نتایج آزمون استخدامی شرکت گاز داره میره روی سایت!!!!ما داریم از استرس میمیریم!!!!
واااااااای خدا رحم کن...
بخدا قبول بشم 12 بار رأی میدم و بچه ی خوبی میشم و سر به راه میشم.
ایشالا قبول بشیید همتون...ولی فک نکنم من!!
13 بار رای بده..

نتایج آزمون استخدامی شرکت گاز داره میره روی سایت!!!!ما داریم از استرس میمیریم!!!!
واااااااای خدا رحم کن...
بخدا قبول بشم 12 بار رأی میدم و بچه ی خوبی میشم و سر به راه میشم.
آقا من خوابم نمیبره!!!!!!اینجور تا صبح باید توی خوابم همش خواب ببینم!!!خیلی حس بدیه!!!خدایا خودت کمک کن قبول بشیم راحت بشیم از شر این استخدامیا...
آقا من خوابم نمیبره!!!!!!اینجور تا صبح باید توی خوابم همش خواب ببینم!!!خیلی حس بدیه!!!خدایا خودت کمک کن قبول بشیم راحت بشیم از شر این استخدامیا...
مردود!!!!!!!!!!
مردود!!!!!
بخدا نمیدونم چی بگم!!اصن کپ کردم!
عماد خبر داری میشه اعتراض زد؟؟؟
چطور باید پیگیری کنیم؟
عماد خبر داری میشه اعتراض زد؟؟؟
چطور باید پیگیری کنیم؟
سلام.منم بومی بوشهر هستم و امتحانم عالی دادم اما رد شدم.شما بچه کجایی داداش.سهمیه بومی هم داشتی؟خدا وکیل این چه طرز اعلام نتایجه؟؟؟؟؟
اصن از کجا معلوم این کسایی که قبول شدن(به جز کسایی که میشناسیم) امتحان دادن!!!؟؟؟همینطور یه سری اسم آوردن زدن!!!اصن من رتبم چند شده؟؟؟چند نفر با آخرین نفر قبولی فاصله دارم!!؟؟؟کی به کیه؟؟؟چی به چیه؟؟؟
یعنی تا این حد مملکت بی صاحابه؟؟؟
دارم دیوونه میشم!!!
اگه میدونستم بد امتحان دادم و شانس قبولی ندارم عمرن حرفشم نمیزدم!!!
بابا این آمار خوزستان و اینا همش الکی بود!!!هیشکی نمیدونست چنتا کجا میخوان!!!
دوست من دانشگاه دولتی شیراز بود رتبه ی ارشدش 35 شد قبول نشد!!!!!!!
اصن معلوم نیست کی به کیه!!!
بخدا همش شانسیه.
یکی شانس میزنه اسمش رد میشه یکی هم بد شانسه اسمش رد نمیشه!!! و الا همه میدونیم آزمون آسون بود و همه در یه حد آزمون دادن!
بابا این آمار خوزستان و اینا همش الکی بود!!!هیشکی نمیدونست چنتا کجا میخوان!!!
دوست من دانشگاه دولتی شیراز بود رتبه ی ارشدش 35 شد قبول نشد!!!!!!!
اصن معلوم نیست کی به کیه!!!
بخدا همش شانسیه.
یکی شانس میزنه اسمش رد میشه یکی هم بد شانسه اسمش رد نمیشه!!! و الا همه میدونیم آزمون آسون بود و همه در یه حد آزمون دادن!
داداش اگه اون کسی که شانسی میزنه منظورت منم که آره چندتایی رو شانسی زدم. اما اگه به دانشگاه باشه من شریف خوندم. شاید کلا تو تست زدن شانس دارم![]()
نه بخدا اصن کاری به آزمون ندارم میگم که همه مثه هم آزمون دادن.داداش من اصن حسود نیستم بخدا...کاری به تو و کسایی که قبول شدین ندارم مبارکتونم باشه.خداروشکر که قبول شدین.
بحثم اینه که اصن من نفر چندم شدم؟؟؟
من فک میکنم اسامی کسایی که امتحان دادن رو لیست کردن رندم وار مثلا 50نفر یکی رو از توشون درآوردن و گفتن اینا قبول!!!خووو آخه همه میدونیم آزمون آسون بود و تقریبا 50 درصد کسایی که آزمون دادن در یه حد زدن!!
