اعتیاد

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اول تشکر بایت اومدنتون:gol:
میدونم که موضوع کاملاً تکراری و خسته کننده شده. ولی سؤال من اینه که با وجود اطلاع از عواقب اعتیاد که تو این زمونه غیرممکنه کسی ندونه اعتیاد چه مضراتی داره پس چرا باز خیلیا و بخصوص جوونا سمت اعتیاد میرن؟
مثلاً همین سیگار و یا قلیون( که متأسفانه دوباره به طرز چشمگیری بین جوونا رواج پیدا کرده ) چرا باید مصرف بشه؟

اگه سیگار یا قلیون می کشید لطفاً دلیلشو بگید وبگید که چی شده که به مصرفش روی آوردین؟ باتشکر:gol:

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
میدونم که موضوع کاملاً تکراری و خسته کننده شده. ولی سؤال من اینه که با وجود اطلاع از عواقب اعتیاد که تو این زمونه غیرممکنه کسی ندونه اعتیاد چه مضراتی داره پس چرا باز خیلیا و بخصوص جوونا سمت اعتیاد میرن؟
مثلاً همین سیگار و یا قلیون( که متأسفانه دوباره به طرز چشمگیری بین جوونا رواج پیدا کرده ) چرا باید مصرف بشه؟

اگه سیگار یا قلیون می کشید لطفاً دلیلشو بگید وبگید که چی شده که به مصرفش روی آوردین؟ باتشکر:gol:

خیلی ساده است ....بیکاری ....بی پولی .....اینکه بخوای یه جوری فکر خودت از همه مشکلات آزاد کنی .....

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خیلی ساده است ....بیکاری ....بی پولی .....اینکه بخوای یه جوری فکر خودت از همه مشکلات آزاد کنی .....

بنده هم موافقم
اینو هم اضافه کنید که تفریحات سالم خیلی گرونه.

موقع مصرف کسی به مضرراتش فکر نمیکنه.

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیکاری میگه برو معتاد شو؟ بی پولی میگه برو نداشته هاتو با مواد پر کن؟ مشکلات؟ مگه اعتیاد خودش مشکل نیست؟
من که قانع نشدم!

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیکاری میگه برو معتاد شو؟ بی پولی میگه برو نداشته هاتو با مواد پر کن؟ مشکلات؟ مگه اعتیاد خودش مشکل نیست؟
من که قانع نشدم!

نه هیشکدومشون نمی گن .....اما فکر آدم تا یه حدی کشش داره ...وقتی همه مشکلات آدم تا لبه جنون میبره بعد از اون آدم دو راه داره ....خودکشی و یا مصرف مواد .....خنده دار به نظر میاد اما یه واقعیت .....

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه هیشکدومشون نمی گن .....اما فکر آدم تا یه حدی کشش داره ...وقتی همه مشکلات آدم تا لبه جنون میبره بعد از اون آدم دو راه داره ....خودکشی و یا مصرف مواد .....خنده دار به نظر میاد اما یه واقعیت .....
پس قبول دارین که اعتیاد هم نوعی خودکشیه اما از نوع تدریجیش؟
ولی همه به خاطر مشکلات معتاد نمیشن. خیلی از مرفهین بی دردم معتادن. آخه چرا؟ من اینو میخوام بدونم.

وهاب*

اخراجی موقت
سلام

ونمی دونم چرا بعضی ها می رن سراغ این مزخرفات
برامم مهم نیست بدرک برین بگشین بمیرین
ضمنا من سیگار نمی گشم ولی سیگاری می گشم فازش بیشتره

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس قبول دارین که اعتیاد هم نوعی خودکشیه اما از نوع تدریجیش؟
ولی همه به خاطر مشکلات معتاد نمیشن. خیلی از مرفهین بی دردم معتادن. آخه چرا؟ من اینو میخوام بدونم.

