آره خیلی . منم اگه معتاد بشم فقط به خاطر کلاسشهماری جوئونا و کراک خیلی با کلاسن
![]()

آره خیلی . منم اگه معتاد بشم فقط به خاطر کلاسشهماری جوئونا و کراک خیلی با کلاسن
![]()

جانا سخن از زبان ما میگوییدستت درد نکنهشعار نبود بدون تعصب و با فکر بخونین اینجوری نمیگین .... یه موقع اوضاع بده...یه موقع خودمون بدتر ش میکنیم...پول رو میشه بدست اورد حتی از کارای جزئی (البته منظورم حلاله) ....ولی اونی که میره سراغ مواد حتی اگه ....
انشالا که اون روز زودتر برسه... امروز و فردا بکنی میبینی دیگه سنی ازت گذشته و نه که نخوای ترک کنی بلکه دیگه نمیتونی!سلام من معتاد :
چی شد که رو آوردم = دوستام - سرگرمی -و ...
چرا ادامه میدم = فکرم خرابه -
فکر میکنم با گذشت زمان و وقتی اوضاع و احوالم بهتر بشه میتونم ترک کنم - یه روزی ترک میکنم ...
انشالا که اون روز زودتر برسه... امروز و فردا بکنی میبینی دیگه سنی ازت گذشته و نه که نخوای ترک کنی بلکه دیگه نمیتونی!
ولی یه سؤال: فکر میکنی سر اعتیاد چی دادی چی گرفتی؟ وآیا با ترک، تمام فرصتا و شرایط خوبی که داشتی و ندیدی برمیگرده؟![/QUOTE
چی دادم چی گرفتم : وقت ، عمر و ... دادم و جاش یه سری تجربه که بیشترشون تلخ بود رو گرفتم که میتونست همشون خوب باشن . ( تجربه های تلخ یه جورایی درس عبرت شد و یه چیزهاییی هست که نمیدونید ... )
شاید بهتر باشه جمله ی دومتون رو اینجوری بنویسم : فرصت ها و شرایط خوبی که داشتم و دیدم و نخواستم ( عمل نکردم ) برنمیگرده ....
خب پس شما با آگاهی تمام گرفتار شدین...ای کاش بیشتر قدر میدونستید! فکر میکنم هنوز جوونید پس تا تجربه های تلخ بیشتر نشده بهتر نیست برگردید؟چی دادم چی گرفتم : وقت ، عمر و ... دادم و جاش یه سری تجربه که بیشترشون تلخ بود رو گرفتم که میتونست همشون خوب باشن . ( تجربه های تلخ یه جورایی درس عبرت شد و یه چیزهاییی هست که نمیدونید ... )
شاید بهتر باشه جمله ی دومتون رو اینجوری بنویسم : فرصت ها و شرایط خوبی که داشتم و دیدم و نخواستم ( عمل نکردم ) برنمیگرده ....
خب پس شما با آگاهی تمام گرفتار شدین...ای کاش بیشتر قدر میدونستید! فکر میکنم هنوز جوونید پس تا تجربه های تلخ بیشتر نشده بهتر نیست برگردید؟
سلام معتااد ( صدای پاسخ انجمن بازپروری معتادین آشنا..)سلام من معتاد :
چی شد که رو آوردم = دوستام - سرگرمی -و ...
چرا ادامه میدم = فکرم خرابه -
فکر میکنم با گذشت زمان و وقتی اوضاع و احوالم بهتر بشه میتونم ترک کنم - یه روزی ترک میکنم ...
نسل ما از سال 1357 خراب شد ...باور کنو اینطور میشود که بچه ها سرخورده میشوند و یا خود را ویران میکنند ویا دیگران را...
نسلتون خراب شد رفت![]()

خب پس شما با آگاهی تمام گرفتار شدین...ای کاش بیشتر قدر میدونستید! فکر میکنم هنوز جوونید پس تا تجربه های تلخ بیشتر نشده بهتر نیست برگردید؟
یوسف داداماری جوئونا و کراک خیلی با کلاسن
![]()
من میکشیدم ولی الان همشو گذاشتم کنار
وااااااااای چه دیدگاهیچرا تا دیر نشده باید یه فکری کرد .
بعضی مواقع تجربه های تلخ آدم رو شجاع تر می کنه و بعضی از تجربه های تلخ هم خوبه ... بستگی داره که تو چطور اونو ببینی ...
گاهی در همان جایی که هستید مدتی متوقف می گردید چون خدا می داند آنجایی که قرار است بروید طوفانی بر پاست .

