vahid haghverdi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 24, 2012 #2 elena_75 گفت: کلیک کنید تا باز شود... پس چرا خبری ازتون نیست؟؟؟
elena_75 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 24, 2012 #3 vahid haghverdi گفت: پس چرا خبری ازتون نیست؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ... مزاح بود
vahid haghverdi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 24, 2012 #4 elena_75 گفت: ... مزاح بود کلیک کنید تا باز شود... نه! این یکی از واقعیت هاییه که جامعه ما باهاش دست وپنجه نرم میکنه...
elena_75 گفت: ... مزاح بود کلیک کنید تا باز شود... نه! این یکی از واقعیت هاییه که جامعه ما باهاش دست وپنجه نرم میکنه...
elena_75 عضو جدید کاربر ممتاز Oct 24, 2012 #5 vahid haghverdi گفت: نه! این یکی از واقعیت هاییه که جامعه ما باهاش دست وپنجه نرم میکنه... کلیک کنید تا باز شود... نخیرم فقط جنبه طنز داشت همین
vahid haghverdi گفت: نه! این یکی از واقعیت هاییه که جامعه ما باهاش دست وپنجه نرم میکنه... کلیک کنید تا باز شود... نخیرم فقط جنبه طنز داشت همین
vahid haghverdi کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 24, 2012 #6 elena_75 گفت: نخیرم فقط جنبه طنز داشت همین کلیک کنید تا باز شود... هر چی شما بگی!!! جامعه هم دیگه خودم باهاش صحبت میکنم راضیش میکنم کوتا بیاد
elena_75 گفت: نخیرم فقط جنبه طنز داشت همین کلیک کنید تا باز شود... هر چی شما بگی!!! جامعه هم دیگه خودم باهاش صحبت میکنم راضیش میکنم کوتا بیاد