ممنون دوست خوبم.
ولی این شعر اثر خود ایرج میرزا نیست بلکه برگردان یک قطعه ی آلمانی هستش که بوسیله ی ایرج میرزا صورت گرفته.
اما بسیار تامل برانگیز و زیباست.![]()
از اول علاقه نیست ولی اون حسه هست ، حسی برای ادامه دادن و کم کم علاقه بوجود میاد.
خوب این خیلی خوبه که از برخوردت راضی هستی.
یه سوال : پول ماهیانه تلفنتون چقدر میاد آقا سپهر![]()
واله منم تجربه ای در این زمینه ندارم. ولی با توجه به شغلم زیاد با این موارد درگیر بودم و هستم.سلام
من کلا از داشتن دوس دختر و اینا بدم میاد
اصلا هم اینکارا خوب نیستش
واله منم تجربه ای در این زمینه ندارم. ولی با توجه به شغلم زیاد با این موارد درگیر بودم و هستم.
از اینجاست که تجربه بدست آوردم
گاهی اوقات بعضی از ما معنی کلمه رو اشتباه می گیریم.
منظورم همکلاسی رو دوست دختر یا پسر می نامیم.![]()
خب پس هم دیگه رو خیلی میدید که وابسته شده بودی حتماوالا اهل چسبیدن به تلفن و از این بچه بازی ها نبودم!![]()
ای بابا من به قدیما چکار دارمنه، من قبل این که با باشگاه آشنا شم، شاید هر 2روز 1بار فقط Mail رو چک می کردم، تا اینکه با باشگاه آشنا شدم و ......
قبل اون هم از 3دبیرستان چت و .... رو گذاشتم کنار!
خوب بیشتر بخوایم کنکاش کنیم، میشه زندگی شخصی!![]()
حالا که دیگه نمیشه تغییر اسم داد.ای بابا من به قدیما چکار دارمالآنه رو می گم
فضولم دیگه نه ببخشید کنجکاو
جمله آخر هم محترمانه یعنی ......
عزیزم مجبور نیستی با نام واقعیت بیای عضو شی. مثل من باش
گرچه هر کارم کنی بازم بعضی جاها آشنا پیدا میشه![]()
اگه نمی تونی حساب باز کنی، پس بیخیال شو!![]()
خوش به حالتون. دعا می کنم که همیشه خوش وخرم در کنار هم باشین . واین عشقتون روز به روز با شکوهتر بشه.همه كه عاشقين....
خودش ميدونه دوسش دارم....همين جا اعلام ميكنم::: من دوست دارم بچه ها همه شاهد باشين كه من گفتم....راستي اونم خيلي دوسم داره
خوب این منطقی که حساب باز نکنم . چون اگه بخوام حساب باز کنم میرم توی رویا وتوهم واین تحمل عشق اون رو برام مشکل تر خواهد کرد.اگه نمی تونی حساب باز کنی، پس بیخیال شو!![]()
اقایونی که توی این تاپیک شرکت کردین میشه به من بگین چه جوری میشه فهمید که آیا یه آقایی به یه خانم علاقه داره یا نه؟چون به قول ناصر جون باید قبل از اینکه دیر بشه یه کاری بکنم .اصلا نمی دونم که اون دوستم داره یا نه . تازه اون جوری که من رسمی برخورد می کنم، فکر کنم اصلا متوجه علاقه من نشده . البته بعضی وقتها یه کارایی می کنه که......ولی خوب نمیشه رو محبت آقایون خیلی حساب باز کرد و جدی گرفت البته ببخشید قصد جسارت نداشتم
be to sogand,va be naze gole sorkh,va be parvane ke dar eshq fana migardad,zendegi ziba nist,an che zibast toiiدر این تاپیک برا کسانی که دوستشون داریم یک خط می نویسیم
دوست دارم
سلام سعید عزیز؛ممنون از توجه و لطفتبا درود
نغمه عزیز مرسی ،خیلی زیبا و تاثیر گذار بود.
این همیشه سوال منم بود کلی فکرو فسفر و این حرفا مصرف شد تا بفهمم وقتی از کسی خوشت میاد معنیش این نیست که دوستش داری وقتی ادم بتونه یه نفرو با همه بدیهاش و با همه بداخلاقیهاش تحمل کنه وقتی دلت واسه همچین ادمی تنگ بشه یدون که دوسش داریکلا ببخشید نامربوط دارم پست میدم ولی من مشکلم اینه که دقیق نمی دونم کسی رو دوست دارم یا نه!!!
البت مسخرس ولی خب چی کار کنم! دوست داشتن حالت خاصی داره یعنی؟ چجور بفهمی یکی رو واقعا دوست داری یا نه؟!
(نگین این نصفه شبی زده به سرشا! جدی واسم سواله اما جواب درستی براش پیدا نکردم)
از کسی که برایش می میردمرسیدم که چقدر دوستم دارد؟
جوابم را با عاشقانه ترین کلمات دنیا داد:
"خیلی زیاد. . . .
به اندازه ی 34کیلومتر اسکناس 5000تومانی"
در این دنیای تجملاتیِ، چی رو با پول نمیسنجن؟!
حالا چرا با واحد پول علاقشون رو بیان کردن ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ب | یک مناجات کوتاه از یک کتابی که هنوز چاپ نشده .... | آرشیو تالار ادبیات | 1 |