همون مرفهین هم مشکلاتی دارند ....هرکسی تا آستانه تحمل خودش....همین الانم شرایط جامعه خیلی از جوون ها رو به این سمت هول میده

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم خوب نباشه برای اینکه یه سری ضعفا رو برطرف کنیم خودمونو مشغول چیزای بی خود کنیم...جدا این چه حرفیه ؟؟؟یعنی به جای اینکه تا میتونی تلاش کنی مشکلاتو برطرف کنی بری بزنی بدترش کنی؟؟بی کار بهتر از بی کار معتاده!!! اگه بی کاری و بی پولیه برای همه هست...مهم اینه تو شرایط سخت بتونی موفق باشی ...وقتی همه چیز ایده اله که همه میتونن موفق باشن...مشکل اینه که ما از خودمون نمیخوایم مایه بزاریم....
در ضمن اعتیاد بیماریست جرم نیست.:D...خب دیگه میتونید تشویقم کنید:D

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یعنی چی تفریحات سالم خیلی گرونه؟
قبل مصرف چی به مضراتش فکر نکرده؟

من فقط قصدم اینه که یه چیزی واسه من بسوزه تا دلم خنک بشه.
واسه همینه که سیگار میکشم گاهی

گاهی هم انقد به آدم زور میاد که سر سیگار خالی میکنیم

hasan_g2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتیاد ...
بلای خانمان سوز ...
مرگ تدریجی یک رویا ...
اووووووه ، کلی فقط حرف ...
آخه پدری که خودش سیگار میکشه ، چطوری میتونه به پسرش بگه که سیگار نکش ...
اعتیاد درد امروز نیست ، بیماری فرداست ...

csharp.net

اخراجی موقت
فکر کنم خوب نباشه برای اینکه یه سری ضعفا رو برطرف کنیم خودمونو مشغول چیزای بی خود کنیم...جدا این چه حرفیه ؟؟؟یعنی به جای اینکه تا میتونی تلاش کنی مشکلاتو برطرف کنی بری بزنی بدترش کنی؟؟بی کار بهتر از بی کار معتاده!!! اگه بی کاری و بی پولیه برای همه هست...مهم اینه تو شرایط سخت بتونی موفق باشی ...وقتی همه چیز ایده اله که همه میتونن موفق باشن...مشکل اینه که ما از خودمون نمیخوایم مایه بزاریم....
در ضمن اعتیاد بیماریست جرم نیست.:D...خب دیگه
میتونید تشویقم کنید:D
نه نمیتونیم

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

بر عکس ظرفیت آدم خیلی بالاست...ولی وقتی میری سراغ اعتیاد و بدبختیای بعدش و گرفتاریایی که بعدش برات پیش میاد دو راه داری خودکشی....ترک و شروع از صفر!!

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون مرفهین هم مشکلاتی دارند ....هرکسی تا آستانه تحمل خودش....همین الانم شرایط جامعه خیلی از جوون ها رو به این سمت هول میده
منظورم مرفهین بی درد بود.
پس اگه خدای نکرده شما معتاد بشین به خاطر مشکلاته(بیکاری- بی پولی).
پس یه دلیل تا اینجا ممکنه از مشکلات باشه. ولی من هنوز نمی فهمم که چرا مشکل و با مشکل حل میکنن؟
ممنون دوست خوب به خاطر اومدنت.
امیدوارم تو مشکلاتت به بقیه هم فکر کنی به بقیه ای که قراره یه عمر با تو زندگی کنن!

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون به خاطر طرز فکرتون:w17:

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتیاد ...
بلای خانمان سوز ...
مرگ تدریجی یک رویا ...
اووووووه ، کلی فقط حرف ...
آخه پدری که خودش سیگار میکشه ، چطوری میتونه به پسرش بگه که سیگار نکش ...
اعتیاد درد امروز نیست ، بیماری فرداست ...
میتونه بگه دیدم که میگما...

