اشاره به زنهای ایرانی در فیلم جیم کری yes man

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه رفقا
امروز ظهر خیلی اتفاقی فیلمی که از دوستم گرفته بودم رو داشتم نگاه میکردم
فیلم yes man با بازی جیم کری
موضوع فیلم یک آدمیه که اول به همه چی نه میگه ولی بعد از اینکه دوستش بهش پیشنهاد میکنه که به گردهمایی yes بره . به همه چی بله میگه و خیلی چیزها رو تجربه میکنه
از جمله ازدواج با زن ایرانی!!!persian woman
تو این فیلم به نظرم خیلی زنهای ایرانی رو پایین آورده
و تعجبه من از اینه که چرا کسی به این فیلم اظهار نظری نکرده و نقدش نکرده
یه زن بیریخت رو با یه حجاب مسخره نشون داده
و بی محلی های جیم کری به اون خیلی جالبه
مثلا یک جا که دور میز نشسته بودند دوست جیم کری به اون میگه جلوی این خانم(زن ایرانی)بهتر نیست اینارو نگی
وجیم کری میگه اصلاً مهم نیست در حالیکه زنه ایرانی با یه لبخند مسخره میگه : عزیزم من دارم صداتو میشنوم
اسم زنه هم فرانوشه !!
آیا از شما دوستان کسی این فیلمو دیده ؟ واینکه نظرتون در مورد این فیلم چیه

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فیلمو ندیدم .
اما دور از انتظار نبود !!!!! وقتی خود ایرانیها برای خودشون ارزش قائل نیستن ، خوب از غریبه چه انتظاری میشه داشت ؟؟؟؟

واقعیتش کمی دلم گرفت از این فیلم
با این که در کل غیر از این قضییه فیلم خوبی بود

simiar

عضو جدید
متاسفانه ذهنیت مردم غرب اینه که زن های ایرانی خیلی مورد تحقیر قرار میگیرن و اعتراضی

هم ندارن.

خب ظاهراً فرنوش خانم هم مورد تحقیر قرار میگیره و شکایتی نداره! این شخصیت به راحتی مورد پذیرش

مخاطب غربی قرار میگیره .

gagas

عضو جدید
متاسفانه ذهنیت مردم غرب اینه که زن های ایرانی خیلی مورد تحقیر قرار میگیرن و اعتراضی

هم ندارن.

خب ظاهراً فرنوش خانم هم مورد تحقیر قرار میگیره و شکایتی نداره! این شخصیت به راحتی مورد پذیرش

مخاطب غربی قرار میگیره .

نگران نباش، با این رویه ای که خانومای ایرانی در پیش گرفتند، تا چند سال دیگه گوی سبقت رو از خانومای غربی میدزدن!!!!!
:D:D:D:D این رویه رو با کتک زدن شوهراشون شروع کردن!!!!!!!!

Hamecheedun

عضو جدید
من قبلا این فیلمو دیدم. جالبه. جیم کری از رو اجبار به اون بله گفت تاحدی حق داشت. آخر سر هم به خاطر اون زن (که فارس بود) بهش اتهام تروریستی زدن.
غربیا کلا زنای هندو ایرانو عربو افغانو اینا رو زیاد نمی پسندن. البته خانوما ببخشینا حقیقته. اونا زیاد از تیپهایی مثل برزیلی یا بعضا شرق آسیا خوششون میاد

devil may cry

عضو جدید
فیلم خوبیه در مورد اینکه ایرانیها رو مسخره میکنه تصویری که خارجی ها از ایرانیها دارند تصویری مثل تصویری هست که ما از اطباع افغانی داریم;به نحوی داخل این فیلم جایگاه زن و ازدواجهای اجباری داخل ایران رو به تصویر میکشه در ایران ما هم کم خارجیها رو داخل فیلمهامون مسخره نکردیم فیلمهایی مثل فیلم مهمان و سریالهایی مثل مسافری از هند و .... که دختره از خارج میاد و یکدفعه مسلمون میشه و .....

MehrAn.ButterFly

عضو جدید
منم این فیلمو دیدم
اینا همش نتیجه چهره ایه که ما ایرانیا تو دنیا ازمون میشناسن
اگر یهکمی بعضیا ذهنشونو از مسئله اتمی و لبنان و فلسطین بردارن و در جهت بهتر کردن وضعیت جهانی کشوری که ادعایی تمدن و حقوق بشر میکنه تلاش کنن
خیلی بهتر میشه

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قبلا این فیلمو دیدم. جالبه. جیم کری از رو اجبار به اون بله گفت تاحدی حق داشت. آخر سر هم به خاطر اون زن (که فارس بود) بهش اتهام تروریستی زدن.
غربیا کلا زنای هندو ایرانو عربو افغانو اینا رو زیاد نمی پسندن. البته خانوما ببخشینا حقیقته. اونا زیاد از تیپهایی مثل برزیلی یا بعضا شرق آسیا خوششون میاد

