این حرف رو باید کسی بزنه که برای رتبه یک شدن خونده باشه و در اون حد هم تلاش کرده باشه ! در غیر این صورت دادن امتحان شناور ممکنه تاثیر منفی روی امتحان اصلی بزاره ! من خودم پارسال از ترس خستگی در امتحان اصلی ، امتحان شناور رو شرکت نکردم !خیلی اعتماد به نفسمون بالاست شما هم هی بیاد ظرفیتها رو بگید . بابا چکار ظرفیت هادارید شما . همیشه باید فکر کنید من رتبه 1 میشم همین کافیه
این حرفای شما به خصوص در مورد تکنولوژی تا سال پیش درست بود ولی با اومدن اون دو تا رشته جدید به جای تکنولوژی وضعیت فرق میکنه که انگار کسیم درست و حساب از ظرفیت و نوع خود رشته ها خبری ندارهمن دیدم خیلها در مورد رشته شناور پرسیدند که چی شرکت کنند گفتم یه توضیح کلی بدم
هنرهای ساخت
گرایش مدیریت با ظرفیت حدود 80 نفر
تکنولوژی با ظرفیت حدود 50
انرژی باظرفیت حدود 40
مرمت با ظرفیت حدود 80
طراحی شهری با ظرفیت حدود 300
کلا تو رشته شناور شرکت کردن در دو صورت درست
1- این که درسهای اون رشته را خونده باشی یا زبانت در حد 60 .70 قوی باشه که بتونی کمبودت در بقیه درسها را جبران کنی
2- هدفت آشنایی با کنکور باشه
بچه ها بهتون توصیه می کنم اگه رشته شناور شرکت می کنید ولی نخوندید و زبانتون هم قوی نیست اصلا امیدی به قبولی تو اون رشته نداشته باشید
فکر نکنم دوست عزیز البته میتونید شرکت کنید اما واسه قبولی فکر نکنم قبول کنندسلام دوستای خوبم-یه سوال دارم کسی که ارشدمعماری -معماری خونده باشه-میتونه بازم کنکور معماری بده و یکی از گرایش های دیگه ی معماری مثل مطالعات معماری ،منظر و...رابخونه؟؟؟؟؟
کلا سخته هنرهای ساخت البته باید بگم کسی که فنی ساختمان قوی داره وزبان رو هم خوب میخونه حتما شرکت کنه چون شانس قبولیش میره بالااین حرفای شما به خصوص در مورد تکنولوژی تا سال پیش درست بود ولی با اومدن اون دو تا رشته جدید به جای تکنولوژی وضعیت فرق میکنه که انگار کسیم درست و حساب از ظرفیت و نوع خود رشته ها خبری نداره
اینو بقیه دوستان قبلا جواب دادن.اگه روزانه قبول شی نری دو سال محروم میشی.اما شبانه وغیرانتفاعی مشکلی نیست.سلام! من یه چالش توی ذهنمه!
من الان ترم 7ام! اگه کنکور بدم و روزانه قبول شم اما بخوام نرم، چی میشه؟ سال دیگه نمی تونم شرکت کنم دوباره ارشد؟
خب شما که درست خوبه اگه خوب بخونی حتما با یه رتبه خوب میتونی تهرانم قبول شی تازه از سهمیه معدلتم استفاده میکنی،بهتر از اینه که بخوای الکی کنکور بدیو حالا یه جاییم انتخاب رشته کنی که دوست نداشته باشی.آخه من یه مشکلایی دارم..من شاگرد سومم، بعدش می خوام از راه بدون کنکور اقدام کنم! ینی الکی برم کنکور بدم و وختی مجاز شدم با سهمیه ی استعداد درخشان یه جایی انتخاب رشته کنم و قبول شم!اما جز تهران نمی خوام..به نظرت چیکا کنم؟!(
ولی من شنیدم می شه ها! فقط اگه رشته ی قبلی روزانه بوده و بازم روزانه قبول شه باید مث شبانه ها شهریه بده!فکر نکنم دوست عزیز البته میتونید شرکت کنید اما واسه قبولی فکر نکنم قبول کنند
سلام دوستای خوبم-یه سوال دارم کسی که ارشدمعماری -معماری خونده باشه-میتونه بازم کنکور معماری بده و یکی از گرایش های دیگه ی معماری مثل مطالعات معماری ،منظر و...رابخونه؟؟؟؟؟
این حرفای شما به خصوص در مورد تکنولوژی تا سال پیش درست بود ولی با اومدن اون دو تا رشته جدید به جای تکنولوژی وضعیت فرق میکنه که انگار کسیم درست و حساب از ظرفیت و نوع خود رشته ها خبری نداره