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از آشناها تعریف میکرد میگفت: من تو مجردی سیگار میکشیدم یه روز بابام سیگارو تودستم دید بهم هیچی نگفت ولی ازون به بعد دیگه باهام حرف نزند. من وقتی دیدم بابام اینجوری میکنه رفتم پیش بابام و التماسش کردم که باهام حرف بزنه و گفتم غلط کردم بابا دیگه نمیکشم تو فقط باهام حرف بزن...
از اون به بعد دیگه سیگار نمیکشم!

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
باریک الله ...به این می گن یه شعار زیبا .....برات دست میزنم ......
بر عکس ظرفیت آدم خیلی بالاست...ولی وقتی میری سراغ اعتیاد و بدبختیای بعدش و گرفتاریایی که بعدش برات پیش میاد دو راه داری خودکشی....ترک و شروع از صفر!!
شما چند سالتونه ؟ چطور می تونید اینقدر مطمین این حرف بزنید؟ تا حالا پدری رو دیدید که پول نداشته باشه یه مدت ببره برا خونه اش ؟ فکر می کنی اون پدر برای اینکه یه مین آروم بشه چیکار میکنه ؟ فکر می کنی چطور آدم ها غیرتشون باید تو جامعه از دست بدند تا بتونن زندگی کنن؟ فکر می کنی چطوری باید یه عده نابود بشند تا یه عده بزرگ و عزیز بشن ؟ اونی که میره سراغ مواد قرار نیست معتاد بشه ....قراره یک ساعت به هیچی فکر نکنه ....قراره یک ربع خوش باشه ....همین ...
منظورم مرفهین بی درد بود.
پس اگه خدای نکرده شما معتاد بشین به خاطر مشکلاته(بیکاری- بی پولی).
پس یه دلیل تا اینجا ممکنه از مشکلات باشه. ولی من هنوز نمی فهمم که چرا مشکل و با مشکل حل میکنن؟
ممنون دوست خوب به خاطر اومدنت.
امیدوارم تو مشکلاتت به بقیه هم فکر کنی به بقیه ای که قراره یه عمر با تو زندگی کنن!

دقیقا اگه من یه روزی معتاد بشم بخاطر همین مشکلات .....ببین ما یه مثالی داریم میگه موقع انتخاب کردن بین بد و بدترین ، بد رو انتخاب کن ....کسی که معتاد میشه به همین ها فکر می کنه ...به مشکلات ...مغز آدم ها خیلی پیچیده اس ...تنها چیزی که می تونه نابودش کنه مشکلات .....

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما چند سالتونه ؟ چطور می تونید اینقدر مطمین این حرف بزنید؟ تا حالا پدری رو دیدید که پول نداشته باشه یه مدت ببره برا خونه اش ؟ فکر می کنی اون پدر برای اینکه یه مین آروم بشه چیکار میکنه ؟ فکر می کنی چطور آدم ها غیرتشون باید تو جامعه از دست بدند تا بتونن زندگی کنن؟ فکر می کنی چطوری باید یه عده نابود بشند تا یه عده بزرگ و عزیز بشن ؟ اونی که میره سراغ مواد قرار نیست معتاد بشه ....قراره یک ساعت به هیچی فکر نکنه ....قراره یک ربع خوش باشه ....همین ...

