اس ام اس هاي روزانه Joke-Off-SMS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاشق صداتم حيرون نگاتم
قربون اون چشاتم كشته خنده هاتم
من مرده حياتم تاعمردارم فداتم
بعدمرگم خاك پاتم تاهستي خاطرخاتم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره پنج راه آدم شدن کشف شد ..

....

...

...

کنجکاو نشو . تو یکی ادم بشو نیستی

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترا چند نوع داداش دارن ؛ 1. داداش اينترنتي تا هر وقت خواستن ازش اکانت مجاني بگيرن . 2. داداش بزن بهادر تا در مواقع لزوم حال بعضيها رو بگيره . 3. داداش خوش تيپ و پولدار تا به دوستاشبگه (( اين Boy friend منه)) . 4. داداش خَرخون تا موقع امتحان براش تقلب بنويسه . 5. داداش ماشين دار تا اونو سر موقع سر قرار برسونه !!!!! 6. داداشي که چشم ديدنشو نداره ( همون داداش واقعيه خودش !!!!!!!!!!!! )

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
تست کنکور هنر: اولين هنري که پس از ديدن چهره آرايش کرده دختران امروزي به ذهن شما متبادر ميشود چيست؟ الف: مينياتور. ب: صافکاري، بتونه کاري و نقاشي اتومبيل!!!! ج: دوپينگ!!!! د: من به ناموس مردم نگاه نميکنم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون روزها یادش بخیر, دو تا دستامو می گرفتی و تو خیابونها با هم می چرخیدیم, تموم عشقت من بودم, امضا – فرقون

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك معادله جالب: از سن خودت 20 سال كم كن، عدد باقيمانده را با 7 جمع كن، اگه عدد زوج بود با 1 جمع كن و اگه عدد فرد بود 1 رو ازش كم كن، اگه از رنگ.هاي تيره خوشت مياد عدد به دست آمده را ضرب در 3 كن و اگه از رنگ.هاي روشن خوشت مياد ضرب در 3/5 كن، نتيجه نهايي را ولش كن، حال خودت چطوره؟

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواستم شمعي باشم تا اخر عمر برات بسوزم... ولي نامرد اديسون برق رو اختراع کرد

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه دنیا عوض شده - دیگه هیچی اورجینال نیست! کارتون هام...! آقای ***که عمل کرده, میره سر کار و میاد و زندگیشو می کنه! الفی دیگه از هیچی نمی ترسه! آلیس, شوهر کرده, دو تا بچه ام داره و یه زندگی حقیر توی یه آپارتمان 50 متری ساده, مثل آن شرلی! ای کیو سان کراکی شده و مخش تعطیل تعطیله! بامزی یه خرس بزرگ شد و شکارش کردن!... شلمان هنوزم خوابه! پت پستچی بازنشسته شده و الانم تو خونه سالمندان منتظر مرگشه! بنر رو یادته؟ پوستشو تو خیابون منوچهری 30 تومن می فروختن

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگي کوتاه تر از ان است که به خصومت بگذرد و قلبها گرامي تر از آنند که بشکنند . فردا خورشيد طلوع خواهد کرد حتي اگر ما نباشيم . بياييد کارت سوختمان را به يکديگر بدهيم

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
ه روز يه ترکه با خانوادش مي رن پارک، کنار حوض وسط پارک وسايلشون رو پهن مي کنن، يه دفعه پسرش بهش مي گه: بابا من چايي مي خوام برام مي ريزي؟ همون موقع يه لر خوشتيپ با نامزدش ميان اونجا. بعد پدره به پسرش چايي مي ده. بعد ديگه همين، بهشون خوش مي گذره و اينا

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو را از گُل نه از گِل آفريدند ... زعطرياس وسنبل آفريدند
نمي دانم تو را با اين همه حسن ... چرا اينگونه منگل آفريدند؟

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
بر سر راهت دام عشق پهن کردم ولی تو رد شدی و گفتی
.
.
.
.
.
.
میگ میگ!!

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیروی انتظامی اعلام کرد از فردا دخترانی که مانتوی تنگ شلوار کوتاه موی بلند روی سیاه ناخن دراز واه واه واه!!

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
قد 1000 تا قابلمه. ..... با هر چی لب تو عالمه
می بوسمت قبل از همه ..... به شرطی که بهم بگی
دوستت دارم یه عالمه

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
قد 1000 تا قابلمه.
با هر چی لب تو عالمه
می بوسمت قبل از همه
به شرطی که بهم بگی
دوستت دارم یه عالمه:heart::gol:

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
مژده به آقايان : پژو 405 بدون اير بگ - بدون کمربندايمني – آماده آتش سوزي بدون دليل – بهترين عيدي براي همسر دلبندتان

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی دو چیز به من آموخت :

.................................................. ..................................

.................................................. .................................

.................................. که هیچ کدوم به تو ربطی نداره

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
عروسك قشنگ من قرمز پوشيده

رو تخت خواب مخمل آبي خوابيده

عروسك من چشماتو وا كن

اس ام است رو بيا نگاه كن

اسكل شدي عروسكم برو لالا كن

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق لاله ي بارون تو شباست...... نم نم بارون پشت شيشه هاست.... لحظه ي شبنم و برگ گل ياس.... لحظه ي رهايي پرنده هاست..... لحظه ي عزيز با تو بودنه.... آخرين پناه موندن منه..............

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه يه روز بري و

.

.

.

.

بري و

.

.

.

بري و

.

.

.

.

بر و به خونت نرسي....

اون وقت ميفهمي كلاغ قصه چه حالي داش

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
قابل توجه آقايان:

با توجه به در نظر گرفتن قيمت جديد سكه ديه از مهريه ارزانتر است..

حالا تصميم با شماس

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
از خدا نخواه كه همه ي دنيا مال تو باشه....

بخواه كه اوني كه همه ي دنياي تو است مال كسي نباشه

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزي کـه دلـم پيش دلت بود گرو <> دستان مـرا سخت فشردي کـه نرو روزي که دلت به ديگري مايل شد <> کـفـشـان مـرا جفت نمودي که برو

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
بلوتوث قلبت رو روشن کن
مي خوام تمام وجودمو براتsend کنم
.
.
.
.
ها ها ها
ويروس داشت
الان مي ميري ....!

hami_life

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواص گوسفند :1-بو مي دهد 2-سبزي مي خورد 3- گاهي مي خوابد 4-پرواز نمي کند 5-اف هاي سر کاري را با دقت مي خواند

وضعیت
موضوع بسته شده است.