درسته
من اینجاش رو یادم رفت تایپ کنم -
ولی من یه سوال دارم به نظرتون مشکل فقط ایرانی بودنه ماست یا که نه
مشکل از اوناست
مثلاً من جاهای دیگه ای هم دیدم که آمریکایی ها بقیه کشورها رو مسخره می کنند
در اصل خودشونو از همه بهتر می دونند

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیلم خوبیه در مورد اینکه ایرانیها رو مسخره میکنه تصویری که خارجی ها از ایرانیها دارند تصویری مثل تصویری هست که ما از اطباع افغانی داریم;به نحوی داخل این فیلم جایگاه زن و ازدواجهای اجباری داخل ایران رو به تصویر میکشه در ایران ما هم کم خارجیها رو داخل فیلمهامون مسخره نکردیم فیلمهایی مثل فیلم مهمان و سریالهایی مثل مسافری از هند و .... که دختره از خارج میاد و یکدفعه مسلمون میشه و .....

ولی تو هیچ کدوم از این فیلم ها به اونها تروریست نگفتیم
خیلی از مواقع هم برای اونها احترام قائل شدیم

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته
من اینجاش رو یادم رفت تایپ کنم -
ولی من یه سوال دارم به نظرتون مشکل فقط ایرانی بودنه ماست یا که نه
مشکل از اوناست
مثلاً من جاهای دیگه ای هم دیدم که آمریکایی ها بقیه کشورها رو مسخره می کنند
در اصل خودشونو از همه بهتر می دونند

به نظر من آمریکا هنوز هم درگیر مسائل نژادیه درسته که مشکلات سیاها و چینیهاتا حدودی حل شده ولی ظاهرا اونا با هر نژادی باید راه رفته رو دوباره باید طی کنند

devil may cry

عضو جدید
ولی تو هیچ کدوم از این فیلم ها به اونها تروریست نگفتیم
خیلی از مواقع هم برای اونها احترام قائل شدیم

داخل سریال خواب و بیدار و سریال هوش سیاه و .... به نظر شما داخل این سریالها و خیلی از فیلمها و سریالهای دیگه تصویری که ما از خارجیها نشون میدیم به عنوان یک تروریست نیست؟

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
داخل سریال خواب و بیدار و سریال هوش سیاه و .... به نظر شما داخل این سریالها و خیلی از فیلمها و سریالهای دیگه تصویری که ما از خارجیها نشون میدیم به عنوان یک تروریست نیست؟

ببخشید کدوم نقش ،خارجی و تروریست بود ؟؟؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
امریکا نه فقط در مورد ایران بلکه در مورد کشورهای دیگه هم همچین فیلم هایی داره مثل فیلم برات که فکر کنم برای مغولستان یا تاجیکستان بود و خداییش خیلی ضایع بود.
بازم برین خدا رو شکر کنید که ایرانیهای اونجا حواسشون هست و دفتر دفاع از حقوق ایرانیان اونجا فعاله و هیچ وابستگی به جمهوری اسلامی هم ندارند.

اما از فیلم هایی که در مورد ایران هجو داشتند :
300
yes man
the wrestler
یه شیطونی کوچولو تو لاست-البته شاید غیر عمدی بوده باشه
crash
the house of sand and fog

devil may cry

عضو جدید
ببخشید کدوم نقش ،خارجی و تروریست بود ؟؟؟

ناتاشا در خواب و بیدار نقشش قاچاق و ..... و داخل سریال هوش سیاه هم کاری نبود که هکر که از خارج اومده بود انجام نده:smile:
امریکا نه فقط در مورد ایران بلکه در مورد کشورهای دیگه هم همچین فیلم هایی داره مثل فیلم برات که فکر کنم برای مغولستان یا تاجیکستان بود و خداییش خیلی ضایع بود.
بازم برین خدا رو شکر کنید که ایرانیهای اونجا حواسشون هست و دفتر دفاع از حقوق ایرانیان اونجا فعاله و هیچ وابستگی به جمهوری اسلامی هم ندارند.

اما از فیلم هایی که در مورد ایران هجو داشتند :
300
yes man
the wrestler
یه شیطونی کوچولو تو لاست-البته شاید غیر عمدی بوده باشه
crash
the house of sand and fog
در مورد برات بازیگر این فیلم خودش به صورت ontime خیلی از بخشهای این فیلم رو بازی کرد و بعد با انتقاد مردمش روبه رو شد همینطور که ما داخل ایران از خارجیها تصویر خوبی نشون نمیدیم انوها هم تصویر خوبی نسبت به مردم ایران ندارند

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اينها همه توطئه هاي استكبارجهانيه
همه بدبختيهاي ما از آمريكاست.

