اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه سوال جنسي ازت بپرسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! جنس پيرهنت چيه؟؟!!!!!!!!!!!!!!

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیشب خواب تورو دیدم خیلی خوشکل شده بودی اومدی نزدیک در گفتم بیا تو گفتی نه عجله دارم آشغالها تو زود بیار باید برم

• Like
واکنش ها: m_kh

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
هاي، ساري، آي هو نو اس.ام.اس فور يو تودي! هي، آي سيد نو اس.ام.اس فور يو! در ايز نو اس.ام.اس فور يو! ميگم اس.ام.اس برات ندارم، حالا هي بخون

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر می خوای دوستت داشته باشم نقطه ها رو دنبال کن
..............
..............
..............
..............
دیدی کمبود محبت داری؟

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواستم ازت تشکر کنم و بگم به تو افتخار ميکنم

.

.

.
.
.
.
.

چون تو تنها کسي هستي که هيچ وقت منو از سرکار گذاشتنت نااميد نميکني

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهربانم مي داني مهربان تر از تو كسي را ندارم كه برايش از ديوار هاي خسته ، از پنجرهاي شعله ور و از نگاههاي مضطرب گل نرگس بگوييم
گاه انقد ر دلتنگ مي شوم كه همه رگ هاي وجودم لبيك مي شود و ترانه دل نواز روياي با تو بودن را مي نوازد
ديروز چكاوك ياد تو از رويه دلم بالا مي رفت يك حالت خدايي سراسر وجودم را سرشار كرد .

امشب براي سنجاقك از تو گفتم
گفتم : او يك ترانه عاشقانه يك غزل ناسروده از حافظ يك نگاه منتظر به در يك پله تا خدا يك فرشته محافظ يك باغ بلور يك بهانه براي زيستن و يك شانه براي گريستن

مرا ببخش اينها گوشه اي از وجود تو بود و تو نيستي اما هرچه باشي بهترين هديه خدا براي مني !!!!!

altinay

عضو جدید
"انا لله و انا علیه راجعون"
فرستنده ی این اس ام اس کشته مرده ی شماست................!

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند سوال:
چرا وقتي باطري کنترل تلويزيون تموم مي شه دکمه هاي اونو محکمتر فشار ميديم؟ چرا اگر به کسي بگيد که در فضا 4 ميليارد ستاره وجود داره باورش ميشه ولي اگر بهش بگيد رنگ ديوار خيسه خودش با دست امتحان مي کنه تا مطمئن بشه؟ چرا براي انجام مجازات اعدام با تزريق آمپول سمي، از سرنگ استريل استفاده مي کنن؟ چرا تارزان بعد از اين همه وقت كه تو جنگل بوده ريش و سبيل نداره؟ آيا ميشه زير آب گريه کرد؟

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه يه روز ديدي خيلي خيلي تنها شدي، تا هيچ كس نيست دست كن توي دماغت تا حالشو ببري

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي خاطره هاي آدم زياد مي شه ديوار اتاقشون پر از عکس مي کنن اما هميشه دلشون واسه اون کسي تنگ مي شده که نمي توني عکسشو به ديوار بزني

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايران تنها کشوري است که در آن مي‌توانيد وسط خيابانهاي آن نماز بخوانيد، وسط پارک شام بخوريد، در رستوران به ديدن مانکن‌هاي لباس‌هاي مدل جديد برويد، در تاکسي نظرات سياسي‌تان را بگوييد، در کوه برقصيد، اما براي ملاقات با نامزدتان بايد به يک خانه خلوت برويد

makan_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدايا، گر تو درد عاشقي را ميکشيدي توهم زهر جدايي رو به تلخي ميچشيدي.... اگر چون من به مرگ آرزوها ميرسيدي پشيمان ميشدي از اينکه عشق رو آفريدي بگو هرگز سفر کردي؟.... سفر با چشم تر کردي؟.... کسي را بدرقه با اشک، تو با خون جگر کردي؟.... از شهر آرزو هايت به ناکامي گذر کردي

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدايا، گر تو درد عاشقي را ميکشيدي توهم زهر جدايي رو به تلخي ميچشيدي.... اگر چون من به مرگ آرزوها ميرسيدي پشيمان ميشدي از اينکه عشق رو آفريدي بگو هرگز سفر کردي؟.... سفر با چشم تر کردي؟.... کسي را بدرقه با اشک، تو با خون جگر کردي؟.... از شهر آرزو هايت به ناکامي گذر کردي
گوگوش می گه :
خدا گریه مسافرو ندید
دل نبست به هیچ کس و دل نبرید
آدمو برای دوری از دیار
جاده رو برای غربت آفرید
............

شايد حامد

عضو جدید
اگه با قزويني توي كوچه بن بست رو به روشدي سه راه داري 1-اب بشي بري تو زمين 2- دود بشي بري تو هوا 3- دستاتو بذاري زمينتوكل كني به خدا

شايد حامد

عضو جدید
پليس راهنماييي جلو تركه رو ميگيره ميگه: كارت ماشينگواهينامه معاينه فني بيمه ... تركه ميگه خداييش خودتم نمي توني با اين همه كلمه يه جمله بسازي..

شايد حامد

عضو جدید
از غضنفر مي پرسن ( قدس سره ) يعني چه ؟ بعد از كمي فكر كردن ميگه : نمي دونمولي فكر كنم يه چيزي تو مايه دمت گرم باشه!

شايد حامد

عضو جدید
وقتي خدا داشت بدرقه ام مي كرد بهم چي گفت ؟ جايي كه ميري مردمي داره كه ميشكننت نكنه غصه بخوري من همه جا باهاتم . تو تنها نيستي . توكوله بارت عشق ميزارمكه بگذري، قلب ميزارم كه جا بدي، اشك ميدم كه همراهيت كنه، ومرگ كه بدوني برميگرديپيشم

شايد حامد

عضو جدید
در زندگي بارون نباش كه فكر كنند با منت خودتو به شيشه مي كوبي ابر باش تا منتظرت باشن كه بباري!

وضعیت
موضوع بسته شده است.