودخواهی یا لجاجت یا ترس یا مشکلات یا فرار از مشکلات یا هر دلیل ریز و درشت دیگه ای که میشه معتاد شد به آدمای دوروبرتون فکری نمیکنید و این راه حل یا این روشو انتخاب میکنید؟
کجا شما عمق غم مادر و شکست پدرو وقتی بچش معتاد میشه رو درک میکنی؟ کجا شما گریه های یواشکی دخترو وقتی پدرش معتاده رو درک میکنی؟و کجا خجالت همسر و... اگه بخوام از لطمه ای که به اطرافیان میخوره رو بگم جا کم میارم!
پس نگید لطفاً...نگید که ما درک نمیکنیم! این همه لفظ سنگین اعتیادو به این راحتی نگید و خودِ معتادو بی تقصیر نشون ندید میدونم که اطرافیان هم میتونن مقصر باشن ولی شخص اولی که متهمه خود فرد معتاده...

بالا