دقیقا اگه من یه روزی معتاد بشم بخاطر همین مشکلات .....ببین ما یه مثالی داریم میگه موقع انتخاب کردن بین بد و بدترین ، بد رو انتخاب کن ....کسی که معتاد میشه به همین ها فکر می کنه ...به مشکلات ...مغز آدم ها خیلی پیچیده اس ...تنها چیزی که می تونه نابودش کنه مشکلات .....
مشکل ما آدمها میدونید چیه؟ اینه که ما یه قدرت بی نظیر که همون معبودمونه رو فراموش میکنیم. شما نا امید میشی که این حرفارو میزنی. تو هیچ مرحله ای از زندگی ناامید نشید به خدا پناه ببرید و از اون کمک بخواهید. عزت نفس پایین اکثر ماها باعث این جور بلاهای خودساخته ست.
به نظرم مثال درست نمیزنید؛ یعنی چی بین بد وبدتر! بدتر اگه خودش اومده سراغمون چرا ما باید سراغ بد بریم؟ بدی که میتونه نباشه و یا طور دیگه ای حل بشه...
مثلاً دعا و مناجات، تضرع به درگاه خدا و ... ما اینارو فراموش کردیم که سراغ حل آنی و مقطعی مشکلات میریم. خب اگه از مشکلات کمر خم میشه و اعصاب ناراحت ، چرا به سراغ درمانهای دیگه نریم که باعث قوت قلبمون بشه؟
من اعتیادو تو خونواده ها دیدم شما الان داری مشکل خودتو با اون کمرنگ میکنید ولی نمیدونی تو آینده باید جواب خیلی از سؤالای بچه هاتونو بدین! من الان دارم از طرف اونا حرف میزنم پس خواهش میکنم خودتونو گرفتار چنین مصائبی نکنید.
من دیدم پدری رو که پول نداشته ببره خونه ولی الان از پول نیاوردنش بچه ها ناراحت نیستن چون الان وضعش خوبه خوبه. اونا از این ناراحتن که آینده و گذشتشون با اعتیاد پدرشون سوخته...

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما الان داری مشکل خودتو با اون کمرنگ میکنید ولی نمیدونی تو آینده باید جواب خیلی از سؤالای بچه هاتونو بدین! من الان دارم از طرف اونا حرف میزنم
برو بشین یه گوشه تا با کمربند نزدم سیاه و کبودت نکردما .... ( جواب من به بچه هام در هنگام مطرح کردن اینچنین سوالی )

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
باریک الله ...به این می گن یه شعار زیبا .....برات دست میزنم ......

دستت درد نکنه :D شعار نبود بدون تعصب و با فکر بخونین اینجوری نمیگین .... یه موقع اوضاع بده...یه موقع خودمون بدتر ش میکنیم...پول رو میشه بدست اورد حتی از کارای جزئی (البته منظورم حلاله) ....ولی اونی که میره سراغ مواد حتی اگه قرار نباشه معتاد بشه خود به خود معتاد میشه...اگه از اولش با عقلش بره جلو میبینه الان یه بابای سالمه...برای خونوادش حتی اگه پول کم داشته باشه...ولی بعدش یه بابای معتاده....کسی که برای خرج اعتیادش خیلی کارا رو میکنه.....خونوادشم ازش دور میشن...و همین خونواده ای که به خاطر پولی که نداشته براشون ببره رو بعدا سر همین اعتیادش اذیت میکنه...و به خیلی مسائل دیگه کشیده میشه به خاطر همین ارامش کاذب...همین ادم معتاد اگه تادیروز میتونست امید داشته باشه و بره دنبال کار...بعد از اعتیادش بهش کار نمیدن....چون قابل اعتماد نیست...زندگی پر از سختی و رنج و مشکلاته برای همه...همه یه دردی دارن ..ولی دلیلی نمیشه ادم بی فکر بره جلو ..هر کسی اگه از ظرفیتاش استفاده کنه مطمئنا به این روز نمیفته...بعضی لذتا دنبالش یه عمر بدبختی ِ ....

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماری جوئونا و کراک خیلی با کلاسن
:biggrin:

shamoh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام من معتاد :
چی شد که رو آوردم = دوستام - سرگرمی -و ...
چرا ادامه میدم = فکرم خرابه -
فکر میکنم با گذشت زمان و وقتی اوضاع و احوالم بهتر بشه میتونم ترک کنم - یه روزی ترک میکنم ...

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو بشین یه گوشه تا با کمربند نزدم سیاه و کبودت نکردما .... ( جواب من به بچه هام در هنگام مطرح کردن اینچنین سوالی )
و اینطور میشود که بچه ها سرخورده میشوند و یا خود را ویران میکنند ویا دیگران را...:D
نسلتون خراب شد رفت:D

بالا