تا زنده ایم پیرو رهبریم
مرگ بر ضد ولایت فقیه
چرا ما ایرانیا عادت داریم به غیر خودمون فحش بدیم
آیا این انسانیته!؟؟؟؟؟
تا زنده ایم پیرو رهبریم
مرگ بر ضد ولایت فقیه
جدا از شخصیت بزرگ امام خمینی
اینا خیلی وقته که همه چی رو باهم قاطی میکنن و کنار هم میذارن.
همینجور که الان رهبر و رئیس جمهورشون براشون حکم خدا رو داره.
برادر من کی گفته توهین به امام خمینی توهین به امام زمان (عج) محسوب میشه؟؟؟
با چه استدلالی به این نتیجه رسیدی؟؟؟
به هیچ وجه ولایت امام زمان (عج) با این مسائل قاطی نکن
چون که هیچ گونه ارتباطی به هم ندارن!!!!
...
البته شماها مهندس ساخت کوه از کاه هستین!آقا من از همینجا این حرکت تروریستی را محکوم میکنم!!!!!!!
و 3 روز اعضای عمومی اعلام میکنم!!!!
پس کنید تو را خدا...خسته نشدین اینهمه از کاه کوه ساختین؟؟
حمایت از ولایت فقیه حمایت از امام زمان (عج) است. پس توهین به رهبر کبیر انقلاب یعنی توهین به آرمان ها توهین به ولایت فقیه و هدف قرار دادن آن و توهین به امام زمان محسوب می شود.
حمایت از ولایت فقیه حمایت از امام زمان (عج) است. پس توهین به رهبر کبیر انقلاب یعنی توهین به آرمان ها توهین به ولایت فقیه و هدف قرار دادن آن و توهین به امام زمان محسوب می شود.
آقا من از همینجا این حرکت تروریستی را محکوم میکنم!!!!!!!
و 3 روز اعضای عمومی اعلام میکنم!!!!
پس کنید تو را خدا...خسته نشدین اینهمه از کاه کوه ساختین؟؟
خیلی داغ کردین بابا! با هر دو طرف هستم
اولا خمینی و خامنه ای معصوم نیستن که مقدس باشن! پس نگین وااسلاما یکی به آقا گفت بالا چشمات ابرویه
دوما ندیدم بچه ها از پاره کردن عکس طرفداری کنن. باید به شخصیت برجسته روح ا... خمینی به عنوان یک مبارز، به عنوان یک انسان والا و آزاده احترام گزارده بشه. مثل این که یادمون رفته خمینی واقعا نیتش خیر بود. اگه الان بعضیها به نام خمینی با بد نام کردن بسیج شکمگنده میکنن و جایی که روی برادر و خواهر هم میهنشون گاز اسپری میکنن، نباید با دوستداران انقلاب اشتباه گرفته بشن.
باور کنین خیلی دارین گنده اش میکنین. این قدر دو طرف به هم تهمت نزنین!
آره به قول حمید شروع کنین به زدن تو کله هاتون!!قربون آدم چیز فهم!
من خودم شخصا به خمینی احترام میزارم!
ولی یه عده دارن این حرکتو که معلوم نیست مسببش کیه گنده میکنن و عزا میگیرن!
......
با سلام
یه یارویی رو آورده بودن تو شبکه خبر می گفت ما هرچه داریم از امام داریم !!!!!!!!!! بی خیال، من هرچی دارم از خدا دارم ! نه از یه بشر معمولی ! از نظر من خامنه ای نه حضرت علی (ع) هست و نه خمینی همکار امام زمان ! این ها دوتا آدم معمولین والسلام ! چرا اینقدر ازشون بت می سازید ؟ ؟؟ یه عکس پاره شده ، شده باشه ، اگه اون آدمی که میگید نزد امام زمان ارج و قربت داشته باشه پاره شدن یک عکس چیزی از این مرتبه کم نمیکنه و اگر هم نداشته باشه این سیاه بازیهایی که در میارن هم هیچ ارزشی به شان طرف اضافه نمی کنه ....
پ.ن: اولین پایه دین ما عقله ، بهتره سعی کنیم هر چیزی رو بی دلیل قبول نکنیم .
سه تا سوال برام پیش اومده:
1_ چرا وقتی بی بی سی چیزی راجب این خبر نگفته بود تلویزیون ایران اومد روی این خبر مانور داد که اعتبار امام رو بیاره پایین؟
2_ چرا اینهمه عکس خامنه ایی رو تا به امروز به اتش کشیدن و بهش فحش دادن و شعار علیه او دادن رو به تصویر نکشیده؟
3_ از کجا معلوم کار خودشون نباشه که هم امام رو از اعتبار بندازن و هم به سبزها تهمت بزنن؟!