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
8تا کانال قارسی زبان یک شبکه انگلیسی زبان و چند شبکه عربی زبان جمهوری اسلامی صبح تا شب هرچی که از روی باد معده به مغزشون میرسه علیه غرب میگن بالاخره این دشمن تراشی ها یک جایی دودش تو چشم من و شما میره. خودمون رو برای خیلی بیشتر از اینها باید آماده کنیم .

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فقط آدمهای بیسواد غربی هستن که اون چرندیات رو باور میکنن
وگرنه کسی که یه جو عقل تو کله اش باشه اینو میدونه تو هر جامعه ای هم آدم حسابی هست هم نا حسابی
آمریکا و ایران و سوئیس و افغانستانش فرقی نداره

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
8تا کانال قارسی زبان یک شبکه انگلیسی زبان و چند شبکه عربی زبان جمهوری اسلامی صبح تا شب هرچی که از روی باد معده به مغزشون میرسه علیه غرب میگن بالاخره این دشمن تراشی ها یک جایی دودش تو چشم من و شما میره. خودمون رو برای خیلی بیشتر از اینها باید آماده کنیم .
مرسییییییی!!

devil may cry

عضو جدید
فقط آدمهای بیسواد غربی هستن که اون چرندیات رو باور میکنن
وگرنه کسی که یه جو عقل تو کله اش باشه اینو میدونه تو هر جامعه ای هم آدم حسابی هست هم نا حسابی
آمریکا و ایران و سوئیس و افغانستانش فرقی نداره

چرا نباید باور کنند وقتی ما به خودشون و کشورشون و پرچمشون بی احترامی میکنیم؟چرا باور نکنند وقتی در مورد عدالت جهانی و حکمت امام زمان و ... صحبت میکنیم و بعد داخل نیجریه کانتینرهای اسلحه و مواد مخدر صادر شده از کشور ما با عنوان مصالح ساختمانی و قطعات ماشین میگیرند؟چرا نباید باور کنند وقتی با تصور شهادت در راه خدا داخل عملیات انتحاری مردم کشورشون دارند داخل کشورخودشون و عراق و افغانستان و ..... کشته میشند؟شما اگر خانوادتون رو داخل جنگ ایران و عراق از دست میدادید میتونستید عراقیها رو دوست داشته باشید؟بلاخره تصورات یک ملت دیگه در مورد ما بر اساس یک سری مشاهدات شکل میگیره و زمانی میشه انتظار احترام داشت که به طرف مقابل احترام بزارید

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چرا نباید باور کنند وقتی ما به خودشون و کشورشون و پرچمشون بی احترامی میکنیم؟چرا باور نکنند وقتی در مورد عدالت جهانی و حکمت امام زمان و ... صحبت میکنیم و بعد داخل نیجریه کانتینرهای اسلحه و مواد مخدر صادر شده از کشور ما با عنوان مصالح ساختمانی و قطعات ماشین میگیرند؟چرا نباید باور کنند وقتی با تصور شهادت در راه خدا داخل عملیات انتحاری مردم کشورشون دارند داخل کشورخودشون و عراق و افغانستان و ..... کشته میشند؟شما اگر خانوادتون رو داخل جنگ ایران و عراق از دست میدادید میتونستید عراقیها رو دوست داشته باشید؟بلاخره تصورات یک ملت دیگه در مورد ما بر اساس یک سری مشاهدات شکل میگیره و زمانی میشه انتظار احترام داشت که به طرف مقابل احترام بزارید
تا حدی موافقم
اما اینو در نظر بگیرید همه ی ما مثل هم نیستیم و یک جور فکر نمیکنیم
من خیلی از ایرانی هارو قبول ندارم
فقط میگم تو اون فیلم نباید اون زن رو نماینده ی تمام زنان ایرانی در نظر گرفت
مثلا همون گلشیفته
آبروی همه ی مارو برده

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حدی موافقم
مثلا همون گلشیفته
آبروی همه ی مارو برده
چطور؟!!

devil may cry

عضو جدید
تا حدی موافقم
مثلا همون گلشیفته
آبروی همه ی مارو برده
برای من و شما که داخل جامعه ایران زندگی میکنیم و ایرانی هستیم اینکه تمام ایرانیها مثل هم نیستند و میتونند نظرات و دیدگاهای مختلفی داشته باشند یک مسله بدیهی هست ولی برای یک نفر که خارج از ایران زندگی میکنه در وحله اول تصویری که از ما به عنوان یک ایرانی دیده میشه تصویری هست که از مجموعه اخبار و ..... مرتبط به ایران تشکیل شده و تا زمانی که یک نفر خارجی با ما از نزدیک برخورد نداشته باشه نمیتونه این تصویر رو رد یا قبول کنه وضعیت ما داخل کشورهای دیگه و نحوه برخوردی که با ایرانی ها میشه مثل برخورد ما با اطباع افغانی هست برای ما که داخل ایران هستیم تصوری که از اطباع افغانی داریم این هست که تروریست هستند و کار ایرانیها رو ازشون گرفتند و ..... ممکن هست الان ما اینجا بگیم افغانستان هم میتونه انسانهای خوب و بدی داشته باشه ولی حقیقت این هست که تصویری که ما از افغانستان داریم یک کشور تروریستی هست و این قابل تغییر نیست:smile: در مورد گلشیفته فراهانی بازیگر خیلی خوبی هست و اینکه به خواست خودش رفته خارج از ایران و بازیگری میکنه یک نظر شخصی مختص به خودش هست و من و شما نمیتونیم بگیم کارش درست هست یا نیست

