اعتراضات مردم اصفهان به سریال " در مسیر زاینده رود " و عذرخواهی نویسنده ...

ر.میرعماد

عضو جدید
آخه من نمی دونم چرا باید یه ماه مونده به ماه رمضون برای این ماه سریال درست کنن. خوب حداقل از 6ماه زود تر شروع کنن. که هی کمبود وقت رو بهونه همه کاستی هاشون نکنن.

از اون گذشته اصفهان یه شهر کاملا پیشرفته از هر لحاظ (علمی . فرهنگی . هنری ... .) هست . بلاخص در زهینه هنر که ایران رو با هنر نصف جهان میشناسن
چطوره که این حضرات نتونستن تو این شهر به این بزرگی با این همه بازیگر ( با لهجه - بی لهجه ) ده تا هنر پیشه برا فیلمشون پیدا کنن. که اینطور با احساسات مردم اصفهان بازی نشه .
من خودم وقتی این بازیگرا دیدم با این لهجه های افتضاح احساس کوچکی کردم . که چرا به قول آقایون برای نشان دادن فرهنگ و آداب ورسوم شهرمون باید دست به دامن غریبه ها بشن.
به نظر من بدترین توهینی بود که می شود به اصفهان و یا هر شهرستان دیگه ای مثل اصفهان کرد. وخیلی ناراحت هستم.:mad:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید دوستان عزیز .

منظور من اصلا دوستان اهل تهران نیستن .

منظور من چیز دیگه اییه ...

ببینید این نویسنده که ادعا داره کارای قبلیش خوب بوده چرا وقت بیشتر نزاشته برای بازگرا ؟؟

چرا وقتی اصفهان بازیگرای بزرگی مثل " حسن اکلیلی " داره باید از غریبه ها استفاده بشه ؟؟؟

اینها همش از قبل برنامه ریزی شدس ...
مثل برنامه ی ماه عسل که یهویی فرزاد حسنی تبدیل به حسن جوهرچی میشه

مثل ربنای شجریان که یهو ناپدید میشه

مثل دکور برنامه ی نود که خط سبز پایین تلوزیون صفحه حذف شده ...
من حرفامو زدم دیگه ترجیح میدم ادامه ندم چون هم لهجه اصفهانی رو نمیشناسم هم خیلی بحث سلیقه ایه؛ فقط در کل منظورم این بود که تعصبی نگاه کردن باعث نشه خوبی ها رو نبینیم به خدا این سریال با این گویش برای من تهرانی خیلی جذاب بود و ذهنیت خوبی نسبت به اصفهان به من داد ... منم با دست اندرکاران این فیلم نسبتی ندارم ولی من شخصا به نظرم این تاپیک ها خیلی منصفانه نیستند.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه من نمی دونم چرا باید یه ماه مونده به ماه رمضون برای این ماه سریال درست کنن. خوب حداقل از 6ماه زود تر شروع کنن. که هی کمبود وقت رو بهونه همه کاستی هاشون نکنن.

از اون گذشته اصفهان یه شهر کاملا پیشرفته از هر لحاظ (علمی . فرهنگی . هنری ... .) هست . بلاخص در زهینه هنر که ایران رو با هنر نصف جهان میشناسن
چطوره که این حضرات نتونستن تو این شهر به این بزرگی با این همه بازیگر ( با لهجه - بی لهجه ) ده تا هنر پیشه برا فیلمشون پیدا کنن. که اینطور با احساسات مردم اصفهان بازی نشه .
من خودم وقتی این بازیگرا دیدم با این لهجه های افتضاح احساس کوچکی کردم . که چرا به قول آقایون برای نشان دادن فرهنگ و آداب ورسوم شهرمون باید دست به دامن غریبه ها بشن.
به نظر من بدترین توهینی بود که می شود به اصفهان و یا هر شهرستان دیگه ای مثل اصفهان کرد. وخیلی ناراحت هستم.:mad:

ببینید من خودم چند سال تهران زندگی کردم و توی خوابگاهمون هم در کاشان با همه ی اقوام ایران زمین بودم .