منم میگم همه به خاطر مشکلات نمیرن معتاد بشن. لذت هست، آزادی نفس هست، فرار از مشکلات و... وگرنه به قول شما با کمی همت میشه زندگی سالم داشت و راههای بهتری پیدا کرد.به نظر من لذت طلبه...
یعنی آدم بیکار باید بد بشه؟ در مورد همه نه، اما یه نفر رو میشناسم بهش یه کار خوب هم پیشنهاد شده بود اما طرف دوست نداره 7 صبح از خواب بلند شه و ترجیح داد مسافرکشی کنه و اینطری راضی تره. از طرفی هم دنبال فروش و مصرف مواد مخدر هم رفته تاحدودی...نمیشه گفت بیکاری بعضی ها کار رو دوست ندارن چون نمیخوان کسی بهشون امر کنه. بعضی هم که کار براشون پیدا نمیشه میدونم خیلی سخته اما با همت زیاد و راهنمایی بزرگترها میشه زندگی سالم داشت..

سلامسلام دوستان
چند وقتیه یه فکری ذهنمو مشغول کرده البته شاید زیاد به بحث این تاپیک مربوط نباشه . ولی ممنون میشم کمکم کنین.
یه همکلاسی دارم که 3 ترمه باهم هستیم ...ترم اول رو که کلا نیومد کلاس...از ترم 2 که اومد کمی مشکوک میزد شک داشتم که اعتیاد داره ولی این ترم مطمین شدم .....
واقعا حیفه همچین فردی گرفتار این مورد بشه ...
خیلی هم دوس دارم کمکی در حقش کرده باشم...
خودش هم از دانشجوهای پر بار هست...
نمی دونم چطوری کمکش کنم که بهش بر نخوره؟
سلام دوستان
چند وقتیه یه فکری ذهنمو مشغول کرده البته شاید زیاد به بحث این تاپیک مربوط نباشه . ولی ممنون میشم کمکم کنین.
یه همکلاسی دارم که 3 ترمه باهم هستیم ...ترم اول رو که کلا نیومد کلاس...از ترم 2 که اومد کمی مشکوک میزد شک داشتم که اعتیاد داره ولی این ترم مطمین شدم .....
واقعا حیفه همچین فردی گرفتار این مورد بشه ...
خیلی هم دوس دارم کمکی در حقش کرده باشم...
خودش هم از دانشجوهای پر بار هست...
نمی دونم چطوری کمکش کنم که بهش بر نخوره؟
بهش بگو درس ارزش اینو نداره که بخاطرش بخوای شب ها بیشتر بیدار بمونی و از اون قرص ها بخوری ......تاکید کن که اون قرص ها اعتیاد میاره ....
:| طبقه بندي مواداعتياد آور مواد مخدر را به اعتبارات متعددي مي توان طبقه بندي كرد. مثلا اگر آنها را به طبيعي، نيمه مصنوعي و مصنوعي گروه بندي كنيم، يا از نظر تاريخ كشت يا آشنايي بشر با آنها، كشف و ساخت دسته بندي كنيم، يا در دو گروه، يعني گروه مواد مخدري كه مصرف پزشكي دارد. يا گروه مواد مخدري كه مصرف پزشكي ندارد، دسته بندي شوند، همه درست بوده، ولي در عين حال هيچيك طبقه بندي يا تعريفي جامع و مانع نمي باشند. اگر چه متخصصيــن، طبقه بندي هايي از جنبه هاي علمي و تجربي ارائه داده اند ولي بهترين نوع گروه بندي از طرف سازمان بهداشت جهاني به عمل آمده كه طبقه بندي مواد از جهت تاثير آنها بر انسان است . این طبقه بندی به صورت زیر می باشد: □ توهم زاها (Hallucinations) □ كانابيس يا شيره گياه شاهدانه (CANNABIS) □ مواد مخدر □ سستي زاها (مسكنها – خواب آورها) □ آرام بخش ها □ چسب و مواد فرار (مواد استنشاقي) □ محرك ها □ الكل ، توتون و قهوه = (Neglected Invisible Drugs) |