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
برای من و شما که داخل جامعه ایران زندگی میکنیم و ایرانی هستیم اینکه تمام ایرانیها مثل هم نیستند و میتونند نظرات و دیدگاهای مختلفی داشته باشند یک مسله بدیهی هست ولی برای یک نفر که خارج از ایران زندگی میکنه در وحله اول تصویری که از ما به عنوان یک ایرانی دیده میشه تصویری هست که از مجموعه اخبار و ..... مرتبط به ایران تشکیل شده و تا زمانی که یک نفر خارجی با ما از نزدیک برخورد نداشته باشه نمیتونه این تصویر رو رد یا قبول کنه وضعیت ما داخل کشورهای دیگه و نحوه برخوردی که با ایرانی ها میشه مثل برخورد ما با اطباع افغانی هست برای ما که داخل ایران هستیم تصوری که از اطباع افغانی داریم این هست که تروریست هستند و کار ایرانیها رو ازشون گرفتند و ..... ممکن هست الان ما اینجا بگیم افغانستان هم میتونه انسانهای خوب و بدی داشته باشه ولی حقیقت این هست که تصویری که ما از افغانستان داریم یک کشور تروریستی هست و این قابل تغییر نیست:smile: در مورد گلشیفته فراهانی بازیگر خیلی خوبی هست و اینکه به خواست خودش رفته خارج از ایران و بازیگری میکنه یک نظر شخصی مختص به خودش هست و من و شما نمیتونیم بگیم کارش درست هست یا نیست

اوکی حرفهای شما باز هم درسته
اما من افغانی هارو تروریست فرض نمیکنم
همشون مثل هم نیستن

در مورد گلشیفته درسته که هر آدمی میتونه هر تصمیمی دلش خواست در مورد خودش بگیره، اما یک بازیگر مشهور تعهداتی داره
اگه من نوعی دلم بخواد میتونم هرجای دنیا با هر قیافه ای برم چون کسی منو نمیشناسه
اما گلشیفته...
اون داره اسم یک زن ایرانی را یدک میکشه
اونم یه زن مشهور نه یه زن معمولی
این درسته که رو فرش قرمز لباسی بپوشه که هر زن بی فرهنگی هم میتونه تنش کنه
یا اینکه کنار استخر دراز بکشه و عکس بندازه و اونا مقابل صدها چشم هرز به نمایش بزاره
گرچه هنوز گلشیفته وضعش خیلی خراب نشده و این جای شکر داره

devil may cry

عضو جدید
اوکی حرفهای شما باز هم درسته
اما من افغانی هارو تروریست فرض نمیکنم
همشون مثل هم نیستن

در مورد گلشیفته درسته که هر آدمی میتونه هر تصمیمی دلش خواست در مورد خودش بگیره، اما یک بازیگر مشهور تعهداتی داره
اگه من نوعی دلم بخواد میتونم هرجای دنیا با هر قیافه ای برم چون کسی منو نمیشناسه
اما گلشیفته...
اون داره اسم یک زن ایرانی را یدک میکشه
اونم یه زن مشهور نه یه زن معمولی
این درسته که رو فرش قرمز لباسی بپوشه که هر زن بی فرهنگی هم میتونه تنش کنه
یا اینکه کنار استخر دراز بکشه و عکس بندازه و اونا مقابل صدها چشم هرز به نمایش بزاره
گرچه هنوز گلشیفته وضعش خیلی خراب نشده و این جای شکر داره

فقط افرادی موظفند که اصول اخلاقی و .... رعایت کنند که با هزینه دولتی و .... به یک کشور دیگه رفته باشند مثل ورزشکارها و خبرنگارها و ... وقتی یک نفر با هزینه شخصی به یک کشور دیگه میره میتونه به اون شکلی که دوست داشته زندگی کنه,گلشیفته در وحله اول میتونه در مورد زندگی خودش تصمیم بگیره من و شما از کجا میدونیم شاید گلشیفته برای فرار و تغییر تصوری که از زن ایرانی وجود داره از ایران خارج شده

بالا