همه ی ایرانیان دارای حرمت هستند و این همیشه قابل احترامه ...

اما اینکه یک نویسنده توجیه کند که بدلیل کمبود وقت سریال را اینطور ساخته ایا قابل قبولست ؟

چطور سایر سریالهای ماه رمضان اینطور نشدند ؟

کمی دقت کاملا مشخص مینماید که این کار دقیقا با جهت گیری انجام شده ...

اینکه در این سریال نشون بدن اصفهان فاقد یک بیمارستان هست و مثل فیلمای 30 -40 سال پیش یه مریض رو بفرستن تهران به نظر شما یهویی اتفاق میوفته ؟

rose_1988sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه بحث اینجاست که توهین نبوده مسخره کردن هم نبوده فقط تلفظ اشتباه لهجه اصفهانی اون هم در بعضی نقش ها که بومی نبودند بوده.
عزیزم این "ی" اضافه نمیتونه تلفظ اشتباه باشه!!
اگه اشتباه بود یه بار تکرار میشد، 2 بار تکرار میشد نه همیشه!
تازه مگه شما نمیگی اکثرا بومی هستا؟
این حرف زدنای تحقیر آمیز رو بچه ها هم تو اصفهان متوجه میشن، ولی اون همه آدم بالغ توی این سریال متوجه نشدن؟؟؟
تازه فقط این که نبوده، خیلی از مسائلشو شما نمیدونی!

من همچنان هم نمیفهمم دلیل مخالفت بی دلیل شما با چیزی که صرفا به اصفهانیا مربوط میشه چیه!!:surprised:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من حرفامو زدم دیگه ترجیح میدم ادامه ندم چون هم لهجه اصفهانی رو نمیشناسم هم خیلی بحث سلیقه ایه؛ فقط در کل منظورم این بود که تعصبی نگاه کردن باعث نشه خوبی ها رو نبینیم به خدا این سریال با این گویش برای من تهرانی خیلی جذاب بود و ذهنیت خوبی نسبت به اصفهان به من داد ... منم با دست اندرکاران این فیلم نسبتی ندارم ولی به من شخصا به نظرم این تاپیک ها خیلی منصفانه نیستند.

خواهش میکنم دوست عزیز .
این برای من هم افتخاره که از نظر شما بهره مند شدم ...

این اعتراض فقط از این باشگاه بلند نشده

در سراسر خبرگزاریها این موضوع منتشر شده ...

ما هم قصد نداریم با کسی خدای نکرده دچار سو تفاهم بشیم فقط خواستیم اعلام خطر کنیم برای سایر دوستان ...
برای دوستان عزیزی که لهجه ی اذری - لری - کردی - شیرازی - جنوبی -شمالی و .... جزو تاریخشونه

اینکه اگر امروز ساکت باشیم فردا نوبت کدام ملیت است ؟

اینکه

صدا و سیمای ما

ننگ ما - ننگ ما

ma97

عضو جدید
موضوع تمسخر لهجه ی شهرستانیها خیلی قته که در صدا سیما کلید خورده ...

سریال " زن بابا " عید یادتونه ؟

چطور لهجه ی زیبای اذری رو با اون پیرزن مورد تمسخر قرار دادن ؟

چطور عموپورنگ لهجه ی شیرین شمالی رو مسخره میکنه ...

تمسخر لهجه در سریال " شبهای برره " ...

از این دست زیاد داریم ...

این یه پروسه ی کاملا طراحی شده هست ...

خییییییییییییلی سخت میگیری fidel عزیز ...

