نمیشه فقط کارت پیام نور و غیر انتفاعی رو گرفت؟
حتما باید اون یکی هم بگیرم؟
من برای همین کارت پیام نور 3 بار از حسابم کم کردن وقتی میرم مشخصات کارت رو بگیرم میگه وضعیت موفق اما کارتی نشون نمیده
یعنی کارته کجاست![]()
اصلا من از اول با اين پرداخته نتي مشكل داشتم
كسي نيس بگه بابا شما كه نميتونين تو اي تي قدرت داشته باشين چرا بچه هاي مردومو اذيت ميكنين
پناه به خدا
ازین پناه به خدات خوشم اومد...احتمالا بخاطر ترافیکه....الان درست شده...یه سر بزن حتما...
(
....)نه دوست جون اشکال نداره ...بچه ها من از شهرستان های استان فارس هستم برای انتخاب محل ازمون نمیتونم شیراز برم
اگه یه استان دیگه انتخاب کنم اشکال نداره؟
یه سوال
مدیر جونم ببخشید اینجا میپرسم(منو نزن....)
تو ثبت نام که کد رشته کارشناسی رو میخواد
من که ناپیوسته ام(تکنولوژی معماریم)
کدش رو همون مهندسی معماری زدم>>>316
اشتباهه؟
برم ویرایش کنم؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم ... فقط دانشگاه دوران لیسانست یه ضریبی بین 0.8 تا 1.3 بهش تعلق می گیره ...ممنون معمار باشی
بعد سهمیه و اینا که ندارن؟مثلا شهرکرد بزنم چون استان محرومه
اگه مهندسی معماری نباید بزنی پس چی باید بزنی؟ منم کاردانی به کارشناسی بودم و فک کنم همین کد رو زدم. فک کنم همونه هاااا. مگه گزینه دیگه یی هم داره؟
عزیزم فک نکنم مهم باشه. چون تو قسمت معدل ، معدل کاردانی و کارشناسی رو وارد میکنیم. مشخصه که کاردانی به کارشناسی بودیم. سال و ماه ورود به کارشناسی و دفاع رو هم که میزنیم. حساس نشونمیدونم.گفتم شاید کد تکنولوژی با مهندسی معماری فرق داشته باشه.
از دوستان کسی هست که مطمئن باش کد جفتشون یکیه؟

بچه ها یه سوال .چه جوری می شه کد دانشگاه و رشته محل تحصیلو پیدا کنیم؟؟؟(تو دفترچه راهنما نوشته تو سایت سازمان سنجش هست ولی من هر چی گشتم سایتو پیدا نکردم)![]()
نمیدونم.گفتم شاید کد تکنولوژی با مهندسی معماری فرق داشته باشه.
از دوستان کسی هست که مطمئن باش کد جفتشون یکیه؟
نه! اشتباهي مردمو راهنمايي نكنيد. هم خودم هم دوستم از طريق خود سايت سوال كرديم. همون معماري مي شه. ٩٩٩ رو نزنياشما کد 999 رو بزن...مربوط به سایر رشته ها میشه..
نه! اشتباهي مردمو راهنمايي نكنيد. هم خودم هم دوستم از طريق خود سايت سوال كرديم. همون معماري مي شه. ٩٩٩ رو نزنيا

وااا. حتما مهم نيست ديكه وقتي خودشون بين خودشون نمي دوننمن زنگ زده بودم آخه![]()
فكر نمي كنم خيلي مهم باشه. سخت نكيريدسلام دوستم-فکر نمی کنم-منم مثله خودت تکنولوژیم-باید کد رو 999 بزنی-یعنی سایر رشته ها-من اینو زدمو ثبت نام کردممن عنوان رشته فارغ التحصیلیم تو کارشناسی مهندسی تکنولوژی معماریه اما واسه کدش فقط معماریه خالی هست تو سایت باید همونو بنویسم؟!
کد 316
ای بابا-اونوقت من که کد 999 رو زدمو ثبت نام کردم-خوب ما که معماری بهمون نمیگن-میگن مهندس تکنولوژی معماری-لطفا با راهنمایی 10000 درصدی جوابمونو بدین-مرسینه! اشتباهي مردمو راهنمايي نكنيد. هم خودم هم دوستم از طريق خود سايت سوال كرديم. همون معماري مي شه. ٩٩٩ رو نزنيا

بله درسته ...منم پارسال ک وضعیتم مثه شما بود باید شهریور همون سال رو میزدمبچه ها من سال آخرمه و این ترم و یا شاید ترم بعد درسم تموم بشه.سال اخد مدرک کارشناسی رو تو ثبت نام ازم پرسید و نمی شد خالی گذاشت.زدم ماه 06 و سال 93.حالا به نظرتون درسته؟![]()

سلام دوستم-فکر نمی کنم-منم مثله خودت تکنولوژیم-باید کد رو 999 بزنی-یعنی سایر رشته ها-من اینو زدمو ثبت نام کردم
پارسال ک 316 رو زدم اتفاقی نیوفتاد...امسالم همونو زدم....
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
محل ثبت اعتراضات به کلید اولیه آزمون ارشد معماری 93 | کارشناسی ارشد | 72 |