آخه من یه مشکلایی دارم..من شاگرد سومم، بعدش می خوام از راه بدون کنکور اقدام کنم! ینی الکی برم کنکور بدم و وختی مجاز شدم با سهمیه ی استعداد درخشان یه جایی انتخاب رشته کنم و قبول شم!اما جز تهران نمی خوام..به نظرت چیکا کنم؟!(
البته اینو اضافه کنم ک از این سهمیه فقط یکبار میتونه استفاده کنهعزیزم اگه سهمیه استعدادهای درخشان داری حتما امسال استفاده کن و برو حتی اگه دولتی شهرستان باهاش قبول شدی
چون ارشد خوندن ارزش یک سال پشتش موندن را نداره تازه معلوم نیست سال بعدش آیا قبول بشی یا نشی
در ضمن فقط امسال هم می تونی از سهمیت استفاده کنی سال بعد لغو می شه
فکر نکن چون درست خوبه می تونی راحت قبول بشی من رتبه اول یکی از دانشگاه های دولتی را می شناسم که از سهمیش استفاده نکرد تا سال بعد تهران قبول بشه ولی 2 سالپشت کنکور موند
خب شما که درست خوبه اگه خوب بخونی حتما با یه رتبه خوب میتونی تهرانم قبول شی تازه از سهمیه معدلتم استفاده میکنی،بهتر از اینه که بخوای الکی کنکور بدیو حالا یه جاییم انتخاب رشته کنی که دوست نداشته باشی.

من الان دفترچه رو دیدم :
خب با این حساب حتما می تونن دوباره شرکت کنن که این بند براشون درنظر گرفته شده
بچه ها 1 سوالی مث کنکور کارشناسی رتبه ی مجاز برای انتخاب سراسری با غیرانتفاعی اینا فرق داره؟ مثلا اگه همراه با غیرانتفاعی اینا تا 4000 مجاز می کنن، کسی رتبه ش بشه 3000 اگه علاقه مندی رو زده باشه مجاز می شه ولی اگه نزده باشه مجاز نمی شه؟؟؟؟!![]()
تسویه حساب یا بدهی به آموزش هیچ ربطی به تاریخ فارغ التحصیلی نداره شما هر تاریخی که تمام واحداتون + پایان نامه پاس شده حدود یک ماه بعدش می شه تاریخ فارغ التحصلی عزیزم
دوستان یک سوال :کد رشته های آزمونمون میشه انتخاب اول 1352 - انتخاب دوم شناور 1361 میشه ؟ درسته دیگه
بچه ها برای کد رشته تحصیلی مقطع کارشناسی چه باید بنویسم ؟! .
من رشته تحصیلی مهندس تکنولوژی معماری (کارشناسی ناپیوسته معماری ) است ! .
بغیر از مهندس معماری هم هیچ کد دیگه ای برای معماری ندارد !!! .
باید کد 316 مهندس معماری یا 999 سایر کدام بنویسم ؟
سلام دوستای خوبم-یه سوال دارم کسی که ارشدمعماری -معماری خونده باشه-میتونه بازم کنکور معماری بده و یکی از گرایش های دیگه ی معماری مثل مطالعات معماری ،منظر و...رابخونه؟؟؟؟؟
بچه ها 1 سوالی مث کنکور کارشناسی رتبه ی مجاز برای انتخاب سراسری با غیرانتفاعی اینا فرق داره؟ مثلا اگه همراه با غیرانتفاعی اینا تا 4000 مجاز می کنن، کسی رتبه ش بشه 3000 اگه علاقه مندی رو زده باشه مجاز می شه ولی اگه نزده باشه مجاز نمی شه؟؟؟؟!![]()
نمیتونه یکی از شاخه های مجموعه معماری رو بخونه حالا هرجا که خونده منظور از همه مقاطع این نیست که بیای ودوباره اون مجموعه رو بدی مثلا ایشون میتونه مرمت یا طراحی شهری یا هنرهای ساخت رو امتحان بدهشدنش که میشه یکی از بندهای دفترچه نوشته بود "فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری " پس ینی اونا میتونن شرکت کنن منتها همون طور که دوستان گفتن اگر قبلی روزانه بوده دوباره روزانه نمیتونی بزنی
نمیتونه یکی از شاخه های مجموعه معماری رو بخونه حالا هرجا که خونده منظور از همه مقاطع این نیست که بیای ودوباره اون مجموعه رو بدی مثلا ایشون میتونه مرمت یا طراحی شهری یا هنرهای ساخت رو امتحان بده
ای وای...دختر بزن توی امضات... 6هزار تومنه:دیبچه ها من میخواستم کارت خرید شناور رو بخرم اشتباها رفتم مال غیر انتفاعی رو خریدم...در صورتی ک قبلش غیر انتفاعیم رو خریده بودم...هر کدوم از دوستان میخواد پیام خصوصی بده...کدسریال رو بهش بدم...حیفه تو جیب دولت بره.....