چیچی موگوی !
...
حالا یکم بالا پایین بشه کی طوری نیمیشد دادا ... :smile:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نتقاد سخنگوي شوراي اسلامي شهر اصفهان از سريال «درمسير زاينده‌رود»

سخنگوي شوراي اسلامي شهر اصفهان، از آن چه در سريال «در مسير زاينده رود» به عنوان فرهنگ اصفهاني به نمايش درآمده است انتقاد کرد. ابوالفضل قرباني در گفت‌وگو با ايسنا، درباره سريال «در مسير زاينده رود» خاطرنشان کرد:

قبل از ماه مبارک رمضان از شنيدن خبر ساخت مجموعه‌اي تلويزيوني که بخش‌هايي از آن به شهر و فرهنگ اصفهان مربوط مي‌شد و بخشي از هويت و فرهنگ اين شهر را در رسانه ملي منعکس مي‌کرد، خوشحال شديم.

وي افزود: اما متاسفانه آن چه در اين سريال نشان داده مي‌شود، بدون غرض و غيرعمدي فرهنگ و لهجه اصفهان را به سخره گرفته است.

او تصريح کرد: در سريال «در مسير زاينده رود» لهجه اصفهاني به نوعي مطرح شده است که غير از لودگي چيزي از آن برداشت نمي‌شود.

سخنگوي شوراي اسلامي شهر اصفهان گفت:

در اين سريال اصفهان به عنوان يک شهر فاقد امکانات اوليه نمايش داده مي‌شود؛ به طوري که براي درمان، بيمار بايد به تهران منتقل شود؛ در حالي که اصفهان از نظر دارا بودن امکانات در سطح بالايي قرار دارد.

قرباني خاطرنشان کرد: در سريال «در مسير زاينده رود» از اصطلاحاتي استفاده مي‌شود که در فرهنگ اصفهان رايج نيست؛ هم چنين استفاده از بازيگران غيراصفهاني و استفاده از لهجه‌اي که در واقع مخلوطي از لهجه‌هاي مناطق مختلف ايران است، سبب شده تا رفتارهاي نمايش داده شده، رفتارهايي لوده‌گونه باشد.

وي افزود: متاسفانه سريال «در مسير زاينده رود» موجب تمسخر اصفهان و اصفهاني شده‌است؛ اين در حالي است که اين سريال به صورت سراسري از رسانه ملي پخش مي‌شود و اين امکان وجود دارد تا افرادي در خارج از کشور نيز بيننده اين سريال باشند.

او اظهار کرد: آن چه در اين سريال به عنوان فرهنگ و لهجه اصفهان نمايش داده مي‌شود، در شأن و منزلت شهري که مهد تاريخ، فرهنگ، هنر و شهادت است نيست.

قرباني اعلام کرد: در جلسه‌اي که با حضور شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر اصفهان برگزار شد، نسبت به چهره‌اي که در اين سريال از اصفهان نمايش داده مي‌شود، اعتراض شد و اعضاء خواستار آن شدند تا در جهت اصلاح اين موضوع وعذر خواهي عوامل توليد اين مجموعه از مردم اصفهان اقدام کنند.

mohsen aghakhani

عضو جدید
تقلید لهجه در این سریال واقعا افتضاح و شرم آور است
مایه تاسفه که به این بدی کلمات رو ادا میکنند که اسم هیچ لهجه ای رو نمیشه روش گذاشت
البته شاید غیر اصفهانی ها کاملا به شدت عمق این فاجعه پی نبرند

shm744

عضو جدید
M&SH;2333 به خدا من دیگه هیچی نمیگم پست قبلی من رو بخونید:D:gol:[/QUOTE گفت:
چن قز تو خونوکی پسورچی !!!!
انگار تو هم پی حرف نیمریا !!!!
حالت خُبه ؟!!!
چی چی می گوی ؟

