[اطلاعیه] ثبت نام ازمون سراسری کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

qazal.

عضو جدید
آره الان درستش کردن...ثبت نام رو هم تغییر دادن نوشتن سریال ارشد 93

qazal.

عضو جدید
نمیشه فقط کارت پیام نور و غیر انتفاعی رو گرفت؟
حتما باید اون یکی هم بگیرم؟
من برای همین کارت پیام نور 3 بار از حسابم کم کردن وقتی میرم مشخصات کارت رو بگیرم میگه وضعیت موفق اما کارتی نشون نمیده
یعنی کارته کجاست :confused:

به هیچ وجه پرداخت دوباره نزنین...فقط صبر کنین و مشاهده مشخصات کارت رو هر یک ساعت یا نیم ساعت پیگیری کنین بالاخره شماره سریال رو میده بهتون...واسه پرداخت اضافی احتمالا 24 ساعت بعد برگرده به حسابت... تماس بگیر با اونجا مشکلت(پرداخت اضافی) رو بگو...

qazal.

عضو جدید
اصلا من از اول با اين پرداخته نتي مشكل داشتم
كسي نيس بگه بابا شما كه نميتونين تو اي تي قدرت داشته باشين چرا بچه هاي مردومو اذيت ميكنين
پناه به خدا

:) ازین پناه به خدات خوشم اومد...احتمالا بخاطر ترافیکه....الان درست شده...یه سر بزن حتما...

آخرین ویرایش:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز چک کردم هر 5 تا خرید کارتمو که میزد ناموفق الان میزنه موفق و شماره سریال میده
2 تاشو که خودم استفاده کردم
3 تاش مونده رو دستم
من پولمو میخوااااااااام:((
کسی کارت نمی خواد :cry:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال
مدیر جونم ببخشید اینجا میپرسم(منو نزن :cry:....)
تو ثبت نام که کد رشته کارشناسی رو میخواد
من که ناپیوسته ام(تکنولوژی معماریم)
کدش رو همون مهندسی معماری زدم>>>316
اشتباهه؟
برم ویرایش کنم؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

atefehkhanom

عضو جدید
بچه ها من از شهرستان های استان فارس هستم برای انتخاب محل ازمون نمیتونم شیراز برم
اگه یه استان دیگه انتخاب کنم اشکال نداره؟

معمارباشی

عضو جدید
بچه ها من از شهرستان های استان فارس هستم برای انتخاب محل ازمون نمیتونم شیراز برم
اگه یه استان دیگه انتخاب کنم اشکال نداره؟
نه دوست جون اشکال نداره ...
منم پارسال اصفهان بودم ولی حوزه امتحانیمو زدم یزد ... وقتی کارتا اومد حوزه امتحانیم همون یزد زده بود ...

atefehkhanom

عضو جدید
ممنون معمار باشی
بعد سهمیه و اینا که ندارن؟مثلا شهرکرد بزنم چون استان محرومه

moeinz

کاربر بیش فعال
یه سوال
مدیر جونم ببخشید اینجا میپرسم(منو نزن :cry:....)
تو ثبت نام که کد رشته کارشناسی رو میخواد
من که ناپیوسته ام(تکنولوژی معماریم)
کدش رو همون مهندسی معماری زدم>>>316
اشتباهه؟
برم ویرایش کنم؟؟؟؟؟؟؟

مثل منی
درسته

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه مهندسی معماری نباید بزنی پس چی باید بزنی؟ منم کاردانی به کارشناسی بودم و فک کنم همین کد رو زدم. فک کنم همونه هاااا. مگه گزینه دیگه یی هم داره؟

نمیدونم.گفتم شاید کد تکنولوژی با مهندسی معماری فرق داشته باشه.
از دوستان کسی هست که مطمئن باش کد جفتشون یکیه؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمیدونم.گفتم شاید کد تکنولوژی با مهندسی معماری فرق داشته باشه.
از دوستان کسی هست که مطمئن باش کد جفتشون یکیه؟
عزیزم فک نکنم مهم باشه. چون تو قسمت معدل ، معدل کاردانی و کارشناسی رو وارد میکنیم. مشخصه که کاردانی به کارشناسی بودیم. سال و ماه ورود به کارشناسی و دفاع رو هم که میزنیم. حساس نشو :D

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من عنوان رشته فارغ التحصیلیم تو کارشناسی مهندسی تکنولوژی معماریه اما واسه کدش فقط معماریه خالی هست تو سایت باید همونو بنویسم؟!
کد 316

*.N

عضو جدید
دوستان من یه کارت خریدم واسم 5 تا شماره سریال اومد با اولین شماره ثبت نام کردم اما نمیدونم قضیه این 5تا شماره سریال چیه؟؟؟؟؟!!!!

vahid_shah

عضو جدید
سلام دوستان خسته نباشین همگی..
شرمنده یه سوال :من اسفند دفاع پایان نامه دارام تاریخ فارغ التحصیلی رو خرداد بزنم یا شهریور 93؟؟؟؟؟؟
مرســــــــــــــی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال .چه جوری می شه کد دانشگاه و رشته محل تحصیلو پیدا کنیم؟؟؟(تو دفترچه راهنما نوشته تو سایت سازمان سنجش هست ولی من هر چی گشتم سایتو پیدا نکردم):cry:

سمت راست همون صفحه رو نگاه کن هست کلیک کن و سرچ کن

mahsa_archi_arch

عضو جدید
سلام ..
یه سوال .. ببخشید اگه تکراریه .. محل سکونت یا حوزه امتحانی تاثیری توی گزینش نهایی نداره ؟؟
اینکه محل سکونت شهر بالاتری باشه امتیاز بیشتری داشته باشه یا ضریبی بهش تعلق بگیره یا برعکس استان محروم تر ضریب بالاتری داشته باشه ؟؟؟

mm.ai

عضو جدید
من عنوان رشته فارغ التحصیلیم تو کارشناسی مهندسی تکنولوژی معماریه اما واسه کدش فقط معماریه خالی هست تو سایت باید همونو بنویسم؟!
کد 316
سلام دوستم-فکر نمی کنم-منم مثله خودت تکنولوژیم-باید کد رو 999 بزنی-یعنی سایر رشته ها-من اینو زدمو ثبت نام کردم

mm.ai

عضو جدید
دوستان ما رشتمون تکنولوژی معماریه-آیا تو ثبت نام باید کد 999 -سایر رشته ها رو بزنیم یا کد 316 معماری رو -ممنون میشم جوابشو به ما بدین

mm.ai

عضو جدید
نه! اشتباهي مردمو راهنمايي نكنيد. هم خودم هم دوستم از طريق خود سايت سوال كرديم. همون معماري مي شه. ٩٩٩ رو نزنيا
ای بابا-اونوقت من که کد 999 رو زدمو ثبت نام کردم-خوب ما که معماری بهمون نمیگن-میگن مهندس تکنولوژی معماری-لطفا با راهنمایی 10000 درصدی جوابمونو بدین-مرسی

دوستان عزیزم -من این بند رو همین الان از تو سایته سازمان سنجش گرفتم که مشکل کد رشته رو حل کرده-من خودم با کد 999 ثبت نام کردم-اینم بند 13 سازمان سنجش برای اطمینان شما:
13- برای کسب اطلاع از این کدها وارد صفحه سیستم ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 93 وارد شوید و در منوی سمت راست در قسمت اطلاعات مورد نیاز بر روی لینک مربوط کلیک کرده و با جستجو کردن بخشی از نام اطلاعات مورد نیاز خود کد مربوطه را استخراج و در فرم ثبت نام وارد نمایید.در صورتی که کد مورد نظر شما یافت نشد کلمه سایر را در بخش جستجو وارد کرده و کد سایر را در بند مورد نظر ثبت نمایید ;) :)

آخرین ویرایش:

sorooshalish

عضو جدید
بچه ها من سال آخرمه و این ترم و یا شاید ترم بعد درسم تموم بشه.سال اخذ مدرک کارشناسی رو تو ثبت نام ازم پرسید و نمی شد خالی گذاشت.زدم ماه 06 و سال 93.حالا به نظرتون درسته؟:razz:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من سال آخرمه و این ترم و یا شاید ترم بعد درسم تموم بشه.سال اخد مدرک کارشناسی رو تو ثبت نام ازم پرسید و نمی شد خالی گذاشت.زدم ماه 06 و سال 93.حالا به نظرتون درسته؟:razz:
بله درسته ...منم پارسال ک وضعیتم مثه شما بود باید شهریور همون سال رو میزدم

دوستان ی نکته: همراهی جووون ی تاپیک واسه این سوالا در نظر گرفته هاااا:cool:
[اطلاعیه] ثبت نام ازمون سراسری کارشناسی ارشد 93

arefeh

کاربر ممتاز
سلام دوستم-فکر نمی کنم-منم مثله خودت تکنولوژیم-باید کد رو 999 بزنی-یعنی سایر رشته ها-من اینو زدمو ثبت نام کردم

پارسال ک 316 رو زدم اتفاقی نیوفتاد...امسالم همونو زدم....

arefeh

کاربر ممتاز
یه نصیحت آخر ثبت نام یا یه پرینت از برگه نهایی بگیرید یا چند جا کپی کنید...الان من یهو اومدم فایلهای اضافه ک فیش های ثبت نام بود رو پاک کنم اونم از نوع shift+delete اینم باهاشون رفت...شانس اوردم میتونستم ویرایش کنم رفتم تو سایت و ویرایش رو زدم و دوباره یه کپی گرفتم...اشتباه منو نکنید ک اگه ثبت نام تموم شده باشه نمی تونید دیگه کپی بگیرید

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

• [*=right]قابل توجه داوطلبان گرامی آزمون کارشناسی ارشد سال 1393 : به علت ایجاد پاره ای مشکلات در سیستم های پرداخت الکترونیک و درگاه های الکترونیک بانک ها و پاره ای تغییرات در سوییچ های بانک مرکزی ، زمان ثبت نام در آزمون تا پایان روز سه شنبه 1392/08/21 تمدید و به محض برطرف شدن مشکلات ازسوی بانک ها از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است اطلاعیه تمدید مهلت ثبت نام در آزمون، فردا از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

sanjesh.org

وضعیت
موضوع بسته شده است.