نشد دیگه!با سلام
پاسخ چرای دوم از نظر من:اونایی که عکس آقا رو پاره میکنن ادعای ولایی بودن ندارند اما کسانی که به امام عزیز اهانت میکنند در جریان امام امام کردنشون قبل و بعد از انتخابات بودیم حالا دارند پایبندی به حرفاشون رو میبینیم
...
شمایی که کوچکترین موضوع از جناح راست رو بزرگ میکنید دنبال چه هستید؟!احسنت!
به حضرت محمد(ص) توی کوچه ها سنگ می انداختن بی حرمتی میکردن و به تمام اهل بیت (ع) کسی اعتراضی نکرد! آیا مقام ایشان با این برخوردها تغییر کرد؟؟؟؟
پس چرا یه پاره کردن عکسو بزرگ میکنید؟؟؟؟؟؟؟
چه چیزی رو باور کردید؟؟؟؟
دنبال چی هستید؟؟؟؟
قربون آدم چیز فهم!خیلی داغ کردین بابا! با هر دو طرف هستم
اولا خمینی و خامنه ای معصوم نیستن که مقدس باشن! پس نگین وااسلاما یکی به آقا گفت بالا چشمات ابرویه
دوما ندیدم بچه ها از پاره کردن عکس طرفداری کنن. باید به شخصیت برجسته روح ا... خمینی به عنوان یک مبارز، به عنوان یک انسان والا و آزاده احترام گزارده بشه. مثل این که یادمون رفته خمینی واقعا نیتش خیر بود. اگه الان بعضیها به نام خمینی با بد نام کردن بسیج شکمگنده میکنن و جایی که روی برادر و خواهر هم میهنشون گاز اسپری میکنن، نباید با دوستداران انقلاب اشتباه گرفته بشن.
باور کنین خیلی دارین گنده اش میکنین. این قدر دو طرف به هم تهمت نزنین!
با سلام
یه یارویی رو آورده بودن تو شبکه خبر می گفت ما هرچه داریم از امام داریم !!!!!!!!!! بی خیال، من هرچی دارم از خدا دارم ! نه از یه بشر معمولی ! از نظر من خامنه ای نه حضرت علی (ع) هست و نه خمینی همکار امام زمان ! این ها دوتا آدم معمولین والسلام ! چرا اینقدر ازشون بت می سازید ؟ ؟؟ یه عکس پاره شده ، شده باشه ، اگه اون آدمی که میگید نزد امام زمان ارج و قربت داشته باشه پاره شدن یک عکس چیزی از این مرتبه کم نمیکنه و اگر هم نداشته باشه این سیاه بازیهایی که در میارن هم هیچ ارزشی به شان طرف اضافه نمی کنه ....
پ.ن: اولین پایه دین ما عقله ، بهتره سعی کنیم هر چیزی رو بی دلیل قبول نکنیم .
شمایی که کوچکترین موضوع از جناح راست رو بزرگ میکنید دنبال چه هستید؟!
ما هم دنبال اون هستیم خوبه؟!
نشد دیگه!
باز تهمت به 13 یا 14 میلیون سبز میزنی؟
جدا از امام زمان این کار خودش یه کار بسیار زشت و بی شرمانس.
عوض اینمه بوق و کرنا کردن اگه راست میگن بگو با این دستگاه امنیتی و اطلاعاتی قویشون برن عامل این کار رو بگیرن و پدرشو در بیارن.
سه تا سوال برام پیش اومده:
1_ چرا وقتی بی بی سی چیزی راجب این خبر نگفته بود تلویزیون ایران اومد روی این خبر مانور داد که اعتبار امام رو بیاره پایین؟
2_ چرا اینهمه عکس خامنه ایی رو تا به امروز به اتش کشیدن و بهش فحش دادن و شعار علیه او دادن رو به تصویر نکشیده؟
3_ از کجا معلوم کار خودشون نباشه که هم امام رو از اعتبار بندازن و هم به سبزها تهمت بزنن؟!
کله پدر هرچی جناحه!!!!
کی گفته من چیزی رو بزرگ میکنم!؟؟؟؟
من ایرانیم من ایرانیم من ایرانیم!!!!
به نظر من هر 2 جناح در اشتباهن!!!!
فقط کشورم! همین!.......