گند زدن به این سریال با این لهجه مذخرف . من وقتی این سریال رو نگاه می کنم وقی بازیگرای تهرانیش می خوان ادای اصفهانی ها رو در بیارن صداشو خفه می کنم . من به عنوان یک اصفهانی واقعا خجالت می کشم لهجه مارو اینطور نشون بدن . خطاب به دوستانی که در اصفهان زندگی نکردید یا لهجه و فرهنگ اصفهان رو نمی شناسید ... اگر واقعا یه گوشه از فرهنگ اصفهانی رو می دونستید از دیدن این سریال خجالت می کشیدید . یعنی اصفهان با این فرهنگ اصیل و قدیمی چهارتا بازیگر نداشت که بیان و این سریال رو بازی کنن که بازیگر تهرانی میارن تا فیلم بازی کنه ؟
مطمئنم تن ارحام صدر الان تو گور داره می لرزه با این مسخره کردن اصفهان . واقعا که ...
دوستان تهرانی ، شما هیچوقت بهتون بر نمی خوره چون همه ایران سعی می کنن فیلم بر اساس لهجه تهران بسازن اما وقتی می خوان با لهجه و فرهنگ شهرستان فیلم بسازن نباید گند بکشن به کل فرهنگ یک شهرستان ....
خدا بیامرزدت اکبر دیلماج !!!

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

leila_ast

عضو جدید
بابا آخهاین چه برخورد عجولانه و سطحی و ناعادلانه ایه؟من خودم شمالی ام سالها پیش سریالی به نام پس از باران پخش شد که در زمان خودش بسیار بدیع و حرفه ای بود و بسیار به دل مردم نشست و خصوصا در گیلان غوغا کرد در حالی که 90% بازیگران علی رغم تلاش بسیار لهجه گیلکی گاه غیر قابل قبولی و حتی مضحکی(از دید ما گیلکها) ارائه داد بودند اما حاصل کار حداقل توقع مردم را از صدا و سیما برد بالا! و آغاز دور شدن صدا و سیما از کلیشه ای رایج آن دوران بود-پس فکر میکنم با توجه به شرائط بابد با درایت و صبوری بیشتری با همه چیز برخورد کرد .با احترام فراوان به همه موطنان

micr0bb

عضو جدید
آقا من اعتراض دارم چرا فوتبالیسته توی سریال زاینده رود که یک آدم مغرور و تازه به دوران رسیده ست تهرانیه؟!! این غرض ورزی ها کی تموم میشه؟!!:)

ای بابا ....خوبه بعد از انتخابات توی اخبار و جاهای دیگه هر چی از دهنشون در اومد نثار ما تهرانی ها می کردند حالا اینا که سریاله و جنبه سرگرمی داره.
هیچ وقت یادم نمیره توی اخبار چندین بار اهالی شمیرانات تهران رو به عنوان اهالی زر و زور و تزویر و غرب زده و بی دین و ... نام بردند.

من هم واقعا معترضم باید تووی تلویزیون عذرخواهی ملی بکنند

خانه ی یکی از ثروتمند ترین افراد اصفهان اینطوری درب و داغون نیست!!! !!! وااای خدا

خجالت داره همه چیزو مسخره کردن لهجه ، شهر و مردم اصفهان!! مزرعه !!! اصفهان !!!

کاش فقط لهجه رو مسخره کرده بودن :eek::mad:

leila_ast

عضو جدید
رامتین جان شما اگه از چیزی اطلاع ندارید دلیل نمیشه اون چیز وجود نداشته باشه!
شما چیز مسخره ای ندیدین چون چیزی از گویش اصفهانی بلد نیستین...

یه مثال ساده میزنم از این سریال:
پسوند "ی" بعد از اسم یکنفر: مثلا "مسعودی" معمولا برای تحقیر، کوچیک کردن و اظهار تنفر از اون شخص استفاده میشه، در حالت عادی توی اصفهان حتی کسایی که غلیظ ترین لهجه رو داشته باشن خیلی کم پیش میاد اسم اطرافیانشونو اینجوری صدا کنن! ولی توی این سریال حتی بعد از مرگ مسعود هم همینجوری صداش میکنن!!!

بیشتر از این لازم نمیدونم بشینم مکالماتشونو نقد کنم، فقط اینو بدونید که مساله صرفا لهجه نیست بلکه به فرهنگ اون منطقه برمیگرده.
تازه نکته ی جالبشم اینه که همه توی این سریال لهجه دارن!!! اونم با غلظت خیــــلی زیاد! :biggrin:

دوست عزیز یه نکته رو فراموش کردی خیلی اوقات از "ی" ته اسم برای ابراز محبت استفاده میشه به همین سادگی مثلا همسایهء ما که اصالتا اصفهانیه پسری داره شانزده ساله به اسم محمد مهدی.عاشق پسرشه همیشه هم صداش میکنه "محمدی" به نظر شما به قصد توهین و بی احترامی اینکارو میکنه؟؟؟!!!!!یا دختر عموی بنده اسمش میناست یکی یدونه پدر و مادرشه .صداش میکنن "مینایی". ما هم از بچگی یاد گرفتیم و مینطوری صداش میزنیم خیلی هم واسه ما عزیزه .تا به امروز که رسیده به سی و شش سالگی با دو تا بچه یک نفر پیدا نشده بگه چرا خانواده ات بهت توهین میکنند .این اعتراض شما به گمانم یه خورده غیر منطقیه .در ضمن میدونیم روی اعتراضاتتون با عوامل ساخت فیلمه نه با سایر هموطنها اما مسئله اینه که این سریالها رو برای ایرانیها میسازند و مثلا من علاقه مند به هنر
میدونم توی ساخت یک فیلم ده ها و صدها فاکتور ریز و درشت وجود داره که کلا اون رو قابل قبول یا بی ارزش میکنه.هیچوقت به این مسائل به صورت قومی قبیله ای یا یک بعدی نگاه نمیکم .و اما در مورد لحجه :
کی گفته کجا دیده شده" اگر" بازیگران توانای این مملکت نتوانند توی کمتر از سه ماه عین لحجهء من شمالی و شما ی اصفهانی رو تقلید کنند "آنگاه"نتیجه میگیریم دشمنان دست به یکی کردند میخوان فرهنگ و زبان ما رو مسخره کنند.این نتیجه گیری .......یه خورده .....ببخشیدا به نظرم کودکانه و عجولانه است. بهتره یه خورده واقع بین باشیم اصفهانی های بسیار عزیزو (خدا وکیلی و بی شوخی شیرین لحجه) -اینجا نه هالیوود است نه بالیوود که به یک اشاره صدها و در بعضی موارد هزاران بازیگر ریز و درشت برای ایفای یک نقش صف بکشند-بعد هم تهیه کننده و کارگردان دستشان باز باشد و بدون آقا بالاسر قدرت انتخاب داشته باشند-شما چقدر از شرائطی که صدا و سیما بر سر راه انتخاب بازیگر میگذارد اطلاع داری؟؟- گاهی ماه ها یک فیلمنامه بین آسمان و زمین سرگردان میماند و به مرحله فیلمبرداری نمیرسد چون هنرپیشه ای که کارگردان انتخاب کرده مورد توافق شبکه نیست. چرا اینقدر ساده انگارانه خیال میکنید تهیه کننده ها ترجیح نمیدن از بازیگرای محلی استفاده کنن که از هر نظر به نفعشونه!!!خصوصا از نظر دستمزد!- چرا فکر میکنید کارگردانی مثل آقای فتحی که به کرات ثابت کرده پشت کارهاش حرفی برای گفتن داره کمتر از شما میفهمه. وقتی که کارگردان و فیلمنامه نویس میان یک ورزشکار کشتی گیر با مرام و اصیل و صاحب اخلاق اصفهانی رو در تقابل با یک جوجه ورزشکار بی اخلاق و نوکیسهء تهرانی قرار میده و اصالت یک تاجر اصفهانی رو کنار تازه به دوران رسیدگی و زالو صفتی یک دلال ورزشی! یه خورده عجیب نیست بگیم اینا هیچ قصد و غرضی نداشتند جز به زیر تیغ بردن ومثله کردن فرهنگ و تمدن اصفهان!!!!!! آخه ملت انصافتونو شکر !این چه ادبیات دایی جان ناپلئونی و وهم آلودیه که قابل درک ترین مسائل رو تبدیل میکنیم به بغض و کینه!!؟
امن خودم شمالی ام چندسال پیش سریالی به نام پس از باران پخش شد که در زمان خودش بسیار بدیع و حرفه ای بود و بسیار به دل مردم نشست و خصوصا در گیلان غوغا کرد در حالی که 90% بازیگران علی رغم تلاش بسیارزیاد. لهجه گیلکی گاه غیر قابل قبول و حتی مضحکی(از دید ما گیلکها) ارائه داد بودند. اما حاصل کار حداقل این بود که از اون به بعد توقع مردم رو از صدا و سیما برد بالا! و آغاز دور شدن صدا و سیما از کلیشه ای رایج اون دوران بود- پس فکر میکنم با توجه به شرائط باید با درایت بیشتری با همه چیز برخورد کرد .ببخشید اگه پر چونگی کردم من فقط بی انصافی اذیتم میکنه حالا این بی انصافی ها وقتی یقه اهل هنر و سینما رو میگیره که در سخت ترین شرائط کار میکنند بیشتر اذیت میشم.همین.مخلص و دست بوس همه هموطن های حساس خودم هم هستم اما خواهشا از برخوردهای احساسی کم کنید و برخورد منطقی رو جایگزین کنید.

