اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخشندگي رو از کوير ياد بگير که دريا بودنش را به گرماي خورشيد بخشيد

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
لره 1 نفرو تو خيابون ميبينه ميگه : ببخشيد من شما رو تو دبي نديدم؟ يارو ميگه : نه آقا من اصلان دبي نرفتم! لره ميگه : چه جالب اتفاقا منم تا حالا دبي نرفتم ، حتما 2 نفر ديگه بودن

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنیا مانند پژواك اعمال و خواستهای ماست. اگر به جهان بگویی: ”سهم منو بده...“ دنیا مانند پژواكی كه از كوه برمی گردد، به تو خواهد گفت: ”سهم منو بده....“ و تو در كشمكش با دنیا دچار جنگ اعصاب می شوی. اما اگر به دنیا بگویی: ”چه خدمتی برایتان انجام دهم؟...“ دنیا هم بتو خواهد گفت: ”چه خدمتی برایتان انجام دهم

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
چنین گفت زرتشت اگر کلید قلبی را نداری قفلش نکن ... اگر کسی را دوست داری خردش نکن ... اگر دستی را گرفتی رهایش نکن ... مراقب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد زندگی با دلت نکند

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
چهار چيز است که نمي‌توان آن‌ها را بازگرداند... سنگ ... پس از رها کردن! حرف ... پس از گفتن! موقعيت... پس از پايان يافتن! و زمان ... پس از گذشتن...

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
جشنواره فیلمهای افغانستان :
1- یک تکه نان برای 10 نفر (مستند)
2 - دیشب بی بی تو دیدم شاه مقصود (خانوادگی )
3 - دخترک ناس فروش ( اجتماعی )
4 - چند میگیری کنده کاری کنی ؟ ( سیاسی )
5 - ناس ، عشق ، موتور گازی (کمدی)
6 - کابُل بدون توقف (عشقی )
7 - تا حالا موز خوردی (غمگین)

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
در روياهاي كودكانه آموختم به چيزي كه به من تعلق ندارد فكر نكنم اما ناگهان او همه ي فكرم

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ببخشيد مزاحم شدم.ا...ا...ا... اشتباه مزاحم شدم.اصلا براي چي مزاحم شدم؟ کاش مزاحم نمي شدم بد موقع مزاحم شدم .نه؟! خيلي بد شد ... دوباره مزاحم نمي شم راستي! حالا که مزاحم شدم بزار يه چيزي بهت بگم به شرطي که طاقتشو داشته باشي ميخواستم ... ميخواستم بگم :ببخشيد مزاحم شدم

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
مکان را گفتند تو دیگه کی هستی؟؟
گفت من 25 ساعت از روز در اینترنت به سر می برم!:w30:
گفتند دمت گرم ادامه بده خیلی حال میدی!!

قابل توجه تمام دوستان عزيز :gol:
اولآ اسم من مكان نيستو ماكان هست;)
دومآ من اينقدر سرم شلوغه كه باورتون نميشه :warn:
مثل شما ها هم دانشجو نيستم .چند ساله تموم كردم و حسابي مشغول كارم.;)
مرسي

شايد حامد

عضو جدید
ما هميشه صداهاي بلند را ميشنويم، پررنگ ها را ميبينيم، سخت ها را ميخواهيم. غافل ازينكه خوبها آسان ميآيند، بي رنگ مي مانند و بي صدا مي روند

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
قابل توجه تمام دوستان عزيز :gol:
اولآ اسم من مكان نيستو ماكان هست;)
دومآ من اينقدر سرم شلوغه كه باورتون نميشه :warn:
مثل شما ها هم دانشجو نيستم .چند ساله تموم كردم و حسابي مشغول كارم.;)
مرسي

منم اين همه پست مي دادم سرم شلوغ مي شد ولي من از عكس هاي كه مي زاريد خيلي خوشم مياد خدائي قشنگه دست شما درد نكنه ادامه بديد .....

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
یَک روز بر خانه نَشَسته بودم داشتم تخمه نَ میخوردم یَک دف دیدم تیلفنم زنگ زد . گفتم ها کیسته ؟ گفت : ها . .. اییییی..... مدیرسایت یاهو بیدم ... گفتم : ها چطوری ... خوبی ؟ در سلامتی کامل به سر میبری ها ووووووو ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ گفت : ها . این یاهو مَسینجیر 8 قدیمی شده . اگه میشه 9 رو زودتر طراحی کن . گفتم : ها باشه .... بعد رفتم پشت کامپیوتر طراحی کردم و از ویلایت خودمان با بلوتوث فرستادمش آمریکا برای بیل گیتس و اون هم فروختش به شرکت

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
عظمت واقعي در آن نيست كه هرگز سقوط نكنيم ؛ بلكه در آن است كه هر بار سقوط كرديم، دوباره برخيزيم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
شنيديم که چنگيز خان مغول هر کسي رو که ازش بلندتر بوده ميکشته احمدي نژاد هم ميخواد هرکسي که ازش خوشکلتر بکشه خوش به حالت نميميري

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست داري بگم مي خواهم هر روز با صدايت بلند بشوم بعد فكر كني كه با ساعتم بودم دوست داري بگم چرا رفتي بعد بفهمي كه با برق بودم دوست داري بگم آخر پيدات ميكنم بعد فكر كني كه با دسته كليدم بودم دوست داري بگم دوستت دارم بعد فكر كني كه با؟؟؟؟؟؟::::::"""""""نه اين بار ديگه با خودت بودم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی دوست داره؟هيچکس.کی برات ميميره؟هيچکس.کی عاشقته؟هيچکس.کی ديونته؟هيچکس. ميدونی من کيم؟ هيچکس

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی كوچكترین ذره كه تو دنیاكشف شده چیه؟ دل منه که برات یه ذره شده

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
!
@
#
$
%
^
&
*
(
)
-
=
+
\
?
آخیش....خدا رو شکر،همه ی دکمه های گوشیم درست کار میکنه!!!

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو بهترين، زيباترين، مهربون ترين، خوش تيپ ترين، دوست داشتني ترين، با شخصيت ترين دوستي که داري: منم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان شب قسم مي خورم كه سر كاري

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
كشاورز پير در كنار گاو آهن فرسوده اش ايستاده بود و به مزرعه شخم نخورده اش مي نگريست و همچنان منتظر بود... چون گاوش داشت اس ام اس مي خوند. (نه اصلا منظورم شما نیستید!!!)

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی رمز موفقیت تو زندگی چیه؟

بهت میگم ولی قول بده که به کسی نگی!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

235487646431000210215445054 !

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای........

دیدی چی شد؟

وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای.........

بگم؟ نه نمیگم خیلی بد........

وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای.........

تو رو خدا بگو

نه جون تو نمیشه خیلی ضایع هست آخه نمیشه اصلا

وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای

باشه چون اصرار کردی میگم.............ولی

قول بده به کسی نگی که سر کارت گذاشتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.