من میخوام بدونم حالا تورو میشناسم و بد بوی رو میشناسم و ... بقیه اصن شاید آزمونم نداده باشن و اسمشون رو زدن!!!اصن از کجا معلوم آزمون داده باشن!!!
بابا یه کارنامه ای یه رتبه ای!درصدای آزمونی چیزی باید میگفتن بلاخره!!من میخوام بدونم با اخرین فرد قبولی چقدر فاصله دارم!!
حرفمو درست متوجه نشدی.بخدا خیلی خوشحالم قبول شدین.
آقاجان من قبول شدم توی کتبی ولی نمی دونم واسه آزمون روانشناختی و مصاحبه علمی چه خاکی توسرم بریزم خددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابابا کی گفته بیدبلند 4 نفر میخواستن!!؟؟؟
همش شایعه بود تا بچه های خوزستان نزنن بیدبلند!!!
اصن هییییییییچ منبع رسمی ای اعلام نکرد که چند نفر کجا میخوان!!!
کل کسایی هم که اسمشون درومده از توی قرعه 1577 نفر بود!!!چند برابر هم گرفتن!!!یعنی حدود 3 برابر.حدود 600 نفر میخواستن کلا!
من اصن برام قابل هضم نیست!!بیان یه سری اسم بزنن بگن اینا قبولن بقیه قبول نیستن!!!اصن من شک دارم شاید پاسخ نامه ی من گم شده باشه !!!شاید تصحیح نشده باشه!!!
باید بدونم چه درصدایی دارم و نفر چندم هستم توی رشتم و ...
بابا بخدای محمد مسخرست..به تموم مقدسات مسخرست...
بخدا خیلی خوشحالم دوستام قبول شدن و حداقلش اینه که واسه استخدامیای سال بعد دیگه رقیبم نیستن ولی واقعا شرکت گاز خیلی مسخره اعلام نتیجه کرد...
من باید به فکر یه پارتی باشم که یه کار پیمانی جور کنم فایده نداره.باید یه 10 و 15 میلیون رشوه بدم برم داخل...ایطور اصن فایده نداره.
بابا کی گفته بیدبلند 4 نفر میخواستن!!؟؟؟
همش شایعه بود تا بچه های خوزستان نزنن بیدبلند!!!
اصن هییییییییچ منبع رسمی ای اعلام نکرد که چند نفر کجا میخوان!!!
کل کسایی هم که اسمشون درومده از توی قرعه 1577 نفر بود!!!چند برابر هم گرفتن!!!یعنی حدود 3 برابر.حدود 600 نفر میخواستن کلا!
من اصن برام قابل هضم نیست!!بیان یه سری اسم بزنن بگن اینا قبولن بقیه قبول نیستن!!!اصن من شک دارم شاید پاسخ نامه ی من گم شده باشه !!!شاید تصحیح نشده باشه!!!
باید بدونم چه درصدایی دارم و نفر چندم هستم توی رشتم و ...
بابا بخدای محمد مسخرست..به تموم مقدسات مسخرست...
بخدا خیلی خوشحالم دوستام قبول شدن و حداقلش اینه که واسه استخدامیای سال بعد دیگه رقیبم نیستن ولی واقعا شرکت گاز خیلی مسخره اعلام نتیجه کرد...
من باید به فکر یه پارتی باشم که یه کار پیمانی جور کنم فایده نداره.باید یه 10 و 15 میلیون رشوه بدم برم داخل...ایطور اصن فایده نداره.
سلام
با عرض تبریک به دوستانی که قبول شدن و ابراز همدردی و آرزوی موفقیت برای دوستانی که قبول نشدن, من هم تو لیست قبولیها هستم ولی چون مدارکم ناقص بوده گفته تو خرداد برم دانشگاه امیر کبیر واسه ارائه مدارک.
البته هفته پیش به من زنگ زدن و نواقص مدارکم رو درخواست کردن با فکس فرستادم. بچه هایی که کمبود مدارک نداشتن کجا واسه مصاحبه و کی دعوت شدن؟جریان دانشگاه امیرکبیر چیه؟کسی مثه من اینجا هست؟
ممنون بابت پاسخ.فکر کنم همه رو دعوت کردن امیرکبیر دانشکده نساجی
من نقص مدرک نداشتم
19 اردیبهشت آزمون روانشناختیه و برای مصاحبه فنی تخصصی هر کسی یه تایمی داره. مال من افتاده 5 خرداد.