leila_ast

عضو جدید
من هم واقعا معترضم باید تووی تلویزیون عذرخواهی ملی بکنند

خانه ی یکی از ثروتمند ترین افراد اصفهان اینطوری درب و داغون نیست!!! !!! وااای خدا

خجالت داره همه چیزو مسخره کردن لهجه ، شهر و مردم اصفهان!! مزرعه !!! اصفهان !!!

کاش فقط لهجه رو مسخره کرده بودن :eek::mad:

دوستان من داستان چیه ؟مگه تو اصفهان شما خانهء سنتی و قدیمی داشتن نشانهء عقب ماندگی و پسرفته؟؟؟؟؟!!!!!!!یا نشانهء حفظ یادگارها و سنتهایی که به جا مانده؟؟این کاربرد خانه قدیمی در سریال یک استعاره و تمثیله.همین! نشانگر اصلالت صاحب خانه یعنی اصفهانی فهیم و اصیلی که تونسته بر خلاف بسیاری از اقوام دیگر یادگارهای تاریخی ایران رو حفظ کنه و اگه یه خورده دقت کنید میبینید خانه یک کشتی گیر با اخلاق و با مرام و جوانمردو یک تاجر منصف و اهل تعقل که هر دو هم اصفهانی هستند به عمد به صورت سنتی و قدیمی نشون داده شده حتی مسعود که یک جوان نخبه و شریف این مملکته و به دست یک جوان تازه به دوران رسیدهءتهرانی کشته میشه متعلق به خانه ایست که سنت معماری و تاریخ توش حفظ شده.
چرا خیال میکنیدعوامل فیلم تنها در صورتی میتونستند حرمت اصفهان رو حفظ کنند که راه براه تو هر صحنه ای یخچال ساید بای ساید ومبلمان لویی شانزدهم و پرده های فرانسوی و مایکروفر بذارن ؟؟؟!.این چه برخوردیه با یک کارگردان هنرمند که کاری جز خدمت به فرهنگ این مرز و بوم نکرده؟؟؟ لابد میدونید توی ساخت یک فیلم ده ها و صدها فاکتور ریز و درشت وجود داره که کلا اون رو قابل قبول یا بی ارزش میکنه.هیچوقت به این مسائل به صورت قومی قبیله ای یا یک بعدی نگاه نکنید .و اما در مورد لحجه :
کی گفته کجا دیده شده" اگر" بازیگران توانای این مملکت نتوانند توی کمتر از سه ماه عین لحجهء من شمالی و شما ی اصفهانی رو تقلید کنند "آنگاه"نتیجه میگیریم دشمنان دست به یکی کردند میخوان فرهنگ و زبان ما رو مسخره کنند.این نتیجه گیری .......یه خورده .....