اصفهان شلوغ ترين شهر ايران در نوروز =عکس

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
همشهري آنلاين: اصفهان رتبه اول ورود گردشگر را از آغاز تعطیلات نوروزی تا کنون کسب کرد.

رئیس ستاد تسهیلات سفرهای کشورامروز در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای استان اصفهان گفت: استان‌های قم و مازندران هم به ترتیب رتبه دوم وسوم را به خود اختصاص دادند.

آقای جهانیان افزود : میزان مسافران ورودی به استان‌های مختلف نسبت به پارسال 5/55 درصد و بازدید از جاذبه های گردشگری 106 درصدرشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه 3 میلیون و235 هزار نفر در کشور دارای سفر کارت هستند گفت: دارندگان سفر کارت‌ها در ایام نوروز از خدمات هزار و500 مرکز پذیرایی واقامتی بهره مند می شوند .

وی توسعه صنعت گردشگری بویژه درآمد صنعت توریسم وورود گردشگر به کشور را از اهداف سال حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی دانست گفت: مسئولان امسال برای سفر 7 میلیون و500 نفر در ایام نوروز تسهیلات فراهم کرده‌اند.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میتونم تخصصی در مورد توریسم و گردشگر اظهار نظر کنم ......:D
بگم بگم ......

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصفهان یه شهر اروپایی وسط ایران هستش جای تعجب نداره که این همه گردشگر داشته باشه

;)

sh.g

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصفهان بسیار زیباست
حیف که بهش نمرسند

sheyda jon

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سال عید رفتم اصفهان
برای 7 پشتم بس بود
کلا از اول سفر تا آخر توی ترافیک قفل شده بودیم
گلی به گوشه به جمال ترافیک تهران هنوز بابا

sh.g

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سال عید رفتم اصفهان
برای 7 پشتم بس بود
کلا از اول سفر تا آخر توی ترافیک قفل شده بودیم
گلی به گوشه به جمال ترافیک تهران هنوز بابا
ای بابا
چرا دوست گلم؟
تشریف بیارید بازم
اردیبهشتش خیلی زیباس

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا
چرا دوست گلم؟
تشریف بیارید بازم
اردیبهشتش خیلی زیباس

اصفهان واسه اصفهانیا قشنگه ، هر کس از اصفهان میره بیرون بدون استثنا وقتی برمیگرده این جمله رو میگه : هیــــــــچ کجا مثل اصفهان نمیشه :D

همه واسه ترافیکش شاکی هستن اما خود اصفهانی ها شاکی نیستن :D

اصفهان همه فصل هاش قشنگه ، اما فروردین و اردیبهشتش یه چیز دیگه ست

آنسه

عضو جدید
من وسط بهمن رفتم اصفهان گفتم خلوته..... ولی بازم شلوغ بود.... دیگه الان تو عید که طبیعی....

ولی در کل سفر به اصفهان خیلی خوبه به من که اونجا خوش گذشت...:smile: