پس اگر اینطور باشه که اطلاعاتی که صبح به من داده اشتباههببخشید دوستان من خیلی عجله داشتم رفته بودم بیرون متن پیام رو براتون می نویسم
جناب آقای ...... شما جزو قبول شدگان آزمون شرکت گاز هستید لطفا برای طب صنعتی در تاریخ 92/4/21 با در درست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی به آدرس تهرانخیابان حافظ- خیابان سرهنگ سخایی بیمارستان فوق تخصصی نفت مراجعه نمایید
من گفتم شنبه که شد خودم زنگ بزنم ببینم اینا چی میگن دقیق تر ازشون سوال کنم ولی فکر کنم خودشون زنگ می زنن
نه وحید برای من نرفتن.
خ جالبه این همه راهو رفته ولی برای من نرفته تحقیق فقط برای تو رفته.
پس اگر اینطور باشه که اطلاعاتی که صبح به من داده اشتباهه
پس احتمالا فردا پس فردا میره.
واسه من هم فقط همون محل رو رفتن و آدرس های دیگه مثل همکارهای بابام یا همکار مامانم رو هنوز نرفتن. فقط مثل اینکه توی همون کوچه رو رفته. خونه ی همکار مامانم توی 30 متریه اما اونم نرفته
دوستم میگفت یارو خیلی داغون بوده. اول فکر کرده طرف پستچی هستش بعد که خودشو معرفی کرده تازه فهمیده واسه تحقیقات اومده
جدی میگی؟ببخشید دوستان من خیلی عجله داشتم رفته بودم بیرون متن پیام رو براتون می نویسم جناب آقای ...... شما جزو قبول شدگان آزمون شرکت گاز هستید لطفا برای طب صنعتی در تاریخ 92/4/21 با در درست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی به آدرس تهرانخیابان حافظ- خیابان سرهنگ سخایی بیمارستان فوق تخصصی نفت مراجعه نمایید من گفتم شنبه که شد خودم زنگ بزنم ببینم اینا چی میگن دقیق تر ازشون سوال کنم ولی فکر کنم خودشون زنگ می زنن
یعنی رفتن سراغ کسایی که خودتون اسم داده بودین؟ واسه من که رفتن تو مغازه سر کوچه مون! از 7-8 نفر امضا گرفتن و رفتن!
ممنون رفیقسلام دوستان
من امروز صبح با آقای عمرانی تماس گرفتم
به من گفت که گزینش اجازه نداده که کارای طب صنعتی همزمان با تحقیقات و گزینش انجام شه،اول باید گزینش تموم شه بعد بفرستنمون برای طب صنعتی.
ولی گفت ما داریم تلاش میکنیم موافقت گزینشو بگیریم تا طب صنعتی و تحقیقات انجام شه.
در صورتیکه موافقت نکنن طب صنعتی اواخر مرداد انجام میشه.
در مورد شروع کارآموزی پرسیدم که گفت مطمئنا بعد از 15 مهر شروع میشه.
راستی من یکی از دوستام استخدام 90 شرکت گازه بهم گفت که اینطور که فهمیده با کارآموزی ما تو اصفهان موافقت نشده و احتمال خیلی زیاد کارآموزیمون عسلویس.
اینا اطلاعاتی بود که داشتم و صبح تلفنی به وحیدم گفته بودم.
من حدسم اینه که واسه من که تحقیقات نیومدن باید برم عقیدتیمنظورش این بود که قبل از مهر احتمال نداره که شروع شه.
آره تو ماه رمضون میگیرن مشکلی نداره،برای دوست منم سال 90 طب صنعتیشون تو ماه رمضون بود.
راستی پرسیدم همه باید برن مصاحبه عقیدتی،گفتش که نه از هر 5 نفر 2 یا 3 نفرو رندوم دعوت به مصاحبه میکنن.
البته دوستم میگفت سال 90 بیشتر به بچه های تهران گیر دادن و دعوت به مصاحبه عقیدتی کردن
خواهش میکنم وظیفس
والا هیچیش به اندازه اشتباه بودن برگزاری اموزشی تو خوده عسلویه منو خوشحال نمیکنهپس اگر اینطور باشه که اطلاعاتی که صبح به من داده اشتباهه
ببخشید دوستان من خیلی عجله داشتم رفته بودم بیرون متن پیام رو براتون می نویسم
جناب آقای ...... شما جزو قبول شدگان آزمون شرکت گاز هستید لطفا برای طب صنعتی در تاریخ 92/4/21 با در درست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی به آدرس تهرانخیابان حافظ- خیابان سرهنگ سخایی بیمارستان فوق تخصصی نفت مراجعه نمایید
من گفتم شنبه که شد خودم زنگ بزنم ببینم اینا چی میگن دقیق تر ازشون سوال کنم ولی فکر کنم خودشون زنگ می زنن
بچه ها نامردا منو سرکار گذاشتن این پیام از دوستم بود با از این شماره های تبلیغاتی پیام داده بود الان این پیام به من داد فهمیدم خودشه منو سر کار گذاشته
نگاهم کرد پنداشتم دوستم دارد در نگاهش هزاران عشق را خواندم نگاهم کرد دل به او بستم نگاهش را عاشقانه با نگاهم پاسخ دادم باز نگاهم کرد تازه فهمیدم بی شرف گوزیده فقط می خواد بدونه فهمیدم یا نه !!!
من حدسم اینه که واسه من که تحقیقات نیومدن باید برم عقیدتی
یه عده میرن تحقیق یه عده مصاحبه
والا هیچیش به اندازه اشتباه بودن برگزاری اموزشی تو خوده عسلویه منو خوشحال نمیکنه
دوستان عزیز یه چند تا سوال داشتم :
آیا مدت زمان دوره آموزشی بدو استخدام، جزو سنوات پیمانی محسوب میشه؟
جزو تعهد خدمت 7 ساله در عسلویه چطور؟
والا هیچیش به اندازه اشتباه بودن برگزاری اموزشی تو خوده عسلویه منو خوشحال نمیکنه
عجب ضد حالی بود.اینم متن پیام:
ابا سلام؛ به اطلاع پذيرفته شدگان محترم مجتمع گاز پارس جنوبي مي رساند اين شركت در حال برنامه ريزي براي ادامه مراحل استخدام شما (پس از وصول اظهار نظر گزينشي) مي باشد. لذا خواهشمند است از مراجعه حضوري و اشغال نمودن شماره تلفن هاي شركت خودداري فرمائيد. در صورت داشتن هر گونه سوال از تاريخ 20 مرداد (20/05/92) به بعد با شماره تلفن 02188538272 تماس حاصل فرمائيد. ستاد جذب spgc
عجب ضد حالی بود.
برا من سوال پیش اومد یعنی گزینش نداریم.چون بدون اعلام تاریخ برا گزینش گفته پس از اظهار نظر گزینش شاید به همون تحقیقات کفایت کنن.طب هم به موازات انجام نشد.
عجب ضد حالی بود.
برا من سوال پیش اومد یعنی گزینش نداریم.چون بدون اعلام تاریخ برا گزینش گفته پس از اظهار نظر گزینش شاید به همون تحقیقات کفایت کنن.طب هم به موازات انجام نشد.
با توجه به صحبت های اون دوستمون و این اس ام اس میشه فهمید که هسته ی گزینش با قسمت تخصصی (که طب رو هم شامل میشه) دو بخش بخش جدا از هم هستن.
مثلا این آقای عمرانی خو اطلاعی در مورد زمان دعوت به مصاحبه عقیدتی رو نمیدونه چون دست قسمت دیگه ای هست.
به همین دلیل فکر کنم باید تو چند روز آینده منتظر تماس قسمت گزینس بمونیم!
راست میگی احتمالش هستمیگم اگه آموزشی رو تو عسلویه باشیم، حقوق دوران آموزشی هم باید بیشتر بشه دیگه!