ببخشیدا به نظرم کودکانه و عجولانه است. بهتره یه خورده واقع بین باشیم اصفهانی های بسیار عزیزو (خدا وکیلی و بی شوخی شیرین لحجه) -اینجا نه هالیوود است نه بالیوود که به یک اشاره صدها و در بعضی موارد هزاران بازیگر ریز و درشت برای ایفای یک نقش صف بکشند-بعد هم تهیه کننده و کارگردان دستشان باز باشد و بدون آقا بالاسر قدرت انتخاب داشته باشند-شما چقدر از شرائطی که صدا و سیما بر سر راه انتخاب بازیگر میگذارد اطلاع داری؟؟- گاهی ماه ها یک فیلمنامه بین آسمان و زمین سرگردان میماند و به مرحله فیلمبرداری نمیرسد چون هنرپیشه ای که کارگردان انتخاب کرده مورد توافق شبکه نیست. چرا اینقدر ساده انگارانه خیال میکنید تهیه کننده ها ترجیح نمیدن از بازیگرای محلی استفاده کنن که از هر نظر به نفعشونه!!!خصوصا از نظر دستمزد!- چرا فکر میکنید کارگردانی مثل آقای فتحی که به کرات ثابت کرده پشت کارهاش حرفی برای گفتن داره کمتر از شما میفهمه. وقتی که کارگردان و فیلمنامه نویس میان یک ورزشکار کشتی گیر با مرام و اصیل و صاحب اخلاق اصفهانی رو در تقابل با یک جوجه ورزشکار بی اخلاق و نوکیسهء تهرانی قرار میده و اصالت یک تاجر اصفهانی رو کنار تازه به دوران رسیدگی و زالو صفتی یک دلال ورزشی! یه خورده عجیب نیست بگیم اینا هیچ قصد و غرضی نداشتند جز به زیر تیغ بردن ومثله کردن فرهنگ و تمدن اصفهان!!!!!! آخه ملت انصافتونو شکر !این چه ادبیات دایی جان ناپلئونی و وهم آلودیه که قابل درک ترین مسائل رو تبدیل میکنیم به بغض و کینه!!؟
امن خودم شمالی ام چندسال پیش سریالی به نام پس از باران پخش شد که در زمان خودش بسیار بدیع و حرفه ای بود و بسیار به دل مردم نشست و خصوصا در گیلان غوغا کرد در حالی که 90% بازیگران علی رغم تلاش بسیارزیاد. لهجه گیلکی گاه غیر قابل قبول و حتی مضحکی(از دید ما گیلکها) ارائه داد بودند. اما حاصل کار حداقل این بود که از اون به بعد توقع مردم رو از صدا و سیما برد بالا! و آغاز دور شدن صدا و سیما از کلیشه ای رایج اون دوران بود- پس فکر میکنم با توجه به شرائط باید با درایت بیشتری با همه چیز برخورد کرد .ببخشید اگه پر چونگی کردم من فقط بی انصافی اذیتم میکنه حالا این بی انصافی ها وقتی یقه اهل هنر و سینما رو میگیره که در سخت ترین شرائط کار میکنند بیشتر اذیت میشم.همین.مخلص و دست بوس همه هموطن های حساس خودم هم هستم اما خواهشا از برخوردهای احساسی کم کنید و برخورد منطقی رو جایگزین کنید.