میشه اعتراض کرد و به حساب برگردوند؟![]()
این حرف رو باید کسی بزنه که برای رتبه یک شدن خونده باشه و در اون حد هم تلاش کرده باشه ! در غیر این صورت دادن امتحان شناور ممکنه تاثیر منفی روی امتحان اصلی بزاره ! من خودم پارسال از ترس خستگی در امتحان اصلی ، امتحان شناور رو شرکت نکردم !
بچه ها من میخواستم کارت خرید شناور رو بخرم اشتباها رفتم مال غیر انتفاعی رو خریدم...در صورتی ک قبلش غیر انتفاعیم رو خریده بودم...هر کدوم از دوستان میخواد پیام خصوصی بده...کدسریال رو بهش بدم...حیفه تو جیب دولت بره.....
میشه اعتراض کرد و به حساب برگردوند؟![]()

نه دیگه هر کدوم امتحان جدا دارن!! چون مثلا اگه یکی فقط هنر ساخت شرکت کنه و معماری شرکت نکنه اون وقت تکلیف زبانش چی می شه؟!!! شناورا خودشون مجموعه های کاملا مستقلن فقط طوری برنامه ریزی شدن که امتحان شون با امتحان رشته های اصلی تداخل نداشته باشه و بشه آزمون شو شرکت کرد... بابا مگه می خوایی کوه بکنی سرجلسه؟!!اونقدر بچه ها شناور شناور گفتند منم گیج شدم.الان من معماری بزنم و شناور: هنر ساخت،باید دوبار امتحان بدم دیگه؟یعنی زبان و دروس فنی رو یه بار امتحان نمی گیرند؟(چون مشترکند.)
سال قبل چهارشنبه هنر های ساخت بود و جمعه معماری ،منم گفتم انرژیم تو امتحان اول مصرف می شه و احتمال قبولیمو تو معماری می گیره.واسه همین فقط امتحان معماری رو دادم.
4 تاسواله دیگه، فوقش می ری برای اینکه خسته نشی جواب نمی دی دفترچه رو میاری تو خونه برا خودت بررسی می کنی منظر تو گروه معماريه، يعنى با همون امتحان معمارى منظرت هم سنجيده مى شه، فقط واسه منظر درك عمومى منظر ضريب ٣ داره، درك عمومى معمارى ١، بعد موقع اسكيس، امتحاناش جداس.بچه ها من می تونم هم معماری معماری شرکت کنم و هم منظر؟یا اینکه چون زیر مجموعه معماری هست نمیشه؟
نه داداش مشترک نیست هرکدوم جداگانه است حالا ایشالا تکمیل ظرفیت قبول میشی دیگه نمیدی کنکور رواونقدر بچه ها شناور شناور گفتند منم گیج شدم.الان من معماری بزنم و شناور: هنر ساخت،باید دوبار امتحان بدم دیگه؟یعنی زبان و دروس فنی رو یه بار امتحان نمی گیرند؟(چون مشترکند.)
سال قبل چهارشنبه هنر های ساخت بود و جمعه معماری ،منم گفتم انرژیم تو امتحان اول مصرف می شه و احتمال قبولیمو تو معماری می گیره.واسه همین فقط امتحان معماری رو دادم.
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
محل ثبت اعتراضات به کلید اولیه آزمون ارشد معماری 93 | کارشناسی ارشد | 72 |